Δευτέρα 4 Νοεμβρίου 2019

Μηνιαίες ερωτικές αστρολογικές προβλέψεις Νοεμβρίου 2019 από την Αλίντα Κανάκη !




ΚΡΙΟΣ – ΜΗΝΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2019

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ – ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

Με τη ανάδρομη πορεία του Ερμή αποφύγετε εντάσεις και κρατήστε χαμηλούς τόνους με τον αγαπημένο σας πρόσωπο μέχρι τα τέλη του μήνα. Μετά από αυτό το διάστημα τα άστρα θα είναι πιο φιλικά απέναντι σας.  Το πρώτο δεκαήμερο του μήνα υπάρχει κίνδυνος ατυχημάτων λόγω βιασύνης και απερισκεψίας. Οι δεσμευμένοι του ζωδίου δεν πρέπει να αφήνετε τρίτα πρόσωπα να μπαίνουν στη σχέση σας και να σας επηρεάζουν αρνητικά, γιατί θα προκαλέσετε σοβαρά προβλήματα. Είναι καλύτερα να συζητήστε με το ταίρι σας όλα αυτά που ακούτε από τρίτους, αν και καλό θα ήταν να μην εμπιστεύεστε εύκολα τον κόσμο γιατί ίσως υπονομεύουν τις σχέσεις και την προσωπική σας ζωή. Ο Ερμής, όντας στον 8ο οίκο σας μέχρι τις 20.11 σχηματίζει αρμονικές πτυχές με τον Κρόνο και τον Ποσειδώνα, όψει που ευνοούν την επαναφορά στο προσκήνιο των σημαντικών ζητημάτων που προκαλούν προστριβές στην σχέση σας, με σκοπό να επιλυθούν οριστικά, ώστε να μπορέσετε να κινηθείτε με μεγαλύτερη άνεση προς το μέλλον.
Οι αδέσμευτοι του ζωδίου θα πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί με τις επιλογές που θα κάνετε και να μην αφεθείτε από την πρώτη στιγμή στις καινούργιες γνωριμίες. Με την Αφροδίτη στον 9ο οίκο σας αναζητάτε άτομα καλλιεργημένα, εκλεπτυσμένα, ίσως και τολμηρά να σας απογειώσουν.  Μετά τις 26.11 δε που περνάει στον 10ο οίκο σας, η αγάπη μπορεί να ανθίσει και μέσα στον χώρο εργασίας σας!

ΤΑΥΡΟΣ – ΜΗΝΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2019

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ – ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

Ο τομέας των αισθηματικών σας θα κινηθεί σε ένα σχετικά καλό επίπεδο, καθώς τα άστρα προβλέπουν για εσάς που έχετε μόνιμο δεσμό, ότι θα αρχίσετε να βάζετε κοινούς στόχους με τον σύντροφο σας, κάνοντας σχέδια συγκατοίκησης, αφού τώρα πια νιώθετε σιγουριά και ασφάλεια για τα συναισθήματα του. ο Ερμής κινείται ανάδρομα στον 7ο οίκο σας (σχέσεις και γάμος) και θα πρέπει να καταβάλετε ενδεχομένως μεγαλύτερη προσπάθεια για να διατηρήσετε μια καλή και αρμονική επικοινωνία με το ταίρι σας. Η ανάδρομη πορεία του πλανήτη της επικοινωνίας θα σας βοηθήσει αυτή τη φορά να κατανοήσετε καλύτερα τα συναισθήματα που τρέφετε για το ταίρι σας ή κάποια άλλα άτομα που βρίσκονται στην ζωή σας. οι αρμονικές όψεις που σχηματίζει στις 12.11 ο Ερμής με Κρόνο και Ποσειδώνα στηρίζουν την προσπάθεια σας να βρείτε κοινό έδαφος με το ταίρι σας και να χτίσετε το κοινό σας μέλλον! Μετά τις 19.11 απολαμβάνετε την στήριξη του Άρη σε ζητήματα αισθηματικής φύσης, εάν καταφέρετε να περιορίσετε το πείσμα και την κτιτικότητα σας απέναντι στον σύντροφό σας. Η τελευταία βδομάδα του μήνα αναμένεται να είναι αρκετά ταραγμένη, αλλά η αρμονική όψη Αφροδίτης-Δία από τον 8ο οίκο σας υπόσχεται την στήριξη από δικά σας άτομα και την εξομάλυνση της κατάστασης.Εσείς που είσαστε μόνοι και αναζητάτε ένα ερωτικό σύντροφο, θα νιώσετε έντονη έλξη για ανθρώπους που είναι τολμηροί και τους αρέσει να ρισκάρουν στη ζωή. Θα πρέπει να είστε προετοιμασμένοι όμως, γιατί θα συναντήσετε αντίξοες καταστάσεις και θα είναι δύσκολο να δημιουργήσετε κάτι καινούργιο άμεσα. Στα αισθηματικά σας οι ελεύθεροι θα κάνετε νέες και ενδιαφέρουσες γνωριμίες με καλύτερες προοπτικές.

ΔΙΔΥΜΟΙ - ΜΗΝΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2019

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ – ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

Τα άστρα με το ξεκίνημα του μήνα φροντίζουν ώστε η διάθεσή σας να είναι ανεβασμένη. Η ανάδρομη πορεία του Ερμή μέχρι τις 20.11 ενδεχομένως να δημιουργήσει ωστόσο κλίμα παρανόησης στη σχέση σας. Με τη διάθεσή σας αρκετά ανεβασμένη θα εντυπωσιάσετε τους πάντες και κάποιοι από εσάς ενδέχεται να βρείτε τον έρωτα της ζωής σας μέσα από το φιλικό σας περιβάλλον. Ο Δίας βρίσκεται στον 7ο οίκο σας (συνεργασίες και γάμος) όπου θα συναντηθεί με την Αφροδίτη στις 1 Νοεμβρίου. Είναι η κατάλληλη ευκαιρία να βελτιώσετε τις σχέσεις σας με τον σύντροφό σας ή να συνάψετε μια καινούρια συναισθηματική σχέση οι αδέσμευτοι του ζωδίου. Η τύχη είναι με το μέρος σας και ενδεχομένως να αποφασίσετε να παντρευτείτε ή να κάνετε ένα πολύ σημαντικό βήμα στην συναισθηματική σας ζωή που θα καθορίσει το μέλλον σας. Στις 22 του μήνα ξεκινάει τη διέλευση του Ήλιος στον 7ο οίκο σας, όπου και θα συναντηθεί με τη Σελήνη στις 26.11. Η Νέα Σελήνη του μήνα ευνοεί τις επανασυνδέσεις, γεγονός που υποδηλώνει ότι η ρομαντική σας σχέση μπορεί να εισέλθει σε μια νέα αρμονική φάση, πολύ πιο ευχάριστη. Είναι επίσης μια ιδανική χρονική στιγμή να ξεκινήσετε κάτι καινούργιο, όσοι είστε ελεύθεροι, ιδίως εάν έχετε περάσει ένα μεγάλο χρονικό διάστημα μόνοι.  Τα άστρα  θα σας φέρουν γλυκύτητα και ηρεμία. Αισθηματικά, ευνοείται η σταθεροποίηση του δεσμού σας! 


ΚΑΡΚΙΝΟΣ – ΜΗΝΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2019

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ – ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

Με την επιρροή της ανάδρομης πορείας του Ερμή αποφύγετε παρεξηγήσεις με τον σύντροφο σας. Αν κάποιοι από εσάς αντιμετωπίζετε μεγαλύτερες δυσκολίες ή χάσματα αγεφύρωτα στις σχέσεις σας, μπορείτε να καταλήξετε σε φιλικό διακανονισμό ή οριστικό χωρισμό. Πολλές οικογενειακές υποχρεώσεις και υπερκινητικότητα γύρω από τα κοινωνικά δρώμενα θα σας εξαντλήσουν όλο το διάστημα μέχρι και τα μέσα του μήνα. Οι δεσμευμένοι αποφύγετε διαφωνίες και μη δίνετε διαστάσεις στα θέματα που θα προκύψουν. Ελέγξτε την συμπεριφορά σας και περιορίστε την κτητικότητα και τις απαιτήσεις σας.  Οι ελεύθεροι, παλιές καταστάσεις και πρόσωπα θα παρουσιαστούν ξαφνικά στη ζωή σας και θα σας απασχολήσουν με έντονο τρόπο. Με το ευνοϊκό εξάγωνο μεταξύ Κρόνου και Ποσειδώνα έχετε την ευκαιρία να κλείσετε κάποια μέτωπα στον αισθηματικό τομέα, αποκαθιστώντας σε σημαντικό βαθμό την ομαλότητα. Ο Ήλιος βρίσκεται στον 5ο οίκο σας μέχρι τις 22 Νοεμβρίου, από όπου διέρχεται και ο ανάδρομος Ερμής, κάνοντας σας ευαίσθητους, δεκτικούς και με διάθεση να δείτε και να κατανοήσετε και την οπτική του συντρόφου σας. Μέχρι τις 20 Νοεμβρίου που τελειώνει η ανάδρομη πορεία του Ερμή έχετε μια εξαιρετική ευκαιρία να επανεξετάσετε ζητήματα που ταλανίζουν τη σχέση σας και να καταλήξετε σε οριστικές λύσεις. Στις 19 του μήνα που ξεκινάει τη διέλευση του από τον 5ο οίκο σας ο Άρης, τα πάθη θα χτυπήσουν κόκκινο! Η πιθανότητα να μετατραπεί μια φιλία σε ερωτική σχέση είναι πολύ πιθανή. Μπορεί όμως και να υπάρξουν επιπλοκές σε υπάρχουσες σχέσεις από κουτσομπολιά που θα φέρουν συναισθηματική αστάθεια…


ΛΕΩΝ -  ΜΗΝΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2019

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ – ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

Το άστρα σας δίνουν την δυνατότητα να αναθερμάνετε σχέσεις και δεσμούς από το παρελθόν με τον ανάδρομο Ερμή μέχρι τις 20.11. Το πλανητικό σκηνικό κάνει το κλίμα άκρως ειδυλλιακό και ρομαντικό, προσέξτε όμως τις παρεξηγήσεις που μπορεί να φέρει η ανάδρομη πορεία του Ερμή! Μην αμελείτε τον σύντροφος σας γιατί είναι η στιγμή που θα χρειαστεί την έμπρακτη στήριξή σας. Αποφύγετε τυχόν πειρασμούς που θα σας περιτριγυρίσουν, γιατί αργά ή γρήγορα όλα θα βγουν στο φως και θα πρέπει να δώσετε εξηγήσεις στο ταίρι σας. Όσοι αντιμετωπίζετε σημαντικά προβλήματα με τους συντρόφους σας, τα πράγματα θα γίνουν ακόμη πιο δύσκολα, μια και θα κορυφωθούν κάποιες εντάσεις. Θα πρέπει να αποφύγετε  να πάρετε σημαντικές αποφάσεις που αργότερα θα μετανιώσετε. Η συναισθηματική σας ζωή ωστόσο ευνοείται με το ξεκίνημα του μήνα από την παρουσία του Δία και της Αφροδίτη, και αργότερα, μετά τις 22 Νοεμβρίου του Ήλιου σε οίκους του ωροσκοπίου σας που έχουν σχέση με τα συναισθηματικά σας. Η Νέα Σελήνη του Νοεμβρίου λαμβάνει χώρα επίσης στον οίκο της αγάπης του ζωδίου σας, παρέχοντας σας την ευκαιρία να αποκαταστήσετε την σχέση σας με τον σύντροφό σας. Την περίοδο μεταξύ 23 και 26.11 ίσως να πάρει μια απόφαση το ταίρι σας που θα σας αναστατώσει, γιατί θα αισθανθείτε ότι τον χάνετε. Εάν υπάρχει όμως πραγματική αγάπη μεταξύ σας, μπορείτε να βρείτε κοινά αποδεκτές λύσεις στα προβλήματα που αντιμετωπίζετε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ – ΜΗΝΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2019

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ – ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

 Αυτή είναι η καλύτερη στιγμή για όσους είστε παντρεμένοι να συζητήσετε για  ένα παιδί που μπορεί να αλλάξει τη ζωή σας! Θα είναι μια τεράστια πηγή της ευτυχίας για σας και τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Είναι επίσης ένας μήνας  εξερεύνησης των δημιουργικών ικανοτήτων σας και ίσως ξεκινήσετε κάτι νέο με τον σύντροφό σας, μια και μπορεί να αποδειχθεί μελλοντικά μια πηγή εισοδήματος και για τους δύο σας. Ο Ερμής, ο κυβερνήτης σας, είναι ανάδρομος μέχρι τις 20 Νοεμβρίου, οπότε πολλές φορές δεν θα μπορείτε να κατανοήσετε τις σκέψεις και τις επιθυμίες των άλλων. Οι παρανοήσεις θα είναι συχνές, με λίγη υπομονή όμως δεν θα υπάρξουν πολλά παρατράγουδα. Ο Ερμής σχηματίζει θετικές όψεις με τους Κρόνο και Ποσειδώνα μεταξύ 12 και 14.11, όψεις που επαναλαμβάνονται και μεταξύ 27 και 30, μόνο που τώρα θα είναι ορθόδρομος ο Ερμής. Αυτό το αστρολογικό συμβάν ευνοεί την επανάληψη συζητήσεων, που την πρώτη φορά δεν οδήγησαν σε αποτελέσματα ή στις επιθυμητές λύσεις. Την περίοδο μεταξύ 23 και 26 Νοεμβρίου ίσως να βασανίζεστε από υποψίες για τις κινήσεις του συντρόφου σας, αποφύγετε όμως τις εντάσεις, γιατί μπορεί να φαντάζεστε πράγματα που δεν συμβαίνουν. Θα παρουσιαστούν δελεαστικές ευκαιρίες για του αδέσμευτους του ζωδίου μέσα στο μήνα, με καλές προοπτικές για το μέλλον, γι αυτό φροντίστε να τις εκμεταλλευτείτε όσο μπορείτε καλύτερα. Είχατε τα προβλήματα σας με την αισθηματική σας ζωή, τώρα όμως ήρθε η ώρα να τα βάλετε στην άκρη και να κοιτάξετε χωρίς φοβίες και προκαταλήψεις το μέλλον κατάματα.  Ένα νέο ειδύλλιο μπορεί να σας κάνει να σκεφτείτε για πρώτη φορά σοβαρά τον γάμο, κάτι που δεν είχατε σκεφτεί ποτέ μέχρι τώρα.


ΖΥΓΟΣ – ΜΗΝΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2019

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ – ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

Κάποια θέματα στον τομέα του σπιτιού θα σας απασχολήσουν αυτή την περίοδο.  Είναι μια υπέροχη στιγμή για να ανακαινίσετε το σπίτι σας, επιλέγοντας έπιπλα και συσκευές που θα ικανοποιούν πλήρως τα κριτήρια της αισθητικής σας. Τα άστρα θα επηρεάσουν ωστόσο  τις σχέσεις σας τον μήνα αυτό. Ο Άρης, κυβερνήτης του 7ου οίκου σας (σχέσεις και γάμος) φιλοξενείτε στο ζώδιο σας μέχρι τις 19 Νοεμβρίου και σχηματίζει δυσαρμονική όψη με τον Πλούτωνα που θα φέρει παρανοήσεις και εντάσεις, ιδίως επάνω σε οικονομικά ζητήματα. Η Αφροδίτη, ο κυβερνήτης σας, διέρχεται μέχρι τις 26 Νοεμβρίου από τον οίκο της επικοινωνίας σας, μαζί με τον Δία, και σας προσφέρει την ευκαιρία να βρείτε τα σωστά λεκτικά μέσα, τα ιδανικά επιχειρήματα και το κατάλληλο timing για να επικοινωνήσετε επί της ουσίας με το ταίρι σας και να βρείτε τις λύσεις που πρέπει στα προβλήματα που σας απασχολούν. Στους ελεύθερους, παλιές καταστάσεις και πρόσωπα θα επανέλθουν  με τον ανάδρομο Ερμή ξαφνικά στη ζωή σας και θα σας απασχολήσουν, καθώς θα έρθουν στην επιφάνεια άλυτες καταστάσεις για να επιλυθούν οριστικά. Ωστόσο, νέες γνωριμίες εκτοξεύουν τον ερωτισμό σας!  Θα παρουσιαστούν δελεαστικές ευκαιρίες, αλλά καλό θα ήταν να κάνετε προσεκτικές επιλογές, γιατί μπορεί να πλανηθείτε οικτρά, να επενδύσετε πρόωρα πολλά σε ένα πρόσωπο που δεν αξίζει και να συντριβείτε συναισθηματικά. Εκτός αυτού, υπάρχει και το ενδεχόμενο όλη αυτή η περιπέτεια να σας στοιχίσει και από οικονομικής άποψη αρκετά…

ΣΚΟΡΠΙΟΣ – ΜΗΝΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2019

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ – ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

Είναι η τέλεια στιγμή για να εκφραστείτε, να κυκλοφορήσετε και να προκαλέσετε αίσθηση γιατί θα λάμπετε. Φιλοξενείτε στο ζώδιο σας τον Ήλιο, τον Ερμή, ανάδρομο έως τις 20.11, αλλά και τον Άρη! Την διάρκεια της ανάδρομης κίνησης του Ερμή θα πρέπει να αναθεωρήσετε τον τρόπο που φέρεστε στους γύρω σας αλλά και στο ταίρι σας. Εάν αποτελείτε μέλος ενός ερωτικού τριγώνου, ίσως θα ήταν η κατάλληλη χρονική στιγμή να αναρωτηθείτε που πηγαίνει η σχέση και εάν βλέπετε κάποιο φως στον ορίζοντα. Κάποιο μυστικό μπορεί την περίοδο αυτή να αποκαλυφθεί, αλλά θα είναι για το καλό σας, καθώς θα σας αναγκάσει να πάρετε αποφάσεις. Ο Ερμής σχηματίζει ευνοϊκές όψεις με Κρόνο και Ποσειδώνα, που θα βοηθήσουν να ξεκαθαρίσουν οι υποψίες που έχετε απέναντι στο ταίρι σας που σας κατατρώνε. Είναι η εποχή που μπορείτε να επιτύχετε μια ευχάριστη, αρμονική ατμόσφαιρα στην σχέση ή στον γάμο σας, αφήνοντας κατά μέρος τις ζήλιες και τις έριδες. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου σας έχετε μεγάλη τύχη κατά τη διάρκεια του Νοεμβρίου στον έρωτα και τον ρομαντισμό και με οδηγό την διαίσθηση σας να ξεκινήσετε μια πολύ ελπιδοφόρα σχέση. Ωστόσο οι εντάσεις δεν θα λείψουν, ιδίως τις μέρες μεταξύ 23 και 26 Νοεμβρίου! Μέσα από τις συγκρούσεις όμως αναμένεται να γίνουν σημαντικά βήματα προόδου που έχει ανάγκη η σχέση σας. Σε ένα εναλλακτικό σενάριο, τις μέρες αυτές ίσως να αποφασίσετε να επισημοποιήσετε την σχέση σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ – ΜΗΝΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2019

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ – ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

Η συναισθηματική σας ζωή είναι αρκετά περίπλοκη μέσα στον Νοέμβριο, καθώς ο ανάδρομος Ερμής διέρχεται μέσα από τον 12ο οίκο σας μέχρι τις 20.11, προκαλώντας μεγάλες αναταραχές στην σχέση σας με το ταίρι σας. Θα γίνετε σε στιγμές πολύ πιο απαιτητικοί με τον σύντροφο σας, καθώς δεν θα είστε σε θέσης πλέον να καταλάβετε τι σκέφτεται και τι θέλει, ο οποίος όμως θα εισπράξει από εσάς καταπίεση και θα αντιδράσει. Θα πρέπει να αποφύγετε εντάσεις και προστριβές μεταξύ σας για να μην έχετε αρνητικές εξελίξεις στη πορεία. Δεν πρέπει επίσης να αφήνετε τρίτα πρόσωπα να μπαίνουν στη σχέση σας. Η παρουσία της Αφροδίτης στο ζώδιο σας μέχρι τις 26.11 και στην συνέχεια το πέρασμα του Ήλιου μετά τις 22 Νοεμβρίου θα σας χαρίσουν φωτεινότητα, σαγήνη και δύναμη αποπλάνησης.  Μέσα στον μήνα αυτό καλό θα ήταν να μην πάρετε αποφάσεις που θα καθορίσουν το μέλλον της συναισθηματικής σας ζωή, τουλάχιστον μέχρι τις 20.11, σε όποια συναισθηματική κατάσταση και αν βρίσκεστε! Τα δύο πρώτα δεκαήμερα του μήνα ευνοούν την σύναψη νέων φιλικών σχέσεων, που θα έχουν πολύ καλές προοπτικές να εξελιχθούν με την πάροδο του χρόνου σε υπέροχες ερωτικές σχέσεις. Μια πολύ καλή δε ημερομηνία να εκφράσετε τα συναισθήματα σας στο άτομο που σας ενδιαφέρει ή στον σύντροφό σας είναι η 19.11! Εάν την εκμεταλλευτείτε, ίσως να καταφέρετε το ακατόρθωτο…

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ – ΜΗΝΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2019

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ – ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

Ο ανάδρομος Ερμής  σηματοδοτεί μία περίοδος έντασης στην οικογενειακή σας ζωή. Γι’ αυτό προσπαθήστε να λύσετε τα προβλήματα σας μέσα από την συζήτηση, αν θέλετε να κρατήσετε τη σχέση σας. Υπάρχει το ενδεχόμενο να προκύψουν διαφωνίες με το ταίρι σας, εάν επιτρέψετε σε τρίτου να μπουν ανάμεσα σας. Χειριστείτε την κατάσταση με ευελιξία για να μην ξεφύγει από κάθε έλεγχο. Έντονη κόπωση, απογοητεύσεις, ένταση και συναισθηματική φόρτιση θα αισθανθείτε να σας επιβαρύνουν στον ερωτικό τομέα με την Πανσέληνο του μήνα. 'Όσοι/ες γεννηθήκατε στο δεύτερο δεκαήμερο αποφύγετε να οξύνετε τα πνεύματα και μην πιέζετε τη σχέση με τον αγαπημένο σας, γιατί υπάρχει κίνδυνος οριστικού χωρισμού. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου θα χαρείτε νέες γνωριμίες που ίσως έχουν τις καλύτερες προοπτικές μελλοντικά, ιδιαίτερα από τις 2ο Νοεμβρίου  και μετά. Μετά τις 26 Νοεμβρίου μπορεί να αναζωπυρωθεί ένας παλαιότερος έρωτας, κάτι που θα σας αναγεννήσει ψυχολογικά!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ – ΜΗΝΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2019

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ – ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

Ο Ερμής, ο κυβερνήτης του οίκου σας της αγάπης, βρίσκεται ανάδρομος μέχρι τις 20 του μήνα, οπότε δεν είναι η κατάλληλη χρονική στιγμή να ξεκινήσετε όσοι είστε μόνοι ένα νέο συναισθηματικό ταξίδι. Έχετε στο ραντάρ σας άτομα που μπορεί να παρουσιάζουν ενδιαφέρον, αλλά κινηθείτε προς τα τέλη του μήνα. Ο επαγγελματικό σας χώρος θα αποτελεί την περίοδο αυτή μια πολύ καλή δεξαμενή γνωριμιών, με ελκυστικά άτομα να φαίνονται πρόθυμα για φλερτ και τα ρομαντικά παιχνίδια. Στις 22 Νοεμβρίου ξεκινάει τη διέλευση του ο Ήλιος, ο κυρίαρχος του 7ου οίκου σας (συντροφικότητα και φιλίες), μέσα από τον 11ο οίκο σας (φίλοι, κοινωνικό και επαγγελματικό περιβάλλον και διαδικτυακός χώρος). Έτσι, εάν αναζητάτε μια καινούργια αγάπη, θα έχετε την δυνατότητα να συναντήσετε ενδιαφέροντα άτομα. Μην κάνετε όμως βιαστικά βήματα, γιατί υπάρχει το ενδεχόμενο να σας εκμεταλλευτούν συναισθηματικά! Προσέξτε επίσης τις διαδικτυακές γνωριμίες, τα έξαλα πάρτι και τις εξόδους με φίλους, ιδίως εάν είστε παντρεμένοι ή δεσμευμένοι, γιατί θα υπάρξουν σκηνές ζηλοτυπίας από τον σύντροφό σας.

ΙΧΘΕΙΣ – ΜΗΝΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2019

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ – ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ


Το πλανητικό σύστημα και οι πλανήτες σκηνοθετούν αναπάντεχα γεγονότα το μήνα αυτό, με  τον ανάδρομο Ερμή να δίνει το δικό του στίγμα. Όντας ο Ερμής ο κυβερνήτης σας των σχέσεων και του γάμου, η ανάδρομη πορεία του ευνοεί την αναθεώρηση των σχέσεων σας, την επανεξέταση της πρόθεσης σας να δεσμευτείτε με το άτομο που μοιράζεστε αυτή τη στιγμή τη ζωή σας ή των υποχρεώσεων σας που απορρέουν από τον γάμο σας. Για τους παντρεμένους ή σε μόνιμη σχέση, ο Νοέμβριος θα είναι ένας έντονος μήνας! Μπορεί η συναισθηματική σας ζωή να περάσει από το ένα άκρο στο άλλο, διανύοντας όλο το φάσμα των συναισθημάτων μέσα σε λίγες βδομάδες. Έχετε την δυνατότητα να αναθερμάνετε την σχέση ή τον γάμος σας και να αναζωπυρώσετε την ερωτική σας ζωή με το ταίρι σας, μπορεί όμως και να περάσετε από την αγάπη στην απόγνωση, και πάλι στην αγάπη. Η ερωτική σας έξαψη των ημερών, εάν δεν τεθεί υπό έλεγχο μπορεί να σας βάλει σε μπελάδες, είτε προκαλώντας την αγανάκτηση του συντρόφου σας, είτε με τα νυχτοπερπατήματα σας και την αντίδραση που θα προκαλέσουν από τον σύντροφό σας. Οι αδέσμευτοι ας είναι προσεκτικοί στις γνωριμίες που θα κάνουν πριν τις 20 Νοεμβρίου, καθώς το πιο πιθανό είναι να ξεκινήσουν μια νέα σχέση με ένα άτομο που δεν ξέρει τι θέλει από την ζωή του ή από μια σχέση, ή με ένα άτομο που αποφεύγεις τις σοβαρές δεσμεύσεις και τις ευθύνες.


Αλίντα Κανάκη

  Στείλε την ερώτηση σου & την ημερομηνία γέννησης σου. Διάβασε τώρα στο email την προσωπική σου πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη. Θα λάβετε την απάντηση γρήγορα εύκολα και οικονομικά εντός 48 ωρών. Πληρωμή εδώ: EΓΚΥΡΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ – ΑΜΕΣΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.