Σάββατο 31 Αυγούστου 2019

Οι δύσκολες όψεις Σεπτεμβρίου 2019 από την Αλίντα Κανάκη !



Ποιά ζώδια ανήκουν στην ομάδα υψηλού κινδύνου και πως επηρεάζονται;

Τα δύσκολα από αστρολογικής άποψης γεγονότα του Σεπτέμβρη θα συνδέονται με τις τεταμένες κατά το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα όψεις του Δία και του Ποσειδώνα και τα προβλήματα που θα ενσκήψουν, θα οφείλονται στην πολύ δυσάρεστη και σκληρή επιρροή του Κρόνου και του Πλούτωνα.
  
Περισσότερες δυσκολίες θα αντιμετωπίσουν κατά το πρώτο και δεύτερο δεκαήμερο του μήνα οι Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθείς, ενώ στο τρίτο δεκαήμερο του Σεπτεμβρίου έχουν την τιμητική τους οι Ζυγοί και Αιγόκεροι . Ας εξετάσουμε όμως πιο αναλυτικά τις κυριότερες δύσκολες ημερομηνίες του μήνα και τι έχουμε να περιμένουμε από το πλανητικό σκηνικό, ώστε να προφυλαχτούμε όσο το δυνατόν καλύτερα:

1-5 Σεπτεμβρίου: Συμβαίνει η σύνοδος Ήλιου - Άρη, στην οποία εντάσσεται και ο Ερμής  στις 3-4 Σεπτεμβρίου. Είναι μια καλή όψη για τους ενεργητικούς ανθρώπους, καθώς η αμεσότητα στην επικοινωνία και η άμεση διεκπεραίωση δύσκολων καταστάσεων έχουν τον πρώτο λόγο. Μπορεί όμως να φέρει πολλά προβλήματα λόγω εντάσεων και λογομαχιών.

Αρνητικές εκδηλώσεις της όψης: Τραυματισμοί κατά τη διάρκεια της κίνησης, κοψίματα από ατυχήματα και εγκαύματα.

Επηρεάζονται περισσότερο: Κριοί , Δίδυμοι, Λέοντες και Παρθένοι.

2 Σεπτεμβρίου: Το τετράγωνο Αφροδίτης - Δία προειδοποιεί για επίπλαστη γενναιοδωρία! Όσο αφορά την οικονομικής μας διαχείριση, θα είναι πραγματικά δύσκολο να αποφύγουμε τις περιττές δαπάνες και τις σπατάλες. Εκεί όμως που χρειάζεται προσοχή η όψη αυτή, είναι οι «γενναιόδωρες» υποσχέσεις των ημερών, που δεν θα υλοποιηθούν ποτέ!

Επηρεάζονται περισσότερο: Τοξότες, Παρθένοι, Ταύροι και Ζυγοί.

4 Σεπτεμβρίου: Αντίθεση Αφροδίτης – Ποσειδώνα! Είναι μια όψη που συνδέεται με την εξαπάτηση, την απιστία, την εξιδανίκευση, τις ψευδαισθήσεις, τις κολακείες, την περιφρόνηση απέναντι σε οτιδήποτε συναισθηματικό, την έλλειψη ειδυλλίου και ρομάντζου στις σχέσεις, τον πλατωνικό έρωτα και την επιθυμία να αποκτήσουμε ένα σύντροφο, που όμως δεν είναι αυτό που φανταζόμαστε ή που φαίνεται εξωτερικά.

Επηρεάζονται περισσότερο: Παρθένοι, Ταύροι, Ζυγοί  και Ιχθείς.

6 Σεπτεμβρίου: Σχηματίζεται ένα τετράγωνο Ερμή – Δία, που συνδέεται με υποσχέσεις χωρίς αντίκρισμα, μεγάλα και παχιά λόγια, κουτσομπολιά, φήμες, επιπολαιότητα και σπατάλες.

Επηρεάζονται περισσότερο: Τοξότες, Δίδυμοι και Παρθένοι.

7 Σεπτεμβρίου: Έχουμε μια αντίθεση Ερμή – Ποσειδώνα, που προκαλεί  παρανοήσεις, σύγχυση, παρεξηγήσεις, δυσκολίες στην επικοινωνία, εξαπάτηση, αφηρημάδα, κλοπές, λάθη και παραλήψεις.

Επηρεάζονται περισσότερο: Παρθένοι, Δίδυμοι και Ιχθείς.

8 Σεπτεμβρίου: Σχηματίζεται ένα τετράγωνο Ήλιου-Δία. Χαρακτηριστικό της όψης είναι η επιπολαιότητα, η υπερβολή, η σπατάλη, η κατάχρηση εξουσίας με άμεσο αντίκρισμα στην κοινωνία, η άκρατη φιλοδοξία και η ανευθυνότητα.

Επηρεάζονται περισσότερο: Λέοντες, Παρθένοι και Τοξότες.

10 Σεπτεμβρίου:  Αντίθεση Ήλιου-Ποσειδώνα. Είναι η όψη της εξαπάτησης, του δόλου, που παρασκηνίου και της μέθης! Τα σχέδιά σας υπάρχουν μεγάλες πιθανότητες να τορπιλιστούν από απατεώνες, ενώ   παρασκηνιακά γεγονότα και μυστικά ενδέχεται να βγουν στην επιφάνεια.

Επηρεάζονται περισσότερο: Λέοντες, Παρθένοι και Ιχθείς.

12 Σεπτεμβρίου: Το τετράγωνο Άρη-Δία θα φέρει σε προσωπικό επίπεδο ένταση και αψυχολόγητες ενέργειες! Σε κοσμικό επίπεδο δε, αναμένεται να βιώσουμε την εκδήλωση εκρηκτικών καταστάσεων, να υπάρξουν αναταραχές ανά την υφήλιο, καθώς και φωτιές και εκρήξεις!

Επηρεάζονται περισσότερο: Κριοί, Παρθένοι και Τοξότες.

14 Σεπτεμβρίου: Η αντίθεση Άρη-Ποσειδώνα είναι υπεύθυνη για τις ψευδαισθήσεις της μέρας, τις κλοπές, τις ληστείες, τις δολιοφθορές, τις εξαφανίσεις προσώπων, τις απώλειες αντικειμένων, καθώς και τα προβλήματα και τα ατυχήματα λόγω μέθης. 

Επηρεάζονται περισσότερο: Κριοί, Παρθένοι και Ιχθείς.

17-18 Σεπτεμβρίου: η σύνοδος της Σελήνης με τον Ουρανό θα προκαλέσει αϋπνία και μεταβολές στη διάθεση.

Επηρεάζονται περισσότερο: Ταύροι, Σκορπιοί και Υδροχόοι.

22 Σεπτεμβρίου: Το τετράγωνο Ερμή-Κρόνου αναμένεται να επηρεάσει τα ταξίδια και την επικοινωνία!

Επηρεάζονται περισσότερο: Δίδυμοι, Παρθένοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι.

25 Σεπτεμβρίου: Το τετράγωνο Αφροδίτης-Κρόνου συνδέεται με το τέλος ενός έρωτα ή την απώλεια χρημάτων. Φέρνει επίσης ανασφάλειες, σχέσεις με διαφορά ηλικίας και έρωτες με οικονομικό αντάλλαγμα…

Επηρεάζονται περισσότερο: Ταύροι, Ζυγοί και Αιγόκεροι.

27 Σεπτεμβρίου: Το τετράγωνο του Ερμή με τον Πλούτωνα που παρατηρείται σήμερα συνδέεται με την προβληματική επικοινωνία, τα προβλήματα σε μεταφορικά μέσα, τις συγκρούσεις και τα τρομοκρατικά χτυπήματα με μεγάλους αριθμούς  θυμάτων! Σε προσωπικό επίπεδο θα καταγραφούν εμμονές, αρνητικές σκέψεις, ύπουλοι και δόλιοι σκοποί και έντονο παρασκήνιο.

Επηρεάζονται περισσότερο:  Δίδυμοι, Παρθένοι, Ζυγοί, Σκορπιοί  και Αιγόκεροι.

Αλίντα Κανάκη


  Στείλε την ερώτηση σου & την ημερομηνία γέννησης σου. Διάβασε τώρα στο email την προσωπική σου πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη. Θα λάβετε την απάντηση γρήγορα εύκολα και οικονομικά εντός 48 ωρών. Πληρωμή εδώ: EΓΚΥΡΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ – ΑΜΕΣΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.