Τετάρτη 1 Απριλίου 2020

Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Απριλίου 2020 από την Αλίντα Κανάκη !




Κριός

Επαγγελματικά – Καριέρα

Ο Ήλιος θα περάσει το μεγαλύτερο μέρος του μήνα στο ζώδιο σας και στον 1ο οίκο, της προσωπικότητα σας, κάτι που θα σας φέρει στο προσκήνιο των δράσεων. Τώρα θα είστε από κάθε άποψη πανέτοιμοι να αναλάβετε την ευθύνη για ότι συμβαίνει στην ζωή σας και να αναλάβετε δράση. Για να πετύχετε τους στόχους σας θα πρέπει να εργαστείτε πραγματικά σκληρά, κάτι που όμως δεν σας τρομάζει. Τα εμπόδια που ενδεχομένως εμφανιστούν στον δρόμο σας θα είστε έτοιμοι να τα ξεπεράσετε με σχετική άνεση. Κατά την διάρκεια του μήνα σας χαρακτηρίζει η αποφασιστικότητα να κατακτήσετε τους στόχους σας. Οι ευκαιρίες που θα σας παρουσιαστούν σε επαγγελματικό επίπεδο δεν θα πάνε χαμένες και θα καταφέρετε να ξεχωρίσετε από τους ανταγωνιστές σας, των οποίων θα κερδίσετε τον θαυμασμό. Προσπαθήσετε να επωφεληθείτε τα μέγιστα από την ευνοϊκή διάταξη των πλανητών απέναντι στο ζώδιο σας. Στο τέλος του πρώτου δεκαήμερου του μήνα μετακινείται και ο Ερμής στον 1ο οίκο του ωροσκοπίου σας, διευκολύνοντας σας στην επικοινωνία αλλά και στην εξεύρεση λύσεων σε προβλήματα που σας απασχολούν. Ίσως να αισθανθείτε κατά την διάρκεια του μήνα ότι χρειάζεται να αποκτήσετε πρόσθετες γνώσεις στο γνωστικό σας αντικείμενο, οπότε να ξεκινήσετε την μελέτη για να καλύψετε τα κενά. Εάν έχετε τη δική σας επιχείρηση, σκεφτείτε νέους τρόπους προβολής των δραστηριοτήτων σας ή συνεργαστείτε με μια νέα διαφημιστική εταιρία, ώστε να ξεφύγετε από τα γνωστά και τετριμμένα. Στον οικονομικό τομέα αναμένεται βελτίωση των οικονομικών σας.

Αισθηματικά – Κοινωνικά

Με το ξεκίνημα του μήνα η Αφροδίτη θα βρίσκεται στον 3ο  οίκο του ωροσκοπίου σας (επικοινωνία, αδέλφια και συγγενείς), κάτι που θα σας προικίσει με ιδιαίτερη γοητεία όταν θα επικοινωνείτε με τους γύρω σας, ιδιαίτερα με το αντίθετο φύλο. Αυτό θα οδηγήσει νομοτελειακά σε νέες ρομαντικές γνωριμίες και αρκετά ραντεβού. Και μέσα από τις καινούργιες αυτές επαφές, υπάρχει έντονο το ενδεχόμενο να συναντήσετε το άλλο σας μισό. Για όσους είναι ήδη σε μόνιμη σχέση ή είναι παντρεμένοι, οι πειρασμοί την περίοδο αυτή θα είναι πολλοί και μεγάλοι. Εάν δεν θέλετε να θέσετε σε κίνδυνο τη σχέση ή το γάμο σας, καλά θα κάνετε να είστε πολύ προσεκτικοί στις κινήσεις σας. Με τον Άρη να περνάει στον 11ο οίκο του ωροσκοπίου σας (φιλία, ομάδες, κοινωνία) θα έχετε μια ευχάριστη κοινωνική ζωή και ευνοείται η φυσική δραστηριότητα. Ίσως προγραμματίσετε αποδράσεις στη φύση με φιλικά πρόσωπα, κάτι που θα σας ανανεώσει και θα σας ξεκουράσει.

 
Ταύρος

Επαγγελματικά – Καριέρα


Τον Απρίλιο ο Ήλιος θα βρίσκεται στον 12ο οίκο σας (μυστικά και απόκρυφα, όνειρα και ψυχική υγεία) και θα είναι μια περίοδος που κάποιοι μεταξύ σας θα σκεφτείτε σοβαρά την αποστολή σας  στην ζωή και το τι έχετε καταφέρει μέχρι στιγμής. Κατά τη διάρκεια του Απριλίου θα δείχνετε συχνά αναποφασιστικότητα σε ορισμένα ζητήματα, προτιμώντας να αποφύγετε τις ευθύνες, μεταφέροντας τες στους ώμους των άλλων. Παρά την σκληρή σας δουλειά, κάποιες φορές θα φανεί ότι έχετε πετύχει πολύ μέτρια αποτελέσματα. Ή αντίθετα, θα αισθάνεστε ότι αξίζετε πολλά περισσότερα από όσα σας έχει προσφέρει η δουλειά και ο εργοδότης σας. Ίσως όλο αυτό να οφείλεται στο γεγονός ότι προτιμάτε να παραμένετε στο παρασκήνιο της δράσης, αντί να διαφημίζετε την δουλειά και τα ταλέντα σας. Μια μετακίνηση σε άλλη χώρα θα μπορούσε να σας απογειώσει στον επαγγελματικό τομέα και να καταφέρετε αξιοσημείωτη πρόοδο σε σύντομο χρονικό διάστημα. Ο Ερμής θα βρίσκεται στο πρώτο μέρος του μήνα στον 11ο οίκο σας (φιλία, ομάδες, κοινωνία), για να περάσει μετά στον 12ο . Αυτό σημαίνει ότι το πρώτο μισό του μήνα ίσως αντιμετωπίσετε κάποια προβλήματα που θα τα επιλύσετε εφαρμόζοντας την πεπατημένη, ενώ στην συνέχεια θα αναζητήσετε την βοήθεια τρίτων. Όσο για τα οικονομικά σας, η Αφροδίτη θα βρίσκεται καθ όλη τη διάρκεια του μήνα στον 2ο οίκο σας (χρήματα και αγαθά) βοηθώντας σας να αυξήσετε τα εισοδήματα σας αλλά και να κάνετε καλύτερη διαχείριση.

Αισθηματικά – Κοινωνικά

Και στον αισθηματικό τομέα θα είναι ένας καλό μήνας ο Απρίλιος. Οι παντρεμένοι ή όσοι έχουν μια μακροχρόνια σχέση αναμένεται να απολαύσουν ένα μήνα αρμονικό, με τη σχέση σας να γίνεται πιο ζεστή και εγκάρδια. Λόγω της θέσης της Αφροδίτης ίσως να βελτιωθούν τα οικονομικά του ζευγαριού από την αυξημένη οικονομική συμβολή του συντρόφου σας, κάτι που σαφώς θα σας βοηθήσει να απαλλαγείτε από τα άγχη της καθημερινότητας. Και στον ερωτικό τομέα η διαφορά θα είναι εμφανής, καθώς θα υπάρξει αναθέρμανση της σεξουαλικής σας ζωής με το ταίρι σας. Όσο για τους αδέσμευτους, η Αφροδίτη θα φροντίσει να έχετε μια αρκετά έντονη κοινωνική και σεξουαλική ζωή, με πολλές γνωριμίες και αρκετά φλερτ. Εάν όμως θα καταλήξει κάποια από αυτές τις γνωριμίες σε κάτι πιο σταθερό και μόνιμο, εξαρτάται και από τις δικές σας διαθέσεις και επιδιώξεις. Ο Άρης δε από τον 10ο οίκο σας (καριέρα και δημόσιος βίος) σας δίνει πολύ ενέργεια αλλά και μια ώθηση να κυνηγήσετε τη νίκη και την πρωτιά σε κάθε τομέα της ζωής σας. Τώρα μπορείτε να καταφέρετε αυτά που ονειρεύεστε, πετυχαίνοντας αξιοσημείωτα αποτελέσματα! 


Δίδυμοι

Επαγγελματικά – Καριέρα

Ο Ήλιος θα βρίσκεται κατά το μεγαλύτερο μέρος του μήνα στον 11ο οίκο σας (φιλία, ομάδες, κοινωνία) και με τις παρούσες συγκυρίες πολλοί μεταξύ σας θα θελήσετε να αναλάβετε ηγετικές θέσεις σε ομάδες εργασίας και να βρεθείτε στο προσκήνιο της δράσης. Όσοι λόγω της φύσης της δουλειάς τους δεν θα έχουν αυτή τη δυνατότητα, θα αντιμετωπίσουν προβλήματα ψυχικής ισορροπίας, καθώς δεν θα ξέρουν πως να διοχετεύσουν την παρόρμηση και την ανάγκη τους αυτή. Γιατί όντας μέλος μιας ομάδας θα μπορέσετε καλύτερα να δώσετε διέξοδο στην δημιουργικότητα σας και να κατακτήσετε βήματα προόδου στον επαγγελματικό τομέα. Με τη μετακίνηση δε και του Ερμή προς τα τέλη του πρώτου δεκαήμερου του μήνα στον 11ο οίκο, θα έχετε πρωτότυπες ιδέες που θα βοηθήσουν την επίλυση προβλημάτων ή θα δώσουν διέξοδο σε ζητήματα που σας απασχολούν. Την περίοδο αυτή θα είστε σε θέση να απορροφήσετε μεγάλο όγκο πληροφοριών, που θα τις θέσετε σε εφαρμογή την κατάλληλη χρονική στιγμή. Είναι δε η κατάλληλη περίοδος για να μελετήσετε, να σπουδάσετε ή να εμβαθύνετε στο γνωστικό σας αντικείμενο. Ο μήνας προσφέρεται για έναρξη συνεταιριστικών δράσεων ή την συγχώνευση επιχειρήσεων. Όσο για τα οικονομικά σας, θα χρειαστεί ιδιαίτερη προσοχή στις επενδύσεις σας. Μελετήσετε προσεκτικά τις κινήσεις σας για να μην χάσετε χρήματα. Επίσης σημαντικό είναι να μην δανείσετε χρήματα ή να δανειστείτε μεγάλα κεφάλαια, ακόμη και αν οι όροι δανεισμού σας φανούν ελκυστικοί. 

Αισθηματικά – Κοινωνικά

Η Αφροδίτη θα περάσει τον Απρίλιο στον 1ο οίκο σας, σ αυτό της προσωπικότητα σας, και όντας ο κυβερνήτης του οίκου σας, θα φέρει τύχη στην αγάπη και στις προσωπικές σας σχέσεις. Ο πλανήτης του έρωτα και της αποπλάνησης θα σας χαρίσει γοητεία και την ικανότητα αποπλάνησης του αντίθετου φύλου, κάνοντας σας ικανούς να γοητεύσετε και τον πιο δύσκολο στόχο. Το ενδιαφέρον σας αναμένεται να επικεντρωθεί στο φλερτ και την κατάκτηση, σαν είδος εκτόνωσης και επιβεβαίωσης, και γι αυτό δεν αναμένεται να προχωρήσετε πέρα από τις επιφανειακές και εφήμερες γνωριμίες σε κάτι πιο ουσιαστικό αυτό το μήνα. Όσο για τους δεσμευμένους και παντρεμένους, δύο είναι το πιθανά σενάρια του μήνα: ή θα διοχετεύσετε όλη αυτή την ερωτική ατμόσφαιρα στην σχέση σας, ξεπερνώντας τα όποια προβλήματα και αναγεννώντας την σεξουαλική σας ζωή, ή θα γοητευθείτε από ένα πειρασμό και θα ξεκινήσετε μια παράλληλη σχέση. Στην δεύτερη περίπτωση πάντως να έχετε υπόψη σας ότι η αποκάλυψη που αργά ή γρήγορα θα έρθει, θα θέση σε σοβαρό κίνδυνο τη σχέση ή το γάμο σας.

Καρκίνος

Επαγγελματικά – Καριέρα

Τον Απρίλιο ο Ήλιος μετακινείται στον 10ο αστρολογικό σας οίκο, ένα τομέα που έχει σχέση με τα επαγγελματικά και την καριέρα σας, προϊδεάζοντας επιτυχίες στον τομέα αυτό. Εάν είστε επαρκώς πεισματάρηδες στην επίτευξη των επαγγελματικών σας στόχων, τώρα θα μπορέσετε να κάνετε ένα πολύ σημαντικό βήμα για την ανοικοδόμηση του επαγγελματικού σας θριάμβου. Θα πρέπει να επιλύσετε ταυτόχρονα αρκετά από τα προβλήματα στον επαγγελματικό σας χώρο και δεν θα πρέπει να σας φοβίζει η ανάληψη ευθυνών. Οι προσπάθειες σας δεν θα μείνουν απαρατήρητες και θα δημιουργήσετε μια πολύ καλή βάση για την μελλοντική σας εξέλιξη και ευημερία. Και με την πρώτη ευκαιρία που θα εκκενωθεί κάποια ανώτερη θέση στην επιχείρηση που δραστηριοποιείστε, θα είστε οι κυριότεροι υποψήφιοι για την κατάκτηση της. Για δε τους αυτοαπασχολούμενους και τους ελεύθερους επαγγελματίες, ο μόνος τρόπος να αποτύχουν στην δουλειά τους είναι η ραθυμία και η έλλειψη υπομονής και επιμονής στην επίτευξη του στόχου. Με τον Ερμή να μετακινείται επίσης στον 10ο οίκο σας στο τέλος του πρώτου δεκαήμερου, σας δίνεται μια μοναδική ευκαιρία να καλύψετε γνωστικά κενά στο αντικείμενο σας ή να αξιοποιήσετε τις επιχειρηματικές σας επαφές για την προώθηση του έργου σας. Δεν αποκλείεται δε, να δεχτείτε μια ελκυστική προσφορά και να αποφασίσετε να αλλάξετε επαγγελματική στέγη. Προσοχή σας οικονομικά σας, γιατί δεν θα εξελιχθούν όπως ελπίζατε. Αγορές που είχατε προγραμματίσει ίσως να μην πραγματοποιηθούν, καθώς αυτό που είχατε σκοπό να αγοράσετε, ίσως να μην είναι πλέον προσιτό για σας.  
  
Αισθηματικά – Κοινωνικά

Η Αφροδίτη θα περάσει κατά τον Απρίλιο στον 12ο οίκο του ωροσκοπίου σας (μυστικά και απόκρυφα, όνειρα και ψυχική υγεία), ένα τομέα που φέρνει στην επιφάνεια τις φοβίες μας, που μας περιορίζουν στην δράση μας. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου σας δεν θα έχουν πολλές πιθανότητες μέσα στον μήνα να ξεκινήσουν μια καινούργια σχέση, καθώς οι ανασφάλειες και οι φοβίες τους θα υπερνικήσουν την ανάγκη τους για ένα σύντροφο. Το ενδεχόμενο να απογοητευτούν και να αποτραβηχτούν από τις κοινωνικές συναναστροφές είναι πολύ έντονο με τις πλανητικές αυτές συγκυρίες. Όσο για τους δεσμευμένους και τους παντρεμένους, θα υπάρξουν αρκετές παρεξηγήσεις και διαπληκτισμοί μεταξύ των συντρόφων το διάστημα αυτό. Αμφιβολίες θα σας βασανίζουν και  έχετε την τάση να αποτραβηχτείτε και να κλειστείτε στον εαυτό σας, μια απόφαση όμως που θα είναι η χειρότερη δυνατή την συγκεκριμένη χρονική στιγμή. Συνιστάται να επικοινωνήσετε με το ταίρι σας όσο πιο ανοιχτά γίνεται, να μοιραστείτε τους φόβους και τις αμφιβολίες σας, και μέσα από μια ειλικρινή επικοινωνία επάνω σε όλα τα αμφιλεγόμενα ζητήματα της σχέσης σας, να βρείτε κοινό βηματισμό.  


Λέων

Επαγγελματικά – Καριέρα

Τον Απρίλιο ο Ήλιος θα βρίσκεται στον 9ο οίκο του γενέθλιου χάρτη σας, στον τομέα που έχει σχέση με τα ταξίδια, την ανώτερη γνώση και την εκπαίδευση.  Η επιτυχία στον επαγγελματικό σας τομέα εξαρτάται αυτό το μήνα από τη ταχύτητα που θα αντιλαμβάνεστε τις καταστάσεις γύρω σας και από την αμεσότητα της αντίδραση σας. Προσπαθήστε να μην διασπάσετε την προσοχή και τις δυνάμεις σας σε πολλά και παράλληλα πράγματα, γιατί θα χάσετε τον έλεγχο. Επικεντρώστε την προσοχή σας σε ένα αντικείμενο την κάθε φορά για να έχετε πιθανότητες επιτυχίας. Τα μικρά και καθημερινά δεν σας ενδιαφέρουν μέσα στον Απρίλιο, καθώς η προσοχή σας είναι στραμμένη σε πολύ πιο σημαντικά πράγματα. Θα θέσετε νέους και υψηλότερους στόχους καριέρας, που ένα τους κυνηγήσετε, θα πετύχετε σίγουρα θετικά αποτελέσματα. Κάποιοι ελεύθεροι επαγγελματίες του ζωδίου σας ίσως προσπαθήσουν να διεθνοποιήσουν την επιχείρηση τους αυτή την περίοδο και εάν βγείτε από την πεπατημένη, θα καταφέρετε σημαντικά αποτελέσματα. Με τον Ερμή να περνάει επίσης στον 9ο οίκο στο τέλος του πρώτου δεκαημέρου, οι Λέοντες θα μπορέσουν να κατανοήσουν τις πολύ καλές προοπτικές που έχουν στον επαγγελματικό τομέα, εάν καταφέρουν να ξεφύγουν από τα γνωστά μονοπάτια δράσης. Ευνοούνται οι επιχειρηματικές επαφές με το εξωτερικό καθώς και οι συνεργασίες, ενώ με την όψη αυτή το ενδιαφέρον για ανώτερες σπουδές και διεύρυνση των γνώσεων μας αυξάνεται. Στα οικονομικά σας χρειάζεται φειδωλή διαχείριση, καθώς με την ίδια ευκολία που θα εισρέουν τα χρήματα στα ταμεία σας, θα εξαφανίζονται. 

Αισθηματικά – Κοινωνικά

Η Αφροδίτη θα διέρχεται μέσα στον μήνα τον 11ο οίκο του ωροσκοπίου σας, αυτόν των φιλικών σχέσεων, των κοινωνικών επαφών και των ομοϊδεατών. Με την διέλευση αυτή θα έχετε μια πολύ έντονη κοινωνική ζωή, πολλές νέες γνωριμίες, που όμως οι περισσότερες από αυτές δεν αναμένεται να εμβαθύνουν σε κάτι πιο ουσιαστικό, ούτε καν σε φιλικό επίπεδο. Μέσα όμως από τον πολύ κόσμο που θα έρθετε σε επαφή και θα γνωρίσετε, ίσως να συναντήσετε το άλλο σας μισό. Το κακό είναι ότι θα συμβεί πιθανότητα σε μια χρονική στιγμή που δεν θα το περιμένετε καθόλου και ίσως να μην είστε καν προετοιμασμένοι για ένα τέτοιο ενδεχόμενο. Όσο για τους δεσμευμένους και τους παντρεμένους, θα έρθουν αρκετά πιο κοντά με το ταίρι τους, επιλύοντας πιθανά προβλήματα του παρελθόντος και θα καταφέρουν να ισορροπήσουν και να χαρούν ο ένας τη συντροφιά του άλλου. Είναι επίσης μια πολύ καλή χρονική συγκυρία να αναθερμάνετε σχέσεις με συγγενικά πρόσωπα, με τα οποία πιθανόν να έχετε ψυχρανθεί το τελευταίο χρονικά διάστημα. Ωστόσο ο Άρης από τον 7ο οίκο σας ίσως να προκαλέσει σκάνδαλα μεταξύ φύλων ή συντρόφων. Για αυτό, προσοχή στις κινήσεις σας.

Παρθένος

Επαγγελματικά – Καριέρα

Τον Απρίλιο ο Ήλιος θα βρίσκεται στον 8ο γενέθλιο οίκο σας, αυτόν του σεξ, των κληροδοτημάτων, και των ακραίων καταστάσεων. Ο μήνας δεν μπορεί να χαρακτηριστεί εύκολος αναφορικά με τα επαγγελματικά σας, καθώς θα σημειωθούν αρκετές καθυστερήσεις στην ημερήσια διαχείριση σας, τα σχέδια σας δεν θα σας βγαίνουν όπως τα θέλατε ή θα ακυρωθούν οριστικά και θα αντιμετωπίσετε αρκετές προστριβές με τους γύρω σας, συνεργάτες, συναδέλφους αλλά και δικά σας άτομα. Στην προσπάθεια σας να ελέγξετε την ροή της δουλειάς σας, θα επιδεινώσετε τις σχέσεις σας με τους γύρω και μόνο με αρκετή διπλωματία θα καταφέρετε να επαναφέρετε την ηρεμία στον επαγγελματικό σας χώρο. Με τον Ερμή να βρίσκεται στην αρχή του μήνα στο 7ο σπίτι του ωροσκοπίου σας και προς τα μέσα να περνάει στο 8ο , το πρώτο διάστημα ευνοούνται οι επαφές και οι νέες γνωριμίες σε επαγγελματικό και κοινωνικό επίπεδο, ενώ στην συνέχεια αναμένεται να αντιμετωπίσετε κάποιες δυσκολίες στην επικοινωνία σας με τους γύρω σας. Θα σας είναι δύσκολο να κρύψετε τις πραγματικές σας σκέψεις και τα συναισθήματα σας, κάτι που δεν θα αρέσει ιδιαίτερα στα άτομα που θα έρχεστε σε επαφή. Ως προς τα οικονομικά σας, δεν αναμένεται να αυξηθούν το διάστημα αυτό τα έσοδα σας, αλλά οι προσπάθειες που θα καταβάλλετε αυτό το διάστημα θα έχουν την προσδοκία αυξημένων κερδών στο μέλλον.  

Αισθηματικά – Κοινωνικά

Κατά τον Απρίλιο η Αφροδίτη διέρχεται μέσα από τον 10ο οίκο σας, αυτόν της επαγγελματικής επιτυχίας και της καριέρας. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου σας συνιστάται να μην περιμένουν πότε θα ενδιαφερθεί κάποιος για αυτούς, αλλά να κινηθούν οι ίδιοι, να δείξουν ενδιαφέρον και να διεκδικήσουν το αντικείμενο του πόθου τους. Είναι πολύ πιθανό η επαφή με ένα άτομο να σας γοητεύσει και να υπάρξει αμοιβαία έλξη. Λόγω των πλανητικών διελεύσεων, είναι αυξημένες οι πιθανότητες το άτομο αυτό να προέρχεται από το επαγγελματικό σας περιβάλλον, να πρόκειται για ένα νέο συνεργάτη, για ένα νέο συνάδελφο ή για κάποιο πρόσωπο που μέχρι στιγμής δεν είχατε την δυνατότητα να έχετε πραγματική επαφή μαζί του. Όσο αφορά δε τους δεσμευμένους και παντρεμένους, θα απολαύσουν την ηρεμία του οικογενειακού τους περιβάλλοντος, καθώς και την αμέριστη στήριξη και συμπαράσταση από το ταίρι τους. Δεν είναι δε καθόλου απίθανο να αποφασίσετε να δραστηριοποιηθείτε από κοινού επαγγελματικά, ανοίγοντας μια οικογενειακή επιχείρηση. 

Ζυγός

Επαγγελματικά – Καριέρα

Ο Ήλιος θα βρίσκεται στον 7ο οίκο σας στο ξεκίνημα του Απριλίου και θα φωτίζει τον τομέα του ωροσκοπίου σας που έχει σχέση με την κοινωνική σας ζωή, τις συνεργασίες και τους συνεταιρισμούς, καθώς και με τον γάμο ή την συναισθηματική σας σχέση. Ως εκ τούτου, τα γεγονότα του μήνα θα περιστρέφονται κυρίως γύρω από τις πτυχές αυτές τις ζωής σας. Χρειάζεται πολύ μεγάλη προσοχή στις επαφές και στην επικοινωνία σας με τον κοινωνικό και κυρίως επαγγελματικό σας περίγυρο, για να μην βλάψετε επαγγελματικές σχέσεις και συνεργασίες που είναι αποδοτικές και κερδοφόρες. Αποφύγετε να επιβάλετε την άποψη και την θέληση σας στους γύρω σας, γιατί θα προκαλέσετε ανεπιθύμητες αντιδράσεις. Στο τέλος του πρώτου δεκαημέρου του μήνα περνάει και ο Ερμής στον 7ο οίκο σας, οπότε τα πάντα εξαρτώνται από την επικοινωνία! Συζητήσετε τα προβλήματα που αντιμετωπίζετε και μέσα από αποφάσεις που θα ληφθούν από κοινού προχωρήστε παρακάτω. Δεν θα είναι ωστόσο εύκολο να συνεννοηθείτε, γιατί ο καθένας θα έχει τη δική του άποψη και θα επιμένει σ αυτή. Εκεί θα πρέπει θα ενεργοποιήσετε στο μέγιστο τις διπλωματικές σας ικανότητες, για τις οποίες φημίζεστε. Από οικονομικής άποψης ο μήνας δεν θα είναι άσχημος, καθώς αναμένονται αυξημένες ροές χρημάτων, κυρίως από το εξωτερικό ή από πληρωμές από συμβάσεις που υλοποιούνται. Είναι πιθανό να λάβετε χρήματα από διάφορες πηγές ταυτόχρονα!

Αισθηματικά – Κοινωνικά

Στις αρχές Απριλίου η Αφροδίτη μετακινείται στον 9ο οίκο του ωροσκοπίου σας, αυτόν των ταξιδιών, της εξερεύνησης και της ανώτατης εκπαίδευσης. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου σας θα έχουν μια πολύ σημαντική ευκαιρία αυτό το μήνα να αλλάξουν ριζικά την προσωπική τους ζωή! Ένα έντονο συναίσθημα που θα βιώσετε να γεννιέται θα αλλάξει την κοσμοθεωρία σας και θα σας αναγκάσει να δείτε τις καταστάσεις με άλλο μάτι. Οι ορίζοντες σας διευρύνονται και η προσωπική σας ανάπτυξη είναι δεδομένη. Το πρόσωπο που θα προκαλέσει αυτή τη ριζική αλλαγή στάσης απέναντι στην ζωή υπάρχει η πιθανότητα να είναι ένα άτομο που κατέχει αξιώματα, μια θέση ευθύνης, να είναι δημοφιλές ή ακόμη και διάσημο. Σε ένα εναλλακτικό σενάριο, ίσως να προέρχεται από διαφορετική χώρα, να έχει διαφορετική κουλτούρα ή να έχει διαφορετικό θρήσκευμα. Μέσα από την καθημερινή επικοινωνία και την συνομιλία μαζί του, θα γοητευθείτε και θα ξεκινήσετε αργότερα μια συναισθηματική σχέση. Όσο για τους δεσμευμένους, ο μήνας προσφέρεται για επικοινωνία με το ταίρι και τους απογόνους σας, μέσα από την οποία θα εξομαλύνετε τις όποιες δυσκολίες αντιμετωπίζετε στην καθημερινή σας συμβίωση. Σ αυτό σας βοηθάει και ο Άρης, που θα βρίσκεται το μήνα αυτό στον 5ο οίκο σας, αυτόν της δημιουργικότητας, του έρωτα και των παιδιών!

Σκορπιός

Επαγγελματικά – Καριέρα

Ο Ήλιος θα περάσει το μεγαλύτερο μέρος του μήνα στον 6ο οίκο σας (υπηρεσίες, υγεία και εργασία), σηματοδοτώντας ένα πολύ θετικό μήνα για την καριέρα σας. Ενεργοποιηθείτε, αναλάβετε ευθύνες και εάν έχετε την ευκαιρία ή την δυνατότητα, ένα ηγετικό ρόλο στην δουλειά σας. Θα κερδίσετε τον σεβασμό των συναδέλφων σας αλλά και την εμπιστοσύνη των προϊσταμένων σας. Είναι ένας μήνας που σας κάνει πιο φιλόδοξους, οι οργανωτικές σας ικανότητες βρίσκονται στο απόγειο τους, και είστε σε θέση να διευθετήσετε με επιτυχία ακόμη και το πιο δύσκολο πρόβλημα. Ωστόσο η εποχή δεν προσφέρεται για ριζικές αλλαγές και καινούργιες ασχολίες, ούτε και μεγάλα project. Αφιερώστε το χρόνο σας στις μικρές και ρουτινιάρικες υποχρεώσεις σας και αφήστε τα μεγάλα και σπουδαία για πιο εύθετο χρόνο. Προσέξτε επίσης την υγεία σας, γιατί είναι πολύ πιθανό να αντιμετωπίσετε κάποιο ζήτημα με τις παρούσες πλανητικές συγκυρίες. Με τον Ερμή να διέρχεται το πρώτο μέρος του μήνα από τον 5ο οίκο σας και ακολούθως να περνάει στον 6ο, συναντώντας τον Ήλιο, το πρώτο μέρος του μήνα θα έχει αρκετή διασκέδαση και κοινωνικές επαφές, ενώ μετά θα επικεντρώσετε την προσοχή σας στην δουλειά σας. Εάν είστε ελεύθεροι επαγγελματίες, μετά τα μέσα Απριλίου που θα αρχίσει να ξεκαθαρίζει κάπως η κατάσταση, ίσως είναι αναγκαίο να κάνετε κάποιες προσλήψεις και να εκπαιδεύσετε το νέο σας προσωπικό. Στον οικονομικό τομέα ο μήνας είναι ευνοϊκός για συγκέντρωση κεφαλαίων και κάποιοι μεταξύ σας ίσως γίνουν αποδέκτες μιας κληρονομιάς.

Αισθηματικά – Κοινωνικά

Η Αφροδίτη θα βρίσκεται στις αρχές του μήνα στον 8ο οίκο σας, που αφορά το σεξ, τα πάθη, τις επιθυμίες μας αλλά και το βαθύτερο συναίσθημα. Η πλανητική αυτή διέλευση θα σας βοηθήσει να εξαλείψετε κάποια πιθανά προβλήματα που ταλανίζουν την σχέση ή τον γάμο σας και να αποκαταστήσετε τις ισορροπίες. Αφιερώστε χρόνο στους δικούς σας ανθρώπους, διασκεδάστε και επικοινωνήστε, ξαναχτίζοντας τις γέφυρες επικοινωνίας, που με τον καιρό έχουν κοπεί. Όσο για τους αδέσμευτους, εάν το ερωτικό σας ενδιαφέρον για ένα άτομο βρίσκεται σε πλατωνικό στάδιο, με την Αφροδίτη στον 8ο οίκο είναι η κατάλληλη χρονική στιγμή να περάσει σε πιο «διαδραστικό» στάδιο. Έχετε την δυνατότητα αυτή την χρονική περίοδο να κάνετε εύκολα γνωριμίες, το πρόβλημα όμως είναι ότι με την Αφροδίτη στο σημείο αυτό του ωροσκοπίου σας, συνήθως δεν είστε επιλεκτικοί στις επαφές σας. Με κίνδυνο να προσελκύσετε ανέντιμα άτομα, που θα σας εκμεταλλευτούν και θα σας ταλαιπωρήσουν ψυχικά.


Τοξότης

Επαγγελματικά – Καριέρα

Η άνοιξη ξεκινάει με τον Ήλιο στον 5ο γενέθλιο οίκο σας, αυτόν της δημιουργικότητας, του έρωτα και των παιδιών. Ο Απρίλιος είναι ένας μήνας πολύ πετυχημένος, με πολλά ευχάριστα γεγονότα για το ζώδιο σας. Οι επιθυμίες σας φαίνεται να εκπληρώνονται το διάστημα που ακολουθεί και στην δουλειά σας αναμένεται να επικροτήσουν και να επιβραβεύσουν την σκληρή σας δουλειά όλου του προηγούμενου χρονικού διαστήματος. Είναι ενδεχομένως η κατάλληλη χρονική στιγμή να ζητήσετε μια αύξηση μισθού, ειδικά εάν σας προσεγγίσουν από ανταγωνιστές και σας προσφέρουν ένα αξιόλογο πακέτο αμοιβών. Το γεγονός αυτό θα σας προσφέρει ένα πολύ ισχυρό επιχείρημα να διεκδικήσετε με αξιώσεις καλύτερες απολαβές. Ωστόσο αρχίζει να ωριμάζει η ιδέα στο μυαλό σας, να αλλάξετε θέση εργασίας, ώστε να ανανεωθείτε. Μετά τα μέσα του μήνα συναντά και ο Ερμής τον Ήλιο στον 5ο οίκο σας, ωθώντας σας σε εξόδους, διασκεδάσεις και πολλές επαφές, που όμως θα μείνουν σε επιφανειακό επίπεδο. Αφιερώστε το χρόνο σας πιο δημιουργικά, επιδιώκοντας την επικοινωνία με άτομα που θα μπορούσαν να σας φανούν χρήσιμα σε επαγγελματικό επίπεδο. Όσο αφορά τα οικονομικά σας, θα σας εκπλήξει το γεγονός ότι θα εμφανίζονται από το πουθενά λεφτά στο πορτοφόλι σας, αλλά θα εξαφανίζονται το ίδιο μυστηριωδώς. Για αυτό καλά θα κάνετε να προσέξετε τις δαπάνες σας.   

Αισθηματικά – Κοινωνικά

Η Αφροδίτη, ο πλανήτης του έρωτα, θα διέρχεται τον Απρίλιο από τον 7ο οίκο σας, που αντιπροσωπεύει τον γάμο, τις σχέσεις σας, επαγγελματικές, φιλικές και συναισθηματικές, καθώς και τους συνεταιρισμούς. Είναι μια πολύ καλή περίοδος για όσους βρίσκονται σε μια μακροχρόνια σχέση να αποφασίσουν να επισημοποιήσουν τη σχέση. Και με την Αφροδίτη στον τομέα αυτό του ωροσκοπίου σας, ένας γάμος έχει την εύνοια της σταθερότητας και μακροβιότητας. Όσο για τους ελεύθερους, θα έχετε μια απίστευτη ευκολία να πραγματοποιήσετε νέες επαφές και γνωριμίες! Και ναι μεν οι γνωριμίες σας θα είναι πολλές, αλλά δεν θα ξεπεράσουν το επίπεδο της απλής και επιφανειακής επικοινωνίας. Στην πλειοψηφία τους αναμένεται να είναι άσκοπες και ανούσιες, κάτι που όμως θα σας επιβαρύνει στο τέλος ψυχικά, και ίσως ακόμη και οικονομικά, προκαλώντας υλικές απώλειες λόγω λανθασμένων εκτιμήσεων της κατάστασης.     


Αιγόκερως

Επαγγελματικά – Καριέρα

Ο Ήλιος θα διέρχεται κατά το μεγαλύτερο μέρος του μήνα από τον 4ο οίκο του ωροσκοπίου σας, τον οίκο που αφορά την οικογένεια, τις ρίζες και το σπίτι. Τα κύρια γεγονότα του μήνα θα έχουν σαν επίκεντρο το σπίτι σας, την οικογένεια και τα γηραιώτερα μέλη της οικογένειας σας και για αυτό θα πρέπει να αλλάξετε προτεραιότητες. Συνήθως η καριέρα σας έχει τον πρώτο λόγο, αυτό το μήνα όμως, εάν δεν θέλετε να αντιμετωπίσετε διαπληκτισμούς με τους δικούς σας, καλό θα είναι να προσαρμοστείτε. Ενδεχομένως να σας απασχολήσουν εργασίες συντήρησης ή επισκευές στο σπίτι, μπορεί όμως και λόγω έκτακτων συνθηκών να πρέπει να δουλεύετε από το σπίτι. Ένα από τα σενάρια προβλέπει ότι κάποιο ηλικιωμένο άτομο της οικογένειας σας να χρειαστεί την βοήθεια σας, καθώς θα νοσήσει και θα πρέπει να το στηρίξετε. Ίσως όμως και να αποφασίσετε να αλλάξετε επάγγελμα, και η νέα θέση εργασίας σας να προβλέπει την απασχόληση σας από απόσταση. Με τον Ερμή να περνάει και αυτός στα μέσα του μήνα στον 4ο οίκο, θα εκμυστηρευτείτε τα επαγγελματικά σας σχέδια σε άτομα που εμπιστεύεστε και θα αναζητήσετε τις συμβουλές και τη βοήθεια τους για την πραγματοποίηση τους. Από οικονομικής άποψης αναμένονται αυξημένες ροές χρημάτων, ίσως και με τη μετακίνηση σας σε μια θέση εργασίας με καλύτερες αμοιβές.

Αισθηματικά – Κοινωνικά

Με την Αφροδίτη να βρίσκεται στον 6ο ηλιακό σας οίκο, τον τομέα της ζωής σας που αφορά την υγεία και την εργασία σας, ο μήνας δεν υπόσχεται πολλά από άποψη ρομάντζου και φλερτ. Οι δεσμευμένοι και οι παντρεμένοι του ζωδίου σας θα απορροφηθούν από τις ευθύνες της οικογένειας και του σπιτιού, ίσως δε να κληθούν να αντιμετωπίσουν και κάποιες κρίσεις που αφορούν την υγεία μελών της οικογένειας. Θα πρέπει να βρείτε χρόνο και να ισορροπήσετε τις επαγγελματικές κα τις οικογενειακές σας υποχρεώσεις, εάν δεν θέλετε να διαπληκτίζεστε με το ταίρι σας για το παραμικρό.  Όσο για τους αδέσμευτους, μπορεί η παρούσα θέση της Αφροδίτης να μην είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή για την ερωτική σας ζωή, αυτό δεν σημαίνει όμως ότι θα είναι και ένας τελείως άγονος μήνας. Ένα ρομάντζο θα μπορούσε να γεννηθεί στο γραφείο, στην δουλειά ή μέσα από επιχειρηματική επαφή. Αυτό θα σας δώσει τροφή, να ξεχαστείτε λίγο από τις δυσκολίες που θα αντιμετωπίζετε σε άλλους τομείς της ζωής σας.     

Υδροχόος

Επαγγελματικά – Καριέρα

Ο Ήλιος θα βρίσκεται κατά το μεγαλύτερο μέρος του μήνα στον 3ο οίκο του ωροσκοπίου σας (επικοινωνία, αδέλφια, συγγενείς) και είναι μια εξαιρετική περίοδος να διευρύνετε τις γνώσεις ή να καλύψετε κενά στο γνωστικό σας αντικείμενο. Διαβάστε, ενημερωθείτε, συλλέξτε πληροφορίες που αφορούν τη δουλειά σας από όσες περισσότερες πηγές μπορείτε. Ο μήνας προσφέρεται επίσης για μια αλλαγή θέσης εργασίας, την μετακίνηση σας σε άλλη πόλη ή την αλλαγή επαγγέλματος. Τα πλανητικά του μήνα δείχνουν συχνή επικοινωνία με αρκετό κόσμο για επαγγελματικούς λόγους που ενδεχομένως βρίσκονται μακριά από την βάση σας. Σε ένα εναλλακτικό σενάριο, ενδεχομένως να κληθείτε να καλύψετε ένα συνάδελφο σας κατά την μακροχρόνια απουσία του στην επιχείρηση που εργάζεστε, και να πρέπει να εργαστείτε περισσότερες ώρες, μαθαίνοντας και ένα νέο αντικείμενο. Μην απορρίψετε την ευκαιρία, γιατί θα σας προσφέρει καλύτερες προοπτικές εξέλιξης στο άμεσο μέλλον. Με τον Ερμή να περνάει και αυτός στον 3ο οίκο μέσα στον μήνα, θα πρέπει να συνδυάσετε πολλές δραστηριότητες ταυτόχρονα για να τα βγάλετε πέρα και από την άποψη αυτή θα είναι μια εκνευριστική και ιδιαίτερα κουραστική περίοδος. Στον οικονομικό τομέα δεν φαίνεται να αντιμετωπίζετε κάποιο πρόβλημα, με τα έσοδα σας να είναι αυξημένα και σταθερά.

Αισθηματικά – Κοινωνικά

Η δημιουργικότητα, ο έρωτας και τα παιδιά θα βρίσκονται στο επίκεντρο της προσωπικής σας ζωής κατά τον Απρίλιο, με την Αφροδίτη να περνάει μέσα από τον 5ο ηλιακό σας οίκο. Οι δεσμευμένοι και παντρεμένοι του ζωδίου σας θα αφιερώσετε αρκετό από τον χρόνο σας στο ταίρι σας και τους απογόνους σας, ενώ συνειδητοποιείτε ότι πρέπει να λάβετε τα μέτρα σας για την αναθέρμανση της σεξουαλικής σας ζωής. Μια συζήτηση με το ταίρι σας θα μπορούσε να οδηγήσει σε μια πιο ζωντανή και παθιασμένη ερωτική σχέση. Η αδέσμευτοι δε, θα φαντάζουν ιδιαίτερα γοητευτικοί στα μάτια του αντίθετου φύλου, προσελκύοντας πολλούς θαυμαστές ή θαυμάστριες. Είναι ο μήνας που θα ανάγετε το φλερτ σε ολυμπιακό άθλημα και οι όποιες κατακτήσεις σας δεν θα έχουν διάρκεια, καθώς το μάτι σας θα είναι στραμμένο στο δρόμο και στο τι κυκλοφορεί εκεί έξω. Με την παρούσα θέση της Αφροδίτης έχετε πολύ καλές πιθανότητες να βρείτε το άλλο σας μισό, αλλά και εξ ίσου καλές πιθανότητες υπάρχουν να το προσπεράσετε, καθώς δεν θα έχετε διάθεση να αφιερώσετε χρόνο για να γνωρίσετε σε βάθος το άτομο που επικοινωνείτε προς στιγμή.

Ιχθείς

Επαγγελματικά – Καριέρα

Ο δεύτερος οίκους του ωροσκοπίου σας που αφορά τα χρήματα, τα αγαθά και τα αισθήματα θα είναι ενεργοποιημένος μέσα στον Απρίλιος, λόγω της διέλευσης του Ήλιου μέσα από αυτόν. Οι περισσότεροι του ζωδίου σας θα επικεντρώσουν την προσοχή τους, στο πως να εξασφαλίσουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την οικονομική τους ανεξαρτησία ή επιβίωση, τουλάχιστον για το εγγύς μέλλον. Ίσως βρείτε κάποια πρόσθετη πηγή εισοδήματος από μια δεύτερη δουλειά, μπορεί όμως και να σας προσφερθεί μια καλύτερη θέση ή μια θέση ευθύνης στην επιχείρηση που απασχολείστε με υψηλότερες απολαβές. Προσέξτε να ξοδέψετε με σύνεση τα χρήματα σας, και εάν έχετε κάποιο κεφάλαιο για επένδυση, μελετήσετε πολύ προσεκτικά τις κινήσεις που θα κάνετε. Στις 11 Απριλίου περνάει και ο Ερμής στον 2ο οίκο σας, δίνοντας σας κάποιες πρωτότυπες ιδέες για να κερδίσετε επιπλέον χρήματα. Φίλοι ή συγγενείς μπορούν να σας βοηθήσουν να βρείτε μια δεύτερη εργασία, ενώ οι τομείς που σας ευνοούν το διάστημα αυτό έχουν σχέση κυρίως με πνευματικές δραστηριότητες, όπως μεταξύ άλλων οι συγγραφή κειμένων ή βιβλίων, η παροχή διαλέξεων ή η οργάνωση σεμιναρίων. Εάν έχετε κάποιο χρέος που θα απασχολεί, συγγενικά σας πρόσωπα μπορούν να σας διευκολύνουν οικονομικά, ώστε να ανασάνετε.

Αισθηματικά – Κοινωνικά

Η Αφροδίτη θα διέρχεται τον Απρίλιο από το 4ο ηλιακό σας σπίτι (οικογένεια, ρίζες και καταβολές, σπίτι), που είναι μια πολύ καλή διέλευση, η οποία θα σας δώσει την ευκαιρία να απολαύσετε την ηρεμία και την γαλήνη της οικογενειακής σας εστίας. Είναι μια περίοδος που μπορεί να ασχοληθείτε αρκετά με την βελτίωση της λειτουργικότητας των χώρων του σπιτιού σας, κάνοντας κάποιες μετατροπές ή αλλάζοντας τη διακόσμηση για να ανανεωθείτε μέσα από τις αλλαγές αυτές. Προσέξτε όμως να μην ξεφύγετε από τον προϋπολογισμό σας, γιατί θα σας πιάσει η χαρά και θα είστε ασυγκράτητοι. Για όσους από εσάς έχετε μια μακροχρόνια σχέση, ο μήνας αυτός ευνοεί την απόφαση για την επισημοποίηση της σχέσης σας και τον ορισμό ημερομηνίας γάμου. Όσο για τους αδέσμευτους, ο μήνας δεν προσφέρεται για καινούργιες γνωριμίες και φλερτ, μπορεί όμως ένας συγγενής σας μεγαλύτερης ηλικίας να προσφερθεί να σας γνωρίσει κάποιο πρόσωπο, εν είδη προξενιού, και να αποφασίσετε να του δώσετε μια ευκαιρία.


 Αλίντα Κανάκη


  Στείλε την ερώτηση σου & την ημερομηνία γέννησης σου. Διάβασε τώρα στο email την προσωπική σου πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη. Θα λάβετε την απάντηση γρήγορα εύκολα και οικονομικά εντός 48 ωρών. Πληρωμή εδώ: EΓΚΥΡΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ – ΑΜΕΣΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.