Τετάρτη 30 Οκτωβρίου 2019

Ποιος είναι ο ψεύτης του ζωδιακού κύκλου; Από την Αλίντα Κανάκη !






Κριός :

Οι Κριοί ανήκουν στους πιο ειλικρινείς ανθρώπους! Τις περισσότερες φορές μάλιστα προτιμούν να πουν την ωμή αλήθεια, έστω και αν γνωρίζουν εκ των προτέρων ότι θα πληγώσουν ή θα δυσαρεστήσουν τους ανθρώπους που έχουν δίπλα τους. Ιδιαίτερα δεν διστάζουν να μιλήσουν με ειλικρίνεια, ακόμη και αν αυτό τους κοστίσει τη δουλείας τους! Γενικότερα έχει μάθει να ζει ελεύθερα και ανεξάρτητα, με οποιοδήποτε και αν είναι το κόστος αυτής της επιλογής του!

Ταύρος:

Οι Ταύροι αντιδρούν ανάλογα με τις συνθήκες! Απεχθάνονται το ψέμα και είναι από τα άτομα που μπορείτε να τα αντιληφθείτε πολύ εύκολα ότι λένε ψέματα και για αυτό μάλιστα το αποφεύγουν! Αρνούνται να πουν λοιπόν κατηγορηματικά ψέματα! Ωστόσο, μερικές φορές μπορεί να μην αποκαλύψουν όλη την αλήθεια σε ένα δικό τους πρόσωπο, γιατί φοβούνται πως θα το πληγώσουν ή θα το χάσουν από τη ζωή τους!

Δίδυμος:

Οι Δίδυμοι αν χρειαστεί να πουν κάποιο ψέμα και υπάρχει το ενδεχόμενο οι άλλοι να μην το αντιληφθούν να είστε σίγουροι πως θα βρίσκονται σε τρομερή αμηχανία και θα φοβηθούν, μήπως και αποκαλυφθούν! Ωστόσο, όσες φορές καταφεύγει στο ψέμα δεν το κάνουν για να κοροϊδέψουν τους ανθρώπους που τους περιβάλουν, αλλά κυρίως γιατί παρασύρονται από τον αυθορμητισμό τους!


Καρκίνος :

Οι Καρκίνοι αν αναγκαστούν να που ψέματα ή  παραμύθια, να ξέρετε πως ως επί το πλείστον αυτά χρησιμεύουν για να ομορφύνουν τις αναμνήσεις τους. Έχουν την εντύπωση πως δεν κάνουν κακό σε κανέναν, παρά μόνο στον εαυτό τους, γιατί έτσι όπως είναι απασχολημένοι να ωραιοποιήσουν το παρελθόν τους, δεν ζουν στο παρόν. Ωστόσο, τις περισσότερες φορές δεν τους αρέσει να ανακαλύπτουν τα ψέματα των άλλων!


Λέων:

Τα Λιονταράκια έχουν τη φυσική τάση να μη λένε ψέματα για λόγους τιμής. Όμως έχουν ανάγκη από την επιδοκιμασία των άλλων. Τους αρέσει να βρίσκονται στο επίκεντρο της προσοχής και αυτό μπορεί να τους κάνει να παραφουσκώσουν πότε-πότε την πραγματικότητα. Θέλουν να τονίζουν πόσο σπουδαία συμπεριφέρθηκαν και να παινεύονται για τα καταπληκτικά αποτελέσματα που είχαν.


Παρθένος:

Οι Παρθένοι μισούν πραγματικά τα ψέματα, γιατί αποδιοργανώνονται και χάνουν τον μπούσουλα. Μόνο αν η αλήθεια θέτει σε κίνδυνο την επιτυχή ολοκλήρωση ενός έργου που έχουν καλά σχεδιάσει, θα το επιχειρήσουν. Στην περίπτωση αυτή όμως θα έχουν σιγουρευτεί πλήρως και θα προτιμήσουν την απόκρυψη της αλήθειας, αφού κρίνουν ότι είναι λιγότερο επιβλαβής από ό, τι η αποκάλυψή της.


Ζυγός :

Οι Ζυγοί θεωρητικά ανήκουν στα ζώδια που θα προτιμούσαν να σωπάσουν, προκειμένου να μην πουν ψέματα. Όμως έχουν τόση ανάγκη από αρμονία, που μπορεί να πείσουν τον εαυτό τους, πως η αλήθεια είναι αφόρητη και νιώθουν την ανάγκη να την αλλάξουν. Έτσι δημιουργούν ένα όμορφο περιτύλιγμα. Στο τέλος καταλήγουν να πιστέψουν και ο ίδιοι αυτά που διηγούνται.


Σκορπιός:

Οι Σκορπιοί είναι ο δάσκαλοι του μυστηρίου. Αν ένας Σκορπιός φαίνεται ασαφής σ’ αυτά που λέει ή έχει δώσει λάθος πληροφορίες, δεν το κάνει από σκοπιμότητα. Ωστόσο, το ψέμα για έναν Σκορπιό είναι πάντα μια μορφή εκδίκησης! Μάλιστα δεν θα διστάσει να πει ακόμα και το πιο σκληρό ψέμα, αν απευθύνεται σε κάποιο άτομο που του φέρθηκε άσχημα και θέλει να το εκδικηθεί.


Τοξότης:

Οι Τοξότες, αν και είναι μαχητές της αλήθειας και την επιδιώκουν σε κάθε τους βήμα, πολλές φορές η επιπολαιότητά τους, τους οδηγεί στα δύσκολα μονοπάτια του ψέματος! Πολλές φορές παρασύρονται από τις καταστάσεις και τους ανθρώπους και αυτό τους οδηγεί στην απόκρυψη της αλήθειας! Έτσι όταν λένε ψέματα πάντα φτάνουν στο σημείο να πιστεύουν και οι ίδιοι αυτά που λένε!

Αιγόκερως :

Οι Αιγόκεροι κατά βάση δεν ψεύδονται, διότι δεν τους αρέσει ν’ αγωνιούν για μια πιθανή αποκάλυψη. Όταν όμως αποφασίσουν να πουν ψέματα, γίνονται ιδιαίτερα προσεκτικοί.  Τις περισσότερες φορές μπορούν να πουν ψέματα γιατί οι φιλοδοξίες τους είναι πολύ μεγάλες και προκειμένου να πετύχουν τον σκοπό τους θα ξεφουρνίσουν κάποιο ψέμα!

Υδροχόος :

Οι Υδροχόοι πάλι ανήκουν και αυτοί στην ίδια λογική με τους Αιγόκερους! Μπορούν να πουν ψέματα με μεγάλη τέχνη και ταλέντο για να κερδίσουν και να δημιουργήσουν εντυπώσεις, αλλά και για να δώσουν στη ζωή τους μια άλλη πιο ενδιαφέρουσα οπτική που ίσως να μην έχει! Έτσι λοιπόν πολλές φορές ίσως να έχουν και την ψευδαίσθηση, πως με το να λένε ψέματα, βοηθούν και τους άλλους και το κάνουν για το κοινό καλό!

Ιχθείς :

Οι Ιχθείς πολλές φορές βιώνουν τα ψέματα σαν να είναι η πραγματικότητα! Ένας Ιχθύς θα πει ψέματα στην περίπτωση που νιώσει ότι χάνει ένα δικό του άτομο! Ο σκοπός του είναι να κερδίσει την αγάπη των άλλων και θεωρεί πως αυτός είναι ο μόνος τρόπος! Ωστόσο, μερικές φορές μπορεί να πουν ψέματα για να ξεγλιστρήσουν από μία κατάσταση που τους είναι δυσάρεστη ή δεν θέλουν να εμπλακούν!


Αλίντα Κανάκη


  Στείλε την ερώτηση σου & την ημερομηνία γέννησης σου. Διάβασε τώρα στο email την προσωπική σου πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη. Θα λάβετε την απάντηση γρήγορα εύκολα και οικονομικά εντός 48 ωρών. Πληρωμή εδώ: EΓΚΥΡΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ – ΑΜΕΣΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.