Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου 2020

Βουβάλι 2021 – Κινέζικο Ωροσκόπιο


Μπορεί να είναι η χρονιά του Βουβαλιού το 2021, η δική σας δηλαδή χρονιά, αλλά δεν θα είναι στρωμένη με ροδοπέταλα. Θα είναι μια χρονιά με προκλήσεις, που θα πρέπει να τις λάβετε σοβαρά υπόψη σας. Μέσα στο 2021 αναμένεται να χάσετε κάποια χρήματα από κακές επενδύσεις που έχετε κάνει στο παρελθόν.

Θα υπάρξουν αλλαγές στην ζωής, που μπορεί να είναι θετικές, μπορεί όμως να είναι και αρνητικές. Σε γενικές γραμμές πάντως, δεν υπάρχει καμία εγγύηση ότι κάποιος τομέας της ζωής σας θα παρουσιάσει πρόοδο σε σχέση με το προηγούμενο έτος. Θα πρέπει παρ όλα αυτά να είστε υπομονετικοί και να περιμένετε να σας δείξει η ζωή το μονοπάτι που θα πρέπει να ακολουθήσετε, αντί να προσπαθείτε να φτιάξετε πράγματα, που δεν έχετε την δύναμη να ελέγξετε.

Οι προκλήσεις θα είναι αρκετές, αλλά μην σας περάσει ούτε κάν από το μυαλό να καταθέσετε τα όπλα. Τα πάντα μεταφράζονται σε εμπειρίες και τα μεγαλύτερα μαθήματα μας στην ζωή τα παίρνουμε από τα λάθη μας.

Κατά τη διάρκεια του 2021 θα είστε αρκετά συναισθηματικοί, κάτι που κατ ανάγκη δεν είναι κακό, ίσα-ίσα μάλιστα. Κατά την κινεζική κοσμολογία οι καλύτεροι σεληνιακοί μήνες για το ζώδιο σας είναι ο Αύγουστος και ο Νοέμβριος, ενώ θα πρέπει να προσέχετε πάρα πολύ κατά τον Ιούνιο, Μάιο και Σεπτέμβριο!

 

Συναισθηματικά και Κοινωνικά για το 2021

 

Η συναισθηματική σας ζωή θα είναι άνω κάτω αυτή τη χρονιά. Θα έχετε αρκετά προβλήματα με τον σύντροφό σας, αλλά καθώς θα προχωράν οι μήνες, θα βρείτε τρόπους να βελτιώσετε την επικοινωνία σας και να επιλύσετε τα ζητήματα που σας απασχολούν. Αυτό όμως δεν θα γίνει από μόνο του. Θα πρέπει να αφιερώσετε πολύ χρόνο και προσπάθεια για να καταφέρετε να συμφιλιωθείτε με το ταίρι σας και να αφήσετε τις διαφωνίες πίσω σας. Αναπτύξτε και εμβαθύνετε την μεταξύ σας επικοινωνία, κάτι που θα σας επιτρέπει να μοιράζεστε με μεγαλύτερη αμεσότητα τα συναισθήματά σας.

Οι αδέσμευτοι του ζωδίου σας δεν αναμένεται να έχουν ιδιαίτερα τύχη στα συναισθηματικά τους κατά τη διάρκεια της χρονιάς αυτής και θα πρέπει να κάνουν υπομονή μέχρι να κλείσει αυτός ο κύκλος. Θα πρέπει να αφιερώσετε χρόνο στον εαυτό σας, βελτιώνοντας τον πνευματικά και ψυχικά, αντί να κυνηγάτε απεγνωσμένα τον έρωτα που δεν θα έρθει τους επόμενους 13 σεληνιακούς κύκλους. Η αγάπη θα σας βρει, αλλά δεν ήρθε ακόμη η κατάλληλη χρονική στιγμή. Μέχρι τότε θρέψτε πνεύμα και σώμα.

 

Καριέρα και Οικονομικά για το 2021

 

Η αστρολογικές προβλέψεις για τα επαγγελματικά σας λένε ότι θα πρέπει να στηρίζεστε περισσότερο στις δικές σας δυνάμεις φέτος, εάν θέλετε να έχετε επιτυχία στην καριέρα σας. Είναι επίσης σημαντικό να βελτιώστε τις επαφές και τις σχέσεις σας με τους συναδέλφους και συνεργάτες, γιατί χωρίς την αγαστή τους συνεργασία δεν θα καταφέρετε πολλά πράγματα. Να είστε παραγωγικοί, χωρίς να τραβάτε την προσοχή επάνω σας και αποφύγετε τις αντιπαραθέσεις, όσο και αν σας είναι δύσκολο. Η χρονιά είναι γεμάτη εντάσεις στο εργασιακό σας περιβάλλον και θα πρέπει να μείνετε μακριά από διαπληκτισμούς.

 

Ως προς τα οικονομικά σας, δεν θα είναι μια ιδιαίτερα καλή χρονιά και δεν θα πρέπει να έχετε ψευδαισθήσεις περί αυτού. Κάντε καλή και προσεκτική χρήση των οικονομικών σας πόρων και ξοδέψτε χρήματα για τους σωστούς σκοπούς ή λόγους. Εάν προγραμματίζετε να προχωρήσετε σε επενδύσεις, προετοιμάστε τα επιχειρηματικά σας πλάνα προσεκτικά, για να μην χάσετε τα χρήματα σας. Έχετε χάσει αρκετά στο παρελθόν από κακές επιλογές και επιπόλαιες αποφάσεις, δεν χρειάζεται να επαναλάβετε κάτι τέτοιο.

 

Υγεία και Κοινωνική ζωή για το 2021

 

Οι αστρολογικές προβλέψεις για το 2021 λένε για το ζώδιο σας, ότι το ανοσοποιητικό σας σύστημα δεν θα είναι τόσο ισχυρό όσο θα θέλατε, με αποτέλεσμα να υποφέρετε συχνά και καθ όλο το έτος από μικρής έντασης ιώσεις ή μολύνσεις. Οι επισκέψεις σας στους γιατρούς θα είναι μάλλον τακτικές, και γι αυτό δεν θα πρέπει να προκαλείτε τη μοίρα σας.

 

Περιορίστε το άγχος σας, που θα επιβαρύνει την υγεία σας περαιτέρω, και μάλιστα χωρίς λόγο. Προσέξτε την διατροφή σας αλλά και την ποιότητα των τροφών που καταναλώνετε, γιατί η χρονιά αυτή θα έχει επιπτώσεις στο πεπτικό σας σύστημα (το Βουβάλι ελέγχει το πεπτικό σύστημα κατά την κινέζικη αστρολογία). Τέλος, προσέξτε την οδήγησή σας! Θα ήταν κρίμα να προσθέσετε και οδικά ατυχήματα στην ήδη πλούσια παλέτα της χρονιάς...

 

Οικογενειακή ζωή για το 2021

 

Για τους παντρεμένους του ζωδίου σας, δεν είναι μια καλή χρονιά να σκεφτείτε την επέκταση της οικογένειας σας. Θα ήταν προτιμότερο να περιμένετε για πιο ευνοϊκές συνθήκες.

 

Κατά τα άλλα, λόγω της στενοκεφαλιάς και της εμμονής σας έχετε δυσαρεστήσεις τα γηραιότερα μέλη της οικογένειας σας, πιθανά τους γονείς  ή τα πεθερικά σας, και θα πρέπει να τους ζητήσετε συγνώμη για όσα τους έχετε κάνει στο παρελθόν. Μόνο έτσι θα επανέλθει η ηρεμία στην οικογενειακή σας ζώη, που θα σας είναι πολύτιμη φέτος, με το να αποδεχτείτε τα σφάλματα σας.

 

Βουβάλι 2021: Μήνα-μήνα με λίγα λόγια

 

Ιανουάριος 2021

Εκμεταλλευτείτε κάθε ευκαιρία που θα παρουσιαστεί στην ζωή σας, γιατί δεν μπορείτε να ξέρετε ποιά θα είναι καταλυτικής σημασίας για την εξέλιξη σας!

 

Φεβρουάριος 2021

Σύμφωνα με τις προβλέψεις του κινέζικου έτους, είναι ο μήνας που μπορεί να δραστηριοποιηθείτε φιλανθρωπικά ή να μοιραστείτε τα λίγα υπάρχοντα σας με τους λιγότερο τυχερούς της ζωής, δείχνοντας την συμπόνια σας.

 

Μάρτιος 2021

Θα πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί με τις αποφάσεις που πέρνετε γιατί θα επηρεάσουν σε πολύ μεγάλο βαθμό τόσο την δική σας ζωή, όσο και των αγαπημένων σας προσώπων.

 

Απρίλιος 2021

Κατά την διάρκεια του Απριλίου θα πράγματα θα δείξουν εμφανή σημάδια βελτίωσης, σε σύγκριση πάντοτε με τους τελευταίους μήνες.

 

Μάιος 2021

Καλό θα ήταν να είστε προσεκτικοί στις επαφές και συναναστροφές σας, γιατί ανά πάσα στιγμή φαίνεται να υπάρχουν γύρω σας άτομα, ικανά να σας την φέρουν πισώπλατα.

 

Ιούνιος 2021

Φροντίστε την υγεία σα για να αποφύγετε μολύνσεις που θα σας προκαλέσουν πόνους και αγωνία.

 

Ιούλιος 2021

Από αυτό τον μήνα αρχίζουν να βελτιώνονται αισθητά οι συνθήκες σε κάποιους τομείς της ζωής σας.

 

Αύγουστος 2021

Αποφύγετε την απληστία! Κατά την διάρκεια του Αυγούστου καλό θα ήταν να θυμόσαστε ότι θα πρέπει να μοιράζεστε τα δώρα και τις ευλογίες του σύμπαντος με τους συνανθρώπους σας, για να συνεχίσετε να λαμβάνετε. Γιατί μην ξεχνάτε, ότι πρέπει να δώσει κανείς πρώτα για να πάρει, με βάση τους νόμους του σύμπαντος.

 

Σεπτέμβριος 2021

Πρέπει να έχετε εμπιστοσύνη στον εαυτό σας και στις ικανότητες σας, αλλά φροντίστε να διατηρήσετε κάποιες ισορροπίες. Η υπερβολική άνεση μπορεί να σας βγει σε κακό...

 

Οκτώβριος 2021

Εκτιμήστε και αγκαλιάστε όσα καλά έχετε στην ζωή, όπως ενδεχομένως είναι η καλή σας υγεία, η οικογένεια ή οι φίλοι σας, η δουλειά σας, κλπ, γιατί δεν είναι για όλους δεδομένα.

 

Νοέμβριος 2021

Τα οικονομικά σας αρχίζουν να βελτιώνονται αυτό το μήνα και η ηρεμία επιστρέφει σταδιακά στην οικογένεια σας.

 

Δεκέμβριος 2021

Είναι ένας περίεργος μήνας, με μικτά μηνύματα. Θα υπάρχουν μέρες ή στιγμές πολύ καλής τύχης και εύνοιας, θα υπάρξουν όμως και άλλες λιγότερο καλές, για να μην πούμε άτυχες...

 

Συμβουλές Feng Shui 2021

 

Σύμφωνα με το Feng Shui, η ιδανικότερη κατεύθυνση της πυξίδας για το ζώδιο σας θα είναι η δυτική και η νοτιοανατολική για το 2021. Το ιδανικό χρώμα για την χρονιά είναι το κίτρινο και το μπεζ, που θα ήταν καλό να τα φοράτε, εάν θέλετε να προσελκύσετε καλή τύχη. Οι δε τυχεροί σας αριθμοί για το έτος είναι το 2 και το 8.

 

Τύχη για το 2021

 

Οι τυχερές μέρες των Βουβαλιών είναι η 13η και η 27η μέρα κάθε σεληνιακού κύκλου, καθ όλη τη διάρκεια της χρονιάς. Τα τυχερά σας άνθη είναι για φέτος οι τουλίπες, τα άνθη ροδακινιάς και οι περικοκλάδες. Όσο και αν θεωρούνται όμως τυχερά τα πιο πάνω λουλούδια, εάν συνδυαστούν με τους αριθμούς 5 και 6, στην νοτιοδυτική κατεύθυνση και το μπλε χρώμα, φυλαχτείτε από την ατυχία!

 

Εν κατακλείδι

 

Σύμφωνα με το ετήσιο ωροσκόπιο σας, θα πρέπει να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας κατά την διάρκεια της χρονιάς, όπως και την αισιοδοξία σας. Προσέξτε περισσότερο την υγεία σας και αποκαταστήστε τις σχέσεις με τα μέλη της οικογένειας σας. Κάντε μικρά και σταθερά βήματα, ώστε να είναι αποδοτικά και στο τέλος θα καταφέρετε να πετύχετε αυτό που επιδιώκετε.

Το έτος αυτό ξεκινάει με πολλά προβλήματα και δυσκολίες, κάτι όμως που δεν θα πρέπει να σας τρομάζει ή να σας αποθαρρύνει από το να κυνηγήσετε τους στόχους σας. Άλλωστε προς τα τέλη του, το κλίμα μεταστρέφεται σταδιακά προς το θετικότερο. Θα πρέπει να είστε αρκετά προσαρμοστικοί στις συνθήκες και να εργάζεστε αθόρυβα, βρίσκοντας λύσεις σε κάθε πρόβλημα. Τέλος, να είστε ταπεινοί και μετρημένοι στην επικοινωνία σας με τους γύρω σας, γιατί τίποτε δεν είναι δεδομένο στην ζωή, τίποτε δεν είναι μόνιμο ή αιώνιο...


Καλή, Ειρηνική, Δημιουργική και Γόνιμη Χρονιά!

 

Αλίντα Κανάκη

 

 

 

 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.