Κυριακή 28 Ιουλίου 2019

Eβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις από 29/7 έως και 4/8/2019 από την Αλίντα Κανάκη !




Η Αφροδίτη, ο πλανήτης του έρωτα, της σαγήνης, της πολυτέλειας και των χρημάτων, εισέρχεται ήδη από 28 Ιουλίου στο ζώδιο του Λέοντα, ένα ζώδιο της φωτιάς, το πιο εκφραστικό του ζωδιακού κύκλου, όπου και θα παραμείνει μέχρι και τις 21 Αυγούστου. O θαυμασμός, η γενναιοδωρία, η κοινωνική ζωή, το χρήμα και η πολυτέλεια έχουν τον πρώτο λόγο.

Η Αφροδίτη στον Λέοντα είναι μια εξαιρετικά πολύχρωμη και χαρούμενη περίοδος! Για τα παντρεμένα ζευγάρια ή αυτά που είναι σε πολυετείς σχέσεις, αποτελεί μια εξαιρετική ευκαιρία να αναθερμάνουν την συναισθηματική και σεξουαλική τους ζωή. Μας υπενθυμίζει ότι η ζωή χρειάζεται και διασκέδαση, για να μπορέσει να είναι ισορροπημένη. Οι ελεύθεροι κάνετε τα πάντα για να προσελκύσετε την προσοχή των ατόμων που σας ενδιαφέρουν, και που την περίοδο αυτή είναι άτομα που δεν τσιγκουνεύονται τα κομπλιμέντα, ούτε όμως και τα χρήματα, προκειμένου να σας εντυπωσιάσουν. Ιδιαίτερα έντονη είναι η όψη αυτή για όσους ανήκουν στα ζώδια της Φωτιάς (Κριοί, Λέοντες και Τοξότες) και του Αέρα (Δίδυμοι, Ζυγοί και Υδροχόοι) και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες στα ζώδια αυτά.





Κριός


Επαγγελματικά – καριέρα :



Τα οικονομικά σας θα καταγράψουν μια μεταβολή προς το καλύτερο, η σύνοδος του Πλούτωνα ενισχύει τις προσπάθειες σας, με το ξεκίνημα της εβδομάδας, ανάλογα και με το προσωπικό σας ωροσκόπιο. Στην εργασία σας προβλέπεται μια ένταση προς τα μέσα του επταημέρου που πιθανότατα να οφείλεται στις αντιζηλίες των συνεργατών σας. Απλά μη δίνετε σημασία… Επειδή όμως οι καιροί είναι χαλεποί, καλό και φρόνιμο θα ήταν να παραμερίσετε τις διαφορές σας και να ενώσετε τις δυνάμεις σας με συνεργάτες ή συναδέλφους και μέσα από μια πιο ομαδική προσπάθεια να διεκδικήσετε τους στόχους σας.


Αισθηματικά – κοινωνικά :


Η εβδομάδα θα είναι λίγο περίπλοκη για όσους βρίσκονται σε σχέση, προκαλώντας κάποιες μικρές εντάσεις ή ασυνεννοησίες, καθώς φαίνεται να εισέρχεστε σε βαθιά και αχαρτογράφητα νερά στη σχέση ή στο γάμο σας. Θα πρέπει να γίνετε δημιουργικοί για να κατευθύνετε με συνεργασία τη σχέση σας εκεί που θα θέλατε να την πάτε με την Αφροδίτη από τον Λέοντα στον 5ο οίκο σας. Αισθηματικά η διάθεσή σας θα είναι αρκετά ρομαντική και ενδέχεται να κάνετε νέες γνωριμίες που θα σας συναρπάσουν... αν είστε single.Αν δεν ελέγξετε όμως την ένταση των συναισθημάτων σας, θα προκύψουν σε σύντομο χρονικό διάστημα προβλήματα, ρευστότητα και διαφωνίες.




Ταύρος :



Επαγγελματικά – καριέρα :


Στα εργασιακά σας θα πρέπει να προσέχετε να μην αμελείτε τις υποχρεώσεις σας και να τακτοποιήσετε τυχόν εκκρεμότητες που μπορεί να έχετε, για να μπορέσετε να αντεπεξέλθετε καλύτερα στις ευθύνες που έχετε επωμισθεί τους τελευταίους μήνες με τον Ουρανό στον 1ο οίκο του ωροσκοπίου σας σε πτώση. Αποφύγετε όλες τις μυστικές συζητήσεις, συναντήσεις, σχέσεις και συμφωνίες που μπορούν να βλάψουν σταθερές σχέσεις και συνεργασίες με υψηλά ιστάμενα πρόσωπα που σας είναι ακόμα απαραίτητες. Μείνετε γειωμένοι και προσηλωμένοι στη δουλειά σας για να πετύχετε! Θα αγχωθείτε και θα πιεστείτε για να τα τακτοποιήσετε όλα και θα πρέπει να αποφύγετε σπασμωδικές κινήσεις που μπορεί να σας οδηγήσουν σε λάθη, που αργότερα δεν θα μπορείτε να διορθώσετε.


Αισθηματικά – κοινωνικά :



Οι δεσμευμένοι του ζωδίου θα αντιμετωπίσουν κάποια προβλήματα στις αρχές της εβδομάδας, μέσα στις σχέσεις τους τα οποία θα έχουν την ρίζα τους σε προσωπικά απωθημένα ή και ψυχολογικά σκαμπανεβάσματα η αντίθεση του ανάδρομου Ερμή έως 1.8 δημιουργεί ένταση.  Θα νιώθετε πως θέλετε να απομονωθείτε για ένα διάστημα, να πάρετε το χρόνο σας και να δείτε τα πράγματα από μια άλλη διάσταση, ξεκαθαρίζοντας καταστάσεις που σας προβληματίζουν το τελευταίο διάστημα. Ίσως να πρόκειται για μια παρασκηνιακή σχέση που θα έρθει στην επιφάνεια και θα ταράξει τα νερά της σχέσης σας. Οι singles  του ζωδίου θα πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί με τις επιλογές που θα κάνετε και να μην αφεθείτε από την πρώτη στιγμή στις καινούργιες γνωριμίες. Σας περιμένει ένα έντονο επταήμερο , καθώς θα βιώσετε πάθη και συγκινήσεις σε μπερδεμένες καταστάσεις γύρω στο τέλος της εβδομάδας.


Δίδυμος :



Επαγγελματικά – καριέρα :


Η πρώτη εβδομάδα του Αυγούστου  προσφέρει τις ευκαιρίες να δείξετε την πραγματική αξία σας και θα βάλετε τις υποθέσεις σας σε τάξη. Κάποια σχέση γάμου, επιχειρηματική συνεργασία ή συνεταιρισμός θα σας ευνοήσει και θα σας φέρει αρκετά χρήματα στο άμεσο μέλλον. Επικοινωνιακές δυσκολίες προβλέπονται με συνεργάτες ή συναδέλφους προς τα τέλη της εβδομάδας , που θα φέρουν ανεπιθύμητες στιγμές έντασης με το τετράγωνο του Δία σε ανάδρομη πορεία στο ωροσκόπιο σας. Αυτόν το επταήμερο μερικοί από εσάς μπορεί να θελήσετε να κάνετε θεαματικές αλλαγές που θα υλοποιήσουν επιτέλους τους πολυπόθητους στόχους σας.



Αισθηματικά – κοινωνικά :


Οι δεσμευμένοι φαίνεται ότι στο γάμο και στη σχέση τους δεν θα αντιμετωπίσουν δυσκολίες, εκτός από το ενδεχόμενο να δημιουργηθούν μικροπροβλήματα σχετικά με κάποιο παιδί ή με πρόσωπα του άμεσου σας περιβάλλον με τον ανάδρομο Δία στο ωροσκόπιο σας . Θα προκύψουν  κάποιες μικροδιαφορές προς τα τέλη της εβδομάδας, οι οποίες μπορεί και να οδηγήσουν σε εντάσεις, εάν δεν χειριστείτε με χαμηλούς τόνους, αρκετά μεγάλες δυσκολίες που ενδεχομένους να προκίψουν. Οι έρωτες κρατούν λίγο για τους αδέσμευτους, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορούμε να το απολαύσετε με όλο το πάθος και την ένταση. Θα απογειώσει την παρορμητική σας έκφραση και θα σας μεταμορφώσει. Αν δεν μπορείτε να αλλάξετε πρόσωπα και πράγματα στην ζωή σας, οι singles του ζωδίου  τα οποία σας έχουν κάνει να βαριέστε αυτό το διάστημα, κάντε αλλαγές αισθητικού επιπέδου στον χώρο σας.




Καρκίνος :



Επαγγελματικά – καριέρα :

Το νέο επταήμερο του Αυγούστου, μέχρι τα μέσα, σας κάνει ιδιαίτερα επικοινωνιακούς, κοινωνικούς και μαχητικούς από ποτέ. Γνωρίζετε με ποιόν τρόπο θα διεκδικήσετε και θα κερδίσετε αυτά που θέλετε. Οι πλανητικές όψεις της εβδομάδας σας προσθέτουν αισιοδοξία και μια ιδιαίτερη τύχη σε ότι καινούργιο τολμήσετε μετά τα μέσα του μήνα. Εντάσεις και μικροπροβλήματα στο σπίτι είναι πιθανόν να σας στενοχωρήσουν , ενώ κάποιο επαγγελματικό ταξίδι προς τα τέλη της εβδομάδος,  μπορεί να είναι εξαιρετικά προσοδοφόρο. Αντιδράσεις και εμπόδια θα αντιμετωπίσετε γύρω στα μέσα του επταημέρου… με τον Άρη από τον Λέοντα στον 2ο οίκο του ωροσκοπίου σας. .όταν πολλοί από εσάς ενδέχεται να κλείσετε συμφωνίες που θα σας αποφέρον σημαντικά οικονομικά οφέλη στο άμεσο μέλλον και ενδεχομένως να έχετε πολλές δραστηριότητες.




Αισθηματικά – κοινωνικά :


Το πλανητικό σύστημα σκηνοθετεί αναπάντεχα γεγονότα, καθώς τρίτα πρόσωπα θα βάλουν φωτιά στις προσωπικές σας σχέσεις μέσα από εντάσεις, αλλά εσείς θα επικρατήσετε, αν χειριστείτε τα πράγματα και τις καταστάσεις με σύνεση και ρεαλισμό. Μόνο που θα πρέπει στο τέλος να καταμετρήσετε τις απώλειες και να αποχαιρετήσετε πρόσωπα από την ζωή σας που αποτελούσαν τα αγκάθια στις σχέσεις σας. Οι singles  του ζωδίου θα έχετε μια νέα γνωριμία που θα σας συνεπάρει! Πολύ πιθανό να απομονωθείτε μαζί του και να χαρείτε την ερωτική έξαψη... με την Αφροδίτη στον Λέοντα. Θα έχετε την απόλυτη ψυχική επαφή, και θα μιλήσετε μαζί του για πράγματα τα οποία δεν έχετε ξαναβγάλει σε κανέναν πριν.




Λέων :




Επαγγελματικά – καριέρα :



Ασχολείστε περισσότερο με πράγματα που σας αρέσουν αυτό το επταήμερο, για να μπορέσετε να είσαστε πιο δημιουργικοί και πιο παραγωγικοί, αφού βρίσκεστε σε μια φάση που θέλετε σταθερότητα και ασφάλεια σε σημαντικούς τομείς της ζωής σας. Η ενασχόληση όμως αυτή με το «εγώ» σας, οδηγεί στο να παραμελείτε την δουλειά σας στις αρχές της εβδομάδας! Προς το τέλος του πρώτου επταημέρου  γίνεται φανερό ότι πρέπει να μαζέψετε τα μυαλά σας και να προσγειωθείτε! Τα οικονομικά σας θα παρουσιάσουν αρκετά σκαμπανεβάσματα, με τον Ουρανό στον 10ο οίκο σας, κυρίως λόγω των υπέρμετρων εξόδων  έως το πρώτο μισό του μήνα!



 Αισθηματικά – κοινωνικά :


Οι πλανήτες προκαλούν «εκρήξεις» στις σχέσεις σας! Στα αισθηματικά σας, εσείς που έχετε μια σοβαρή και σταθερή σχέση, θα υπάρξει έντονο πάθος σε σημείο βρασμού! Προσπαθήσετε να βάλετε λίγο φρένο προς τις 2 του μήνα, για να μην υπερθερμανθείτε… με τον Δία από τον Τοξότη σε ανάδρομη πορεία στον 5ο οίκο σας και την Αφροδίτη να κινείται στο ζώδιο σας. Είναι μια πρώτης τάξης ευκαιρία να κερδίσετε το χαμένο έδαφος και να καλύψετε το χάσμα που έχει δημιουργηθεί μεταξύ σας όλο το προηγούμενο διάστημα. Μοιραστείτε τις σκέψεις και τις επιθυμίες σας με τον σύντροφο σας και θα έχετε θετική ανταπόκριση. Η συναισθηματική σας ζωή είναι πολύ πιο ενδιαφέρουσα κατά το πρώτο μισό της εβδομάδας. Οι singles του ζωδίου, Θα γνωρίσετε καινούργιους ανθρώπους που θα σας ανανεώσουν και θα σας αναζωογονήσουν, με αποτέλεσμα να κλείσουν οι πληγές του παρελθόντος και να προχωρήσετε πιο ουσιαστικά και πιο σταθερά στην ζωή σας.




Παρθένος :




Επαγγελματικά – καριέρα :

Πολλά παρασκηνιακά διαδραματίζονται το πρώτο επταήμερο του μήνα και δεν ξέρετε πώς να χειριστείτε τις καταστάσεις… με τον Ποσειδώνα στον 7ο οίκο του ωροσκοπίου σας στους Ιχθείς  και την φαντασία σας να οργιάζει.. Όλοι φέρονται λίγο παράξενα, ακόμη και οι δικοί σας τρόποι και συμπεριφορές ξεφεύγουν από τα τετριμμένα και τον χαρακτήρα σας. Για να καταφέρετε να ξεπεράσετε τις δυσκολίες που παρουσιάζονται κυρίως κατά τις  πρώτες μέρες του Αυγούστου, χρειάζεται προσήλωση στους στόχους σας και ηρεμία. Μην αφήνετε κανένα και τίποτε να αποσπά την προσοχή σας. Προσοχή στην διαχείριση των οικονομικών σας θα χρειαστεί και αυτό το διάστημα, ώστε να αποφύγετε περιττές και ανώφελες καταναλωτικές δαπάνες.




 Αισθηματικά – κοινωνικά :


Η ακτινοβολία σας θα είναι αισθητή, προσελκύοντας πολλούς επίδοξους εραστές αν είστε single. Θα τονωθεί η αυτοπεποίθηση σας, αλλά δεν είναι σίγουρο ότι θα προχωρήσετε σε κάτι νέο, πέρα από παθιασμένες αλλά επιπόλαιες  υποσχέσεις. Το μυαλό σας φαίνεται να είναι κολλημένο στα παλιά και να αναπολείτε σχέσεις και πρόσωπα του πρόσφατου παρελθόντος. Οι πρώτες μέρες του μήνα  θα φέρουν περίεργες διαφωνίες με το ταίρι σας, όσοι είστε δεσμευμένοι, και θα πρέπει να έχετε ανοιχτό μυαλό για να χειριστείτε τα όσα θα προκύψουν με το τετράγωνο της Αφροδίτης στο ωροσκόπιο σας να δημιουργεί πίεση. Θα υπάρξουν κάποιες διεξοδικές συζητήσεις για ουσία της σχέσης σας, για το που πηγαίνει και τι προοπτικές έχει, πολλά θέματα που σας απασχολούσαν και στον παρελθόν θα επανέλθουν με πιεστικό τρόπο και θα απαιτηθεί σοβαρότητα στο χειρισμό των καταστάσεων, διπλωματία και μεγάλη υπομονή και επιμονή για να μπορέσετε να μείνετε μαζί.




Ζυγός :




Επαγγελματικά – καριέρα :


Με το ξεκίνημα του μήνα  θα παρουσιαστεί ιδιαίτερη κινητικότητα στον επαγγελματικό τομέα, πολλές ώρες δουλειάς και έλλειψη χρόνου για την προσωπική σας ζωή με τον Άρη από τον Λέοντα στον 11ο οίκο σας. Κάποια σχέση γάμου, επιχειρηματική συνεργασία ή συνεταιρισμός θα σας φέρει σημαντικότατα οικονομικά οφέλη! Είναι επίσης το κατάλληλο χρονικό διάστημα για να δείξετε την πραγματική αξία σας και θα βάλετε τις υποθέσεις σας σε τάξη. Αποφύγετε παρεξηγήσεις στον επαγγελματικό σας χώρο και προσέξτε τις κινήσεις σας, από τα μέσα της εβδομάδας και μετά, μια και υπάρχουν πολλά απρόοπτα στον αέρα. Είναι μια περίοδος κουραστική, δύσκολη και επώδυνη, είναι όμως απόλυτα απαραίτητη για να ξεκαθαρίσει η ατμόσφαιρα και απαλλαγμένοι από ανώφελα φορτία να μπορέσετε να προχωρήσετε μπροστά.


Αισθηματικά – κοινωνικά :

Οι δεσμευμένοι φαίνεται ότι στο γάμο και στη σχέση σας δεν θα υπάρξουν ιδιαίτερες δυσκολίες, εκτός από το ενδεχόμενο να δημιουργηθούν μικροπροβλήματα σχετικά με τις πολλές ώρες δουλειάς και την περιορισμένη επαφή με το ταίρι και την οικογένεια σας... Ίσως προκύψουν κάποιες μικροδιαφορές , τις οποίες θα πρέπει να προσέξετε ιδιαίτερα, γιατί εάν ξεφύγουν από τον έλεγχο μπορεί και να οδηγήσουν ως και σε διακοπή σχέσεων. Για τους singles του ζωδίου η εβδομάδα  υπόσχεται έντονο ερωτισμό αλλά και ερωτική δραστηριότητα, μιας και θα γοητεύετε τον περίγυρό σας χωρίς καμία προσπάθεια με την σύνοδο της Αφροδίτης από τον Λέοντα να σας ευνοεί με αρμονία ! Γύρω στα τέλη του επταημέρου υπάρχουν πολλές πιθανότητες να γοητευτείτε από μια γνωριμία και να θέσετε σε κίνηση τον τροχό… 





Σκορπιός :




Επαγγελματικά – καριέρα :


Έχετε κάνει μέχρι τώρα μεγαλεπήβολα σχέδια και για να τα υλοποιήσετε πρέπει να δουλέψετε ακόμη περισσότερο για να φτάσετε στο σημείο που θέλετε με τον Ήλιο από τον Λέοντα στον 10ο οίκο του ωροσκοπίου σας. Το πλανητικό σκηνικό θα σας συνδράμει με αρμονικές συναδελφικές σχέσεις και μια ήρεμη εργασιακή ατμόσφαιρα, θα απαιτηθούν ωστόσο νέες δράσεις, καινούργιες ιδέες και αρκετή ενέργεια για να δώσετε την ώθηση που χρειάζεται η καριέρα σας. Αποφύγετε να εμπλέξετε στις δουλειές σας συγγενικά πρόσωπα, γιατί θα ένταση και συγκρούσεις. Ακούστε την γνώμη τους, αλλά πάρτε τις τελικές αποφάσεις μόνοι και ανεπηρέαστοι. Ανακαλύπτετε νέες πηγές εισοδημάτων και καταφέρνετε να τονώσετε το εισόδημα σας από τις ήδη υφιστάμενες πηγές σας.



Αισθηματικά – κοινωνικά :



Πολλές οικογενειακές υποχρεώσεις και υπερκινητικότητα γύρω από τα κοινωνικά δρώμενα θα σας εξαντλήσουν όλο το διάστημα μέχρι και τα μέσα της εβδομάδας. Οι δεσμευμένοι αποφύγετε διαφωνίες και μη δίνετε διαστάσεις στα θέματα που θα προκύψουν Το εξάγωνο του Κρόνου παρέχει ευκαιρίες με πειθαρχία στο ωροσκόπιο σας. Ελέγξτε την συμπεριφορά σας και περιορίστε την κτητικότητα και τις απαιτήσεις σας. Γύρω στα μέσα του επταημέρου υπάρχουν ευνοϊκές συνθήκες να φέρετε μια σχετική ισορροπία στην σχέση ή τον γάμο σας, ενώ στην συνέχεια, θα πρέπει να αποδείξετε στη πράξη, ότι όσα λέγατε τα εννοούσατε… Οι singles , παλιές καταστάσεις και πρόσωπα θα παρουσιαστούν ξαφνικά στη ζωή σας και θα σας απασχολήσουν με ιδιαίτερο τρόπο. Πριν αποφασίσετε όμως να κινηθείτε προς μια επανασύνδεση, θα πρέπει να είστε σίγουροι ότι αυτή την φορά η σχέση σας αυτή θα έχει περισσότερες πιθανότητες επιτυχίας. Αλλιώς, απολαύστε πάθη και ερωτικές στιγμές που θα φορτίσουν τις μπαταρίες σας με θετική ενέργεια και αισιοδοξία! Θα υπάρξουν στο άμεσο μέλλον πολύ καλύτερες ευκαιρίες για κάτι πιο σταθερό, εάν βέβαια κάτι τέτοιο βρίσκεται στα άμεσα ενδιαφέροντα σας.




Τοξότης :



Επαγγελματικά – καριέρα :


Η καριέρα σας με το ξεκίνημα της εβδομάδας θα παρουσιάσει σταθερή πρόοδο, με μια δημιουργικότητα που θα σας αποδώσει μελλοντικά με την σύνοδο του Πλούτωνα να τονίζει τις προσπάθειες σας μελλοντικά. Οι σχέσεις με τον επαγγελματικό περίγυρο λειτουργούν πολύ καλά και θα πρέπει να στηρίζονται στην ειλικρίνεια και την αμοιβαία κατανόηση. Αποφύγετε περιττά έξοδα, διότι το πλανητικό σκηνικό θα σας βγάλει εκτός προϋπολογισμού. Χαλαρώστε με λίγη ψυχαγωγία, διότι τα πράγματα είναι σε καλό δρόμο και τα οικονομικά πολλών ενδέχεται να γνωρίσουν μια θετική αλλαγή.                                        


Αισθηματικά – κοινωνικά :


Μην αμελείτε τον σύντροφος σας, όσοι μεταξύ σας είστε δεσμευμένοι, γιατί είναι η στιγμή που θα χρειαστεί την έμπρακτη στήριξή σας. Αποφύγετε τυχόν πειρασμούς που θα σας περιτριγυρίσουν, γιατί αργά ή γρήγορα, μάλλον γρήγορα, όλα θα βγουν στο φως και θα πρέπει να δώσετε εξηγήσεις στο ταίρι σας. Όσοι αντιμετωπίζετε προβλήματα με τους συντρόφους σας, είναι η κατάλληλη χρονική στιγμή να έχετε μια ανοιχτή και ειλικρινή συζήτηση με την σύνοδο του Ήλιου να τονίζει την έκφραση σας. Εσείς που είστε single να είστε προετοιμασμένοι, γιατί θα υπάρχει ερωτική έξαψη και ατέλειωτη ποικιλία στην ερωτική σας ζωή! Θα πρέπει όμως να κινηθείτε με προσοχή εξαιτίας του πλανητικού συστήματος που θα ταράξει τα νερά με έντονη νευρικότητα. Θα βιώσετε έντονες καταστάσεις που μπορούν να έχουν ευτυχή κατάληξη, ιδιαίτερα στις 2 και 4 του μήνα. Θα πρέπει να δείτε τα πράγματα πιο σοβαρά, να κάνετε μια αυτοκριτική και να βάλετε πιο αυστηρά κριτήρια στην επιλογή των ανθρώπων που κάνετε στη ζωή σας.





Αιγόκερως :



Επαγγελματικά – καριέρα :


Είναι ένας μήνας ο Αύγουστος  που θα πρέπει να περιμένετε να σας συμβούν τα μεγάλα και σπουδαία πράγματα! Από τις αρχές του μήνα η έμπνευση σας θα είναι απίστευτη και οι ιδέες σας εξαιρετικές! Δεν θα προλαβαίνετε να τις βάζετε στο χαρτί, πριν ξεπηδήσει η επόμενη. Χρειάζεται όμως να κάνετε μια μικρή ανάπαυλα προς τα τέλη της εβδομάδας, ώστε να σκεφτείτε ψύχραιμα και να αποφασίσετε προς πια κατεύθυνση θα κινηθείτε. Ο ανταγωνισμός και τα απρόοπτα θα απαιτήσουν να αφήσετε τα μελλοντικά πλάνα λίγο στην άκρη και να ασχοληθείτε περισσότερο με τα διαδικαστικά με τον Ουρανό από τον Ταύρο από τον 5ο οίκο σε πτώση.Οπλιστείτε με υπομονή, επιμονή και διπλωματία για να μην βλάψετε τα συμφέροντα σας και τις σχέσεις σας.



Αισθηματικά – κοινωνικά :



Στα ερωτικά, εσείς που έχετε μακροχρόνιες σχέσεις θα υποκύψετε σε κάποιους πειρασμούς. Πάρτε τις προφυλάξεις σας, γιατί δεν θα θέλατε να βάλετε την σχέση σας σε κίνδυνο… Κατά το πρώτο επταήμερο του μήνα, ίσως υπάρξουν δυσκολίες στην επικοινωνία, διστακτικότητα αναφορικά με τις κινήσεις που πρέπει να κάνετε, αλλά και μια γενικότερη ενόχληση απέναντι στην συμπεριφορά του συντρόφου σας. Το τέλος της εβδομάδας, ωστόσο φέρνει μια ισορροπία στην σχέση, κάτι που κρίνεται όχι μόνο απαραίτητο, αλλά και επιβεβλημένο! Θα παρουσιαστούν δελεαστικές ευκαιρίες για του singles  του ζωδίου με καλές προοπτικές για το μέλλον, γι αυτό φροντίστε να τις εκμεταλλευτείτε όσο μπορείτε καλύτερα. Είχατε τα προβλήματα σας με την αισθηματική σας ζωή, τώρα όμως ήρθε η ώρα να τα βάλετε στην άκρη και να κοιτάξετε χωρίς φοβίες και προκαταλήψεις το μέλλον κατάματα με την Αφροδίτη από τον Λέοντα στο 8ο οίκο σας. Απολαύστε τις ερωτικές στιγμές που θα προκύψουν, γιατί θα φορτίσουν τις μπαταρίες σας με θετική ενέργεια και αισιοδοξία.



Υδροχόος :



Επαγγελματικά – καριέρα :

Η επαγγελματική σας πορεία θα μπορούσε να χαρακτηριστεί θετική κατά τον Αύγουστο, ιδίως κατά τα δύο πρώτα επταήμερα. Με την αρχή του μήνα θα πρέπει να εμπνεύσετε τους συνεργάτες ή συναδέλφους σας, εμψυχώνοντας τους, ώστε να καταφέρετε τα μέγιστα δυνατά αποτελέσματα, ενώ στην συνέχεια, αρχές της εβδομάδας θα πρέπει να βρείτε και να προτείνετε λύσεις και διεξόδους σε λειτουργικά προβλήματα με τον Πλούτωνα σε ανάδρομη πορεία να δίνει ευκαιρίες μελλοντικά στο ωροσκόπιο σας . Στα οικονομικά σας θα πρέπει να φροντίστε να είστε φειδωλοί στις δαπάνες για να μην βγείτε εκτός προϋπολογισμού. Προβλέπεται ωστόσο ότι θα εισπράξετε κάποια χρήματα που περιμένατε και προσπαθήστε με αυτά να κλείσετε παλιές σας οφειλές.


Αισθηματικά – κοινωνικά :


Προσέξτε την συμπεριφορά σας όσοι έχετε μόνιμο δεσμό, ιδίως κατά τις αρχές του μήνα, μη γίνεστε κτητικοί και ζηλιάρηδες, αν θέλετε η σχέση αυτή να κρατήσει και να παραμείνει υγιής. Δεν είναι καθόλου απίθανο επίσης να σας προβληματίσει έντονα η συμπεριφορά του συντρόφου σας αυτό το μήνα και κάπου μπορεί να σας κουράσει με τις διακυμάνσεις που θα έχει. Θα επηρεαστεί η ψυχολογία σας αρνητικά και να χαλάσει η διάθεση σας. Στους ελεύθερους, παλιές καταστάσεις και πρόσωπα θα επανέλθουν ξαφνικά στη ζωή σας και θα σας απασχολήσουν με ιδιαίτερο τρόπο, γιατί θα θέλουν να έχουν ξανά το πρώτο ρόλο στη ζωή σας με την σύνοδο της Αφροδίτης και τον Ήλιο στον Λέοντα στον 7ο οίκο σας. Ωστόσο, νέες γνωριμίες προς τα μέσα της εβδομάδας εκτοξεύουν τον ερωτισμό σας! Η διασκέδαση και η έντονη κοινωνικοποίηση θα είναι το κυρίαρχο χαρακτηριστικό στην ζωή σας κατά τον Αύγουστο .






Ιχθύς :




Επαγγελματικά – καριέρα :


Οι ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν στον επαγγελματικό τομέα αυτό το μήνα θα είναι αξιόλογες και θα πρέπει να τις εκμεταλλευτείτε σωστά, αν θέλετε να έχετε μια ανοδική επαγγελματική σταδιοδρομία με τον Ερμή να τελειώνει την ανάδρομη του πορεία και να περνά στον 5ο οίκο σας. Δώστε τον καλύτερο σας εαυτό, αν και πολλές φορές δεν καταφέρνετε να επιτύχετε το απόλυτο, που σε στιγμές απαιτείται… Αυτή τη φορά όμως πρέπει να τα καταφέρετε, γιατί οι ευκαιρίες είναι θαυμαστές! Πριν κάνετε οποιαδήποτε κίνηση, καλό θα είναι να συμβουλευτείτε πρώτα πιο έμπειρους από εσάς ανθρώπους, για να πετύχετε όσα θέλετε. Είστε ενεργητικοί, φιλόδοξοι, μαχητικοί και αποφασισμένοι να επιτύχετε στους επαγγελματικούς σας στόχους. Οι μελλοντικές προοπτικές είναι όμως αρκετά καλές και δεν χρειάζεται να ανησυχείτε ιδιαίτερα…
                                          

Αισθηματικά – κοινωνικά :



Οι δεσμευμένοι του ζωδίου, θα ξεκαθαρίσετε τα προβλήματα ή τις αμφιβολίες που σας βασανίζουν και αφορούν την σχέση σας μέσα στο πρώτο επταήμερο του μήνα! Ιδανικές ημερομηνίες για να πλησιάσετε περισσότερο το σύντροφο σας, να τον κατανοήσετε και να σας κατανοήσει, είναι οι 2 και 4.8! Θα γίνετε πιο τρυφεροί και πιο στοργικοί και θα απολαύσετε όμορφες ερωτικές στιγμές, γεμάτες αγάπη και πάθος. Θα κάνετε καινούργια πράγματα με το ταίρι σας που θα σας ανανεώσουν και θα σας βοηθήσουν να βάλετε καινούργιες βάσεις στη σχέση σας προς τα μέσα του μήνα. Ως προς τους singles  του ζωδίου, το πλανητικό σκηνικό θα είναι υπεύθυνο που θα ξυπνήσουν μέσα σας αναμνήσεις του παρελθόντος και θα αναζητήσετε πρόσωπα από τα παλιά με τον Ερμή να τελειώνει την ανάδρομη του πορεία και να παραμένει σε στάση. Μην πάρετε όμως βιαστικές αποφάσεις. Αφήσετε το χρόνο να κυλήσει και να σας δείξει τι να κάνετε. Ένα νέο κεφάλαιο στην συναισθηματική σας ζωή μπορεί να ανοίξει με ένα άτομο που κατοικεί μακριά ή διαμένει στο εξωτερικό. Μην εξιδανικεύετε ανθρώπους στην πρώτη επαφή, διότι κινδυνεύετε να απογοητευτείτε και να  πληγωθείτε αργότερα.



  Στείλε την ερώτηση σου & την ημερομηνία γέννησης σου. Διάβασε τώρα στο email την προσωπική σου πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη. Θα λάβετε την απάντηση γρήγορα εύκολα και οικονομικά εντός 48 ωρών. Πληρωμή εδώ: EΓΚΥΡΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ – ΑΜΕΣΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.