Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου 2020

Πρόβατο 2021 – Κινέζικο Ωροσκόπιο



Το Πρόβατο, το όγδοο ζώδιο του κινεζικού ζωδιακού κύκλου, δεν θα έχει δυστυχώς ένα εύκολο έτος. Το 2021, η χρονιά του μεταλλικού Βουβαλιού, θα είναι μια χρονιά γεμάτη προκλήσεις για σας, όπως είναι άλλωστε και για τα Βουβάλια, κάτι που θα απαιτήσει την απόλυτη σας εγρήγορση! Θα πρέπει να είστε βέβαιοι ότι έχετε την ζωή σας υπό έλεγχο, για να μην χάσετε σημαντικά πράγματα λόγω του ευέξαπτου του χαρακτήρα σας.

Διατηρήστε χαμηλούς τόνους κατά την διάρκεια της χρονιάς, ιδίως καθώς θα βλέπεται η τύχη σας να διαμορφώνεται μπροστά σας χωρίς την δική σας συμμετοχή και άποψη, γιατί έτσι και αλλιώς κάποια πράγματα πρέπει να γίνουν και δεν μπορείτε να τα επηρεάσετε. Αποφύγετε ριζικές αλλαγές ή αποφάσεις που μπορούν να αλλάξουν την ζωή σας με ριζικό τρόπο. Μην αλλάζετε κατά προτίμηση τίποτε, έως ότου έρθουν θετικές περίοδοι.

Σημαντικά προβλήματα αναμένεται να βρουν λύσεις με την βοήθεια του τυχερού σας αστεριού της κινέζικης αστρολογίας Di Jie! Διατηρήστε υπό έλεγχο τα αισθήματά σας και βάλτε ένα φρένο στις συναισθηματικά φορτισμένες αντιδράσεις. Παραμείνετε ψύχραιμοι, ότι και αν συμβεί. Σημαντικές αλλαγές και σπουδαία συμπαντικά δώρα θα έρθουν για το ζώδιο σας από τα τέλη του έτους και μετά, γι αυτό θα πρέπει να κάνετε υπομονή,  μέχρι να έρθουν καλύτερες μέρες.

 

Συναισθηματικά και Κοινωνικά για το 2021

 

Το 2021 θα είστε αρκετά εγωκεντρικοί, και αυτό θα  είναι δικαιολογημένο, καθώς θα πρέπει να επικεντρώσετε την προσοχή σας σε όλα αυτά που θα συμβαίνουν στην ζωή σας. Σαν ιδιοσυγκρασία, απολαμβάνετε την μοναξιά σας και τις στιγμές ηρεμίας. Θα πρέπει όμως να γίνετε λίγο πιό κοινωνικοί, να βγείτε από το σπίτι σας και να έρθετε σε επαφή με κόσμο. Επεκτείνετε τον φιλικό ή κοινωνικό σας κύκλο και που ξέρετε, ίσως κάποιο νέο φιλικό πρόσωπο να σας βοηθήσει να βρείτε λύσεις σε μερικά προβλήματα σας.

Όσοι από σας βρίσκεστε σε μια μόνιμη σχέση, προσπαθήσετε όσο μπορείτε περισσότερο να εξομαλύνετε την σχέση σας με το ταίρι σας. Δεν σας χρειάζονται άλλες φασαρίες. Οι προβλέψεις για το 2021 δείχνουν ότι φέτος θα είστε επιδεκτικοί στο ενδεχόμενο να συζητήσετε με το ταίρι σας εφ όλης της ύλης και να αναζητήσετε λύσεις. Ένα πρόβλημα που το μοιραζόμαστε, σταματά να φαντάζει πλέον δυσθεώρητο.

Μην αφήνετε τις ατυχείς τριβές και τις διαφωνίες να καταστρέψουν την ερωτική ατμόσφαιρα στην σχέση. Προσπαθήστε να διατηρήσετε την φλόγα άσβεστη και να βελτιώσετε όσο περνάει από το χέρι σας την σχέση σας. Επικοινωνείτε, σεβόμενοι τον σύντροφό σας, και στο τέλος θα επιβραβευτείτε με μια ανανεωμένη εκ βάθρων σχέση!

 

Καριέρα και Οικονομικά για το 2021

 

Υπάρχει η πιθανότητα μια μεγάλης οικονομικής απώλειας μέσα στην χρονιά αυτή, για αυτό θα πρέπει να είστε εξαιρετικά προσεκτικοί στην διαχείριση των χρημάτων σας και στις αποφάσεις που θα πάρετε. Προσπαθήστε να κάνετε αποταμιεύσεις, δημιουργώντας ένα μαξιλαράκι ασφαλείας για τις πιο δύσκολες μέρες. Ξεχάστε για φέτος τις πολυτέλειες και τις σπατάλες και περιοριστείτε στα απαραίτητα, μέχρι τουλάχιστον να σταθεροποιηθούν τα οικονομικά σας. Και στα πλαίσια αυτά, αποφύγετε να δανείσετε ή να δανειστείτε χρήματα, εάν θέλετε να σταθεροποιηθείτε το γρηγορότερο δυνατό.

Η καριέρα σας θα είναι σταθερή, δεν θα έχει όμως την εξελικτική πορεία που θα ελπίζατε ή θα ευχόσαστε. Μην χάνετε όμως την ψυχραιμία σας και μην απελπίζεστε, γιατί στο τέλος θα εξελιχτούν τα πράγματα όπως πρέπει, προς όφελος σας. Η σκληρή σας δουλειά και η αποφασιστικότητα σας θα εκτιμηθεί από τους προϊσταμένους σας και θα σας επαινέσουν.

 

Υγεία και Κοινωνική ζωή για το 2021

 

Σύμφωνα με το ωροσκόπιο του Πρόβατου για το 2021, η υγεία σας θα είναι εξαιρετικά καλή την χρονιά του μεταλλικού Βουβαλιού! Θα πρέπει ωστόσο να φροντίσετε λίγο καλύτερα το νευρικό σας σύστημα, καθώς και το πεπτικό. Μην ανησυχείτε άσκοπα για ζητήματα που δεν μπορείτε εκ των πραγμάτων να ελέγξετε και βοηθήστε ενεργά να ανακάμψει τόσο η σωματική όσο και η ψυχική σας υγεία.

Μην αφήνετε το άγχος της δουλειάς να σας κυριεύσει και να σας καταβάλει. Βρείτε τρόπους αντιμετώπισης του και στο τέλος θα δείτε ότι θα είστε πολύ πιό αποδοτικοί χωρίς να παραλύετε από το στρες. Εν ανάγκη αναζητήστε επαγγελματική βοήθεια από έναν ειδικό. Σε κάθε διαφορετική περίπτωση θα αντιμετωπίσετε στο μέλλον αρκετά και σοβαρά προβλήματα υγείας λόγω του άγχους σας.

 

Οικογενειακή ζωή για το 2021

 

Αυτή τη χρονιά η οικογένεια σας θα υποφέρει κάπως λόγω της οικονομικής δυσχέρειας, που θα προέρχεται τόσο από τα δικά σας μειωμένα εισοδήματα, όσο και αυτά του συντρόφου σας. Καθώς όμως θα προχωρούν οι μήνες η κατάσταση θα αρχίσει να εξομαλύνεται. Λίγη περισσότερη προσοχή και φροντίδα θα χρειαστούν οι γονείς σας, καθώς ενδέχεται να υποφέρουν από ασθένειες.

Κάντε τα αδύνατα δυνατά να επικρατεί χαρά, ηρεμία και ελπίδα στην οικογένεια σας, άσχετα με τα εξωτερικά ερεθίσματα και τις δυσκολίες που θα αντιμετωπίζετε. Να είστε πάντοτε παρόντες και να στηρίζετε τα μέλη της οικογένεια σας, γιατί όλοι περιμένουν από εσάς.

 

Πρόβατο 2021: Μήνα-μήνα με λίγα λόγια

 

Ιανουάριος 2021

Θα είναι ένας μήνας με αρκετή αναστάτωση και προβλήματα. Μην αποθαρρύνεστε όμως! Σηκώστε τα μανίκια και παλέψτε.

 

Φεβρουάριος 2021

Θα έχετε την βοήθεια που χρειάζεστε αυτό το μήνα, μπορεί από συγγενείς, ίσως και από φίλους ή συναδέλφους.

 

Μάρτιος 2021

Θα πρέπει να είστε αρκετά προσεκτικοί με την διαχείριση των οικονομικών σας και να αποφύγετε να δανειστείτε.

 

Απρίλιος 2021

Μην πραγματοποιείται αλλαγές στην ζωή σας πριν τις σκεφτείτε διεξοδικά!

 

Μάιος

Μην προχωράτε σε σημαντικές αλλαγές και μην παίρνετε αποφάσεις σε σημαντικά ζητήματα που μπορεί να σας στοιχίσουν την καριέρα σας ή την σχέση σας με τον σύντροφό σας.

 

Ιούνιος 2021

Πάρτε την ζωή όπως έρχεται! Δουλέψτε ευσυνείδητα και με αποφασιστικότητα και χαρείτε την καθημερινότητα σας, αντί να στρεσάρεστε με πράγματα που δεν μπορείτε να αλλάξετε.

 

Ιούλιος 2021

Τα οικονομικά σας θα αρχίσουν να βελτιώνονται μέσα στον μήνα. Τα χρήματα θα εισρέουν ανεμπόδιστα στο πορτοφόλι σας και ίσως να δεχτείτε μια προαγωγή στην δουλειά σας, που θα έχει οικονομικό αντίκρισμα στα εισοδήματα σας.

 

Αύγουστος 2021

Απολαύστε έναν υπέροχο μήνα, καθώς η τύχη σας χαμογελάει διάπλατα.

 

Σεπτέμβριος 2021

Ο Σεπτέμβριος θα είναι μια επανάληψη του Ιανουαρίου. Ένας δύσκολος και απαιτητικός μήνας, που όμως θα πρέπει να τον παλέψετε.

 

Οκτώβριος 2021

Ο Οκτώβριος θα είναι ένας μήνας καλός, ένας μήνας που θα αρχίσουν να αλλάζουν αργά αλλά σταθερά τα πράγματα προς το καλύτερο. Τα οικονομικά σας θα παρουσιάσουν βελτίωση και η καριέρα σας θα καταγράψει επιτυχίες.

 

Νοέμβριος 2021

Φυλαχτείτε από ανθρώπους που αποκαλείτε «φίλους» σας. Θα σας δημιουργήσουν αρκετά προβλήματα...

 

Δεκέμβριος 2021

Το έτος φτάνει στο τέλος του και αναγεννιέται η ελπίδα για μια πολύ καλύτερη συνέχεια μέσα στο 2022.

 

Συμβουλές Feng Shui 2021

 

Σύμφωνα με το κινέζικο ωροσκόπιο, ο καλύτερος σεληνιακός μήνας για το ζώδιο σας είναι ο Οκτώβριος και ο Φεβρουάριος, ενώ οι Δεκέμβριος και Σεπτέμβριος χρειάζονται προσοχή! Οι καλύτερες διευθύνσεις του ορίζοντα για την χρονιά αυτή είναι ο νότος και τα νοτιοανατολικά, τα τυχερά σας χρώματα το κίτρινο και το μπεζ και οι τυχεροί σας αριθμοί το 2 και το 8.

 

Τύχη για το 2021

 

Οι τυχερές σας μέρες είναι η 7η και η 30η κάθε σεληνιακού μήνα του κινέζικου έτους. Τα λουλούδια που μπορούν να σας φέρουν τύχη είναι τα γαρύφαλλα και η πριμούλα. Τα χρώματα που δεν θα σας ευνοήσουν καθόλου μέσα στο 2021 είναι το μπλε και το μαύρο και θα πρέπει να τα αποφύγετε. Ατυχία θα σας φέρει επίσης η νοτιοδυτική διεύθυνση του ορίζοντα όπως και οι αριθμοί 4 και 9!

 

Εν κατακλείδι

 

Σύμφωνα με τις γενικές αστρολογικές προβλέψεις του έτους, έχετε ένα αρκετά δύσκολο έτος μπροστά σας, αλλά δεν θα πρέπει να φοβόσαστε, γιατί στο τέλος όλα θα πάνε κατ ευχήν. Απλά θα πρέπει να έχετε υπό έλεγχο τα νεύρα σας, για να μην κάνετε περιττές ζημιές σε σημαντικούς τομείς της ζωής σας.

 

Θα πρέπει ωστόσο να σας χαροποιεί το γεγονός ότι η υγεία σας θα παραμείνει εξαιρετική καθ όλη τη χρονιά, άσχετα από τα πλείστα όσα θα έχετε να αντιμετωπίζετε στην καθημερινότητα σας. Παρόλα αυτά, προσπαθήστε να ελέγξετε τα επίπεδα του στρες σας.

 

Καλή, Ειρηνική, Δημιουργική και Γόνιμη Χρονιά!

 

Αλίντα Κανάκη

 

 

 

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.