Κυριακή 7 Ιουνίου 2020

Οι έρωτες του Ιουνίου Συναρπαστικοί μεν, αλλά…



Τον Ιούνιο συνεχίζει στο μεγαλύτερο μέρος του να είναι ανάδρομη η Αφροδίτη, ο πλανήτης του έρωτα και της αποπλάνησης, με αποτέλεσμα να περιορίζει αισθητά τις δυνατότητες μας για μια νέα συναισθηματική γνωριμία με αξιώσεις. Επειδή όμως σχηματίζει και μια δυσαρμονική όψη με τον Ποσειδώνα, και οι όποιοι νέοι έρωτες γεννηθούν, θα είναι βραχύβιοι και ενδεχομένως να αφήσουν τραύματα στην ψυχή μας. Με την επιστροφή της Αφροδίτης στην ορθή της πορεία μετά τις 28 Ιουνίου θα διαλυθούν ξαφνικά τα ροζ συννεφάκια που καλύπταν τον ορίζοντα μας και θα δούμε το πραγματικό πρόσωπο του ανθρώπου που συνδεθήκαμε με τόσο ενθουσιασμό και πολλές ελπίδες λίγες εβδομάδες πριν.

Βυθισμένοι στο ρομάντζο μας δεν θα αναγνωρίσουμε τα σημάδια ότι θα πρόκειται για ένα άτομο ήδη δεσμευμένο, ένα πρόσωπο με βίαιο ή δεσποτικό χαρακτήρα, έναν άνθρωπο που κυβερνάται από τα πάθη και τις εξαρτήσεις του ή είναι ψυχικά διαταραγμένο. Το ιδανικό σενάριο θα ήταν, με το που θα έρθουμε στα συγκαλά μας, να διαγράψουμε από την μνήμη μας την παρένθεση αυτή και να μην ταλαιπωρήσουμε τον εαυτό μας με τύψεις. Γιατί όπου εμπλέκεται ο Ποσειδώνας διαστρέφει και θολώνει την εικόνα, μας τυφλώνει και μας αφήνει έρμαια στο ψέμα και την παραπλάνηση. Και αυτό μπορεί να συμβεί σε όλους μας, χωρίς καμία εξαίρεση. Τον Ιούνιο του 2020 την τιμητική τους έχουν Δίδυμοι, Τοξότες και Υδροχόοι, που θα πρέπει να είναι εξαιρετικά προσεκτικοί στις επιλογές τους.

Για τους Διδύμους διαδραματίζουν τα συναισθηματικά τους πολύ σημαντικό ρόλο μέσα στον μήνα. Θα υπάρχουν πολλοί που θα ενδιαφέρονται για μια βαθύτερη γνωριμία ή μια σχέση μαζί σας, αλλά ή δεν θα σας αρέσει κανένας ή δεν θα θεωρείτε τον εαυτό σας άξιο να σταθείτε στο πλάι κάποιου από τους υποψήφιους συντρόφους. Οι πλανητικές συγκυρίες δεν θα σας επιτρέψουν να αξιολογήσετε αντικειμενικά ούτε τον εαυτό σας, αλλά ούτε και τις γνωριμίες που κάνετε.

Εάν παρόλα αυτά ενδώσετε και ξεκινήσετε μια καινούργια συναισθηματική περιπέτεια με ένα άτομο, καλό θα ήταν να κάνετε μικρά και προσεκτικά βήματα. Αφήστε τη σχέση να ωριμάσει, να γνωριστείτε καλά για μερικούς μήνες και αφού είστε απόλυτα σίγουροι για την ποιότητα του χαρακτήρα του,  να μοιραστείτε τα μυστικά σας ή και το πορτοφόλι σας. Γιατί είναι πολύ έντονο το ενδεχόμενο, τον επόμενο μήνα να αλλάξουν τα γούστα σας και να αναρωτιέστε τι βρήκατε στο άτομο αυτό.

Ένα άλλο πιθανό σενάριο του μήνα είναι να έρθετε ενδεχομένως με τυχαίο τρόπο σε επαφή με μια πρώην σχέση σας, να ξυπνήσει η νοσταλγία μέσα σας και να θεωρήσετε ότι είναι σημάδι του σύμπαντος ότι θα πρέπει να του δώσετε μια δεύτερη ευκαιρία. Δεν είναι βέβαιο όμως ότι θα σας βγει σε καλό, γι αυτό καλύτερα να μην ελπίζετε πολλά, ώστε να έχετε το περιθώριο της ευχάριστης έκπληξης εάν τα πράγματα εξελιχθούν θετικά.

Ως προς τους Τοξότες, οι πλανητικές όψεις και διελεύσεις του μήνα συνιστούν να αναθεωρήσετε την στάση σας, την συμπεριφορά σας ή τα συναισθήματα σας σε μια υπάρχουσα σχέση. Εάν σας ενδιαφέρει ακόμη και υπάρχουν περιθώρια αναθέρμανσης, έχετε τώρα την δυνατότητα να το πετύχετε. Εάν όμως δεν θέλετε πλέον να μοιράζεστε την ζωή σας με το άτομα αυτό, είναι καιρός να αποχωρήσετε.

Ο Ιούνιος προσφέρεται επίσης να ξανακερδίσετε τις χαμένες ευκαιρίες του παρελθόντος στον αισθηματικό τομέα. Μπορεί να ξαναβρείτε την πρώτη σας αγάπη, να βελτιώσετε τις σχέσεις σας με ένα άτομο που χωρίσατε τα τελευταία χρόνια και δεν είχατε επικοινωνία, να τα ξαναβρείτε με ένα άτομο που χωρίσατε πρόσφατα ή να βρείτε το κουράγιο να εκφράσετε τα συναισθήματα σας σε ένα άτομο, που μέχρι τώρα δεν τολμούσατε, φοβούμενοι την απόρριψη.

Όσο για τις καινούργιες γνωριμίες και τις νέες συναισθηματικές σχέσεις, δεν θα πρέπει να εμπιστεύεστε τα έντονα σας συναισθήματα. Τα φαινόμενα σίγουρα θα απατούν και μετά από κάποιους μήνες ίσως διαπιστώσετε ότι σας είπε ψέματα σε θεμελιώδη και ουσιαστικά ζητήματα, όπως είναι η καταγωγή του, η επαγγελματική ή η οικονομική του κατάσταση, η μόρφωση του ή ακόμη να μάθετε τυχαία ότι έχει ήδη οικογένεια ή μια μακροχρόνια σχέση.

Τέλος οι Υδροχόοι θα έχουν έναν εξαιρετικό μήνα με πολλές νέες γνωριμίες, πολύ φλερτ, ραντεβού και εξόδους, αλλά δεν θα πρέπει να εμπιστεύεστε εύκολα άγνωστα πρόσωπα. Η εικόνα θα είναι σίγουρα παραπλανητική και το άτομο που θα εμπιστευτείτε ενδέχεται να έχει ένα σοβαρό πρόβλημα ψυχικής υγείας ή να αντιμετωπίζει ζητήματα εξάρτησης από αλκοόλ ή ναρκωτικά. Χώροι που μπορείτε με ευκολία να κάνετε καινούργιες γνωριμίες είναι κυριολεκτικά παντού και ανά πάσα στιγμή και το ρομάντζο που θα ζήσετε θα είναι συναρπαστικό και εθιστικό, αλλά μην επενδύετε στο άτομο αυτό στο παραμικρό. Θα πρέπει να είστε έτοιμοι να δώσετε τέλος στην περιπέτεια ή να το αποχωριστείτε παρά τη θέληση σας μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Αλίντα Κανάκη




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.