Πέμπτη 11 Ιουνίου 2020

Οι ευνοϊκές μέρες του Ιουνίου 2020 από την Αλίντα Κανάκη !




Ο Ιούνιος του τρέχοντος έτους, με τόσους ανάδρομους πλανήτες και στο επίκεντρο μιας περιόδου εκλείψεων, δεν μπορεί σε καμιά περίπτωση να θεωρηθεί ένας θετικός μήνας, με πολλές και μεγάλες ευκαιρίες. Ο Δίας, διανύοντας τον Αιγόκερω και όντας σε ανάδρομη κίνηση από τα μέσα Μαΐου, δεν είναι σε θέση να μας παρέχει τίποτε το ουσιαστικό την περίοδο αυτή. Αντίθετα μάλιστα είναι σε θέση να μας στερήσει από χρήματα, φήμη, επιτυχία και θέσεις εξουσίας, καθώς αποστολή του την περίοδο αυτή είναι να καταστρέψει κάθε μορφής χρηματοοικονομική πυραμίδα.

Από την άλλη, η Αφροδίτη, ο δεύτερος πλανήτης του ηλιακού μας συστήματος που συνδέει την ύπαρξη της με τύχη και ευημερία, θα βρίσκεται καθ όλο σχεδόν τον Ιούνιο σε μειονεκτική θέση, όντας ανάδρομη, και άρα ανήμπορη να μας προσφέρει οικονομικά ή συναισθηματικά κάποια οφέλη. Και αν ακόμη μας δώσει κάτι, λόγω της όψης της με τον Ποσειδώνα, θα αποδειχτεί αργότερα ότι δεν άξιζε πραγματικά τον κόπο.

Το μόνο ουράνιο σώμα που θα μπορούσε να μας προσφέρει κάποιες ανάσες χαράς, ευτυχίας ή επιτυχίας τον μήνα που μπαίνει είναι το φεγγάρι, με τις θετικές όψεις που θα σχηματίζει με Δία ή Αφροδίτη και θα ευνοεί κάποια ζώδια την φορά.

Τα τρίγωνα Σελήνης-Αφροδίτης στις 1 και 28 Ιουνίου αναμένεται να χαρίσουν τυχερές στιγμές και πολύτιμες ανάσες στους Ζυγούς! Θα καταγράψουν μικρές αλλά πολύτιμες νίκες, θα έχουν μια ευχάριστη επικοινωνία με τους γύρω και θα απολαύσουν μια υπέροχη διάθεση και ευεξία. Μικρά ψώνια θα αλλάξουν την διάθεση σας, ειδικά εάν συνδέονται με εκδρομές ή μικρά ταξίδια.

Η σύνοδος Σελήνης-Δία στις 8 Ιουνίου στο ζώδιο του Αιγόκερου θα ευνοήσει τους Αιγόκερους κυρίως τις απογευματινές και βραδινές ώρες. Είναι οι στιγμές που μπορεί να κατακτηθεί μια μικρή νίκη στον εργασιακό σας χώρο ή να υπάρξει μια ευχάριστη και ελπιδοφόρα εξέλιξη σε κοινωνικό επίπεδο. Οι Αιγόκεροι θα απολαμβάνουν με την επιρροή της όψης αυτής τον σεβασμό των γύρω τους και θα έχουν τύχη σε κοινωνικά επιτεύγματα.

Το τρίγωνο Σελήνης-Αφροδίτης στις 9 Ιουνίου φέρνει στο επίκεντρο τους Υδροχόους. Η απόλαυση, η χαρά και η ομορφιά θα κυριαρχεί στην ζωή σας τη μέρα αυτή, η διάθεση σας θα είναι εξαιρετική και η επικοινωνία αρμονική σε επαγγελματικό ή κοινωνικό επίπεδο. Ένα απρόβλεπτο ταξίδι ή μια μικρή απόδραση, μια απρογραμμάτιστη διασκέδαση ή μια έξοδος θα έχουν πολύ θετική επίδραση στην ψυχολογία σας.

Η Σελήνη στον Ταύρο σε τρίγωνο με τον Δία στις 18 Ιουνίου σηματοδοτεί μια πετυχημένη σε κοινωνικό επίπεδο μέρα για το ζώδιο του Ταύρου. Φαίνεται να ενισχύεται η εξουσία σας και θα έχετε ευκαιρίες για αυτοπραγμάτωση. Η εύνοια της τύχης μπορεί να προέρχεται από μακριά, από το εξωτερικό ή να σχετίζεται με αλλοδαπούς και ευνοούνται τα ταξίδια, οι εκδόσεις ή η προσέγγισης ενός μεγάλου κοινού μέσα από το έργο σας.

Η σύνοδος Σελήνης-Αφροδίτης στις 19 Ιουνίου λαμβάνει χώρα στο ζώδιο των Διδύμων και φωτίζει για λίγο τον δρόμο του ζωδίου αυτού. Η μέρα θα είναι ευχάριστη, με όμορφες στιγμές και η εύνοια της τύχης μπορεί να σχετίζεται με την εμφάνιση σας, με ζητήματα εμφάνισης και συμβουλές ομορφιάς, θέματα μόδας ή διακόσμησης ή με μια πετυχημένη φωτογράφιση.

Και η τελευταία θετική όψη του μήνα αφορά ένα τρίγωνο Σελήνης-Δία που φέρνει εύνοια στο ζώδιο της Παρθένου. Θετική εξέλιξη μπορεί να έχουν δραστηριότητες που σχετίζονται με το ευρύ κοινό, την προβολή και τη δημοτικότητα. Είναι η κατάλληλη χρονική στιγμή να βγει στον «αέρα» μια διαφημιστική καμπάνια ή να γίνει μια παρουσίαση ενός έργου. Η μέρα φέρνει θετική διάθεση, χαρά, διασκέδαση, αισιοδοξία και μεγάλα σχέδια για το μέλλον.

Ας απολαύσουμε λοιπόν τα λυτά προς το παρόν, σποραδικά αλλά καθόλου ευκαταφρόνητα δώρα του σύμπαντος, μέχρι να έρθουν οι πιο θετικές μέρες, που πολύ μεγαλύτερες ομάδες ανθρώπων θα μπορούν να απολαύσουν σε μεγαλύτερη έκταση τα μεγάλα δώρα που οι συμπαντικές δυνάμεις μας επιφυλάσσουν στο τέλος της περιπέτειας μας αυτής.

Αλίντα Κανάκη


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.