Τρίτη 8 Ιουνίου 2021

Άστρα : Οι μπανανόφλουδες του Ιουνίου 2021


Ο Ιούνιος φιλοξενεί δύο εξαιρετικά θετικά τρίγωνα με τον Δία, τα οποία θα φέρουν χαμόγελα στα χείλη αρκετών του ζωδιακού. Δυστυχώς όμως οι όψεις αυτές δεν είναι αρκετές να μεταστρέψουν το κλίμα ολόκληρου το μήνα, που αναμένεται να είναι αρκετά δύσκολος και απρόβλεπτος.

Θα υπάρξουν μέρες έντασης και ταλαιπωρίας, αναβολών και ακυρώσεων και πολλοί δεν θα μπορέσουν να πετύχουν αυτό που επιδιώκουν, με συνέπεια ή να αναβάλλουν κάποιες δράσεις τους για αργότερα ή να αλλάξουν κατεύθυνση. Τα ζώδια του ζωδιακού κύκλου που θα αισθανθούν την πίεση εντονότερα, είναι οι Κριοί, οι Δίδυμοι, οι Καρκίνοι, οι Παρθένοι, οι Τοξότες και οι Αιγόκεροι, οι πρωτοβουλίες των οποίων μέσα σε συγκεκριμένες περιόδους του μήνα είναι καταδικασμένες σε αποτυχία. Ας δούμε όμως αναλυτικά για κάθε ένα από τα ζώδια αυτά, για πιο λόγο θα συναντήσουν δυσκολίες και εμπόδια.

Κριός

 

Οι Κριοί δεν έχουν καμία πιθανότητα να πετύχουν όσα προσδοκούν, όσο ο κυβερνήτης τους Άρης βρίσκεται στον χαμηλών τόνων Καρκίνο. Δεν θα είναι σε θέση να αναπτύξουν όλες τους τις ικανότητες, να κάνουν τολμηρά και γρήγορα βήματα. Την περίοδο αυτή, πέρα από τα όποια άλλα εμπόδια, η πραγματοποίηση των σχεδίων τους θα εξαρτάται επίσης από τις διαθέσεις των άλλων. Όλο αυτό το σκηνικό τους κάνει ευέξαπτους και ευερέθιστους, με αποτέλεσμα να μεταφέρουν την ένταση της δουλειά στο σπίτι. Προσοχή χρειάζεται ακόμη σε τραυματισμούς, λόγω της αυξημένης έντασης και της απροσεξίας τους. Ευτυχώς για τους Κριούς, στις 11 Ιουνίου περνάει ο Άρης στον πολύ πιο φιλικό προς αυτούς και πολύ πιο δραστήριο Λέοντα, οπότε μπορούν να ανασάνουν και πάλι.

 

Καρκίνος

 

Η παρουσία του Άρη στο ζώδιο τους μέχρι τις 11 Ιουνίου θα απορρυθμίσει τελείως τους εκπροσώπους του ζωδίου. Δεν θα λείπουν οι συγκρούσεις με τους γύρω τους, θα δεχτούν έντονα πλήγματα στις δραστηριότητες τους και επείγοντα ζητήματα θα κινδυνεύουν να τους ξεφύγουν από τον έλεγχο. Δράσεις που θέλουν να υλοποιήσουν θα σκοντάφτουν σε πολύ ισχυρές δυνάμεις αντίστασης, που μπορεί να είναι μια κατάσταση ανώτερης βίας, μια ισχυρή ομάδα που θα βρουν απέναντι τους ή ένα επικίνδυνο και ισχυρό πρόσωπο που θα τους κλείσει τον δρόμο. Ως εκ τούτου, καλό είναι να κινηθούν συντηρητικά μέσα στο πρώτο δεκαήμερο του μήνα, να αποφύγουν αντιπαλότητες και συγκρούσεις, ειδικά με ισχυρά πρόσωπα και να αποδεχτούν το δεδομένο, ότι θα  πρέπει να περιμένουν λίγο για την κατάλληλη στιγμή να δράσουν. Δημόσιες ομιλίες, διαμεσολαβητικές πρωτοβουλίες, διαβουλεύσεις και σύνταξη κειμένων επίσης θα συναντήσουν εμπόδια και δυσκολίες.

 

Δίδυμοι

 

Η ανάδρομη πορεία του κυβερνήτη τους Ερμή μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες της 23ης Ιουνίου θα προκαλέσει σειρά προβλημάτων στους Διδύμους. Οι ενέργειες τους θα είναι αναποτελεσματικές, οι αναβολές και οι αναποδιές θα αποτελούν αιτία να χάσουν σημαντικές προθεσμίες, επαγγελματικά ταξίδια ή θα αναβληθούν ή θα αποδειχτούν άκαρπα, οι επικοινωνίες θα είναι προβληματικές και οι παρανοήσεις και παρεξηγήσεις πολλές. Εάν πρέπει να μετέχουν σε εξετάσεις την περίοδο αυτή, πρέπει να δώσουν μια δημόσια ομιλία ή να συμμετέχουν σε συνομιλίες, οι εξελίξεις δεν θα είναι ευνοϊκές. Καλό είναι να το πάρετε απόφαση, ότι ο Ιούνιος δεν είναι ο μήνας σας και να οργανώνεστε τις εξορμήσεις σας από τα τέλη του μήνα και μετά, για να μην αποσυντονίζεστε από νεύρα και απογοητεύσεις.

 

Παρθένοι

 

Παρόμοια με τους Διδύμους, και οι Παρθένοι που έχουν κυβερνήτης τους τον Ερμή θα πρέπει να είναι υπομονετικοί μέσα στον Ιούνιο, όσο τουλάχιστον είναι ανάδρομος στους Διδύμους. Οι τρέχουσες υποθέσεις τους θα παρουσιάσουν καθυστερήσεις και ξαφνικά εμπόδια, αν δεν μπλοκαριστούν ξαφνικά για ανεξήγητους λόγους. Οι ιδέες τους μπορεί να μην τύχουν της προσοχής που ελπίζανε, ενώ ανοιχτά μέτωπα και άλυτα ζητήματα από το παρελθόν ίσως κάνουν δυναμική επανεμφάνιση. Λάθη σε χειρισμούς ή σε έγγραφα που έγιναν σε παρελθόντα χρόνο θα έρθουν στην επιφάνεια την περίοδο αυτή. Δυσαρεστημένοι πελάτες από το παρελθόν θα εμφανιστούν ξανά και θα τους δημιουργήσουν προβλήματα. Μέχρι τουλάχιστον τις 23 του μήνα καλό θα ήταν να αποφύγουν σημαντικές συναντήσεις, συνομιλίες ή διαβουλεύσεις, επαγγελματικά ταξίδια και κυρίως νέα ξεκινήματα, γιατί τίποτε δεν θα εξελιχθεί όπως θα ελπίζανε.

 

Αιγόκεροι

 

Οι Αιγόκεροι θα συναντήσουν αρκετές δυσκολίες μέσα στον Ιούνιο, καθώς ο κυβερνήτης τους Κρόνος θα είναι ανάδρομος καθ’ όλη την διάρκεια του μήνα. Θα παρουσιαστούν δυσκολίες στην πραγματοποίηση των προγραμματισμένων τους δράσεων και για τον λόγο αυτό συνιστάται να υπάρχει κάποια ευελιξία στα σχέδια τους. Εάν επιμένουν να είναι όλα αυστηρά καθορισμένα και προγραμματισμένα στην κάθε τους λεπτομέρεια, τότε θα έχουν να αντιμετωπίσουν αρκετές αναποδιές και ατυχίες. Θα πρέπει να αποδεχτούν το δεδομένο, ότι όσο διαρκεί η ανάδρομη κίνηση του Κρόνου, θα υπάρχει λιγότερη σταθερότητα στην ζωή τους.

 

Τοξότες

 

Τέλος οι Τοξότες αναμένεται να αντιμετωπίσουν αρκετές περισσότερες δυσκολίες μετά τις 20 Ιουνίου, καθώς ο κυβερνήτης τους Δίας γυρίζει και αυτός ανάδρομος μέχρι τις 18 Οκτωβρίου. Το διάστημα αυτό θα έχουν λιγότερες ευκαιρίες για επέκταση και ανάπτυξη, αρκετά απρόοπτα στον οικονομικό τομέα, λιγότερα ταξίδια από αυτά που ελπίζανε και κάπως πιο  περιορισμένη κοινωνική δραστηριότητα. Το διάστημα μετά τις 20 Ιουνίου η προσοχή τους θα πρέπει να στραφεί από τα εξωτερικά ερεθίσματα στην πνευματική τους ανάπτυξη. Μόνο έτσι θα αποφύγουν τις απογοητεύσεις, τους εκνευρισμούς και την στασιμότητα της περιόδου και τουλάχιστον θα κάνουν κάτι χρήσιμο για την βελτίωση του εαυτού τους και την πνευματική τους ανάταση.


Αλίντα Κανάκη

 

 

 

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.