Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου 2020

Φίδι 2021 – Κινέζικο Ωροσκόπιο 2021


 

Το Φίδι είναι το έκτο στη σειρά ζώδιο της κινέζικης αστρολογίας και οι γενικές αστρολογικές προβλέψεις για το έτος δείχνουν ότι θα είναι μια καλή χρονιά. Τα τυχερά αστέρια θα λάμπουν από επάνω σας και οι δονήσεις και οι θετική τους ενέργεια θα διαχέεται σε όλους τους τομείς της ζωής σας. Κυρίως δε στα συναισθηματικά, καθώς το έτος αναμένεται να είναι άκρως ερωτικό!

Στον εργασιακό σας χώρο αναμένεται να ξεχωρίσετε και να λάμψετε ανάμεσα στους συναδέλφους ή συνεργάτες σας, εκτοξεύοντας σας στην σφαίρα των πλέον δημοφιλών ατόμων. Υπάρχουν δε πολλές πιθανότητες να σας προτείνουν για μια προαγωγή. Όσοι σπουδάζουν ακόμη, οι σπουδές τους θα εξελιχτούν θαυμάσια μέσα στην χρονιά.

Η οικογένεια και οι φίλοι σας θα σας στηρίζουν σε κάθε βήμα σας, ένα συναίσθημα ανεκτίμητο, ακόμη και άν δεν χρειαστείτε την βοήθεια τους. Θα αισθάνεστε μια διαρκή ασφάλεια! Θα πρέπει όμως να περιμένετε και κάποια εμπόδια ή προβλήματα κατά την διάρκεια της χρονιάς, όσο καλά και να κυλάνε οι υποθέσεις σας. Άλλωστε θα ήταν πολύ βαρετά τα πράγματα εάν δεν υπήρχαν και προβλήματα.

 

Οι αγαπημένοι σας θα βρίσκονται στο πλάι σας και θα στηρίζουν την κάθε σας προσπάθεια, αλλά θα πρέπει να είστε πιο προσεκτικοί φέτος με τις κουβέντες που συνήθως σας ξεφεύγουν και πληγώνετε κόσμο. Προσοχή θα χρειαστεί επίσης με τα άτομα που έρχεστε σε επαφή, γιατί ποτέ δεν ξέρει κανείς, ποιός και πότε θα τον μαχαιρώσει πισώπλατα.

 

Συναισθηματικά και Κοινωνικά για το 2021

 

Το κινέζικο έτος του μεταλλικού Βουβαλιού θα φέρει σε όσους γεννήθηκαν σε ένα έτος Φιδιού πολύ ρομαντισμό και πάθος! Οι ελεύθεροι του ζωδίου σας δεν θα έχετε κανένα απολύτως πρόβλημα να γνωρίσετε άτομα και να ερωτευθείτε. Θα πρέπει ωστόσο να είστε κάπως προσεκτικοί ως προς τα άτομα που γνωρίζετε και ξεκινάτε μια ρομαντική περιπέτεια μαζί τους, γιατί κάποιοι ίσως να μην έχουν τους ίδιους στόχους με σας ή το ίδιο σοβαρές προθέσεις απέναντι σας.

Κάποιοι εκπρόσωποι του ζωδίου σας ίσως αντιμετωπίσουν προκλήσεις στην συναισθηματική τους ζωή, θετικές ή αρνητικές, δεν έχει καμία σημασία. Η ουσία είναι ότι στο τέλος θα αποβούν προς όφελός σας. Για όσους βρίσκονται σε μια σοβαρή και μακροχρόνια σχέση, το 2021 είναι η χρονιά που θα περάσετε στο επόμενο εξελικτικό βήμα, με μια συγκατοίκηση, μια επισημοποίηση ή ότι άλλο θα μπορούσε να θεωρηθεί μια λογική εξέλιξη στην σχέση του καθενός. Το μέλλον πάντως δείχνει γάμο και το ξεκίνημα μιας οικογένειας!

Η συμβουλή για τους δεσμευμένους είναι, ότι θα πρέπει να βελτιώσουν την επικοινωνία τους με τον σύντροφό τους μέσα στο 2021. Μοιραστείτε τα συναισθήματα σας απέναντι του, μοιραστείτε όμως και το βάρος των προβλημάτων που σας ταλαιπωρούν. Εάν είστε σε μια σχέση εξ αποστάσεως, μην αγνοείτε τα ζητήματα του αναφύονται και σας επηρεάζουν. Θα πρέπει να τα συζητάτε άμεσα και να βρείτε λύσεις από κοινού.

 

Καριέρα και Οικονομικά για το 2021

 

Η προοπτική για τα οικονομικά σας θα είναι πολύ καλή μέσα στο 2021, την χρονιά του μεταλλικού Βουβαλιού! Όσοι από σας έχετε μια σταθερή δουλειά και εργάζεστε με πλήρη απασχόληση, δεν αναμένεται να αντιμετωπίσετε προβλήματα με τα εισοδήματά σας. Τοποθετήσεις που κάποιοι από σας θα κάνετε μέσα στην χρονιά θα είναι επικερδείς και θα σας εξασφαλίσουν ένα πρόσθετο εισόδημα. Παρόλα αυτά, θα πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί στην επιλογή του είδους της τοποθέτησης, αποφεύγοντας τα μεγάλα ρίσκα. Μην εμπιστεύεστε μόνο το ένστικτο σας, αλλά δώστε την δέουσα βαρύτητα και στα δεδομένα και πάρτε αποφάσεις με μεγάλη προσοχή και περίσκεψη.

Αναφορικά με την δουλειά σας, είναι έντονο το ενδεχόμενο να προωθηθείτε με μια ενδεχόμενη προαγωγή ή με την ανάθεση μιας πιο υπεύθυνης θέσης εργασίας. Οι αστρολογικές προβλέψεις προϊδεάζουν για μια χρονιά θετική, κατά την οποία η καριέρα σας θα μπορούσε να πάρει μια ανοδική πορεία, εάν εργαστείτε συνειδητά, με προγραμματισμό με στόχους και σκληρά.

 

Υγεία και Κοινωνική ζωή για το 2021

 

Η υγεία σας θα είναι σε γενικές γραμμές καλή. Δεν θα υπάρξει κάτι που θα πρέπει να σας ανησυχήσει, αλλά δεν θα πρέπει να παραμελήσετε τις τακτικές επισκέψεις στον γιατρό σας για τα προγραμματισμένα σας check up. Φροντίστε να θρέφεστε υγιεινά και αποφύγετε αμφίβολης ποιότητας ή καθαριότητας εστιατόρια, για να αποφύγετε το ενδεχόμενο μιας τροφικής δηλητηρίασης.

Η χρονιά αυτή ωστόσο θα μπορούσε να φέρει δυσάρεστες εκπλήξεις κατά την διάρκεια εκδρομών ή ταξιδιών. Θα υπάρχει η τάση να έχετε οδικά ατυχήματα, χωρίς ωστόσο να είναι πολύ σοβαρά από άποψη ζημιών ή τραυματισμών. Καλό θα ήταν πάντως να το έχετε κατά νου και να είστε αρκετά προσεκτικοί στο δρόμο.

 

Οικογενειακή ζωή για το 2021

 

Το 2020 ήταν μια χρονιά που έφερε πολλές δυσκολίες και προβλήματα στις σχέσεις σας με φίλους και με την οικογένεια σας. Την χρονιά αυτή που ξεκινάει, οι σχέσεις σας θα εξομαλυνθούν και θα χαρακτηρίζονται αρμονικές και αγαστές. Η οικογένεια σας θα είναι πάντοτε εκεί να σας αγαπά και να σας στηρίζει.

Οι γηραιότεροι της οικογένειας σας θα είναι περήφανοι για τις αλλαγές που κάνετε στην ζωή σας και την πρόοδο που σημειώνετε. Φροντίστε να αφιερώνετε λίγο χρόνο στην επαφή και την επικοινωνία μαζί τους, όσο πολυάσχολη και αν είναι η μέρα σας. Αφιερώστε επίσης τον ανάλογο χρόνο στους απογόνους σας, φροντίστε να γνωρίζουν ότι μπορούν να στηριχτούν σε σας, αλλά να έχουν κατά νου, ότι οφείλουν να πειθαρχούν σε κανόνες. Πρέπει να διδαχτούν από νωρίς, ότι δεν έχουν μόνο δικαιώματα αλλά και υποχρεώσεις.

 

Φίδι 2021: Μήνα-μήνα με λίγα λόγια

 

Ιανουάριος 2021

Θα πρέπει να είστε προσεκτικοί με τα άτομα που έρχεστε σε επαφή, γιατί δεν ξέρετε ποιοί θα υποσκάψουν την  θέση σας στο άμεσο μέλλον.

 

Φεβρουάριος 2021

Παραμείνετε προσγειωμένοι και ζήστε την ζωή σας με εντιμότητα.

 

Μάρτιος 2021

Η ειλικρίνεια σας στην επαφή σας με τους ανθρώπους που θα συναλλάσσεστε θα είναι αφοπλιστική!

 

Απρίλιος 2021

Τα οικονομικά σας θα είναι εξαιρετικά αυτή την περίοδο του χρόνου. Τα εισοδήματα σας θα είναι αυξημένα και θα ρέουν απρόσκοπτα στα ταμεία σας.

 

Μάιος 2021

Μην εμπλέκεστε σε ξένες υποθέσεις, όσο καλές και αν είναι οι προθέσεις σας, γιατί θα βρεθείτε στο τέλος μπλεγμένοι!

 

Ιούνιος 2021

Νομικά ζητήματα ίσως ενσκήψουν μέσα στον μήνα! Φροντίστε επίσης να είστε προσεκτικοί στην επικοινωνία σας με κάθε άτομο στον εργασιακό σας χώρο

 

Ιούλιος 2021

Ενδέχεται να υπάρξει μια αστάθεια στα οικονομικά σας στις αρχές του μήνα, αλλά οι καταστάσεις θα ομαλοποιηθούν με την πάροδο των ημερών.

 

Αύγουστος 2021

Μέσα στον Αύγουστο θα δεχτείτε τα δώρα του σύμπαντος υπό μορφή υλικής αφθονίας, ευημερίας και επαγγελματικών επιτευγμάτων, επειδή δουλέψατε σκληρά και με αποφασιστικότητα και ήρθε η ώρα της δίκαιας αμοιβής σας.

 

Σεπτέμβριος 2021

Θα πρέπει πάντοτε να έχετε το νου σας για εκπλήξει που μπορεί να βρεθούν στον δρόμο σας και να σας βγάλουν από τους στόχους ή τα σχέδια σας.

 

Οκτώβριος 2021

Προσέξτε τις επιλογές σας μέσα στον Σεπτέμβριο. Πάρτε αποφάσεις με γνώμονα το συμφέρον το δικό σας και των δικών σας ατόμων.

 

Νοέμβριος 2021

Τα πράγματα θα κυλίσουν στο τέλος ομαλά, άσχετα άν έρθετε με κάποια μικρά ή μεγάλα προβλήματα.

 

Δεκέμβριος 2021

Η τύχη θα είναι στο πλευρό σας κατά τον μήνα αυτό και θα κλείσει το 2021 με θετικό πρόσημο.

 

Συμβουλές Feng Shui 2021

 

Βάσει του κινέζικου ωροσκοπίου σας, οι καλύτεροι σεληνιακοί μήνες της χρονιάς θα είναι ο Δεκέμβριος και ο Αύγουστος για το ζώδιο σας. Στην αντίπερα όχθη, οι Οκτώβριος και Ιανουάριος χρειάζονται μεγάλη προσοχή! Οι καλύτερες κατευθύνσεις  του ορίζοντα είναι για το ζώδιο σας ο νότος και η νοτιοανατολική πλευρά, τα τυχερά σας χρώματα το κόκκινο, το μωβ και το πορτοκαλί, ενώ οι τυχεροί αριθμοί είναι το 4 και το 9.

 

Τύχη για το 2021

 

Οι τυχερές σας μέρες είναι η 1η και η 23η κάθε σεληνιακού μήνα καθ όλη τη διάρκεια του 2021. Τα άνθη που μπορούν να σας φέρουν τύχη είναι οι κάκτοι και οι ορχιδέες. Αποφύγετε πάση θυσία τα χρώματα καφέ, λευκό και χρυσαφί, τους αριθμούς 1, 6 και 7 καθώς και τις διευθύνσεις βορειοδυτικά και βορειοανατολικά, εάν δεν θέλετε να έχετε ατυχείς εξελίξεις.

 

Εν κατακλείδι

 

Σε τελική ανάλυση, το 2021θα είναι σύμφωνα με το κινέζικο ωροσκόπιο μια πολύ καλή χρονιά για το ζώδιο σας, αν και θα αντιμετωπίσετε και κάποιες προκλήσεις. Θα μπορέσετε να φέρετε αλλαγές στην ζωή σας, εάν εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που θα υπάρξουν. Θα είστε σε θέση να βελτιώσετε αισθητά την ζωή σας και αυτή των δικών σας προσώπων λόγω των προσεκτικών και σοφών αποφάσεων που θα πάρετε!

 

Καλή, Ειρηνική, Δημιουργική και Γόνιμη Χρονιά!

 

Αλίντα Κανάκη

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.