Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου 2020

Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Σεπτεμβρίου 2020 από την Αλίντα Κανάκη !


 

Κριός

 

Επαγγελματικά – Οικονομικά

 

Ο Ήλιος έχει περάσει από τον Αύγουστο στον 6ο οίκο σας, της εργασίας και της υγείας και ήρθε η ώρα της δράσης μετά την ξεκούραση. Ο Σεπτέμβριος είναι ένας μήνας γεμάτος κούραση, έγνοιες και άγχος καθώς πολλοί του ζωδίου σας θα βρεθούν αντιμέτωποι με μια κατάσταση δύσκολη στον επαγγελματικό τους τομέα. Θα αισθανθούν πιθανά ότι δεν θα έχουν κανέναν έλεγχο στα τεκταινόμενα και οι εξελίξεις θα τρέχουν χωρίς να μπορούν να παρέμβουν αποτελεσματικά. Ωστόσο, χάρι στον Ήλιο και την αισιοδοξία που θα τους δίνει μπορούν να κινηθούν και να κυνηγήσουν ευκαιρίες καριέρας σε άλλες ατραπούς, σε δρόμος που θα ανοίξουν ξαφνικά. Και ο Ερμής θα βρίσκεται το πρώτο δεκαήμερο στον 6ο οίκο σας, για να περάσει αμέσως μετά στον 7ο, στον τομέα του γάμου και της φιλίας. Ο μήνας αυτός με την παρούσα θέση του Ερμή θα είναι καλός για κάθε είδους επικοινωνία, διαπραγματεύσεις, συνομιλίες και υπογραφή συμβάσεων ή συμβολαίων. Από οικονομικής άποψης ο μήνας θα είναι αρκετά καλός, με αρκετή σταθερότητα και ίσως να υπάρξουν και έκτακτα κέρδη ή εισροές χρημάτων. Κάποιοι δε ίσως να κερδίσουν και κάποια χρήματα μέσω τυχερών παιχνιδιών.

 

Συναισθηματικά – Κοινωνικά

 

Η Αφροδίτη βρίσκεται τον Σεπτέμβριο στον 5ο οίκο του ωροσκοπίου σας, αυτόν της ευχαρίστησης, της ψυχαγωγίας, του σεξ και των παιδιών, μια θέση που εγγυάται για τους αδέσμευτους αρκετές περιπέτειες. Σε συνδυασμό δε με την Ερμή, κάποιοι μεταξύ σας ίσως να έχουν μια πολύ σημαντική ερωτική γνωριμία, που με την  πάροδο του χρόνου θα εξελιχθεί σε μια ισχυρή μακροχρόνια σχέση με έντονη πιθανότητα να καταλήξει σε γάμο. Όσοι δεσμευμένοι ή παντρεμένοι του ζωδίου σας δεν είναι ικανοποιημένοι από την παρούσα σχέση τους, υπάρχει η πιθανότητα να πραγματοποιήσουν μια γνωριμία που θα τους συνεπάρει και να ξεκινήσουν μια παράλληλη σχέση, που με τον καιρό θα οδηγήσει στην διακοπή της προηγούμενης σχέσης τους. Όσο για τους Κριούς που έχουν μια μακροχρόνια υγιή σχέση, ο μήνας θα είναι ειρηνικός, αρμονικός και εξαιρετικά ευεργετικός στις σχέσεις τους με τους απογόνους τους.

 

 

Ταύρος

 

Επαγγελματικά – Οικονομικά

 

Τον πρώτο μήνα του φθινοπώρου ο Ήλιος περνάει στον 5ο οίκο του ωροσκοπίου σας, αυτόν της ψυχαγωγίας, του φλερτ, του παιχνιδιού και των παιδιών. Θα είναι ένας θετικός μήνας για σας, γεμάτος αισιοδοξία, δράση, τύχη και ευχάριστες στιγμές. Πολλές φορές θα είστε τόσο χαρούμενοι και αισιόδοξοι που δεν θα παίρνεται τα πράγματα ιδιαίτερα σοβαρά, εκεί είναι όμως που μπορεί να ξεφύγετε και να κάνετε πολύ σοβαρά λάθη που θα σας στοιχίσουν. Όσο εύκολα και αν εξελίσσονται τα επαγγελματικά σας, ποτέ δεν πρέπει να εφησυχάζετε και να χαλαρώνετε τελείως. Με τον Ερμή να περνάει στον  6ο οίκο σας μετά το πρώτο δεκαήμερο του μήνα, πολλοί του ζωδίου σας θα δείξετε έντονο ενδιαφέρον για καινοτομίες που άπτονται του επαγγελματικού σας χώρου και του αντικειμένου εργασίας σας. Μέσα από το ενδιαφέρον σας αυτό θα καταφέρετε να βελτιώσετε την αποτελεσματικότητα σας αλλά και να ανανεώσετε το ενδιαφέρον σας για την δουλειά σας. Μερικοί δε του ζωδίου σας μπορεί να ενθουσιαστούν με ένα καινούργιο χόμπι που θα ανακαλύψουν και με τον καιρό να γίνει αυτό η κύρια επαγγελματική τους ασχολία. Οικονομικά ο μήνας θα είναι καλός και ενδεχομένως να υπάρχουν κέρδη από τυχερά παιχνίδια.

 

Συναισθηματικά – Κοινωνικά

 

Με την Αφροδίτη να βρίσκεται στον 4ο οίκο του ωροσκοπίου σας, αυτόν που άπτεται της οικογένειας, της καταγωγής και τους σπιτιού, ο Σεπτέμβριος είναι ένας μήνας καθαρά προσανατολισμένος στις επαφές με τους συγγενείς και την οικογένεια. Η διέλευσης της Αφροδίτης από τον 4ο οίκο συχνά φέρνει σύσφιξη των σχέσεων με τους γύρω μας, όχι μόνο με τον σύντροφό μας αλλά και με συγγενείς, με τους οποίους δεν είχαμε ιδιαίτερα στενές επαφές. Προετοιμαστείτε να δεχτείτε αρκετές επισκέψεις στο σπίτι μέσα στον μήνα, ίσως να οργανώσετε πάρτι ή ακόμη ίσως θελήσετε να δημιουργήσετε μια πιο εκλεπτυσμένη και ζεστή ατμόσφαιρα στο σπίτι σας. Όποια και αν είναι η περίπτωση, προσέξτε τα έξοδα σας γιατί θα ξεφύγετε από τον προϋπολογισμό σας. Όσο για τους αδέσμευτους, υπάρχει πολύ μεγάλη πιθανότητα να πραγματοποιήσουν μια μοιραία γνωριμία που θα οδηγήσει σε μια πολύ σοβαρή και μακροχρόνια σχέση. Και αυτό γιατί η Αφροδίτη από την θέση αυτή φέρνει ξεκάθαρες απόψεις για τα χαρακτηριστικά που θέλουμε να έχει το ταίρι μας, με αποτέλεσμα να κυνηγάμε αυτό το άτομο που μας ταιριάζει.

 

      

Δίδυμοι

 

Επαγγελματικά – Οικονομικά

 

Ο Ήλιος τον Σεπτέμβριο θα βρίσκεται στον 4ο οίκο του ωροσκοπίου σας, τον οίκο που είναι υπεύθυνος για την οικογένεια, τις ρίζες σας και το σπίτι, κάτι που σημαίνει ότι η προσοχή σας θα είναι στραμμένη το μήνα αυτό σε ζητήματα σπιτιού και οικογένειας και λιγότερο στην δουλειά σας. Ίσως τα αγαπημένα σας πρόσωπα να χρειαστούν την βοήθεια σας, ίσως όμως και συμβούν κάποια σημαντικά γεγονότα σε επίπεδο οικογένειας που να απαιτούν πολύ μεγαλύτερη συμμετοχή από μέρους σας. Το σπίτι και η οικογένεια σας θα είναι όμως και το καταφύγιο σας, όπου θα μπορείτε να ανασάνετε και να ισορροπείτε από όλα τα προβλήματα της επαγγελματικής σας δραστηριότητας. Ο Ερμής περνάει μετά το πρώτο δεκαήμερο στον 5ο οίκο σας, τον τομέα της ψυχαγωγίας, των απολαύσεων, του σεξ και των παιδιών. Όταν βρίσκεται στον τομέα αυτό του ωροσκοπίου μας, έχουμε μια πολύ μεγαλύτερη ανάγκη να εξερευνήσουμε και να ασχοληθούμε να τα πράγματα εκείνα που πραγματικά μας ενδιαφέρουν. Την περίοδο αυτή ίσως να αφήσετε την δουλειά σας και να ασχοληθείτε με μια δημιουργική δραστηριότητα που να σας εκφράζει περισσότερο. Οι οικονομικές απολαβές θα είναι πιθανά μικρότερες, αλλά θα είστε πολύ πιο ευτυχισμένοι και δημιουργικοί, χαράζοντας ένα νέο μονοπάτι στην επαγγελματική σας ζωή.

 

Συναισθηματικά – Κοινωνικά

 

Με την Αφροδίτη να διέρχεται τον 3ο οίκο του ωροσκοπίου σας, της επικοινωνίας, των αδελφών και συγγενών, θα είστε σε θέση να δημιουργήσετε ιδιαίτερα στενές σχέσεις με τους στενούς συγγενείς σας ή με τους ανθρώπους που έρχεστε σε καθημερινή επαφή, όπως είναι οι γείτονές σας. Οι επαφές σας θα είναι ήρεμες και αρμονικές, τόσο μέσα στο σπίτι, όσο και εκτός, γεμάτες με συζητήσεις για ζητήματα που σας ενδιαφέρουν. Όσο για την επικοινωνία σας με τον σύντροφό σας, καλό θα ήταν να είστε λίγο πιο προσεκτικοί, καθώς με την θέση αυτή της Αφροδίτης γινόμαστε λίγο πιο βιαστικοί και απερίσκεπτοι στις αποφάσεις μας, κάτι που θα μπορούσε να προκαλέσει προβλήματα στην σχέση. Με τον Ήλιο δε στον 4ο οίκο σας, ο μήνας αυτός ίσως φέρει εξελίξεις στην συναισθηματική ζωή κάποιων. Κάποιοι που είχαν μια επιφανειακή σχέση το προηγούμενο χρονικό διάστημα ίσως να δουν την σχέση τους πιο σοβαρά και να δεσμευτούν επί της ουσίας, κάποιο άλλοι να αποφασίσουν να προχωρήσουν σε γάμο και να δημιουργήσουν οικογένεια.

 

 

Καρκίνος

 

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Ο 3ος οίκος του ωροσκοπίου σας ενεργοποιείται από την παρουσία του Ήλιου, ο τομέας δηλαδή της ζωής σας που έχει σχέση με την επικοινωνία, τα αδέλφια και τους συγγενείς σας. Ο Σεπτέμβριος θα είναι ένας μήνας αρκετά γεμάτος σε επαγγελματικό επίπεδο, τόσο με ευχάριστα γεγονότα, όσο και με κάποιες δυσκολίες ή απογοητεύσεις. Είναι η περίοδος που θα πρέπει να αποδείξετε ότι κερδίζετε τα χρήματα σας με το σπαθί σας και ότι αξίζετε την θέση και την εμπιστοσύνη που απολαμβάνετε. Μπορεί να σας αναθέσουν ένα δύσκολο έργο, που θα απαιτήσει μεγάλη προσπάθεια από μέρους σας για να το φέρετε σε πέρας, με αυξημένα καθήκοντα και υποχρεώσεις. Δεν θα λείψουν τα πισώπλατα μαχαιρώματα από κάποιους συνεργάτες ή συναδέλφους, αλλά θα πρέπει να δείξετε με αποφασιστικό τρόπο, ότι δεν θα ανεχθείτε το παραμικρό που θα μπορούσε να θέση σε κίνδυνο το έργο σας. Με την θέση δε του Ερμή στον 4ο οίκο σας μετά το πρώτο δεκαήμερο του μήνα (οικογένεια, ρίζες και σπίτι), κάποιοι από σας ίσως να δείξετε ενδιαφέρον για την συμμετοχή σας σε μια προϋπάρχουσα οικογενειακή επιχείρηση ή να δημιουργήσετε μια καινούργια επιχείρηση με μέλη της οικογένειας σας. Τα οικονομικά σας, με την Αφροδίτη στον 2ο οίκο (Χρήματα, αισθήματα, αγαθά) ευνοούνται ιδιαίτερα. Τα εισοδήματα σας θα είναι αυξημένα, και εάν δεν ήσασταν οκνηροί τους προηγούμενους μήνες, θα έχετε απολαβές από κάποια ήδη ολοκληρωμένα έργα σας, ενώ θα εργάζεστε σε νέα. Η τύχη είναι με το μέρος σας στον οικονομικό τομέα, εάν έχετε κερδίσατε όμως με τον ιδρώτα σας το δικαίωμα να την απολαύσετε.    

 

Συναισθηματικά – Κοινωνικά

 

Οι πλανητικές διελεύσεις του Ήλιου, του Ερμή και της Αφροδίτης φέρνουν μια ρομαντική ατμόσφαιρα στον Καρκίνο, κάτι που έχει ευεργετική επίδραση στην σχέση τους. Οι δεσμευμένοι να καταφέρουν με όλο τον διάχυτο ρομαντισμό και ερωτισμό να ξαναζωντανέψουν την σχέση τους και να αναβιώσουν το ερωτικό πάθος. Είναι μια ιδανική χρονική στιγμή να θάψετε τα πολεμικά όπλα και να καθίσετε στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων με τον σύντροφό σας. Τώρα μπορείτε να βρείτε λύσεις στα όποια προβλήματα υπάρχουν και σας ταλαιπωρούν, μέσα από τον διάλογο και την αμοιβαία επιθυμία για εξεύρεση λύσης. Όσο για τους αδέσμευτους, ακόμη και όσοι από εσάς έχετε καταθέσει τα όπλα και έχετε σταματήσει να ψάχνετε την αδελφή ψυχή σας, ο ρομαντισμός και ο διάχυτος ερωτισμός δεν θα σας αφήσει ανεπηρέαστους. Ο μήνας αυτός έχει για όλους σας φλερτ και επαφές, επικοινωνία και διασκέδαση. Ακόμη και εάν δεν καταφέρετε να πετύχετε τον στόχο σας, να ξεκινήσετε δηλαδή μια νέα συναισθηματική σχέση, θα περάσετε έναν ευχάριστο μήνα.  

 

Λέων

 

Επαγγελματικά – Οικονομικά

 

Ο 2ος οίκος σας (Χρήματα, αισθήματα, αγαθά) ενεργοποιείται τον Σεπτέμβριου με την παρουσία του Ήλιου, μια διέλευση που συνοδεύεται από οικονομική εύνοια. Η περίοδος της χαλαρότητας και των διακοπών έχει περάσει και τώρα θα πρέπει να δείξετε την αξία σας στην δουλειά σας. Με αποφασιστικότητα και σκληρή δουλειά θα ολοκληρώσετε κάτι που έχετε ξεκινήσει ή που σας έχουν αναθέσει, και η ολοκλήρωση του έργου αυτού θα βοηθήσει σημαντικά στην βελτίωση της οικονομικής σας κατάστασης. Ίσως να λάβετε ένα μπόνους ή να σας προσφέρουν μια προαγωγή που θα σας εξασφαλίσει ένα υψηλότερο μισθό. Οι ελεύθεροι επαγγελματίες, εάν δεν ήταν αδρανείς και οκνηροί το διάστημα που προηγήθηκε, θα αρχίσουν μέσα στον μήνα να απολαμβάνουν τα οικονομικά οφέλη των προσπαθειών τους. Ο Ερμής στον 3ο οίκο μετά το πρώτο δεκαήμερο (επικοινωνία, αδέλφια και συγγενείς) δίνει στο ζώδιο σας την ικανότητα να κάνετε πολλά πράγματα ταυτόχρονα, ενώ ξυπνάει την ανάγκη σας για γνώση και επικοινωνία. Οι επαγγελματικές σας επαφές θα βελτιωθούν, ενώ η γνώση και η περιέργεια σας θα σας οδηγήσει σε λύσεις που μπορεί να σας προσφέρει η σύγχρονη τεχνολογία. Η οικονομική κατάσταση πολλών  του ζωδίου σας θα βελτιωθεί αισθητά, απολαμβάνοντας εισοδήματα από απρόσμενες και ασυνήθιστες πηγές. Προσέξτε όμως να μην εξανεμίσετε τα χρήματα σας σε άσκοπες αγορές, καθώς οι εποχές είναι δύσκολες.

 

Συναισθηματικά – Κοινωνικά

 

Η Αφροδίτη στον 1ο οίκο του ωροσκοπίου σας, της προσωπικότητα σας, καθιστά φανερό στους ελεύθερους του ζωδίου σας ότι για να πετύχετε το όνειρό σας, να δημιουργήσετε δηλαδή μια μακροχρόνια και βιώσιμη σχέση, θα πρέπει να αλλάξετε την συμπεριφορά σας απέναντι στο αντίθετο φύλο. Σταματήστε να ονειρεύεστε το ιδανικό ταίρι, γιατί κάτι τέτοιο δεν υπάρχει. Χαμηλώστε τον πήχη των προσδοκιών σας και προσγειωθείτε στην πραγματικότητα. Μόνο τότε θα υπάρξει η δυνατότητα να δημιουργήσετε μια σχέση που μπορεί να αντέξει στον χρόνο. Οι δεσμευμένοι δε, θα περάσουν μια κρίση ταυτότητας το διάστημα αυτό, με ανασφάλειες, κρίσεις ζήλιας και έντονες συγκρούσεις με τον σύντροφό τους. Οι πλανητικές διελεύσεις μπορεί να σας οδηγήσουν σε υστερικά ξεσπάσματα χωρίς λόγω και αιτία, ειδικά στις γυναίκες του ζωδίου σας, κάτι που θα δημιουργήσει μια τεταμένη ατμόσφαιρα στην σχέση.

  

Παρθένος

 

Επαγγελματικά – Οικονομικά

 

Ο Ήλιος ενεργοποιεί τον πρώτο οίκο του ωροσκοπίου σας που αφορά την προσωπικότητα σας. Η θέση αυτή σημαίνει για τα επαγγελματικά σας, ότι δεν θα υποχωρήσετε μπροστά σε κανένα εμπόδιο για να πετύχετε τον στόχο σας. Είστε ένα πρακτικό και προσεκτικό ζώδιο και την περίοδο αυτή η προσοχή σας θα είναι στραμμένη στην συσσώρευση υλικών αγαθών και την δημιουργία μιας πιο σταθερής οικονομικής βάσης. Πρέπει να δουλέψετε σκληρά για να πετύχετε τον στόχο σας, θα τα καταφέρετε όμως με την θετική επιρροή του Ήλιου. Με τον Ερμή να περνάει στον 2ο οίκο σας, αυτόν των μετρητών και των ακινήτων, θα είστε σε θέση να ξεχωρίστε ποια επαγγελματική δραστηριότητα μπορεί να είναι οικονομικά αποδοτική και να κάνετε σωστός επιλογές. Η διαχείριση των οικονομικών σας είναι πολύ πιο προσεκτική το διάστημα αυτό και όσοι από σας έχουν χρέη, θα μπορέσουν να απαλλαγούν τουλάχιστον από ένα μέρους τους, με την αποπληρωμή τους. Ακόμη και αν ο μήνας φέρει κάπως μειωμένα εισοδήματα, η οικονομικά σας κατάσταση δεν θα είναι καθόλου άσχημη. Θα καταφέρετε μάλιστα να δημιουργήσετε και κάποιο απόθεμα για τις πιο δύσκολες μέρες.

 

Συναισθηματικά – Κοινωνικά

 

Η Αφροδίτη θα βρίσκεται στον 12ο οίκο σας, των μυστικών, των απόκρυφων, των φόβων και της μοναξιάς. Για τους αδέσμευτους του ζωδίου σας η θέση αυτή θα φέρει μια παραίτηση και μια εσωστρέφεια. Δεν θα έχουν πιά καμία διάθεση να αναζητήσουν το ταίρι τους, καθώς οι φοβίες και οι ανασφάλειες τους θα είναι εξαιρετικά έντονες. Είμαι μια περίοδος αποστασιοποίησης, περισυλλογής και ανασυγκρότησης, που χρειάζεται κάθε τόσο. Όσο για τους δεσμευμένους, θα είναι το μήνα αυτό κάπως πιο απόμακροι και απρόσιτοι από το ταίρι τους, χαμένοι στις σκέψεις και τις ανασφάλειες τους. Θα χρειαστούν χρόνο για να κατανοήσουν τα συναισθήματα τους, να προσδιορίσουν τις ανάγκες τους και να αναδιατάξουν την πορεία τους σε σχέση με τον σύντροφό τους και την σχέση. Ίσως επίσης να υπάρξουν μυστικά που θα έρθουν στην επιφάνεια ή μυστικά που δεν πρέπει να δουν το φως της μέρας, που θα δημιουργήσουν αυτή την απόσταση μεταξύ των συντρόφων.

  

Ζυγός

 

Επαγγελματικά – Οικονομικά

 

Ο Ήλιος θα βρίσκεται στον 12ο οίκο σας το μήνα αυτό, αυτόν των μυστικών, των απόκρυφων, των φόβων και της μοναξιάς. Δεν είναι η κατάλληλη χρονική στιγμή να αποτραβηχτείτε και να γλείφετε τις πληγές σας, αλλά να αντεπιτεθείτε και να κατακτήσετε την θέση που σας αξίζει. Οι εχθροί σας θα κάνουν έντονη την παρουσία τους το διάστημα αυτό, προσπαθώντας να εμποδίσουν την πρόοδο σας. Δεν θα πρέπει να σας πτοήσει όμως στο ελάχιστο, καθώς ένας φανερός εχθρός είναι πολύ πιο εύκολα διαχειρήσιμος από έναν κρυφό. Εάν αντιμετωπίσετε προβλήματα στην δουλειά σας, μην τα αφήνετε να χρονίζουν. Ακούστε την διαίσθηση σας και βρείτε λύσεις. Ο Ερμής από τον 1ο οίκο σας, αυτόν της προσωπικότητα σας, σας δίνει την μοναδική ικανότητα της διαπραγμάτευσης το διάστημα αυτό. Μπορείτε να εκφράσετε τις σκέψεις σας αρκετά διπλωματικά, κρατώντας τα χαρτιά σας κλειστά, κάτι που θα σας βοηθήσει αποτελεσματικά να πετύχετε αυτό που επιδιώκετε. Είναι μια περίοδος που δεν πετάτε στα σύννεφα, έχετε συγκεκριμένους στόχους και επιδιώξεις και καταστρώνετε στρατηγικές για να τα πραγματοποιήσετε. Και στο πλαίσιο αυτό, είναι μια ιδανική στιγμή να περάσετε από συνεντεύξεις για δουλειά ή να διεξάγετε διαπραγματεύσεις, καθώς θα στεφθούν με επιτυχία. Όσο για τα οικονομικά σας, θα αντιμετωπίσετε κάποιες προκλήσεις και δυσκολίες, καθώς η έντονη κοινωνική σας ζωή και οι υποχρεώσεις σας που φέρνει η Αφροδίτη από τον 11ο οίκο, θα αυξήσουν τις δαπάνες σας.

  

Συναισθηματικά – Κοινωνικά

 

Ο 11ο οίκος σας (φίλοι, ομαδικές δράσεις και κοινωνικές επαφές) φιλοξενεί την Αφροδίτη τον Σεπτέμβριο. Η θέση αυτή φέρνει αρκετές ανασφάλειες ως προς την εικόνα που έχουν οι γύρω σας για σας και χρειάζεστε επαίνους και θετικά σχόλια για να ισορροπήσετε κάπως. Οι δεσμευμένοι θα έχουν έντονη ανάγκη για κοινωνικοποίηση και επαφές, συζητήσεις και διασκέδαση με το ταίρι τους. Όσο για τους αδέσμευτους, η ανασφάλεια τους θα τους οδηγήσει σε επαφές με πολλούς ερωτικούς συντρόφους ή σε παράλληλες σχέσεις, χωρίς σχέδια για το μέλλον. Ίσως να οδηγηθούν σε μια σχέση με ένα φιλικό πρόσωπο για το οποίο δεν τρέφουν ιδιαίτερα συναισθήματα ή σε μια ρομαντική σχέση με ένα άτομο μεγάλης οικονομικής επιφάνειας, μόνο και μόνο για να αποκομίσουν κάποια οικονομικά οφέλη ή την στήριξη του στο επαγγελματικό έργο τους. 

 

 

Σκορπιός

 

Επαγγελματικά – Οικονομικά

 

Ο Ήλιος περνάει στον 11ο οίκο σας (φίλοι, ομαδικές δράσεις και κοινωνικές επαφές), επιτείνοντας την ανάγκη σας για ουσιαστική επικοινωνία και την σύσφιξη των σχέσεων σας με τους γύρω σας. Θα δείξετε αξιοζήλευτη για το ζώδιο σας διακριτικότητα στην συμπεριφορά σας, ακόμη και σύνεση στις σκέψεις και τις πράξεις σας, απόλυτα θετικά χαρακτηριστικά που θα βοηθήσουν στην βελτίωση των σχέσεων σας. Δυστυχώς για σας, με την διέλευση του Ερμή από τον 12 οίκο σας (μυστικά, απόκρυφα και εχθροί), η από καρδιάς εκμυστηρεύσεις σας σε άτομο που θωρούσατε εμπιστοσύνης μπορεί να αποδειχτεί το μεγαλύτερο σας λάθος, καθώς οι πληροφορίες που θα εκμαιεύσει θα αποτελέσουν τα όπλα με τα οποία θα σας καταπολεμήσει. Στην δουλειά σας θα συναντήσετε αρκετά εμπόδια και καθυστερήσεις μέσα στον μήνα και ίσως συνειδητοποιήσετε, εάν είστε ελεύθεροι επαγγελματίες και σχεδιάζετε ένα νέο επαγγελματικό βήμα, ότι σας λείπουν τα χρήματα να το πραγματοποιήσετε. Παρόλα αυτά, από οικονομικής άποψης ο μήνας δεν θα είναι κακός. Τα εισοδήματά σας θα συνεχίσουν να αυξάνονται και ίσως να περιμένει μια ευχάριστη έκπληξη στα τέλη του μήνα κάποιους από το ζώδιο σας.   

 

Συναισθηματικά – Κοινωνικά

 

Η Αφροδίτη διέρχεται μέσα στον Σεπτέμβριο τον 10ο οίκο σας (καριέρα και δημόσιος βίος), ένα τομέα της ζωής σας που δεν ευνοεί ιδιαίτερα τα συναισθηματικά σας. Οι δεσμευμένοι του ζωδίου σας ίσως να έχετε εκρήξεις ζήλιας μέσα στον μήνα, και μάλιστα τις περισσότερες φορές χωρίς εμφανή λόγο και αιτία. Προσπαθήστε να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας και να σκεφτείτε λογικά πριν αντιδράσετε. Κάποιοι άλλοι όμως ενδέχεται να ξεκινήσουν μια παράλληλη σχέση με άτομο από τον χώρο της δουλειάς τους, μια κίνηση που θα την βρουν μπροστά τους σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα. Η σχέση αυτή θα τους δημιουργήσει σειρά προβλημάτων, τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο.  Όσο για τους ελεύθερους, κουρασμένοι και απογοητευμένοι όπως θα είναι από την συνεχή αναζήτηση, ενδέχεται να ενδώσουν σε ένα άτομο που θα έχει δείξει αρκετά σημάδια έντονου ενδιαφέροντας και τρυφερά συναισθήματα στο παρελθόν. Και τελικά, η σχέση αυτή, που θα βασίζεται στην λογική και όχι στο πάθος, θα έχει πολύ μεγαλύτερες πιθανότητες μακροημέρευσης από πολλές άλλες!

   

Τοξότης

 

Επαγγελματικά – Οικονομικά

 

Ο Ήλιος θα βρίσκεται στον ιδιαίτερα ευεργετικό για τα επαγγελματικά σας 10ο  οίκο μέσα στον Σεπτέμβριο (καριέρα και δημόσιος βίος), υποσχόμενος ένα πετυχημένο επαγγελματικά μήνα! Θα υπάρξουν πολλές ευκαιρίες να βελτιώσετε την επαγγελματική σας θέση στην επιχείρηση του εργάζεστε ή να προωθήσετε την καριέρα σας και δεν πρέπει να τις χάσετε. Οι σχέσεις σας με τους προϊσταμένους σας θα διαδραματίσουν ιδιαίτερα θετικό ρόλο την προώθηση σας και δεν θα πρέπει να τους απογοητεύσετε σε καμία περίπτωση. Εάν δεν είστε οκνηροί ή αδιάφοροι, θα καταφέρετε να πετύχετε πολλά. Για όσους πάλι δεν ενδιαφέρονται ιδιαίτερα για καριέρα, δεν αναμένεται να σημειωθούν αξιόλογες αλλαγές στα επαγγελματικά τους. Ο Ερμής θα περάσει στον 11ο οίκο σας (φίλοι, ομοϊδεάτες, κοινωνικές επαφές) και με την θέση του αυτή θα σας βοηθήσει να συναντήσετε ανθρώπους, να ανταλλάξετε απόψεις, να μοιραστείτε σχέδια και να μοιραστείτε πληροφορίες. Ο συνήθης κοινωνικός και επαγγελματικός σας κύκλος θα διευρυνθεί με όλα τα θετικά αποτελέσματα που μπορεί να φέρει η ανανέωση. Οι ελεύθεροι επαγγελματίες μπορούν την περίοδο αυτή να κλείσουν μια εμπορική συμφωνία που θα τους αποφέρει μεγάλα οικονομικά οφέλη, αφού όμως χρειαστεί να κάνουν αρκετές υποχωρήσεις ώστε να καταλήξουν σε μια κοινά αποδεκτή συμφωνία, επωφελή για όλες στις πλευρές. Οικονομικά δεν αναμένονται σημαντικές αλλαγές μέσα στον Σεπτέμβριο, εκτός από τα άτομα που έχουν κλείσει εμπορικές συμφωνίες με το εξωτερικό, που θα δουν τα εισοδήματά τους αυξημένα.

 

Συναισθηματικά – Κοινωνικά

 

Η Αφροδίτη θα διέρχεται από τον 9ο οίκο σας μέσα στον Σεπτέμβριο (εξερεύνηση, ταξίδια, ανώτατη εκπαίδευση), σηματοδοτώντας μια κομβική χρονική στιγμή για τις ρομαντικές σχέσεις του ζωδίου σας. Εάν βρίσκεστε σε μια μακροχρόνια σχέση, ίσως να ήρθε η κατάλληλη εποχή να κάνετε το επόμενο βήμα, επισημοποιώντας την, αποφασίζοντας ένα γάμο ή μια πιο μόνιμη δέσμευση. Μια τέτοια διέλευση όμως συνδέεται πολλές φορές και με το κλείσιμο ενός κύκλου, με έναν οριστικό χωρισμό ή με την έκδοση ενός διαζυγίου. Όσο για τους αδέσμευτους, μια γνωριμία μέσα στον μήνα μπορεί να αλλάξει την ζωή σας οριστικά. Ίσως να πρόκειται για ένα άτομο από ξένη χώρα, διαφορετικής κουλτούρας ή θρησκεύματος που θα σας συνταράξει. Η γνωριμία υπάρχει η πιθανότητα να πραγματοποιηθεί κατά την διάρκεια ενός ταξιδιού ή μέσω διαδικτύου, αλλά θα αποδειχτεί μακροχρόνια και ευημερούσα. Θα συμβάλει δε κατά ένα πολύ μεγάλο βαθμό στην προσωπική σας ανάπτυξη!

 

Αιγόκερως

 

Επαγγελματικά – Οικονομικά

 

Ο Ήλιος θα διέρχεται τον Σεπτέμβριο από τον 9ο οίκο σας (εξερεύνηση, ταξίδια, ανώτατη εκπαίδευση), μια θέση που δεν είναι καθόλου κακή για την καριέρα σας. Υπόσχεται αρκετή εύνοια για σας, αρκεί να εκτιμήσετε όσο έχετε και κατέχετε και δεν σπαταλήσετε τα χρήματα. Πρέπει να φανείτε υπεύθυνοι, λογικοί και εργατικοί για να καταφέρετε να πετύχετε θετικές αλλαγές στην δουλειά σας, συνετοί στις υποχρεώσεις και δεσμεύσεις σας και απόλυτα εναρμονισμένοι με τους όρους και τις συνθήκες λειτουργία της επιχείρησης για να αποφύγετε δυσάρεστες εξελίξεις. Ένα ταξίδι στο εξωτερικό, επαγγελματικό ή αναψυχής, θα αποδειχτεί ιδιαίτερα θετικό για τα επαγγελματικά σας! Ο Ερμής θα περάσει μέσα στο πρώτο δεκαήμερο του μήνα στον 10ο οίκο σας (καριέρα και δημόσιος βίος), δίνοντας σας τη δυνατότητα να προωθήσετε την καριέρα σας. Ίσως να καταφέρετε μέσα στον Σεπτέμβριο να κατακτήσετε την θέση που διεκδικούσατε ή να κλείσετε μια κερδοφόρα δουλειά με το εξωτερικό. Από οικονομικής άποψης ο μήνας δεν είναι ένας ιδιαίτερα καλός, με τα έσοδα σας να είναι ελαφρά μειωμένα και τις δαπάνες να αυξάνονται γεωμετρικά. Όσοι από σας δεν προνόησαν να αποταμιεύσουν τις εποχές που υπήρχαν ευνοϊκές συνθήκες, θα αναγκαστούν να χρεωθούν για να τα βγάλουν πέρα.  

 

Συναισθηματικά – Κοινωνικά

 

Με την Αφροδίτη στον 8ο οίκο (σεξ και πάθη), η ατμόσφαιρα στην σχέση δεν θα είναι ιδιαίτερα αρμονική τον μήνα αυτό. Μπορεί να βοηθάει στην αναγέννηση της σεξουαλικής σας ζωής, θα φέρει όμως και πολλές τριβές με τον σύντροφό σας, που θα έχουν την ρίζα τους στην έντονη και παράλογη ζηλοτυπία σας. Προσπαθήσετε να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας για να αποφύγετε ανώφελες συγκρούσεις που θα οδηγήσουν τις καταστάσεις στα άκρα. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου σας θα έχουν την ευκαιρία να ξεκινήσουν  μια νέα σχέση, θα πρέπει όμως να ελέγξουν τον ενθουσιασμό τους και την βιασύνη τους, για να μην τρομάξουν τον νέο τους σύντροφο και το βάλει στα πόδια. Κάποιο άλλοι δε του ζωδίου σας θα αναπολήσουν την προηγούμενη σχέση τους και θα σκεφτούν το ενδεχόμενο μιας επανασύνδεσης. Πριν προχωρήσετε σε κάποια κίνηση, καλό θα ήταν να αναλογιστείτε τι ήταν αυτό που σας οδήγησε στον χωρισμό, εάν έχει αλλάξει κάτι ουσιαστικό που να εγγυάται ένα διαφορετικό αποτέλεσμα αυτή τη φορά, καθώς και εάν μπορείτε να ξεκινήσετε μια νέα προσπάθεια με το ίδιο άτομο, χωρίς να επηρεάζεστε από τις άσχημες μνήμες του παρελθόντος.

 

 

Υδροχόος

 

Επαγγελματικά – Οικονομικά

 

Ο 8ος οίκος σας (σεξ και πάθη) θα είναι ενεργοποιημένος τον Σεπτέμβριο με την παρουσία του Ήλιου, μια θέση που δεν χαρακτηρίζεται ευνοϊκή για τα επαγγελματικά σας. Ο μήνας θα είναι γεμάτος προκλήσεις, απρόβλεπτά εμπόδια και έντονες εναλλαγές καταστάσεων, και θα χρειαστεί από σας αρκετά εφευρετικότητα και ευστροφία για να καταφέρετε να διατηρήσετε τον έλεγχο. Λόγω των δύσκολων συνθηκών, θα είστε πολύ συνετοί και τυπικοί στην επαγγελματική σας δραστηριότητα, ακόμη και αυστηροί και επικριτικοί με τους συνεργάτες σας, απαιτώντας να τηρηθούν αυστηρά οι κανόνες λειτουργίας. Υπάρχει επίσης το ενδεχόμενο να γίνετε αποδέκτης μιας κληρονομιάς ή να ασχοληθείτε ενεργά με την διαχείριση ενός κληροδοτήματος. Μέσα στον μήνα μετακινείται ο Ερμής στον 9ο οίκο του ωροσκοπίου σας (εξερεύνηση, ταξίδια, ανώτατη εκπαίδευση) και οι πιθανότητες για ένα ταξίδι στο εξωτερικό ή της επαφής με άτομα από το εξωτερικό αυξάνονται. Εάν είστε ελεύθεροι επαγγελματίες, οι εμπορικές ή επιχειρηματικές επαφές με το εξωτερικό ευνοούνται, καθώς και το ενδεχόμενο διεθνοποίησης της επιχείρησης σας, σε μια προσπάθεια να κατακτήσετε ένα μερίδιο αγοράς στο εξωτερικό.  Η οικονομική σας κατάσταση μπορεί αυτό το μήνα να βελτιωθεί σημαντικά, καθώς ευνοείστε από εισοδήματα του συντρόφου σας, επιχειρηματικών εταίρων ή φιλικών προσώπων.

 

Συναισθηματικά – Κοινωνικά

 

Ο 7ος οίκος σας που αφορά τους συνεταιρισμούς, τις φιλίες αλλά και τον γάμο ενεργοποιείται από τις αρχές Σεπτεμβρίου με την διέλευση της Αφροδίτης μέσα από αυτόν. Εάν έχετε μια αρμονική και μακροχρόνια σχέση, ο μήνας δεν αναμένεται να φέρει σημαντικά προβλήματα ή προστριβές, καθώς θα είστε απασχολημένοι με τα επαγγελματικά σας και θα χρειαστείτε την πλήρη στήριξη του συντρόφου σας. Όσοι βρίσκονται σε μια σχέση, μπορεί να προχωρήσουν μέσα στον Σεπτέμβριο στην απόφαση να δεσμευτούν επίσημα, ορίζοντας ημερομηνία γάμου. Οι ελεύθεροι δε, μπορεί να απολαύσουν τις εφήμερες γνωριμίες, εάν δεν είναι κλεισμένοι στο σπίτι, ίσως και να πραγματοποιήσουν μια γνωριμία που όχι μόνο θα τους οδηγήσει σε μια μακροχρόνια σχέση, αλλά θα καταλήξει με μεγάλη πιθανότητα στον γάμο.

 

 

Ιχθείς

 

Επαγγελματικά – Οικονομικά

 

Ο Ήλιος βρίσκεται το μεγαλύτερο μέρος του μήνα στον 7ο οίκο του ωροσκοπίου σας, που αφορά τους συνεταιρισμούς, τις φιλίες αλλά και τον γάμο σας και σηματοδοτεί μια περίοδο που πρέπει να σκεφτείτε σοβαρά και να πάρετε ίσως και επώδυνες αποφάσεις. Θα πρέπει να αναλογιστείτε εάν η επαγγελματική σας απασχόληση σας αποφέρει όσα αναλογούν στην προσφορά σας, εάν είστε ικανοποιημένοι και διατεθειμένοι να συνεχίσετε τον δρόμο που χαράξατε ή εάν θα πρέπει να αναζητήσετε άλλες λύσεις και διεξόδους. Οι ελεύθεροι επαγγελματίες, ειδικά όσοι μοιράζονται μια δραστηριότητα με έναν εταίρο, θα πρέπει να αξιολογήσουν από κοινού με τον συνεταίρο τους την πορεία της επιχείρησης τους. Το γεγονός αυτό γίνεται πιεστικό από την διέλευση του Ερμή μέσα από τον 8ο οίκο σας (σεξ και πάθη) και η συζήτηση ενός τέτοιου επιπέδου μπορεί να φέρει εντάσεις με τον συνεταίρο σας. Η θέση δε αυτή του Ερμή φέρνει πολλές φορές στην επιφάνεια μυστικά που κρύφτηκαν επιμελώς στο παρελθόν και τώρα θα πρέπει να αντιμετωπιστούν οι συνέπειες τους. Προσπαθήστε να είστε αντικειμενικοί στις κρίσεις σας και να αναζητήσετε μια κοινά αποδεκτή λύση στα προβλήματα. Εάν ενδιαφέρεστε για μια χρηματοδότηση για την επιχείρηση σας, η εποχή προσφέρεται. Από οικονομικής άποψης, ο Σεπτέμβριος θα αποδειχτεί ένας καλός μήνας για τους εργατικούς και δραστήριους του ζωδίου σας. Ίσως να υπάρξει και κάποιο οικονομικό μπόνους στο τέλος του μήνα, που θα βελτιώσει αρκετά τα οικονομικά σας. 

 

Συναισθηματικά – Κοινωνικά

 

Η Αφροδίτη περνάει στις αρχές του μήνα στον 6ο οίκο σας, της εργασίας και της υγείας, μια διέλευση που ελάχιστη θετική συνεισφορά θα φέρει στα συναισθηματικά σας. Μπορεί όμως να προκαλέσει τριβές στις σχέσεις, καθώς θα φέρει έντονη ενασχόληση με την καριέρα και θα υπάρξει έλλειψη ισορροπίας επαγγελματικής και προσωπικής ζωής. Υπάρχει το ενδεχόμενο να προκύψουν διαφωνίες, παρεξηγήσεις, καυγάδες, φιλονικίες αλλά και σκηνές ζηλοτυπίας από το ταίρι σας που θα αισθάνεται παραμελημμένο. Φροντίστε να αφιερώνεται αρκετό χρόνο στον σύντροφο και την οικογένεια σας, για να αποφύγετε δυσάρεστες καταστάσεις. Κάποιοι του ζωδίου σας ωστόσο μπορεί να ξεκινήσουν μια σχέση στον χώρο της δουλειάς, με έναν συνάδελφό τους ή το αφεντικό τους. Καλό θα ήταν να αποφύγετε να εμπλακείτε με άτομο δεσμευμένο ή να ξεκινήσετε εσείς μια παράλληλη σχέση. Μπορεί για τα συναισθηματικά σας ο μήνας να μην είναι τέλειος, προσφέρεται ωστόσο για αλλαγές στην εμφάνιση σας! Εκμεταλλευτείτε το και ανανεωθείτε!

 

Αλίντα Κανάκη

 

    

 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.