Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου 2021

Ανάδρομος Ερμής στον Υδροχόο 30 Ιανουαρίου – 21 Φεβρουαρίου 2021



Ο Ερμής διέρχεται μέσα από το ζώδιο του Υδροχόου ήδη από τις 8 Ιανουαρίου, όπου συναντάται με Δία, Κρόνο, Ήλιο και Αφροδίτη κατά την διάρκεια της παραμονής του στο ζώδιο αυτό του αέρα. Στις 30 Ιανουαρίου θα βρεθεί σε στάση στις 26ο 29΄ για να γυρίσει την επόμενη μέρα ανάδρομος. Είναι ο πρώτος πλανήτης που θα γυρίσει ανάδρομος μέσα στο 2021, μια ανάδρομη πορεία που θα διαρκέσει μέχρι τις 21 Φεβρουαρίου. Στο τέλος της θα βρεθεί στην 11ο 01΄ και θα ολοκληρώσει το πέρασμα του μέσα από τον Υδροχόο στις 15 Μαρτίου 2021.

Το διάστημα το είκοσι περίπου αυτών ημερών οφείλουμε να είμαστε προσεκτικοί στις επικοινωνίες μας, να διαφυλάξουμε σημαντικά για την δουλειά και την προσωπική μας ζωή έγγραφα, να είμαστε προσεκτικοί με τον ηλεκτρονικό μας εξοπλισμό και να μην βασιζόμαστε αβασάνιστα στις πληροφορίες που φτάνουν στα αυτιά μας. Καλό θα είναι επίσης να μην συνάψουμε σε νέες συμφωνίες, να μην προχωρήσουμε σε καινούργιες συνεργασίες, να αποφύγουμε αγοραπωλησίες και γενικά οτιδήποτε που μπορεί να μας δεσμεύσει μακροχρόνια. Συνιστάται επίσης να αποφύγουμε παραγγελίες εμπορευμάτων από το διαδίκτυο, γιατί μπορεί να χάσουμε τα χρήματά μας ή να παραλάβουμε ελλαττωματικά εμπορεύματα.

Ο Ερμής στην παρούσα ανάδρομη πορεία του θα σχηματίσει κάποιες σημαντικές όψεις που παρουσιάζουν ένα ξεχωριστό ενδιαφέρον. Η πρώτη σημαντική όψη είναι μια σύνοδος Ήλιου-Ανάδρομου Ερμή που θα πραγματοποιηθεί στις 8 Φεβρουαρίου. Είναι μια όψη που θα φέρει προβλήματα και νευρικότητα, πιθανά κάποια έντονα καιρικά φαινόμενα που θα προκαλέσουν κυκλοφοριακά προβλήματα. Οι συναντήσεις και οι συζητήσεις δεν θα εξελιχθούν όπως θα το επιθυμούσαμε, ενώ εάν διεκδικούμε την περίοδο αυτή θέσεις και αξιώματα, τιμές και καταξίωση, το αποτέλεσμα θα είναι φτωχότερο του αναμενόμενου.

 

Η σύνοδος ανάδρομου Ερμή-Ήλιου θα σηματοδοτήσει μια κρίσιμη καμπή, που αναμένεται να επηρεάσει κυρίως τον επαγγελματικό τομέα. Πιθανά να υπάρξουν απολύσεις υπαλληλικού προσωπικού και μια δυσκολία εξεύρεσης εργασίας. Οι εξελίξεις θα είναι απρόσμενες και θα είναι μοιραίες. Αλλαγές και ανατροπές θα υπάρξουν επίσης στην πολιτική, στην οικονομία, ενώ στις κοινωνίες θα επικρατεί μια συγκρουσιακή ατμόσφαιρα. Μπορεί όμως με την όψη αυτή, πέρα από τις δυσκολίες που θα φέρει στην επιχειρηματικότητα και την απασχόληση, να ευνοήσει την δημιουργικότητα ή ακόμη και να πραγματοποιηθούν τυχαίες επιστημονικές ανακαλύψεις. Από την όψη αυτή πλήττονται κυρίως Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι του πρώτου δεκαημέρου ή όσοι έχουν σημαντικούς πλανήτες στις πρώτες μοίρες των ζωδίων αυτών.

Δύο μέρες αργότερα, στις 10.2, ακολουθεί ένα τετράγωνο Ανάδρομου Ερμή-Άρη! Είναι μια όψη που θα φορτίσει ακόμη περισσότερο την ατμόσφαιρα, καθώς ο Άρης θα φέρει εντάσεις και διαπληκτισμούς, εγωιστικές συμπεριφορές, ρήξεις, ξεροκεφαλιά και ατυχήματα. Τα οικογενειακά προβλήματα θα είναι μεγάλα, και καλό θα ήταν να τα χειριστείτε με προσοχή και αυτοσυγκράτηση, ενώ θα είναι μια εξαιρετικά δυσμενής περίοδος για μεγάλα ταξίδια. Οι σχέσεις μεταξύ συντρόφων θα επιδεινωθούν και τα ζευγάρια εκείνα που αντιμετωπίζουν μακροχρόνια προβλήματα μπορεί να καταλήξουν στο διαζύγιο ή στο χωρισμό.

Προσέξτε την συμπεριφορά και τα λεγόμενα σας, γιατί μια μικρή παρασπονδία ή στραβοπάτημα μπορεί να οδηγήσουν σε ανεξέλεγκτες καταστάσεις, τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό ή κοινωνικό επίπεδο. Δείξτε ανοχή και ανεκτικότητα στην αγένεια των γύρω σας, επιβληθείτε της παρόρμησης σας να έρθετε στα χέρια με όποιον έχετε ανά πάσα στιγμή μπροστά σας, μήπως και μπορέσετε να αποφύγετε την καταστροφή. Από το τετράγωνο αυτό πλήττονται κυρίως Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι του δεύτερου δεκαημέρου.

Οι μεγάλες εντάσεις ωστόσο φαίνεται να τελειώνουν, τουλάχιστον σε ότι έχει σχέση με τον Ερμή, με το τετράγωνο Ερμή-Άρη, γιατί στις 13 και 14 Φεβρουαρίου έχουμε δύο συνόδους που θα μας φέρουν και κάποιες πιο ευχάριστες εξελίξεις.

Η πρώτη αφορά μια σύνοδο Ανάδρομου Ερμή-Αφροδίτης που μπορεί να μας φέρει σε επαφή με άτομα από το παρελθόν, να έχουμε ευχάριστες συναντήσεις και συνομιλίες, μια ευκολία στην έκφραση συναισθημάτων και ανταλλαγή ερωτικών μηνυμάτων. Η δεύτερη είναι μια σύνοδος Ανάδρομου Ερμή-Δία που μπορεί να φέρει χαρά και γέλια, ευχάριστες ειδήσεις και επιτυχή κατάληξη σε γραφειοκρατικά ζητήματα που μας απασχολούν. Μπορεί επίσης να έχουμε ευχάριστες ειδήσεις από ένα άτομο ή να πραγματοποιήσουμε μια συνάντηση που θα αλλάξει την τύχη μας. Και οι δύο αυτές σύνοδοι της 13 και 14 Φεβρουαρίου αφορούν Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους του δεύτερου δεκαήμερου. 


Κριός

Η εμμονή και το πείσμα σας είναι παροιμιώδη, την περίοδο αυτή όμως θα ξεπεράσετε τον εαυτό σας! Καθώς όμως ο Ερμής θα διέρχεται τον 11 οίκο σας, μπορεί να κάνετε μεγάλη ζημιά στις φιλικές και κοινωνικές σας σχέσεις.

 

Ταύρος

Ο Ερμής διέρχεται ανάδρομος τον 10 οίκο σας και σας δημιουργεί μεγάλα προβλήματα στον τομέα της καριέρας. Προσέξτε τις κινήσεις σας και μην κάνετε οτιδήποτε που θα μπορούσε να θέση σε κίνδυνο το επαγγελματικό σας μέλλον.

 

Δίδυμοι

Λαχταράτε για εξόδους, καίγεστε για εξερευνήσεις, ταξίδια και διασκεδάσεις, αλλά ακόμη και αν οι συνθήκες το ευνοήσουν, λόγω των ανατροπών και των απρόβλεπτων συμβάντων έχετε πολύ μικρές πιθανότητες να περάσετε καλά και να αποφύγετε εντάσεις και διαπληκτισμούς, με τον ανάδρομο Ερμή να διέρχεται τον 9ο οίκο σας.

 

Καρκίνοι

Ο Ερμής ενεργοποιεί τον 8 οίκο του ωροσκοπίου σας, έναν οίκο που συνδέεται με τα πάθη και την σεξουαλική σας ζωή. Κατά την περίοδο της ανάδρομης πορείας του αναμένεται να αντιμετωπίσετε ανατροπές ή δυσκολίες επικοινωνίας με το ταίρι σας στον τομέα αυτό.

 

Λέων

Ο ανάδρομος Ερμής πλήττει έναν σημαντικό τομέα της ζωής σας, καθώς θα διέρχεται τον 7ο ηλιακό σας οίκο, που αφορά τις συνεργασίες και τους συνεταιρισμούς. Προσοχή στην επικοινωνία σας, γραπτή και προφορική για να μην δημιουργήσετε αξεπέραστα προβλήματα που θα σας πάνε πολύ πίσω.

 

Παρθένος

Ο 6ος οίκος του ωροσκοπίου σας που αφορά την εργασία ενεργοποιείται με τον Ερμή από τον Υδροχόο και την περίοδο της ανάδρομης κίνησης τους θα έρθετε αντιμέτωποι με όλες εκείνες τις ενοχλητικές αναβολές, ακυρώσεις, τα απίστευτα λάθη και τις εντάσεις στον επαγγελματικό σας χώρο.

 

Ζυγός

Ο ανάδρομος Ερμής θα διέρχεται τον 5ο οίκο σας, που αντιπροσωπεύει την δημιουργικότητα, την έμπνευση, τον έρωτα και τα παιδιά. Όσοι ασκούν δημιουργικά επαγγέλματα πιθανών να στερέψουν από ιδέες το διάστημα αυτό, ενώ δεν αποκλείονται συγκρούσεις με τους απογόνους σας.

 

Σκορπιός

Η οικογένεια και το σπίτι σας φυσικός χώρος πλήττονται για το ζώδιο σας με τον ανάδρομο Ερμή στον 4ο ηλιακό σας οίκο. Αποφύγετε με κάθε τρόπο συγκρούσεις με τα μέλη της οικογένειας σας, καθώς και πιθανές επισκευές στην κατοικία σας. και προετοιμαστείτε για πιθανές βλάβες εξοπλισμού ή δικτύων.

 

Τοξότης

Είστε εξωστρεφείς και επικοινωνιακοί, η χαρά της παρέας, μόνο που το διάστημα αυτό, με τον ανάδρομο Ερμή στον 3ο οίκο (επικοινωνία και συγγενείς) η κάθε πλάκα σας μπορεί να ηχεί στα αυτιά των γύρω σας σαν προσβολή και να φέρνει ένταση και συγκρούσεις. Υπομονή και θα περάσει…

 

Αιγόκερως

Ο ανάδρομος Ερμής στον Υδροχόο σας χτυπάει εκεί που πονάτε περισσότερο, δηλαδή στα χρήματα και στα υλικά σας αποκτήματα, καθώς θα διέρχεται τον 2ο οίκο του ωροσκοπίου σας. Προσέξτε να μην πέσετε θύματα ληστείας, κλοπής ή απάτης το διάστημα αυτό. Εξασφαλίστε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τα υπάρχοντα σας.

 

Υδροχόος

Είστε από την φύση σας αρκετά θερμοκέφαλοι, το διάστημα όμως αυτό, με τον ανάδρομο Ερμή στον 1ο και σημαντικότερο οίκο του ωροσκοπίου σας, απλά δεν θα μπορείτε να συνεννοηθείτε με κανέναν και θα είστε στα όρια νευρικής κρίσης. Άλλα θα λέτε, άλλα θα καταλαβαίνουν οι γύρω σας… Συγκρατηθείτε, λίγες βδομάδες είναι και θα περάσουν.

 

Ιχθείς

Ο ανάδρομος Ερμής θα διέρχεται τον 12ο οίκο (κρυφά, μυστικά, απόκρυφα) και θα σας φέρει εσωστρέφεια. Θα έχετε την ανάγκη να αποτραβηχτείτε από τον κόσμο και να ασχοληθείτε με τον εαυτό σας, τις ψυχικές και πνευματικές σας ανάγκες.

 

Αλίντα Κανάκη

Δημήτρης Μήτρας

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.