Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου 2020

Ποντικός 2021 – Κινέζικο Ωροσκόπιο

Το 2020 ήταν η χρονιά σας. Το 2021 θα είναι σύμφωνα με το κινέζικο ωροσκόπιο ένα έτος γεμάτο προκλήσεις και ευκαιρίες. Οι προβλέψεις προϊδεάζουν για μια υπέροχη χρονιά για το ζώδιο σας, ειδικά κατά το δεύτερο μισό της, που θα ξεκινήσουν και θα εξελιχθούν  κάποια θαυμάσια γεγονότα.

Τα αστέρια λάμπουν από πάνω σας τη χρονιά αυτή, και για τον λόγο αυτό δεν θα πρέπει να σας ανησυχεί τίποτε. Θα πρέπει να είστε έτοιμοι για θετικές αλλαγές που θα σημειωθούν στην ζωή σας. Οι σχέσεις σας με τους συνεργάτες και συναδέλφους θα είναι αρμονικές και θα έρθετε πιο κοντά σε φίλους και συγγενείς, συσφίγγοντας τις σχέσεις σας. Εκμεταλλευτείτε τις θετικές αστρολογικές συγκυρίες για να δημιουργήσετε σταθερές βάσεις στις κάθε είδους σχέσεις σας, κυρίως τις συναισθηματικές και τις επαγγελματικές.

Η κινέζικη κοσμολογία προβλέπει ότι οι καλύτεροι σεληνιακοί μήνες της χρονιάς για το ζώδιο σας είναι ο Ιούλιος, ο Δεκέμβριος και ο Μάρτιος. Ιδιαίτερη προσοχή θα χρειαστεί να επιδείξετε κατά την διάρκεια των σεληνιακών μηνών Ιουνίου, Μαΐου και Φεβρουαρίου, καθώς θα υπάρξει ένα κλίμα αναστάτωσης στην ζωή σας.

Συναισθηματικά και Κοινωνικά για το 2021

Το κινέζικο 2021 αναμένεται να αποδειχτεί μια πολύ καλή χρονιά για την αισθηματική σας ζωή. Θα είστε δημοφιλείς στο αντίθετο φύλο λόγω της καλοσύνης σας, της φερεγγυότητας σας, της δυνατότητας να στηριχτεί κανείς επάνω σας και της συμπονετικής σας φύσης. Παρόλη όμως την πολύ καλή χημεία που θα έχετε με τα άτομα του αντίθετου φύλου και το αυξημένο ενδιαφέρον που μπορεί να υπάρξει με συγκεκριμένα άτομα, μέσα στην χρονιά αυτή δεν προβλέπεται να καταλήξετε σε μια σχέση, εάν είστε ελεύθεροι.

Για να σφυρηλατήσετε όμως γερές και σταθερές σχέσεις, θα πρέπει να ανάγετε σε προτεραιότητα σας την καλλιέργεια των σχέσεων με φίλους και συγγενείς. Είναι εξαιρετικά σημαντικό να έχει κανείς ένα κύκλο δικών του ανθρώπων γύρω του, στους οποίους μπορεί να στηριχτεί και να προστρέξει ανά πάσα στιγμή.

Εάν είστε αδέσμευτοι, δεν πρέπει να βιαστείτε και να βιάσετε καταστάσεις, μπαίνοντας σε μια σχέση βεβιασμένα. Δώστε χρόνο στον εαυτό σας να κλείσουν οι πληγές του παρελθόντος, να πάρετε αποστάσεις από πρόσωπα και καταστάσεις, ώστε να είστε σε θέση να ανοίξετε την καρδιά σας σε ένα νέο πρόσωπο.

Καριέρα και Οικονομικά για το 2021

Σύμφωνα με τις προβλέψεις για την χρονιά του Βουβαλιού, η καριέρα των Ποντικών θα ακολουθήσει μια καλή πορεία κατά το κινέζικο έτος του 2021. Θα υπάρξουν αρκετές ευκαιρίες για την εξέλιξη της καριέρας σας μέσα στην χρονιά αυτή, και εάν κάνετε καλή χρήση τους, οι αλλαγές που θα επιτύχετε στα επαγγελματικά σας θα είναι αξιοσημείωτες. Θα πρέπει όμως να ξεφύγετε λίγο από την πεπατημένη και να αναλάβετε ρίσκα, που όμως αισθάνεστε κάπως ασφαλείς ότι θα τα καταφέρετε.

Αναφορικά με τα οικονομικά σας, το κινέζικο 2021 δεν αναμένεται να σας δημιουργήσει ιδιαίτερα προβλήματα και πονοκεφάλους. Αντίθετα μάλιστα, θα διαμορφωθούν όλα πολύ καλά! Θα είστε σε θέση να απολαύσετε τις αποταμιεύσεις σας των προηγούμενων ετών, προκειμένου να χαλαρώσετε και να διασκεδάσετε. Παρ όλα αυτά, κάντε καλή χρήση των οικονομικών σας πόρων, θέτοντας προτεραιότητες στις δαπάνες σας. Τα εισοδήματά σας θα αυξηθούν μέσα στην χρονιά, γι αυτό θα πρέπει να σκεφτείτε τύπους και τρόπους επενδύσεων, ώστε να εξασφαλίσετε το μέλλον σας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Υγεία και Κοινωνική ζωή για το 2021

Μέσα στο κινέζικο 2021 δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για την υγεία σας, μια και φροντίσατε αρκετά καλά το σώμα και τον οργανισμό σας. Δεν αναμένονται σοβαρές μολύνσεις ή αρρώστιες και το φρόνιμο θα ήταν να συνεχίζετε να προσέχετε τον εαυτό σας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Ευεργετικό θα ήταν επίσης, εάν εντάσσατε την άσκηση στην ζώη σας, με συχνότητα όχι μεγαλύτερη από 2 με 3 φορές την βδομάδα.

Ως προς την κοινωνική σας ζωή, θα πρέπει πρώτιστα να ακούσετε την ψυχική σας διάθεση και να μην καταπιέζεστε να κάνετε κοινωνικές επαφές που δεν θέλετε ή βαριέστε. Καλό θα ήταν επίσης να λάβετε υπόψη σας και την οικονομική σας κατάσταση, ώστε να μην ξεπεράσουν οι δαπάνες σας τις οικονομικές σας δυνατότητες. Ζήστε την ζωή που σας κάνει χαρούμενους και ευτυχισμένους και σταματήστε να σας ενδιαφέρει το πως θα ευχαριστήσετε τους άλλους. Αυτό δεν θα πρέπει να σας αφορά καθόλου.

Οικογενειακή ζωή για το 2021

Η χρονιά που πέρασε ήταν εξαιρετικά γεμάτη με γεγονότα και υποχρεώσεις, με αποτέλεσμα να παραμελήσετε την οικογένεια σας κατά περιόδους. Την χρονιά αυτή θα πρέπει να είστε έτοιμοι να συμπαρασταθείτε στους οικείους σας. Θα πρέπει να βρείτε επίσης ισορροπία μεταξύ επαγγελματικής και προσωπικής ζωής, αφιερώνοντας αρκετό χρόνο στους δικούς σας. Η οικογένεια είναι η σταθερή μας αξία στην ζωή, τα άτομα που πάντοτε θα μας στηρίζουν και θα τους στηρίζουμε.

Ποντικός 2021: Μήνα-μήνα με λίγα λόγια

Ιανουάριος 2021

Είναι ένας καλός μήνας για τα οικονομικά και την καριέρα σας. Προσέξτε παρ όλα αυτά πως ξοδεύετε τα χρήματα σας!

 

Φεβρουάριος 2021

Θα είστε ο ειρηνοποιός κατά την διάρκεια του μήνα στην δουλειά και στο σπίτι, προσπαθώντας να διατηρήσετε την κατάσταση υπό έλεγχο και επαναφέροντας την τάξη μετά τις συγκρούσεις. Αποφύγετε αναμείξεις σε κουτσομπολιά και ασχοληθείτε μόνο με τα δικά σας ζητήματα.

 

Μάρτιος 2021

Είναι ένας εξαιρετικός μήνας, με πολύ καλές ευκαιρίες να παρουσιάζονται και να εξελίσσονται προς όφελος σας.

 

Απρίλιος 2021

Τον μήνα αυτό θα πρέπει να μάθε να είστε ευχαριστημένοι με αυτά που έχετε και να σταματήσετε να ζητάτε όλο και περισσότερα από την ζωή.

 

Μάιος 2021

Το οικονομικά σας θα παρουσιάσουν μια κάμψη κατά τη διάρκεια του Μαΐου, κάτι όμως που δεν θα πρέπει να σας ανησυχεί ιδιαίτερα, γιατί με την σκληρή σας δουλειά θα καταφέρετε να καλύψετε το χάσμα στο άμεσο μέλλον.

 

Ιούνιος 2021

Προσέξτε τα άτομα που αφήνετε να σας προσεγγίσουν, γιατί δεν είναι όλοι τόσο καλοπροαίρετοι όπως εσείς. Ειδικά τώρα που καταγράφετε επιτυχίες και αρχίζετε να ξεχωρίζετε, θα πρέπει να είστε ακόμη πιο προσεκτικοί.

 

Ιούλιος 2021

Οικογένεια, καριέρα και οικονομικά θα παρουσιάσουν θετική πορεία κατά την διάρκεια του Ιουλίου. Όλοι οι υπόλοιποι τομείς της ζωής σας θα παρουσιάσουν κάποια προβλήματα και αναταράξεις.

 

Αύγουστος 2021

Σε γενικές γραμμές ο Αύγουστος είναι ένας ήπιος μήνας, χωρίς ιδιαίτερες δυσκολίες που θα μπορούσαν να σας ανησυχήσουν.

 

Σεπτέμβριος 2021

Θα συναντήσετε προκλήσεις στην πορεία σας και θα πρέπει να είστε έτοιμοι να τις παλέψετε.

 

Οκτώβριος 2021

Θα πρέπει να εκτιμάτε όλες τις ευλογίες και τα θετικά της ζωής σας!

 

Νοέμβριος 2021

Θα παρουσιαστούν μεγάλες ευκαιρίες στην ζωή σας και θα πρέπει να τις εκμεταλλευτείτε για να κάνετε σημαντικές αλλαγές τώρα που έχετε την ευκαιρία, διασφαλίζοντας ένα καλύτερο αύριο.

 

Δεκέμβριος 2021

Η διάθεση σας τον μήνα αυτό θα είναι ανεβασμένη, γιατί η χρονιά τελειώνει (κατά το δυτικό ημερολόγιο) με θετικό πρόσημο, σε αντίθεση με την χρονιά που προηγήθηκε.

 

Συμβουλές Feng Shui 2021

 

Οι καλύτερες διευθύνσεις της πυξίδας για τους Ποντικούς κατά την διάρκεια του 2021 θα είναι ο βοράς και τα νοτιοανατολικά. Τα τυχερά χρώματα της χρονιάς είναι το λευκό, το μπλε και το γκρι και καλό θα ήταν να προμηθευτείτε αξεσουάρ σ αυτούς τους χρωματικούς τόνους για να προσελκύσετε την τύχη σας. Οι τυχεροί σας αριθμοί για το 2021 είναι το 1 και το 6.

 

Τύχη για το 2021

 

Οι τυχερές σας μέρας θα είναι η 4η και η 13η μέρα κάθε σεληνιακού κύκλου. Τα τυχερά σας λουλούδια είναι φέτος τα λίλιουμ και οι βιολέτες. Θα αποδειχτούν όμως άτυχοι για σας, εάν είναι χρώματος κίτρινου ή καφέ, είναι 5 ή 9 τεμάχια ή εάν τα τοποθετήσετε στην νότια πλευρά του σπιτιού ή του χώρου σας.

 

Εν κατακλείδι

 

Η χρονιά του μεταλλικού Βουβαλιού είναι μια θετική χρονιά για τους Ποντικούς! Σύμφωνα με τις ετήσιες προβλέψεις, θα πρέπει να δουλέψετε σκληρά και με αποφασιστικότητα, για να καταφέρετε σπουδαία πράγματα στην ζωή σας. Θα παρουσιαστούν καινούργιες ευκαιρίες και θα πρέπει να κάνετε καλή χρήση για να κάνετε θετικές αλλαγές. Φροντίστε τα οικονομικά και την υγεία σας και κάντε προτεραιότητα σας την οικογένεια σας.

 

Καλή, Ειρηνική, Δημιουργική και Γόνιμη Χρονιά!

 

Αλίντα Κανάκη

 

 

 

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.