Πέμπτη 11 Ιουνίου 2020

Οι «ανάσες» του Ιουνίου Για ποιους όμως; Από την Αλίντα Κανάκη !



Δύο απλές πλανητικές μετακινήσεις θα είναι αρκετές για να πάρουν βαθιές ανάσες τα μισά ζώδια του ζωδιακού κύκλου κατά τον Ιούνιο, καθώς κάποια από τα βαριά σύννεφα απομακρύνονται από την πορεία τους! Πρόκειται για την ορθοδρόμηση της Αφροδίτης στο ζώδιο των Διδύμων στις 28 Ιουνίου και το πέρασμα την ίδια μέρα του Άρη από τους Ιχθείς στο φυσικό του σπίτι, στο ζώδιο του Κριού.  Μπορεί να μην είναι σε θέση να φέρουν κοσμογονικές αλλαγές, αλλά κάποιες ανάσες θα μπορέσουν να πάρουν πολλοί εκπρόσωποι του ζωδιακού κύκλου και να ξεκολλήσουν τα οικονομικά τους, οι δράσεις και προγράμματα τους.

Κριοί

Η διέλευση του κυβερνήτη σας Άρη από το ζώδιο των Ιχθύων το τελευταίο δίμηνο καθήλωσε πολλά από τα προγράμματα σας, με αποτέλεσμα ο εκνευρισμός σας να είναι απερίγραπτος. Μετά τις 28 Ιουνίου τον υποδέχεστε το ζώδιο σας και μπορείτε να απολαύσετε την εύνοια του. Προετοιμαστείτε λοιπόν για μια περίοδο με περισσότερη δράση, για μετακινήσεις ή για ευκαιρίες εξέλιξης στον επαγγελματικό τομέα.

Ταύρος

Ο κυβερνήτης σας, η Αφροδίτη, επιστρέφει στις 28 Ιουνίου στην ορθή της πορεία και θα αρχίσετε σχεδόν αυτόματα να αισθάνεστε καλύτερα. Τον τελευταίο ενάμιση μήνα θα πρέπει να έχετε κάνει αρκετές σκέψεις ως προς το πως να βελτιώσετε κάποια μικρά αλλά σημαντικά πράγματα στην προσωπική ή επαγγελματική σας ζωή και τώρα έφτασε πια ο καιρός να περάσετε στην πράξη. Αποφύγετε όμως τις μεγάλες και ριζικές αλλαγές, γιατί βρισκόμαστε σε περίοδο εκλείψεων!

Δίδυμοι

Η Αφροδίτη φιλοξενείται στο ζώδιο σας για μεγάλο χρονικό διάστημα, αλλά μετά τις 28 Ιουνίου θα γυρίσει σε ορθή πορεία, οπότε θα σταματήσει να σας ταλαιπωρεί. Μετά τα τέλη του μήνα θα διαπιστώσετε ότι έχετε κάνει λανθασμένες επιλογές τον τελευταίο ενάμιση μήνα, είχατε κακή κρίση, εμπιστευόμενοι άτομα που δεν θα έπρεπε ή επενδύσατε χρόνο και χρήμα με ανούσιο τρόπο. Τώρα θα έρθετε αντιμέτωποι με τα λάθη σας αλλά θα έχετε αρκετά περιθώρια να κάνετε διορθωτικές κινήσεις και να περισώσετε ότι μπορεί να σωθεί. Μην χάνετε λοιπόν άλλο χρόνο…

Ζυγός

Η Αφροδίτη είναι και δικός σας κυβερνήτης, και το διάστημα της ανάδρομης πορείας της αντιμετωπίσατε αρκετά ζητήματα στην επικοινωνία σας με τους γύρω σας. Μετά τις 28 Ιουνίου θα μπορέσετε να βελτιώσετε τις επαφές σας ή να γνωρίστε με μεγαλύτερη ευκολία νέους ανθρώπους. Η επαναφορά της Αφροδίτης στην ορθή της πορεία θα βοηθήσει να ξεκαθαρίσει ένα ζήτημα ή μια μπερδεμένη κατάσταση που σας ταλαιπωρεί από τα μέσα Μαΐου. Θα σας βοηθήσει επίσης στις επαφές σας με άτομα από το εξωτερικό, με ανθρώπους που ζουν σε μεγάλη απόσταση ή μακρινούς συγγενείς.

Σκορπιός

Όσο ο Άρης διερχόταν μέσα από το ζώδιο των Ιχθύων, οι περιστάσεις δεν ήταν υπέρ σας ή δεν ήσασταν σε θέση να αποδείξετε την αξία σας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Μετά τις 28 Ιουνίου είστε πιά ελεύθεροι να κινηθείτε και να αποδώσετε πολύ καλύτερα. Εστιάστε στην κύρια επαγγελματική σας δραστηριότητα, καταπιαστείτε με τις υποχρεώσεις που έχετε συσσωρεύσει και  υλοποιήστε τις υποσχέσεις που δώσατε.

Ιχθείς

Τους δύο μήνες που φιλοξενούσατε τον Άρη στο ζώδιο σας ήσασταν γεμάτοι άγχος και ανησυχίες για το παραμικρό, αντιμετωπίσατε αρκετές έκτακτες καταστάσεις ή και κρίσεις, οι σχέσεις σας με τους γύρω σας ήταν τεταμένες και είχατε μικρότερα ή μεγαλύτερα ατυχήματα. Με το πέρασμα του στον Κριό στις 28 Ιουνίου επανέρχονται πάλι οι κανονικοί ρυθμοί, οι ανησυχίες εξαφανίζονται, η εμπιστοσύνη σας στον κόσμο αναβιώνει και είστε πλέον ελεύθεροι να απολαύσετε ανενόχλητοι την ονειροπόληση σας.

Αλίντα Κανάκη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.