Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου 2021

Άρης στον Ταύρο Έως 4 Μαρτίου 2021


Μετά από μια παραμονή πέραν του εξαμήνου (28.6.20-07.01.21) στο ζώδιο του Κριού, ο Άρης πέρασε ήδη από τις 7 Ιανουαρίου στον Ταύρο, όπου και θα παραμένει μέχρι τις 4 Μαρτίου 2021. Η διέλευση του πλανήτη του πολέμου μέσα από το πιο σταθερό και αμετακίνητο από τα ζώδια της γης, τον φέρνει σε θέση αδυναμίας, και ως εκ τούτου αναμένεται να μειωθούν λίγο οι ταχύτητες, να στραφεί η προσοχή μας στην καλοπέραση και την χαλάρωση, αλλά και να ακολουθήσουμε λίγο πιο σταθερή πορεία, να επιμείνουμε στις προσπάθειες μας και να γίνουμε λίγο πιο πρακτικοί στις πρωτοβουλίες που θα αναλάβουμε το δίμηνο αυτό.

Ο Άρης διερχόμενος το ζώδιο του Ταύρου, το σπίτι της Αφροδίτης, δεν αισθάνεται βολικά, είναι έξω από τα νερά του. Κυριαρχεί η ισχυρή μας θέληση για κατάκτηση υλικής και συναισθηματικής ασφάλειας, γινόμαστε όμως περισσότερο απρόθυμοι να ελιχθούμε για να πετύχουμε τους στόχους μας, καθώς και πιο νωθροί στις αντιδράσεις μας. Οι ρυθμοί είναι πιο αργοί και η φλόγα του Άρη δεν καίει με την ίδια ένταση που είχε όσο διερχόταν τον Κριό. Η κτητική μας φύση από την άλλη ξυπνά και θεριεύει, φέροντας αρκετές δυσκολίες στις συναισθηματικές μας σχέσεις.

Μέσα στο δίμηνο που ακολουθεί ο Άρης θα σχηματίσει δύσκολες όψεις με Κρόνο, Δία, Ουρανό και Πλούτωνα, βάζοντας φωτιά σε πολλούς τομείς της δημόσιας ζωής. Θα είναι ένα διάστημα με εντάσεις και αντιπαραθέσεις, αστάθεια οικονομική και πολιτική, ξαφνικά γεγονότα, ενώ δεν θα λείπουν και έντονα καιρικά φαινόμενα, καθώς και ισχυρές σεισμικές δονήσεις. Η εποχή μπορεί να φέρει τρομοκρατικά χτυπήματα, εμπρησμούς ή εκρήξεις και σε κάποιες περιοχές του κόσμου θα δοκιμαστεί σοβαρά η ειρήνη, με αντίπαλες χώρες να είναι με το δάχτυλο στην σκανδάλη! Η πανδημία αναμένεται να περάσει στην επόμενη της φάση, ενώ οι περιορισμοί, η ανέχεια και η ανελευθερία θα οδηγήσουν σε όλο και μεγαλύτερες κοινωνικές αναταραχές σε πολλές χώρες του κόσμου. Η υφήλιος θα μοιάζει όλο και περισσότερο με ένα καζάνι που βράζει, έτοιμο να εκραγεί.

Σε προσωπικό επίπεδο κερδισμένοι της διέλευσης αυτής αναμένεται να είναι Παρθένοι, Αιγόκεροι, Καρκίνοι και Ιχθείς, ενώ Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι θα πρέπει να προσέξουν τις δαπάνες τους! Ας δούμε όμως αναλυτικά και ανά ζώδιο, ποιόν τομέα της ζωής μας θα επηρεάσει η διέλευση αυτή.

 

Κριός

 

Ο Άρης θα κινείται στον δεύτερο ηλιακό σας οίκο, αυτόν των οικονομικών σας, δίνοντας σας ευκαιρίες να βελτιώσετε τα οικονομικά σας. Θα μπορέσετε να έχετε καλύτερο έλεγχο των δαπανών σας, ενώ το διάστημα που ακολουθεί ενδεχομένως να βρείτε μια νέα πηγή εισοδημάτων.

 

Ταύρος

 

Όντας στον 1ο ηλιακό σας οίκο, ο Άρης θα σας δώσει την ώθηση που χρειάζεστε για να κινητοποιηθείτε, ώστε να πετύχετε τους στόχους σας. Το δίμηνο που ακολουθεί θα έχετε την δυνατότητα και ενδεχομένως και τις ευκαιρίες να κάνετε ριζικές αλλαγές στην ζωή σας, ώστε να χτίσετε ένα σταθερό υπόβαθρο, πάνω στο οποίο θα μπορέσετε να οικοδομήσετε με ασφάλεια το μέλλον σας.

 

Δίδυμοι

 

Ο Άρης όντας στον 12ο οίκο του ωροσκοπίου σας, αναμένεται να φέρει στον προσκήνιο ανασφάλειες και προβληματισμούς σχετικά με το μέλλον σας. Μέχρι τις 4 Μαρτίου θα πρέπει να αξιολογήσετε την μέχρι στιγμής πορεία σας και να καταστρώσετε καινούργια σχέδια, που θα μπορούσαν να σας οδηγήσουν σε ένα καλύτερο αύριο. Προετοιμαστείτε, ώστε στις αρχές Μαρτίου που ο πλανήτης του πολέμου θα περάσει στο δικό σας ζώδιο, να είστε έτοιμοι να πραγματοποιήσετε ριζικές αλλαγές στην ζωή σας.

 

Καρκίνος

 

Ο Άρης στον 11ο οίκο θα φέρει αρκετή εξωστρέφεια στο ζώδιο σας το διάστημα που ακολουθεί. Θα έχετε την ανάγκη να βγείτε έξω, να διασκεδάσετε, να βρεθείτε με φίλους και παράλληλα να αφιερώσετε χρόνο στο ταίρι σας. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου σας μπορεί να πραγματοποιήσουν μια γνωριμία, που θα οδηγήσει σε μια μόνιμη και σταθερή σχέση.

 

Λέων

Η καριέρα σας θα βρίσκεται στο επίκεντρο με τον Άρη στον 10ο οίκο του ωροσκοπίου σας! Θα έχετε την ανάγκη να βγείτε μπροστά, να δείξετε την αξία και τα ταλέντα σας, να διεκδικήσετε την αναγνώριση των προσπαθειών σας. Προσοχή όμως σε τυχόν εντάσεις και προστριβές που μπορεί να προκληθούν από τον υπέρμετρο ζήλο σας… 

 

Παρθένος

 

Το πέρασμα του Άρη από τον Ταύρο και μέσα από τον 9ο οίκο σας είναι εξαιρετικά ευνοϊκό για το ζώδιο σας! Το διάστημα που ακολουθεί θα έχετε την ευκαιρία να διευρύνετε τις γνώσεις και τους ορίζοντες σας, ίσως να πραγματοποιήσετε κάποια ταξίδια, αν και είναι μειωμένες οι πιθανότητες με τις συνθήκες που θα επικρατούν, ή να εγκατασταθείτε στο εξωτερικό, σε κάποια χώρα που θα προσφέρει καλύτερες προοπτικές εξέλιξης ή ανώτερο βιοτικό επίπεδο.

 

Ζυγός

 

Ο 8ος ηλιακός οίκος που ενεργοποιείται με την διέλευση του Άρη από τον Ταύρο θα σας φέρει αντιμέτωπους με τα οικονομικά σας αδιέξοδα. Το πέρασμα αυτό θα σας αναγκάσει να κινητοποιηθείτε, εάν αντιμετωπίζετε προβλήματα με χρέη, και να αναζητήσετε βιώσιμες λύσεις. Και στην συναισθηματική σας ζωή όμως μπορεί να υπάρξουν αλλαγές, είτε με την επιστροφή σας σε έναν σύντροφο, με τον οποίο είχατε διακόψει, είτε με ένα νέο πειρασμό που θα μπει στην ζωή σας και θα σας αναγεννήσει.

 

Σκορπιός

 

Με τον Άρη στον Ταύρο και στον 7ο οίκο σας, το δίμηνο που έρχεται στρέφετε την προσοχή σας στις συναισθηματικές σας σχέσεις. Αφιερώνετε περισσότερο χρόνο και ενέργεια στο ταίρι σας και κάνετε ότι περνάει από το χέρι σας να βελτιώσετε το κλίμα στην σχέση ή στο γάμο σας. Οι αδέσμευτοι έχουν αυξημένες πιθανότητες το διάστημα αυτό να βρουν τα ιδανικό τους ταίρι!

 

Τοξότης

 

Ο 6ος ηλιακός σας οίκος ενεργοποιείται με τον Άρη στον Ταύρο και το δίμηνο που ακολουθεί η προσοχή σας θα είναι στραμμένη στην καριέρα σας. Θα σας δοθεί η ευκαιρία να κατακτήσετε τους επαγγελματικούς σας στόχους, θα πρέπει όμως να είστε προετοιμασμένοι για σκληρή δουλειά και ελάχιστο ελεύθερο χρόνο ή διασκέδαση. 

 

Αιγόκερως

 

Οι δυσκολίες φαίνεται να τελειώνουν και με τον Άρη στον 5ο ηλιακό σας οίκο, καθώς εισέρχεστε σε μια περίοδο έντονης δημιουργικότητας αλλά και ερωτικού πάθους. Το δίμηνο που ακολουθεί έχετε την ευκαιρία να ασχοληθείτε με πράγματα που σας ευχαριστούν, χαλαρώνοντας έτσι από τις πολλές και μεγάλες δυσκολίες που περάσατε τα τελευταία χρόνια, να δημιουργήσετε αλλά και να ερωτευθείτε. Ένα φλερτ μπορεί τώρα να καρποφορήσει, ενώ οι παντρεμένοι ή δεσμευμένοι θα έχουν την ευκαιρία να βελτιώσουν την σχέση τους με τον σύντροφό τους. 

 

Υδροχόος

 

Ο Άρης στον 4ο ηλιακό σας οίκο για το επόμενο δίμηνο στρέφει την προσοχή σας στην οικογένεια  και το σπίτι σας. Προβλήματα που υπάρχουν στο κομμάτι αυτό της ζωής σας θα πρέπει τώρα να επιλυθούν. Αποφύγετε διαπληκτισμούς και αντιπαραθέσεις με το ταίρι ή τα μέλη της οικογένειας σας, γιατί θα φέρετε τα αντίθετα από τα επιθυμητά αποτελέσματα. Συνιστάται αντίθετα να δώσετε λίγο περισσότερη προσοχή στις θέσεις και απόψεις τους και να προσπαθήσετε να συμβιβάσετε αποκλίνουσες απόψεις, αντί να επιβάλετε την θέση σας.

 

Ιχθείς

 

Ο Άρης στον 3ο οίκο σας θα φέρει το δίμηνο που ακολουθεί μια επικοινωνιακή δεινότητα στο ζώδιο σας και μια βελτίωση των σχέσεων σας με τους γύρω σας. Θα έχετε την ευκαιρία να πραγματοποιήσετε καινούργιες γνωριμίες και να διευρύνετε τον φιλικό και κοινωνικό σας κύκλο. Οι ελεύθεροι του ζωδίου σας μπορεί να ξεκινήσουν μια καινούργια σχέση, ενώ άτομα που έχουν μια δημιουργική απασχόληση θα έχουν γόνιμη φαντασία και έμπνευση.

Αλίντα Κανάκη

Δημήτρης Μήτρας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.