Σάββατο 31 Αυγούστου 2019

Ν. Σελήνη στην Παρθένο 30 Αυγούστου 2019 από την Αλίντα Κανάκη !



Η Μαύρη Νέα Σελήνη στις 6ο 46΄ της Παρθένου 30 Αυγούστου 2019, ώρα Ελλάδας 13:37 μ.μ. Η δεύτερη Ν. Σελήνη του Αυγούστου στο ζώδιο της Παρθένου σε συνδυασμό με πλειάδα πλανητών Ήλιος-Σελήνη-Ερμής-Αφροδίτη-Άρης πέντε πλανήτες υπό τον έλεγχο του Ερμή θα συγκεντρωθούν στο ζώδιο της Παρθένου.Το επόμενο διάστημα  θα διακατεχόμαστε από μια τελειομανία, που καλό θα ήταν να την περιορίσουμε στο μέτρο του δυνατού, εάν θέλουμε να κάνουμε βήματα προόδου. Είναι η περίοδος όμως που έχουμε την δυνατότητα λίγο έως πολύ να βελτιώσουμε όλοι την οικονομική μας κατάσταση, αλλά και να ανακαλύψουμε την χαρά του να συνεργαζόμαστε με τους γύρω μας για ένα κοινό σκοπό. Ευνοούνται τα Μεταβλητά ζώδια του πρώτου δεκαημέρου  : Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύς και όσοι έχετε τον Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες σ’ αυτά τα ζώδια. 

Ευνοούνται : Χρήματα, επενδύσεις, νέα ξεκινήματα, καριέρα, αλλαγή εργασίας, αποπληρωμή  χρεών, οικογένεια, δημόσιες σχέσεις.

Ο Ουρανός εναλλάσσει όψεις με την Αφροδίτη και τον  Άρη και σχηματίζει  τρίγωνο με την Νέα Σελήνη. Ξαφνική τύχη περιμένει  αυτές τις μέρες τους Κριούς, Ταύρους, Παρθένους, Ζυγούς και Υδροχόους.


Η Νέα Σελήνη στην Παρθένο (30/8) σκιάζεται από τον Ουρανό, μια πολύ θετική και ελπιδοφόρα όψη, που φέρνει αλλαγές και καινοτομίες για όλα τα ζώδια του ζωδιακού Κύκλου στους εξής τομείς:


Κριός

Οι συνθήκες και οι σχέσεις εργασίας  με συναδέλφους αλλάζουν προς το καλύτερο. Σε επαγγελματικό επίπεδο θα ολοκληρώσετε με επιτυχία κάποιο έργο σας, με δυναμική αλλά και σοβαρή αντιμετώπιση των θεμάτων που σας απασχολούν.

Θετικά επηρεάζονται οι τομείς των κληρονομιών, ασφαλειών, του σεξ, της θρησκείας, της απομόνωσης, των εχθρών ενώ παρουσιάζονται δυσκολίες στους τομείς του γάμου και των συνεργασιών, της προσωπικότητας, του εγώ. Η νέα Σελήνη της 30-08-2019 στην Παρθένο επηρεάζει τον τομέα της εργασίας και υγείας σας.

Τυχεροί αριθμοί: 30, 21, 12, 3, 18.



Ταύρος

Ευχάριστη περίοδος περιμένει τους περισσότερους Ταύρους στα τέλη του μήνα! Απροσδόκητες ρομαντικές περιπέτειες, διασκέδαση, διακοπές! Είναι επιτέλους η περίοδος  των ευχάριστων εκπλήξεων που έχετε ανάγκη και που θα αναπτερώσουν το πεσμένο ηθικό και θα ανεβάσουν την διάθεση σας.

Θετικά επηρεάζονται οι τομείς του γάμου και των συνεργασιών, των φίλων, της δημοσιότητας, της πολιτικής ενώ παρουσιάζονται δυσκολίες στους τομείς της εργασίας, της υγείας, της θρησκείας, της απομόνωσης, των εχθρών. Η νέα Σελήνη στην Παρθένο της 30-08-2019 επηρεάζει τον τομέα των ερωτικών, αλλά και των παιδιών.


Τυχεροί αριθμοί: 31, 22, 13, 4, 11, 20.


Δίδυμοι

Άμεση αλλαγή και θετικές εξελίξεις σε θέματα οικογένειας και σπιτιού! Η συντροφικότητα, οι φιλικές επαφές και οι κοινωνικές συναναστροφές θα σας γεμίσουν με χαρά και θετική ενέργεια.


Θετικά επηρεάζονται οι τομείς της εργασίας, της υγείας, της καριέρας, των επαγγελματικών, ενώ παρουσιάζονται δυσκολίες στους τομείς του έρωτα, της ζωής, των παιδιών, της δημιουργίας των φίλων, της δημοσιότητας, της πολιτικής. Η νέα Σελήνη  στην Παρθένο της 30-08-2019 επηρεάζει τον τομέα του σπιτιού και της οικογένειας.


Τυχεροί αριθμοί: 32, 23, 14, 5, 18.




Καρκίνος  


Απρόσμενα ταξίδια φέρνουν νέους στόχους στα επαγγελματικά σας! Η συντροφικότητα, οι φιλικές επαφές και οι κοινωνικές συναναστροφές θα προσθέσουν μια νότα χαράς στην ζωή σας. Οι σχέσεις με αδέλφια και γείτονες θα αλλάξουν προς το καλύτερο.

Θετικά επηρεάζονται οι τομείς του έρωτα, της ζωής, των παιδιών, της δημιουργίας της εκπαίδευσης, πτυχίων, μεγάλων ταξιδιών, ενώ παρουσιάζονται δυσκολίες στους τομείς του σπιτιού, της τροφής, της καριέρας, των επαγγελματικών. Η νέα Σελήνη στην Παρθένο της 30-08-2019 επηρεάζει τον τομέα των επικοινωνιών, φίλων, συγγενών κ.λ.π.



Τυχεροί αριθμοί: 33, 24, 15, 6, 11, 22.



Λέων  

Ξαφνικά θα ανοίξουν καινούργιες προοπτικές στα οικονομικά σας! Μπορεί να είναι μια νέα πηγή εισοδήματος, νέες επαγγελματικές δραστηριότητες ή ένας νέος τρόπος να κερδίσετε χρήματα, ενώ οι επαγγελματικές σας συμφωνίες την περίοδο αυτή θα είναι συμφέρουσες.

Θετικά επηρεάζονται οι τομείς του σπιτιού, της τροφής, των κληρονομιών, ασφαλειών, του σεξ, ενώ παρουσιάζονται δυσκολίες στους τομείς των φίλων και αδερφών, επικοινωνίας, ταξιδιών, της εκπαίδευσης, πτυχίων, μεγάλων ταξιδιών. Η νέα Σελήνη στην Παρθένο της 30-08-2019 επηρεάζει τον τομέα των χρημάτων και υλικών αγαθών.


Τυχεροί αριθμοί: 34, 25, 16, 7, 18.




Παρθένος  


Νέες ευκαιρίες και άνοιγμα νέων δρόμων για αυτοπραγμάτωση με την Νέα Σελήνη στο ζώδιο σας!  Από αισθηματικής πλευράς η ατμόσφαιρα αρχίζει και γίνεται πιο ξεκάθαρη. Μην αφήσετε ανεκμετάλλευτες τις προοπτικές που θα σας παρουσιαστούν στον αισθηματικό και στον επαγγελματικό τομέα.

Θετικά επηρεάζονται οι τομείς των φίλων και αδερφών, επικοινωνίας, ταξιδιών, του γάμου και των συνεργασιών, ενώ παρουσιάζονται δυσκολίες στους τομείς των οικονομικών, των αγαθών, της τύχης, των κληρονομιών, ασφαλειών, του σεξ. Η νέα Σελήνη στην Παρθένο της 30-08-2019 επηρεάζει τον τομέα της προσωπικής σας λάμψης.


Τυχεροί αριθμοί: 35, 26, 17, 8, 11, 24.




Ζυγός  

Οι μέρες της απομόνωσης και της περισυλλογής λαμβάνουν τέλος. Ένα ταξίδι  σε μοναστήρι ή κάποιο άλλον χώρο με έντονη πνευματικότητα θα αλλάξει οριστικά τον τρόπο σκέψης σας. Μια φιλική συζήτηση ή μια καινούρια γνωριμία θα κάνουν τις μέρες σας από εδώ και στο εξής πολύ πιο ενδιαφέρουσες.

Θετικά επηρεάζονται οι τομείς των οικονομικών, των αγαθών, της τύχης, της εργασίας, της υγείας, ενώ παρουσιάζονται δυσκολίες στους τομείς της προσωπικότητας, του εγώ, του γάμου και των συνεργασιών. Η νέα Σελήνη της 30-08-2019 επηρεάζει τον τομέα θρησκείας, αποκρυφισμού.


Τυχεροί αριθμοί: 36, 27, 18, 9.



Σκορπιός

Ξαφνικά μπαίνουν στην ζωή σας νέοι φίλοι ή μια ολόκληρη ομάδα ανθρώπων που μοιράζονται τα ίδια ενδιαφέροντα με σας. Τα άστρα και η Νέα Σελήνη ευνοούν τις συναναστροφές, και μιας και έχετε πρωτότυπες ιδέες, καλό θα ήταν να στραφείτε σε πιο σοβαρές, ουσιαστικές και παραγωγικές συζητήσεις.

Θετικά επηρεάζονται οι τομείς της προσωπικότητας, του εγώ, του έρωτα, της ζωής, των παιδιών, της δημιουργίας ενώ παρουσιάζονται δυσκολίες στους τομείς της θρησκείας, της απομόνωσης, των εχθρών της εργασίας, της υγείας. Η νέα Σελήνη από την Παρθένο της 30-08-2019 επηρεάζει τον τομέα φίλων, ομάδων, δημοσιότητας, κοινού.

Τυχεροί αριθμοί: 37, 28, 19, 10, 1, 11, 26.



Τοξότης

Νέες καινοτόμες ιδέες στην εργασία ή η έναρξη νέων επιχειρηματικών δραστικοτήτων υπόσχονται εξαιρετικά θετικά αποτελέσματα σε μέλλοντα χρόνο. Θα διαπιστώσετε ότι όλες οι δουλειές σας θα ολοκληρωθούν ομαλά και με επιτυχία. Η αισιοδοξία επανέρχεται στα επαγγελματικά σας και θα έχετε την διάθεση να επικοινωνήστε και να χαλαρώσετε με τους αγαπημένους σας. 

Θετικά επηρεάζονται οι τομείς της θρησκείας, της απομόνωσης, των εχθρών του σπιτιού, της τροφής, ενώ παρουσιάζονται δυσκολίες στους τομείς των φίλων, της δημοσιότητας, της πολιτικής του έρωτα, της ζωής, των παιδιών, της δημιουργίας. Η νέα Σελήνη στην Παρθένο της 30-08-2019 επηρεάζει τον τομέα των επαγγελματικών.

Τυχεροί αριθμοί: 38, 29, 20, 11, 2, 18.






Αιγόκερως

Αιφνίδια ταξίδια στο εξωτερικό θα αποτελέσουν την αιτία να δημιουργήσετε επιχειρηματικές, προσωπικές ή φιλικές σχέσεις με αλλοδαπούς και δεν αποκλείεται να υπάρξουν ενδιαφέρουσες ιδέες που θα δώσουν πνοή στην δημιουργικότητα ή την επιχειρηματικότητά σας.

Θετικά επηρεάζονται οι τομείς των φίλων, της δημοσιότητας, της πολιτικής των φίλων και αδερφών, επικοινωνίας, ταξιδιών, ενώ παρουσιάζονται δυσκολίες στους τομείς της καριέρας, των επαγγελματικών, του σπιτιού, της τροφής. Η νέα Σελήνη από την Παρθένο της 30-08-2019 επηρεάζει τον τομέα εκπαίδευσης και μακρινών ταξιδιών.


Τυχεροί αριθμοί: 30, 21, 12, 3, 18.


Υδροχόος

Θα ολοκληρώσετε μια ενδιαφέρουσα εμπορική συμφωνία τις μέρες αυτές! Συζητήσεις, οργάνωση δραστηριοτήτων, στόχοι και θεμελίωση των προϋποθέσεων στον τομέα της εργασίας σας, θα σας γεμίσουν με αισιοδοξία, γιατί θα καταφέρατε να θεμελιώσετε επιτέλους αυτό που θα εξασφαλίσει τη μελλοντική σας επιβίωση.

Θετικά επηρεάζονται οι τομείς της καριέρας, των επαγγελματικών, των οικονομικών, των αγαθών, της τύχης, ενώ παρουσιάζονται δυσκολίες στους τομείς της εκπαίδευσης, πτυχίων, μεγάλων ταξιδιών, των φίλων και αδερφών, επικοινωνίας, ταξιδιών. Η νέα Σελήνη στην Παρθένο της 30-08-2019 επηρεάζει τον τομέα ασφαλειών, κληρονομιών, οικονομικών.


Τυχεροί αριθμοί: 31, 22, 13, 4, 18.




Ιχθείς 

Θετική αλλαγή στην προσωπική ή την επαγγελματική σας ζωή υπόσχονται οι μέρες αυτές! Θα απαλλαγείτε από φλύαρες ή ανούσιες σχέσεις και θα εισέλθετε ξαφνικά σε νέους κοινωνικούς κύκλους. Ενδιαφέρουσες επαγγελματικές προτάσεις, οικονομικές συμφωνίες και συνεργασίες μπορεί να επιτευχθούν εύκολα το διάστημα αυτό.



Θετικά επηρεάζονται οι τομείς της εκπαίδευσης, πτυχίων, μεγάλων ταξιδιών, της προσωπικότητας, του εγώ, ενώ παρουσιάζονται δυσκολίες στους τομείς των κληρονομιών, ασφαλειών, του σεξ, των οικονομικών, των αγαθών, της τύχης. Η νέα Σελήνη στην Παρθένο της 30-08-2019 επηρεάζει τον τομέα του γάμου ή συνεργασιών σας.

Τυχεροί αριθμοί: 32, 23, 14, 5, 12, 20.



Αλίντα Κανάκη

  Στείλε την ερώτηση σου & την ημερομηνία γέννησης σου. Διάβασε τώρα στο email την προσωπική σου πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη. Θα λάβετε την απάντηση γρήγορα εύκολα και οικονομικά εντός 48 ωρών. Πληρωμή εδώ: EΓΚΥΡΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ – ΑΜΕΣΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.