Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου 2020

Δράκος 2021- Κινέζικο Ωροσκόπιο


 

Ο Δράκος είναι το πέμπτο στην σειρά ζώδιο του κινέζικου ωροσκοπίου και αντιπροσωπεύει την δύναμη, την τιμή, την τύχη, την ευγένεια και την επιτυχία σαν αστρολογικό σύμβολο. Η χρονιά του μεταλλικού Βουβαλιού που ξεκινάει θα είναι γεμάτη σκαμπανεβάσματα για το ζώδιο του Δράκου! Θα πρέπει ωστόσο να έχετε πάντοτε στο μυαλό σας, ότι είναι στο χέρι σας να ελέγξετε την δική σας τύχη! 

Το τυχερό αστέρι “Tai Yin” είναι στο πλευρό σας κατά τη διάρκεια του έτους. Το Yin αντιπροσωπεύει παραδοσιακά την θηλυκή ενέργεια και η τύχη σας θα έρθει από τα γυναικεία πρόσωπα του περιβάλλοντος σας. Προσοχή χρειάζεται ωστόσο σε κάποια «φιλικά» σας πρόσωπα, γιατί θα είναι έτοιμα να μαχαιρώσουν πισώπλατα.

Την χρονιά αυτή θα πρέπει να εκμεταλλευτείτε τα δυνατά σας σημεία και να δουλέψετε για να καλύψετε τις αδυναμίες σας. Στρέψτε την προσοχή σας στην δική σας ζωή και σταματήστε να χώνετε τη μύτη σας στις δουλειές των άλλων. Από άποψη χρημάτων, το μάθημα που θα πρέπει να πάρετε κατά την διάρκεια του 2021 είναι πως να αποταμιεύετε και να χρησιμοποιείτε τα χρήματά σας με σύνεση. Θέστε στόχο σας, πως να κάνετε την δική σας ζωή αλλά και των δικών ανθρώπων πιο ευχάριστη. 

 

Συναισθηματικά και Κοινωνικά για το 2021

 

Το κινέζικο έτος του 2021 θα είναι καλό για την συναισθηματική ζωή των Δράκων. Θα είστε αρκετά δημοφιλείς και δεν θα σας λείψουν τα φλερτ, καθώς θα είστε γοητευτικοί και θα έχετε θετική αύρα. Οι ελεύθεροι καλό θα ήταν να έχουν τα μάτια τους ανοιχτά, ώστε να αδράξετε το άτομο εκείνο που ανταποκρίνεται στα δικά σας στάνταρ.

Οι αδέσμευτοι θα πρέπει να είναι πιό ενεργητικοί στην αναζήτηση του ανθρώπου που θέλει να μοιραστεί την ζωή  μαζί τους. Αυτό ουσιαστικά σημαίνει ότι δεν θα βρουν το ταίρι που θέλουν και ονειρεύονται με το να κάθονται στο σπίτι και να περιμένουν. Κοινωνικοποιηθείτε, γνωρίστε κόσμο, και το πολύ-πολύ να κάνετε νέες φιλικές γνωριμίες, εάν δεν βγει κάτι στον ερωτικό τομέα.

Οι δεσμευμένοι θα αισθανθούν ότι έφτασε ο καιρός να κάνουν το επόμενο λογικό βήμα στην σχέση, είτε πρόκειται για μια συγκατοίκηση, μια επίσημη δέσμευση ή ένα παιδί, ανάλογα με την περίπτωση. Οι παντρεμένοι δε καλό θα ήταν να αγνοήσουν τις σειρήνες και να μην ενδώσουν στο πειρασμό μια εξωσυζυγικής σχέσης. Δυστυχώς για σας, οι πειρασμοί αναμένεται να είναι πολλοί φέτος...

 

Καριέρα και Οικονομικά για το 2021

 

Όσοι ανήκουν στο κινέζικο ωροσκόπιο του Δράκου είναι συνήθως άτομα επιθετικά και φιλόδοξα και το πιό πιθανό είναι να έχουν μια δουλειά πλήρους απασχόλησης. Στην περίπτωση αυτή, τα οικονομικά σας αναμένεται να είναι καλά κατά την διάρκεια της χρονιάς, αρκετά για την συντήρηση της οικογένειας σας και του σπιτιού.  Αποφύγετε να επενδύσετε μεγάλα χρηματικά ποσά για να μην χάσετε τα χρήματά σας. Επικεντρώστε την προσοχή σας στα πιό σημαντικά ζητήματα της ζωής σας, και οι επενδύσεις μπορούν να περιμένουν για εποχές που θα υπάρχει μεγαλύτερη σταθερότητα από άποψη οικονομικής πραγματικότητας αλλά και ατομικών εισοδημάτων.

 

Επίσης θα πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί με τα έξοδα σας. Καλύψτε τις υποχρεώσεις σας πρώτα, πριν σκεφτείτε να ξοδέψετε χρήματα για την διασκέδαση σας. Σύμφωνα με το γενικό ωροσκόπιο της χρονιάς, η καριέρα σας θα παρουσιάσει άνοδο κατά την διάρκεια του έτους. Εάν δουλέψετε σκληρά και με αποφασιστικότητα κατά την διάρκεια του έτους του μεταλλικού Βουβαλιού, θα είστε σε θέση να πετύχετε τους στόχους του έτους. Κάντε τις θυσίες που χρειάζονται και θα απολαύσετε θαυμάσια αποτελέσματα.

 

Υγεία και Κοινωνική ζωή για το 2021

 

Ως άτομα που κυνηγάτε την καριέρα σας, υποφέρετε συνήθως από έντονο άγχος. Το άγχος σας φέτος αναμένετε να το μεταφέρετε από το επαγγελματικό περιβάλλον στο σπίτι σας και να επιβαρύνει  την συναισθηματική σας ζωή. Θα πρέπει να βρείτε τρόπους να μην αφήνετε το στρες να σας κυριεύει, αλλά ταυτόχρονα να καταφέρνετε να κάνετε αυτά που επιθυμείτε. Κρατήστε κάποια στοιχειώδη ισορροπία φέτος μεταξύ δουλειάς και προσωπικής ζωής, έστω και για την ψυχική σας ισορροπία και μόνο. 

Προσέξτε την διατροφή σας, και κυρίως τα τρόφιμα που καταναλώνετε γιατί έχετε μια ροπή προς τις τροφικές δηλητηριάσεις. Θα ήταν καλό να αποφεύγετε να καταναλώνετε σαλάτες σε εστιατόρια, που πολλές φορές δεν είναι καλά πλυμένες ή δεν μπορείτε να ελέγξετε τα υλικά που χρησιμοποιήθηκαν για την παρασκευή τους.

 

Οικογενειακή ζωή για το 2021

 

Την χρονιά που μας έρχεται θα είστε περήφανοι για τα επιτεύγματα της οικογένειας σας και των απογόνων σας με την πρόοδο που θα έχουν επιτελέσει. Το ζωδιακό σας στοιχείο φέρνει το 2021 τύχη στην οικογενειακή εστία, χαρά και ευτυχία, που για αρκετό καιρό έλλειπε.

Η οικογένεια σας θα απολαμβάνει και την παραμικρή σας προσπάθεια να παραβρίσκεστε σε οικογενειακές δραστηριότητες και να απολαμβάνετε την συντροφιά των αγαπημένων σας. Δείξτε τους ότι είστε πάντοτε στην διάθεση τους, ότι μπορούν να στηριχτούν επάνω σας, ότι και να συμβαίνει!

 

Δράκος 2021: Μήνα-μήνα με λίγα λόγια

 

Ιανουάριος 2021

Ο μήνας αυτός θα είναι η απαρχή ενός έτους που θα ακολουθήσει, που αφενός θα φέρει πολλές προκλήσεις, αφετέρου όμως θα φέρει και ευημερία.

 

Φεβρουάριος 2021

Ο Φεβρουάριος είναι γεμάτος με έντονες εναλλαγές της τύχης, από τις πολύ τυχερές μέρες στις πολύ άτυχες μέρες. Προσέξτε τα στραβοπατήματα...

 

Μάρτιος 2021

Κάποιο φιλικό πρόσωπο από τον επαγγελματικό σας χώρο θα σας προδώσει αυτό το μήνα, με το να σας αφήσει ακάλυπτο στην δουλειά σας.

 

Απρίλιος 2021

Σκεφτείτε πολύ προσεκτικά πριν να μιλήσετε και να εκφράσετε την άποψη σας, γιατί μπορεί να προκαλέσετε μεγάλη ζημιά με τα λεγόμενα σας.

 

Μάιος 2021

Μην κάνετε κάποια σημαντική κίνησης στην ζωή σας το μήνα αυτό, εάν δεν αναλύσετε τα δεδομένα πολύ προσεκτικά.

 

Ιούνιος 2021

Αυτό το μήνα θα αρχίσει να διαφαίνεται μια θετική μεταστροφή της τύχης! Θα αρχίσετε να εισπράττετε τους κόπους της σκληρής σας δουλειάς.

 

Ιούλιος 2021

Η συμβουλή του μήνα είναι, να αφήσετε το παρελθόν πίσω σας και να στρέψετε την προσοχή σας οριστικά στο μέλλον!

 

Αύγουστος 2021

Θα λάβετε βοήθεια από φίλους και συγγενείς, την στιγμή που θα την χρειάζεστε περισσότερο από κάθε άλλη φορά!

 

Σεπτέμβριος 2021

Θα είναι ένας από τους καλύτερους μήνες, όχι μόνο της χρονιάς, αλλά και της ζωής σας ίσως, που θα χαρακτηρίζεται από αφθονία και ευημερία!

 

Οκτώβριος 2021

Οι μεταστροφή της τύχης σας θα είναι απολύτως φανερή τον μήνα αυτό, με τους κόπους σας να ανταμείβονται πλουσιοπάροχα!

 

Νοέμβριος 2021

Ότι και να επιδιώξετε μέσα στον Νοέμβριο, αναμένεται να στεφθεί με επιτυχία!

 

Δεκέμβριος 2021

Για να μην χαλάσετε το θετικό σερί των προηγούμενων μηνών, καλό θα ήταν να μην εμπλακείτε σε διαπληκτισμούς και διενέξεις. Αφήστε τους άλλους να φαγωθούν...

 

Συμβουλές Feng Shui 2021

 

Οι θετικότεροι σεληνιακοί μήνες για του Δράκους είναι ο Αύγουστος, ο Νοέμβριος και ο Ιούλιος και αντίθετα χρειάζεται μεγάλη προσοχή τον Σεπτέμβριο και τον Μάρτιο! Οι καλές σας διευθύνσεις του ορίζοντα για το 2021 είναι η νοτιοανατολική και η βορειοανατολική. Επιλέξτε για τα αξεσουάρ και τα ρούχα σας το κόκκινο, το λευκό και το κίτρινο και τα τυχερά σας νούμερα της χρονιάς είναι το 8 και το 2

 

Τύχη για το 2021

 

Οι  τυχερές σας μέρες για το 2021 είναι η 1η και η 16η μέρα κάθε σεληνιακού μήνα, ενώ τα τυχερά σας λουλούδια είναι τα σκυλάκια. Άτυχα χρώματα είναι για σας το μπλε και το πράσινο, άτυχοι αριθμοί το 3 και το 1 και κακότυχη διεύθυνση η βορειοδυτική!

 

Εν κατακλείδι

 

Σαν γενικό συμπέρασμα θα μπορούσαμε να πούμε ότι μέσα στο 2021 πρέπει αν διατηρήσετε την ψυχραιμία σας και να περιμένετε να έρθουν τα πράγματα στην χρονική στιγμή που πρέπει. Θα πρέπει να εργαστείτε σκληρά για να πετύχετε τους στόχους σας, καθώς τίποτε δεν μπορεί να προέλθει από την οκνηρία και την τρυφηλή ζωή.

Φροντίστε να περιβάλλεστε από άτομα που να είναι θετικά διακείμενα απέναντι σας και δεν έχουν δόλο. Θα πρέπει να έχετε απόλυτη εμπιστοσύνη τα άτομα που σας περιβάλλουν, εάν δεν θέλετε να δεχτείτε πισώπλατα μαχαιρώματα από δικούς σας ανθρώπους.

 

Καλή, Ειρηνική, Δημιουργική και Γόνιμη Χρονιά!

 

Αλίντα Κανάκη

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.