Τετάρτη 14 Απριλίου 2021

Απρίλιος 2021 – Τα δυναμικά ζώδια του μήνα


Ο Απρίλιος θα ευνοήσει από άποψη βιορυθμών και ενεργειακών επιπέδων τέσσερα ζώδια του ζωδιακού να δραστηριοποιηθούν και να κατακτήσουν κάποια σημαντικά βήματα προόδου στην ζωή τους. Πίσω από την δυναμικότητα που θα επιδείξουν θα βρίσκονται οι διελεύσεις Ήλιου και Άρη, καθώς και κάποιες σημαντικές θετικές όψεις που θα σχηματίσουν μέσα στον μήνα. Ας δούμε όμως ποιεί είναι οι τυχεροί.

Το πρώτο εικοσαήμερο του μήνα ο Ήλιος θα βρίσκεται στο ζώδιο του Κριού, γεμίζοντας τον αισιοδοξία και ενέργεια, όχι ότι του λείπει ποτέ. Η αυτοπεποίθηση του είναι εξαιρετικά τονισμένη, το ίδιο και ο εγωισμός του. Είναι ασταμάτητοι, ακαταμάχητοι, ανεξάρτητοι και ανοίγουν νέους δρόμους, επιλύοντας χρόνια προβλήματα και παραμερίζοντας εμπόδια από τον δρόμο τους. Οι γενναίοι και πρωτοπόροι του ζωδίου θα αποκομίσουν αναλογικά μεγαλύτερα οφέλη, καθώς αναμένεται να αναπτύξουν σημαντικές πρωτοβουλίες. Ο ανταγωνισμός που θα αντιμετωπίσουν θα είναι έντονος, αλλά εάν επικεντρώσουν την δράση τους σε ζητήματα που τους ενδιαφέρουν άμεσα και είναι ζωτικής σημασίας για την εξέλιξη τους, δεν υπάρχει περίπτωση να βγουν χαμένοι.

Οι σημαντικές ημερομηνίες για τους Κριούς το διάστημα αυτό είναι η πρώτη μέρα του μήνα, κατά την οποία ένα εξάγωνο Ήλιου-Κρόνου τους δίνει σταθερότητα, αντοχή και δυναμισμό να πετύχουν μια σημαντική νίκη. Άλλα τρία διαδοχικά εξάγωνα (Ήλιου-Δία, Ερμή-Δία και Ερμή-Άρη), με επιρροή μεταξύ 13 και 16 Απριλίου δημιουργούν ευνοϊκές συνθήκες για την προώθηση των επιδιώξεων τους και την κατάκτηση φήμης και καταξίωσης.

Το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα μετακινείται ο Ήλιος στο ζώδιο του Ταύρου και τα φώτα της ράμπας περνάνε πλέον από τον Κριό στον Ταύρο. Η φυσική δύναμη των Ταύρων θα τονωθεί, το σημαντικό όμως δώρο του Ήλιου θα είναι η τόνωση της υπομονής και η αύξηση της αντοχής τους, ώστε να ξεπεράσουν με ευκολία τις πιέσεις της περιόδου. Για να πετύχει ωστόσο ο Ταύρος στις επιδιώξεις του θα πρέπει να ενεργοποιηθεί, να αναλάβει δράση, να κυνηγήσει τα όνειρά του. Δεν χρειάζονται όμως υπερβολές. Οι κινήσεις θα πρέπει να είναι μετρημένες και αποδοτικές. Η πιο ευνοϊκή μέρα είναι η 22/4, με ένα εξαιρετικό τρίγωνο Ήλιου-Σελήνης να χαρίζει δύναμη και αντοχή.

Ο Άρης θα φιλοξενείται μέχρι τις 23 Απριλίου στο ζώδιο των Διδύμων, χαρίζοντας τους ενέργεια, σθένος, πρωτοποριακή δράση και φυσική δύναμη. Η ταχύτητά τους θα ενισχυθεί, το ίδιο και η ευελιξία τους, ενώ το διάστημα αυτό δεν θα έχουν αντίπαλο στην διαλεκτική. Οι ελεύθεροι επαγγελματίες και επιχειρηματίες του ζωδίου που αντιμετωπίζουν προστριβές και διενέξεις, μπορούν να κλείσουν διαφωνίες προς όφελός τους μέσα από διαπραγματεύσεις όσο φιλοξενείται ο Άρης στο ζώδιο τους. Η ομιλία και τα επιχειρήματά τους θα είναι τα πιο ισχυρά και αξιόπιστα όπλα στην φαρέτρα τους. Το διάστημα μεταξύ 11 και 19 Απριλίου θα είναι το πιο θετικό για τις υποθέσεις τους, υπό την εύνοια των εξάγωνων Ήλιου-Δία, Ερμή-Δία και Ερμή-Άρη.

Τέλος, στις 23 Απριλίου μετακινείται ο Άρης στο ζώδιο του Καρκίνου και η δράση από τους Διδύμους μεταφέρεται πλέον στους Καρκίνους. Θα ανεβάσουν ταχύτητες οι Καρκίνοι το διάστημα που θα φιλοξενούν τον Άρη, θα είναι πολύ πιο χαρούμενοι και θα κυνηγήσουν τα σημαντικά για την ζωή τους πράγματα, που είναι οι ρίζες τους, το σπίτι και η οικογένεια τους. Και είναι αυτά τα ίδια κομμάτια της ζωής τους, από τα οποία θα αντλήσουν δύναμη, για να παλέψουν για  ένα καλύτερο αύριο. Τα οικογενειακά προβλήματα μπορούν τώρα να επιλυθούν με μεγάλη ευκολία, το ίδιο και ζητήματα που μπορεί να σχετίζονται με την κατοικία τους. Η καλύτερη μέρα για τους Καρκίνους είναι η 26/4, κατά την οποία θα μπορέσουν να συνδυάσουν φυσική δύναμη, σθένος, έμπνευση και συναισθηματική σταθερότητα, υπό την ενεργειακή δυναμική του τριγώνου Άρη-Σελήνης. Η ενέργεια του τριγώνου θα είναι πολύ πιο αποδοτική σε ζητήματα οικογενειακής φύσης ή σπιτιού και λιγότερο σε κοινωνικό επίπεδο.

Αλίντα Κανάκη          

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.