Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου 2021

Οικονομική εύνοια Φεβρουαρίου 2021 Αφροδίτη στον Υδροχόο


 

Όταν θέλουμε να εξετάσουμε την μελλοντική πορεία των οικονομικών μας, δύο είναι οι πλανήτες του ηλιακού μας συστήματος που συνδέονται με τα υλικά αγαθά, την ευμάρεια και την οικονομική επιτυχία: ο Δίας και η Αφροδίτη. Ο Δίας συνθέτει την μεγαλύτερη εικόνα, την γενικότερη οικονομική πορεία και τις μακροχρόνιες οικονομικές τάσεις, ενώ η Αφροδίτη είναι συνδεδεμένη περισσότερο με την καθημερινότητα μας, τον μικρόκοσμο μας και τις μικρές αλλά εξαιρετικά ευεργετικές ανάσες που μας χαρίζει το πλανητικό σύστημα και το σύμπαν. Στο άρθρο μας αυτό θα σκιαγραφήσουμε ποια από τα ζώδια θα απολαύσουν τα ευεργετικά χάδια της Αφροδίτης μέσα στον Φεβρουάριο και με ποιο τρόπο.

Η Αφροδίτη θα βρίσκεται μέχρι τις 25 Φεβρουαρίου στο ζώδιο του Υδροχόου. Από την θέση της αυτή αναμένεται να φέρει καλή τύχη στον οικονομικό τομέα στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου, του Αιγόκερου, του Ζυγού και του Καρκίνου. Αξιοσημείωτο όμως αυτής της διέλευσης είναι, ότι δεν πρόκειται να δώσει χρήματα σε παραδοσιακά επαγγέλματα ή με παραδοσιακούς τρόπους. Για να κερδίσει κανείς χρήματα το διάστημα που ακολουθεί θα πρέπει να πειραματιστεί και να δημιουργήσει ο ίδιος τις ευκαιρίες του. Τα υλικά αποκτήματα που θα αποκομίσει, μπορεί να έχουν ασυνήθιστη μορφή, όπως να είναι κάποια ακριβά αντικείμενα ή κάποια αποθέματα, που δεν μπορεί να αγγίξει ή να ρευστοποιήσει κανείς άμεσα. Και το κυριότερο, μπορεί να είναι μια ευκαιρία ή ένα παράθυρο στο μέλλον, που θα γεννήσει μια καινούργια πραγματικότητα για την καριέρα και τα εισοδήματα σας. Ας δούμε όμως τι προδιαγράφει ο μήνας για τα πέντε τυχερά ζώδια:

Ταύρος

Για να λάβετε τα δώρα του κυβερνήτη σας, θα πρέπει να επανεξετάσετε την σταδιοδρομία σας και να αλλάξετε πορεία. Ίσως θα πρέπει να εφεύρετε νέους τρόπους να επιτελέσετε το έργο σας, ίσως όμως να πρέπει να ακολουθήσετε μια εντελώς νέα επαγγελματική πορεία, σε ένα διαφορετικό επαγγελματικό κλάδο. Εάν είστε υπάλληλοι, φροντίστε ο νέος σας εργοδότης να διακρίνεται για την φιλελεύθερη, δημοκρατική του διαχείριση, να κινείται δηλαδή στο πνεύμα της εποχής που ανατέλλει. Εάν πάλι είστε επιχειρηματίες ή ελεύθεροι επαγγελματίες, μια πιο φιλελεύθερη και δημοκρατική διοίκηση της επιχείρησης  σας θα έχει εξαιρετικά ευεργετικά αποτελέσματα στην παραγωγική διαδικασία και στα εισοδήματά σας. Σας είναι δύσκολο λόγω ζωδιακών χαρακτηριστικών, αλλά αυτός θα πρέπει να είναι ο δρόμος που οφείλετε να ακολουθήσετε στο εξής, εάν θέλετε να έχετε μια θέση στην νέα εποχή. Σκεφτείτε επίσης τις πιο τρελές και εκκεντρικές ιδέες που θα μπορούσατε να εφαρμόσετε στην δουλειά σας, γιατί η πρωτοπορία και ο νεωτερισμός μπορεί να αποδειχτεί χρυσός στην περίπτωση σας!

Παρθένος

Είστε λεπτολόγοι και προσκολλημένοι σε διαδικασίες παραγωγής ή λειτουργίας, που ναι μεν δίνουν ένα σαφές πλαίσιο λειτουργίας, αλλά με την πάροδο του χρόνου ενδεχομένως να είναι παρωχημένα. Αρχίστε να πειραματίζεστε, ξεφύγετε από τα στενά πλαίσια και βρείτε νέες μεθόδους ή πρακτικές να επιτελέσετε το έργο σας και θα διαπιστώσετε ότι θα αυξηθεί η παραγωγικότητα αλλά και τα κέρδη σας. Τις εποχές που έρχονται θα είναι απαραίτητη η ευελιξία και το ανοιχτό μυαλό, καθώς θα κυριαρχήσουν νέες μέθοδοι παραγωγής και διαχείρισης. Γιατί να μην είστε πρωτοπόροι στον χώρο σας;  Εάν είστε ελεύθεροι επαγγελματίες ή επιχειρηματίες, φροντίσετε να ανανεώσετε τον εξοπλισμό της επιχείρησης σας αλλά και τα ψηφιακά σας μέσα, ενώ εξ ίσου σημαντικό είναι να εισάγετε ένα πιο ομαδικό και φιλελεύθερο χαρακτήρα διοίκησης και εργασίας. Εάν είστε υπάλληλοι, το μέλλον σας προδιαγράφεται φωτεινότερο, εργαζόμενοι μέσα σε μια ομάδα.

Αιγόκερως

Οι Αιγόκεροι δεν αναμένεται να αντιμετωπίσουν ιδιαίτερα οικονομικά προβλήματα μέσα στον μήνα που ακολουθεί. Θα έχουν αρκετά εισοδήματα να καλύψουν τις ανάγκες τους αλλά και να ξεδώσουν λίγο με ψώνια που θα τους ανεβάσουν ψυχολογικά. Θα μπορέσετε όμως να κατακτήσετε μεγαλύτερη οικονομική άνεση, εάν καταφέρετε να ξεφύγετε από ασφάλεια του γνωστού και σίγουρου. Πειραματιστείτε με νέους τρόπους να κερδίσετε χρήματα ή από διαφορετικές, μη παραδοσιακές για σας μορφές επενδύσεων. Μια νέα προσέγγιση σε ζητήματα οικονομικής φύσης θα είναι πολύ πιο κερδοφόρα τώρα πιά από την παραδοσιακή, καθώς με την κατάρρευση των οικονομιών οι σταθερές σας αξίες δεν θα μπορούν να εγγυηθούν κερδοφορία. Επενδύστε στο διαδίκτυο με όποιο τρόπο θεωρήσετε κερδοφόρο, στην νέα τεχνολογία, στα ψηφιακά νομίσματα ή οτιδήποτε είναι νεωτεριστικό, πρωτοπόρο και ξεφεύγει από τα κλασσικά και τετριμμένα.

Ζυγός

Ο κυβερνήτης σας, η Αφροδίτη, μπορεί να σας ευνοήσει τον μήνα αυτό με πολυτελή δώρα, τα οποία όμως θα ξεφεύγουν από τα συνηθισμένα. Μπορεί να είναι κάτι υπερβολικό ή κάτι εξαιρετικά καινοτόμο.  Επιτυχίες μπορείτε να έχετε μέσα στον Φεβρουάριο και αυξημένη κερδοφορία στις αγοραπωλησίες ακινήτων, σε δημοπρασίες ή από κερδοσκοπικές κινήσεις, εάν διακινείτε μεγάλα χρηματικά ποσά. Ένα χόμπι σας, που το αντιμετωπίζετε με σοβαρότητα και επενδύετε χρόνο και χρήμα, μπορεί το διάστημα αυτό να σας αποφέρει κάποια ανέλπιστη κερδοφορία, ενώ εάν είστε ελεύθεροι επαγγελματίες μπορείτε να βελτιώσετε την κερδοφορία ή να αυξήσετε τα εισοδήματα σας, εντάσσοντας κάτι νέο και πρωτοποριακό στην παλέτα των υπηρεσιών ή προϊόντων που προσφέρετε.

Καρκίνος

Και για τους Καρκίνους ο μήνας Φεβρουάριος προσφέρει οικονομικές ανάσες, μόνο που τα χρήματα δεν θα προέρχονται αποκλειστικά από τις επαγγελματικές σας δραστηριότητες. Θα υπάρξουν άνθρωποι γύρω σας που θα θελήσουν να σας στηρίξουν οικονομικά, να καλύψουν τις ανάγκες σας, να σας χρηματοδοτήσουν στις δύσκολες αυτές εποχές, ενώ κάποιοι θα απολαμβάνετε εκπτώσεις και δώρα ή χρηματικά μπόνους, που θα σας βοηθήσουν να επιπλεύσετε οικονομικά. Εάν είστε ελεύθεροι επαγγελματίες, μέσα στον μήνα θα μπορέσετε να βρείτε ευκολότερα από κάθε άλλη περίοδο επενδυτές για την επιχείρηση σας ή χορηγούς για τις δραστηριότητες σας.

Η πιο ευνοϊκή από άποψη οικονομικών ημέρα του μήνα για τα πιο πάνω ζώδια είναι η 11 Φεβρουαρίου, με την σύνοδο Αφροδίτης-Δία στον Υδροχόο. Είναι μια μέρα που θα φέρει ευκαιρίες, τύχη και μια ευκολία να κερδίσει κανείς ακόμη και μεγάλα χρηματικά ποσά.

Μετά τις 25 Φεβρουαρίου, που η Αφροδίτη εισέρχεται στους Ιχθείς, η προσοχή στρέφεται πλέον από το υλικό στο πνευματικό. Οι άνθρωποι είναι πιο πρόθυμοι να προσφέρουν στους γύρω τους, να κάνουν δωρεές και να αφιερώσουν χρόνο και χρήμα στην φιλανθρωπία. Το περίεργο όμως είναι, ότι όσοι προσφέρουν ανιδιοτελώς στους λιγότερο τυχερούς, θα απολαύσουν με το παραπάνω υλικές ευλογίες. Γιατί το σύμπαν απαιτεί να δώσουμε για να έχουμε λαμβάνειν. Το διάστημα που ξεκινάει τις τελευταίες μέρες του μήνα και συνεχίζεται μέσα στον Μάρτιο, με την διέλευση της Αφροδίτης μέσα από το ζώδιο των Ιχθύων, ευνοημένοι της θεάς τύχης θα είναι οι Δίδυμοι, οι Ζυγοί, οι Υδροχόοι, οι Σκορπιοί και οι Λέοντες. Θα τους δούμε όμως αναλυτικότερα στην επισκόπηση του Μαρτίου.  

Αλίντα Κανάκη

Δημήτρης Μήτρας   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.