Τρίτη 30 Ιουλίου 2019

Πλανητικές όψεις Αυγούστου 2019 από την Αλίντα Κανάκη !



Τα δύσκολα αστρολογικά του καλοκαιριού τα έχουμε μάλλον αφήσει πίσω μας και ο Αύγουστος μας επιφυλάσσει κάποιες αρκετά αρμονικές όψεις, τέτοιες που μας βοηθούν να χαλαρώσουμε, να διασκεδάσουμε και να απολαύσουμε απερίσπαστοι τις διακοπές μας.

Μέσα στον Αύγουστο το στοιχείου του Λέοντα, και άρα αυτό της φωτιάς, είναι πάρα πολύ έντονο, όπως είναι επόμενο, με τον Ήλιο στον Λέοντα μέχρι τις 23 Αυγούστου.  Πέρα όμως από τον Ήλιο, και ο Ερμής διέρχεται από τον Λέοντα μεταξύ 11 και 29 Αυγούστου, συνοδευόμενος από την Αφροδίτη (μέχρι τις 21/8) και τον Άρη (μέχρι τις 18/8). Με τόσους πλανήτες στο ζώδιο του Λέοντα, αρκετοί από εμάς θα οπλιστούμε με το θάρρος και το σθένος να ξεκινήσουμε κάτι καινούργιο, να μάθουμε κάτι εντελώς καινούργιο ή να αναζητήσουμε νέες κατευθύνσεις στη ζωή μας, θέτοντας καινούργιους στόχους.

Κατά την διάρκεια της περιόδου αυτής θα υπάρξει πάθος, ρομαντική διάθεση και μια τάση για ερωτικό παιχνίδι και φλερτ, έχουμε όμως και μια ροπή προς το δραματικό, το κραυγαλέο ή το υπερβολικό. Από την άλλη, η διάθεση μας να βρεθούμε στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος με κάθε κόστος, η ροπή μας προς την περιπέτεια και την απερίσκεπτη ανάληψη ρίσκου θα έχει σαν συνέπεια να βρεθούμε αντιμέτωποι με ατυχείς ή γελοίες καταστάσεις που ενδεχομένως να έχουμε προκαλέσει εμείς οι ίδιοι.

Το θετικό νέο του μήνα είναι, ότι δύο από τους πολλούς ανάδρομους πλανήτες τερματίζουν μέσα στον Αύγουστο την ανάδρομη κίνηση τους. Πρώτος είναι ο Ερμής, ο πλανήτης του εμπορίου και της επικοινωνίας, που στη 1 Αυγούστου θα βρίσκεται σε στάση για να γυρίσει ορθόδρομος, και ακολουθεί ο Δίας, ο πλανήτης των χρημάτων και της επέκτασης στις 11 Αυγούστου. Με τις διελεύσεις αυτές θα ανακτήσουμε την πνευματική μας διαύγεια, με αποτέλεσμα να μπορούμε να αποκτήσουμε καινούργιες γνώσεις ή να πάρουμε αποφάσεις που ενδεχομένως να είναι κάπως τολμηρές, βασισμένες στην διαίσθηση μας. Οι αρμονικές όψεις μεταξύ των πλανητών μπορεί να σημάνουν και μια περίοδο ηρεμίας, χαλάρωσης, ικανοποίησης και αυτάρκειας.

Μετά τις 28 Αυγούστου με το πέρασμα όλο και περισσότερων πλανητών στο ζώδιο της Παρθένου, θα κυριαρχήσει το στοιχείο της γης. Με το μεγάλο τρίγωνο στα ζώδια της γης (Ουρανός στον Ταύρο, Κρόνος και Πλούτωνας στον Αιγόκερω), αν και όλοι οι εμπλεκόμενοι πλανήτες θα βρίσκονται σε ανάδρομη κίνηση, μπορούμε να περιμένουμε την στήριξη που χρειαζόμαστε για να προχωρήσουμε τα σχέδια μας, να κάνουμε εκτιμήσεις και αξιολόγηση  της κατάστασης και να ξεκινήσουμε το χτίσιμο του νέου στη ζωή μας. Πρέπει όμως να έχουμε σαφείς στόχους και ιεραρχημένες προτεραιότητες για να είμαστε αποτελεσματικοί και να έχουμε υπομονή, καθώς οι καταστάσεις θα προχωράνε αργά.

Κάτι που ξεκινήσαμε με τους πλανήτες στο ζώδιο του Λέοντα, χωρίς πολύ σκέψη, τώρα είναι η χρονική στιγμή να επεξεργαστούμε τις λεπτομέρειες, να θέσουμε προτεραιότητες και να απαλλαγούμε από οτιδήποτε δεν μας εξυπηρετεί πλέον. Με πλειάδα πλανητών στο ζώδιο της Παρθένου, θα διακατεχόμαστε από μια τελειομανία, που καλό θα ήταν να την περιορίσουμε στο μέτρο του δυνατού, εάν θέλουμε να κάνουμε βήματα προόδου. Είναι η περίοδος όμως που έχουμε την δυνατότητα λίγο έως πολύ να βελτιώσουμε όλοι την οικονομική μας κατάσταση, αλλά και να ανακαλύψουμε την χαρά του να συνεργαζόμαστε με τους γύρω μας για ένα κοινό σκοπό.

Με τους Άρη και Αφροδίτη στην Παρθένο ίσως να έχουμε μεγαλύτερα κίνητρα να βελτιώσουμε τις σχέσεις μας με τους γύρω μας, κυρίως σε συναισθηματικής φύσης σχέσεις. Λόγια αγάπης και πάθους που εκφράστηκαν με τους πλανήτες στο ζώδιο του Λέοντα, τώρα θα πρέπει να επιβεβαιωθούν με πράξεις, αναλαμβάνοντας περισσότερες ευθύνες στην καθημερινή διαχείριση, όταν πρόκειται για παντρεμένα ζευγάρια ή συντρόφους σε μακροχρόνιες σχέσεις. Αυτή την περίοδο θα γίνουν εμφανή και τα μελανά σημεία της σχέσης μας, με σκοπό να μπορέσουμε να τα εντοπίσουμε και να τα διορθώσουμε.  

Μετά τις 18 Αυγούστου η παραγωγικότητα μας αυξάνεται και είμαστε πιο πρόθυμοι να ασχοληθούμε με ζητήματα που μέχρι τώρα τα θεωρούσαμε απαιτητικά, δύσκολα ή βαρετά. Με το πέρασμα δε των γρήγορων πλανητών στο ζώδιο της Παρθένου (Ήλιος, Ερμής, Αφροδίτη και Άρης), έχουμε την δυνατότητα να καθιερώσουμε ένα πιο υγιεινό τρόπο ζωής ή να αντισταθούμε στον πειρασμό να εξαντλήσουμε τον οργανισμό μας, δουλεύοντας υπερβολικές ώρες, με το να κάνουμε μια πιο ισορροπημένη ζωή.

Εν κατακλείδι, απολαμβάνουμε το ενδιαφέρων των γύρω μας στο πρώτο μέρος του Αυγούστου και μετά στρωνόμαστε στην δουλειά, περνώντας σιγά-σιγά στο φθινόπωρο και σε πιο απαιτητικούς ρυθμούς ζωής.  Μέχρι τότε, καλό μας μήνα και καλές διακοπές!

Αλίντα Κανάκη

  Στείλε την ερώτηση σου & την ημερομηνία γέννησης σου. Διάβασε τώρα στο email την προσωπική σου πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη. Θα λάβετε την απάντηση γρήγορα εύκολα και οικονομικά εντός 48 ωρών. Πληρωμή εδώ: EΓΚΥΡΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ – ΑΜΕΣΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.