Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου 2020

Άλογο 2021 – Κινέζικο Ωροσκόπιο


 

Το Άλογο είναι το έβδομο στην σειρά ζώδιο του κινέζικου ωροσκοπίου και το ωροσκόπιο του έτους αποκαλύπτει πως δεν θα υπάρξουν μεγάλες ή έστω  αξιοσημείωτες μεταβολές στις ζωές των Αλόγων μέσα στο 2021. Το ζώδιο σας είναι υπό την επιρροή του κινέζικου άστρου Tai Suay, οι ενέργειες και οι δονήσεις του οποίου απαιτούν περίσκεψη και σύνεση! Δεν είναι μια καλή χρονιά να μετακομίσετε, ούτε όμως και να προχωρήσετε με μεγάλες επενδύσεις, εάν είστε επιχειρηματίες ή ελεύθεροι επαγγελματίες.

Κατά την διάρκεια της χρονιάς θα κλιθείτε να αντιμετωπίσετε αρκετές κρίσεις και προβλήματα, που κάποια στιγμή θα αισθάνεστε ότι πνίγεστε. Μην αφήνετε τα προβλήματα να σας ρίξουν ψυχολογικά και συνεχίστε να παλεύετε για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Έχετε τις δυνατότητες να αντιπαλέψετε τις δυσκολίες, πρέπει να πιστέψετε στον εαυτό σας για να τα καταφέρετε κιόλας.

Ατενίστε το μέλλον σας με εμπιστοσύνη στον εαυτό σας και θέληση για επιτυχία. Αυτός είναι ο πρώτος και βασικός παράγοντας για να πάτε μπροστά. Και βέβαια, θα πρέπει να έχετε πάρει τα διδάγματα σας από τα λάθη του παρελθόντος, ώστε να μην τα επαναλάβετε στο μέλλον. Αφήστε όμως το παρελθόν πίσω σας και επικεντρώστε την προσοχή σας στο αύριο.

Το κινέζικο ωροσκόπιο του ζωδίου σας προβλέπει ότι έχετε την δυνατότητα μέσα στο 2021 να βελτιώσετε την ζωή σας, λαμβάνοντας τις σωστές αποφάσεις! Τις στιγμές τις επιτυχίας, αφιερώστε λίγο χρόνο στο να χαρτογραφήσετε τα αδύνατα σημεία σας, ώστε να βελτιωθείτε. Στην πορεία σας προς την κορυφή θα υπάρξουν κάποια πρόσωπα-κλειδιά που θα σας βοηθήσουν να κατακτήσετε αυτό που προσδοκάτε.

 

Συναισθηματικά και Κοινωνικά για το 2021

 

Το 2021 θα είναι ένα έτος που δεν έχετε να περιμένετε κάποιες αξιόλογες εξελίξεις από το μέτωπο των συναισθηματικών σας. Δεν θα υπάρχει ρομάντζο, δεν θα υπάρξει πάθος, ούτε καν μεταξύ παντρεμένων ή δεσμευμένων βρείτε αγάπη και πάθος και δεν θα υπάρξει κάποια ακτίνα ελπίδας, πριν την ανατολή του επόμενου έτους.

Οι δεσμευμένοι ή παντρεμένοι του ζωδίου σας, εάν αντιμετωπίζετε προβλήματα στην σχέση σας, θα πρέπει να αναζητήσετε λύσεις. Τα περιθώρια είναι πιεστικά και η ανάγκη για λύσεις επιτακτική! Εάν δεν καταφέρνετε να βάλετε από μόνοι σας την ζωή σας σε τάξη, ίσως θα πρέπει να αναζητήσετε επαγγελματική βοήθεια. Και εάν δεν δουλέψει τίποτε από όλα αυτά, είναι καλύτερα να κλείσετε έναν κύκλο, παρά να ταλαιπωρείστε αιωνίως. Τουλάχιστον τελειώνοντας μια κακή σχέση δημιουργείτε χώρο να έρθει στο άμεσο μέλλον κάτι νέο στην ζωή σας.

Γενικά πάντως θα πρέπει να προσέξετε όλοι οι εκπρόσωποι του ζωδίου σας την καρδιά σας, γιατί το ενδεχόμενο να πληγωθείτε κατά την διάρκεια του 2021 είναι μεγάλο. Προστατευτείτε, πάρτε αποφάσεις που να αποβλέπουν σε μια καλύτερη ζωή και επικοινωνείτε με άτομα που να μοιράζεστε κοινά χαρακτηριστικά ή οράματα.

 

Καριέρα και Οικονομικά για το 2021

 

Η χρονιά του μεταλλικού Βουβαλιού δεν θα είναι ιδιαίτερα ανθηρή για τα οικονομικά σας. Θα πρέπει να είστε εξαιρετικά προσεκτικοί στην διαχείριση των χρημάτων που βγάζετε και υπάρχει ο κίνδυνος να χάσετε κάποια χρήματα φέτος. Η απώλεια ωστόσο αυτή δεν αναμένεται να σας επηρεάσει σε τέτοιο βαθμό που να μην μπορείτε να καλύψετε τις υποχρεώσεις σας. Η συνολική εικόνα των οικονομικών του έτους δείχνει ότι θα πρέπει να ξεχάστε τις πολυτέλειες, τουλάχιστον για φέτος, και να περιορίσετε τις δαπάνες σας στις απολύτως απαραίτητες.

Από πλευράς καριέρας, θα μπορούσαμε να πούμε ότι τα πράγματα δεν θα είναι άσχημα, αλλά μην περιμένετε και ιδιαίτερη πρόοδο κατά την διάρκεια του 2021. Θα πρέπει να κάνετε σοβαρά βήματα για την ανάκτηση της αυτοπεποίθησης σας, γιατί φέτος θα πρέπει να στηριχτείτε αποκλειστικά και μόνο στις δικές σας δυνάμεις. Είναι σημαντικό να αγαπάτε τη δουλειά σας και να κυνηγάτε το πάθος σας. Μόνο έτσι, και με σκληρή δουλειά, μπορείτε να πετύχετε στην καριέρα σας. Δεν θα πρέπει επίσης να είστε αρνητικοί σε περίπτωση ομαδικών project, γιατί θα μπορέσετε να ξεχωρίσετε και να δείξετε τις ικανότητες και δυνατότητες σας.

 

Υγεία και Κοινωνική ζωή για το 2021

 

Η υγεία σας αναμένεται να είναι καλή καθ όλη τη διάρκεια της χρονιάς. Δεν αναμένεται να σας ταλαιπωρήσουν προβλήματα υγείας, καθώς προσέχατε την υγεία σας όλο το προηγούμενο χρονικό διάστημα. Κάποια στιγμή ίσως κρυώσετε ή κολλήσετε καμιά γρίπη, αλλά αυτό θα είναι όλο και όλο. Το ανοσοποιητικό σας σύστημα είναι ισχυρό και δεν χρειάζεται να ανησυχείτε καθόλου!

Εκεί που θα χρειαστεί να στρέψετε την προσοχή σας είναι στους απογόνους σας και στους γονείς σας. Το παιδιά σας θα είναι λίγο πιο ευαίσθητα φέτος και θα κολλάνε εύκολα γρίπες ή άλλες παιδικές ασθένειες. Δεν θα πρόκειται για κάτι σημαντικό, αλλά θα χρειαστεί να κάνετε κάποια περάσματα από νοσοκομεία ή γιατρούς. Όσο για τους γονείς σας, στηρίξτε τους όσο μπορείτε, γιατί η υγεία τους θα παρουσιάσει ραγδαία επιδείνωση.

 

Οικογενειακή ζωή για το 2021

 

Η οικογένεια και η οικογενειακή ζωή είναι ένας πολύ σημαντικός πυλώνας στην ζωή σας! Όσες δυσκολίες, προβλήματα, προκλήσεις και αναποδιές και άν αντιμετωπίσετε στην δουλειά και τα οικονομικά σας, πάντοτε θα πρέπει να είστε παρόντες και πρόθυμοι να συνδράμετε με ότι χρειαστεί στην οικογένεια σας με την ευρύτερη της έννοια. Και αυτοί θα σας σταθούν με την σειρά τους, γιατί είστε υπεύθυνοι και μπορούν να βασιστούν επάνω σας.

Οι απόγονοι σας θα είναι συνεργάσιμοι και υπάκουοι φέτος, τουλάχιστον από ότι δείχνουν οι αστρολογικές προβλέψεις. Θα πρέπει όμως να αισθάνεστε περήφανοι με την δουλειά που έχετε κάνει σε επίπεδο οικογένειας, φέρνοντας τα μέλη της πιο κοντά και βοηθώντας να υπάρξει μια ειρηνική και ήρεμη ατμόσφαιρα. Αγάπη, χαρά και ευτυχία θα χαρακτηρίζουν την οικογενειακή σας ζωή κατά την διάρκεια του 2021.

 

Άλογο 2021: Μήνα-μήνα με λίγα λόγια

 

Ιανουάριος 2021

Τον μήνα αυτό θα εξελιχθούν τα πάντα όπως τα αναμένατε, γι αυτό έχετε κάθε δίκιο να χαμογελάτε!

 

Φεβρουάριος 2021

Οι σχέσεις σας θα αντιμετωπίσουν κάθε μορφής προβλήματα και αναταράξεις μέσα στον μήνα. Ακόμη και τα φλερτ σας θα είναι ακραία έως απειλητικά...

 

Μάρτιος 2021

Εάν υπάρξει ανάγκη, τα πρόσωπα που σας αγαπάνε θα σας στηρίξουν με κάθε δυνατό τρόπο μέσα στον μήνα.

 

Απρίλιος 2021

Καλό θα ήταν να αφήσετε τις ευαισθησίες σας να φανούν, ειδικά σε σχέση με άτομα που δέχτηκαν τα πλήγματα της μοίρας.

 

Μάιος 2021

Πολλές οι προκλήσεις που θα πρέπει να αντιμετωπίσετε αυτό το μήνα, αλλά πρέπει να διατηρήσετε την ηρεμία σας για να μην χάσετε τον έλεγχο.

 

Ιούνιος 2021

Είναι ίσως ο πιο τυχερός σας μήνας! Απολαύστε τον και κάντε καλή χρήση των δώρων του σύμπαντος.

 

Ιούλιος 2021

Προσέξτε τα νεύρα σας και τα ξεσπάσματα σας! Υπάρχει το ενδεχόμενο να κάνετε ζημιά στις επαγγελματικές και προσωπικές σας σχέσεις, εάν δεν προσέξετε.

 

Αύγουστος 2021

Μην κάνετε βιαστικές κινήσεις και μην παίρνετε αποφάσεις εν θερμώ, γιατί το πιο πιθανό είναι να τις μετανιώσετε αμέσως μετά.

 

Σεπτέμβριος 2021

Μετά από κάποιους δύσκολους μήνες σας χαμογελάει και πάλι η τύχη και τα πράγματα εξομαλύνονται, ιδίως στα οικονομικά και τα συναισθηματικά σας.

 

Οκτώβριος 2021

Διατηρήστε τις ισορροπίες στην ζωή σας και μην κάνετε αλλαγές και αναπροσαρμογές που μπορεί να ανατρέψουν τα πράγματα. Πριν κάνετε οτιδήποτε, αξιολογήστε τις καταστάσεις προσεκτικά.

 

Νοέμβριος 2021

Μην σπαταλάτε τα λεφτά σας σε περιττές δαπάνες. Περιοριστείτε στα απαραίτητα και δημιουργήστε ένα μικρό απόθεμα.

 

Δεκέμβριος 2021

Είναι ένας μήνας αρκετά δύσκολος και απαιτείται προσοχή σε όλα τα επίπεδα. Αποφύγετε νεοτερισμούς και προσπαθήστε να διατηρήσετε τις ισορροπίες στην ζωή σας.

 

Συμβουλές Feng Shui 2021

 

Σύμφωνα με το κινέζικο ωροσκόπιο του Αλόγου, οι καλύτεροι σεληνιακοί μήνες είναι για το ζώδιο σας ο Ιούνιος, ο Ιανουάριος, ο Σεπτέμβριος και ο Αύγουστος. Προσοχή θα απαιτηθεί τους μήνες Νοέμβριο και Μάιο! Οι ευνοϊκές διευθύνσεις του ορίζονται σύμφωνα με το Feng Shui του έτους είναι ο νότος και τα νοτιοανατολικά. Τα θετικότερα χρώματα του 2021 είναι το κόκκινο και το ροζ και συνιστάται να έχετε κάποια αξεσουάρ με τα χρώματα αυτά επάνω σας. Οι τυχεροί σας αριθμοί δε, είναι το 9 και το 3!

 

Τύχη για το 2021

 

Οι τυχερές μέρες του ζωδίου σας είναι η 5η και η 20η κάθε σεληνιακού μήνα του έτους! Τυχερά λουλούδια είναι μέσα στο 2021 οι Κρίνοι το Κάλλα και το Γιασεμί. Αποφύγετε το λευκό και το μπλε χρώμα, γιατί θα σας φέρουν κακοτυχία, όπως και τους αριθμούς 1, 5 και 6. Αρνητικές είναι επίσης οι κατευθύνσεις του ορίζοντα στα βόρια και τα βορειοδυτικά!

 

Εν κατακλείδι

 

Το κινέζικο έτος του μεταλλικού Βουβαλιού δεν θα είναι μια καλή χρονιά για σας, αλλά θα επιβιώσετε όπως και να έχει. Προσπαθήστε τουλάχιστον να παρουσιάσετε τον καλύτερο σας εαυτό, να παλέψετε όσο μπορείτε και να καταφέρετε όσο καλύτερα αποτελέσματα σε κάθε τομέα σας επιτρέπει ο παράγοντας τύχη αλλά και το σύμπαν. Δεν θα πραγματοποιηθούν ωστόσο μεγάλης έκτασης αλλαγές μέσα στην χρονιά, κάτι που θα μπορούσε να σας ανακουφίσει. Υπάρχουν όμως βάσιμες ελπίδες ότι το 2022 θα είναι αρκετά καλύτερο για το ζώδιο σας.

 

Καλή, Ειρηνική, Δημιουργική και Γόνιμη Χρονιά!

 

Αλίντα Κανάκη

 

 

 

 

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.