Πέμπτη 11 Ιουνίου 2020

Οικονομικά ευνοημένοι και χαμένοι Ιούνιος 2020 από την Αλίντα Κανάκη !


Ο Ιούνιος δεν προβλέπεται να είναι ένας εύκολος μήνας για τα οικονομικά των περισσότερων, καθώς και οι δύο πλανήτες που ευνοούν την επέκταση και το κέρδος, ο Δίας και η Αφροδίτη, βρίσκονται σε ανάδρομη κίνηση. Δεν μπορούμε να περιμένουμε τύχη και κέρδη από δραστηριότητες που ξεκίνησαν την περίοδο αυτή, υπάρχουν όμως ευνοϊκές προϋποθέσεις να εισπράξουμε χρήματα που μας οφείλουν ή να καρπωθούμε κέρδη από τυχόν επενδύσεις που έχουν πραγματοποιηθεί σε μια πιο ευνοϊκή περίοδο στο παρελθόν.

Ποιοι είναι όμως οι τυχεροί του ζωδιακού που μέσα σε μια γενικά δύσκολη οικονομικά περίοδο μπορούν να χαμογελάσουν; Και ποιοι είναι αυτοί που έχουν να χάσουν τα περισσότερα, εάν δεν προσέξουν;


Ταύροι

Για τους Ταύρους η εύνοια στα οικονομικά τους συνδέεται άμεσα με την στάση τους γενικά απέναντι στο χρήμα. Συνιστάται στις αρχές του μήνα να αναθεωρήσουν την κοσμοθεωρία τους για τα υλικά αγαθά και να αναδιαρθρώσουν τις δαπάνες τους. Σαν ζώδιο της γης που η επιτυχία απεικονίζεται στα υλικά τους αποκτήματα, πολλές φορές πραγματοποιούν δαπάνες και αγοράζουν πράγματα που δεν χρειάζονται πραγματικά, αλλά θεωρούν ότι θα πρέπει να κατέχουν για να θεωρούνται «πετυχημένοι». Εάν καταφέρουν να εξορθολογήσουν τις δαπάνες τους, να τις περιορίσουν στις πραγματικά αναγκαίες και να πραγματοποιήσουν αποταμιεύσεις μέχρι τα τέλη του μήνα, τα σύμπαν αναμένεται να σας ανταμείψει με μια πρόσθετη ροή χρημάτων τις τελευταίες μέρες του μήνα που η Αφροδίτη γυρίζει ορθόδρομη, ακόμη και από ανέλπιστες πηγές.


Δίδυμοι

Η οικονομική κατάσταση των Διδύμων φαίνεται να επηρεάζεται σε μεγάλο βαθμό από την ηλιακή έκλειψη της 21 Ιουνίου που πραγματοποιείται στο ζώδιο του Καρκίνου. Η μέρα από αστρολογικής άποψης θα φέρει μεγάλη ένταση και νευρικότητα και είναι ακατάλληλη για καινούργιες επιχειρηματικές προσπάθειες. Παρόλα αυτά, εάν η διαίσθηση σας, σας κατευθύνει να ενεργήσετε, τότε υπάρχουν πολύ μεγάλες πιθανότητες να σας βγει σε καλό! Η μέρα μπορεί να φέρει συμβάντα που θα αλλάξουν ριζικά την οικονομική σας πραγματικότητα. Οι ενέργειες σας της μέρας αυτής θα αρχίσουν να διαμορφώνουν σταδιακά μια νέα πραγματικότητα, ακολουθώντας μια πορεία που δεν θα μπορείτε να ελέγξετε και φέροντας ένα αποτέλεσμα που δεν θα μπορούσατε να προβλέψετε. Γι αυτό χρειάζεται προσοχή, μην κάνετε κινήσεις εν θερμώ τις μέρες γύρω από την έκλειψη, παίρνοντας επιπολαίες αποφάσεις. Οι συνέπειες μπορεί να είναι καταστροφικές!

Σκορπιοί

Τα οικονομικά των Σκορπιών επηρεάζονται κατά πολύ από την σεληνιακή έκλειψη της 5ης Ιουνίου. Αποφύγετε τις μέρες γύρω από την έκλειψη να πάρετε σημαντικές αποφάσεις καριέρας, να πραγματοποιήσετε επενδύσεις, να ξεκινήσετε μια νέα οικονομική δραστηριότητα ή μια συνεργασία, γιατί δεν θα αποφέρει κέρδη. Από την άλλη όμως μην αντισταθείτε στις αλλαγές που θα φέρει η μέρα παρά την θέληση σας. Ότι και αν συμβεί την μέρα της έκλειψης, θα έχει θετική πορεία στο μέλλον. Μπορεί την μέρα αυτή να σας προταθεί μια διαφορετική θέση εργασίας, που όμως θα έχει υψηλότερες αμοιβές. Ίσως πάλι τα γεγονότα της μέρας να μην σχετίζονται άμεσα με τα οικονομικά σας, με την πάροδο του χρόνου όμως θα διαπιστώσετε ότι η οικονομική σας πραγματικότητα θα έχει αλλάξει προς το καλύτερο.

Τοξότες

Τα οικονομικά των Τοξοτών θα επηρεαστούν σε σημαντικό βαθμό από την δεύτερη σύνοδο του κυβερνήτη τους Δία με τον  Πλούτωνα, που αρχίζει να διαμορφώνεται από τις 19 Ιουνίου, για να γίνει ακριβείας την τελευταία μέρα του μήνα. Η όψη κάθε άλλο παρά θετική είναι και αναμένεται να προκαλέσει κατάρρευση μεγάλων επιχειρήσεων που στηρίζουν την επιβίωση τους στον βαρύγδουπο όνομα που δημιούργησαν στην αγορά και στον προστατευτισμό που απολαμβάνουν, παρά στα υγιή τους οικονομικά. Μπορεί επίσης να φέρει και το σκάσιμο μιας «φούσκας» (ή και περισσότερων) της οικονομική ουτοπίας που έχει δημιουργηθεί τα τελευταία χρόνια. Εκεί όμως που το σύμπαν ταρακουνάει τα θεμέλια ενός σαθρού οικονομικού συστήματος, προσφέρει και ευκαιρίες για την γέννηση των οικονομικών γιγάντων του μέλλοντος. Οι Τοξότες έχουν την πλανητική εύνοια να δημιουργήσουν κάτι ξεχωριστό, να γίνουν πραγματικά πλούσιοι, εάν εκμεταλλευτούν τις ευκαιρίες. Μια χρηματοοικονομική τους ενέργεια που θα είναι καλά μελετημένη, αξιόπιστη, προσεκτικά σχεδιασμένη και δεν θα βασίζεται στον παράγοντα τύχη, θα προσφέρει μια ευκαιρία μοναδική! Άτομα επίσης που έχουν αποδείξει ότι ξέρουν πως να κερδίσουν χρήματα σε περιόδους κρίσης, μπορούν να γίνουν πλούσιοι σε μια νύχτα. Οι πιο ευνοϊκές μέρες για αποφατικής σημασίας κινήσεις είναι το διάστημα μεταξύ 19 και 21 Ιουνίου, καθώς ο Άρης θα στηρίζει ενεργές δράσεις και αποφασιστικά βήματα στον οικονομικό τομέα.


Αλίντα Κανάκη  

  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.