Τρίτη 8 Ιουνίου 2021

Άστρα : Οι τυχεροί του Ιουνίου 2021


 

Ο Ιούνιος είναι ένας μήνας που φιλοξενεί κάποιες διάσπαρτες θετικές μέρες, δεν θα μας προσφέρει όμως μεγάλα διαστήματα ανακούφισης ή τύχης, τουλάχιστον για τους περισσότερους του ζωδιακού. Και αυτό οφείλεται κυρίως στις διελεύσεις κάποιων πλανητών, που θα μπλοκάρουν την πρόοδο και τις ευκαιρίες.

Ανάμεσα στους τυχερούς του μήνα θα μπορούσαμε να συγκαταλέγουμε τους Διδύμους, καθώς θα φιλοξενούν έναν πανίσχυρο Ερμή στο σπίτι τους, αυτό όμως δεν θα τους ωφελήσει ιδιαίτερα, τουλάχιστον μέσα στον Ιούνιο, καθώς ο Ερμής θα είναι ανάδρομος μέχρι τις 23/6, οπότε δεν θα μπορούν να επιτύχουν ουσιαστικά τίποτε το διάστημα αυτό. Οι Ιχθείς φιλοξενούν τον επεκτατικό Δία, έναν πλανήτη που χαρίζει ευκαιρίες και ανοίγει νέους δρόμους, αλλά θα βληθούν από το τετράγωνο ανάδρομου Ερμή-Ποσειδώνα, το οποίο θα μπορούσε να τους φέρει αντιμέτωπους με απάτες. Ο Λέοντας φιλοξενεί τον δυναμικό Άρη, αλλά ο κυβερνήτης τους Ήλιος θα βρίσκεται στους Διδύμους και στον Καρκίνο, με συνέπεια να υπάρχουν διάθεση και ενέργεια για επιτυχία, αλλά να μην εμφανίζονται ιδιαίτερα αξιόλογες ευκαιρίες στο διάβα τους.

Από το περίγραμμα αυτό γίνεται κατανοητό ότι δεν μπορούμε να περιμένουμε πάρα πολλά μέσα στον Ιούνιο και στην καλύτερη περίπτωση θα υπάρξουν μεμονωμένες μέρες που θα προσφέρουν κάποιες ευκαιρίες σε ορισμένα ζώδια, τις οποίες θα πρέπει να εκμεταλλευτούν, εάν θέλουν να παρουσιάσουν έστω και τα ελάχιστα σημάδια προόδου μέσα στο μήνα.

 

Ιχθείς

 

Ο Δίας που κάνει τα πρώτα του βήματα μετά από μια δωδεκαετία στο ζώδιο των Ιχθύων μπορεί να διευρύνει τους ορίζοντες για τους εκπροσώπους του ζωδίου και να αναπτύξουν ταλέντα που δεν είχαν αξιοποιήσει. Θα ανοίξουν νέες ευκαιρίες και θα μπορέσουν να πραγματοποιήσουν πράγματα, κερδίζοντας την εκτίμηση των γύρω τους. Δεδομένου ότι ο Δίας συμβολίζει την δικαιοσύνη αλλά και την ύπαρξη και προστασία ισχυρών πατρώνων, οι Ιχθείς μπορούν να ελπίζουν στην επιτυχή έκβαση νομικών υποθέσεων τους ή στην στήριξη τους από ένα ισχυρό προστάτη. Η δημοτικότητα τους θα εκτοξευθεί και θα αποκτήσουν ένα νέο status στον κύκλο τους. Το μείον της περιόδου είναι, ότι όλη αυτή η απότομη άνοδος των Ιχθύων θα συνοδευτεί από σχόλια και κουτσομπολιά, ενώ κάποιοι δεν θα διστάσουν να ξεθάψουν παλιές ιστορίες για να τους φέρουν σε δύσκολη θέση.

 

Καρκίνος, Ταύρος, Ζυγός και Λέων

 

Οι Καρκίνοι θα έχουν δύο τυχερά ανοίγματα μέσα στον Ιούνιο. Το πρώτο είναι στις 3-4 του μήνα, με το τρίγωνο Αφροδίτης-Δία από Καρκίνο και Ιχθείς αντίστοιχα. Είναι μια όψη που προσθέτει χάρη και γοητεία και φέρνει τύχη σε επαφές και στην αγάπη. Ευνοεί επίσης ιδιαίτερα τους δημιουργικούς ανθρώπους (σχεδιαστές, ζωγράφους, μουσικούς, στυλίστες, κλπ), οι δημιουργίες των οποίων θα απολαύσουν μεγάλης αναγνώρισης και επιτυχίας.

Η δεύτερη όψη που τους ευνοεί είναι το τρίγωνο Ήλιου-Δία στις 23 Ιουνίου, με τον Ήλιο να φιλοξενείται στο ζώδιο τους. Η όψη δίνει τύχη και ευκαιρίες, άνοιγμα προοπτικών για το μέλλον, επιτυχία, ανάπτυξη και εύκολες λύσεις σε προβλήματα. Η μέρα ευνοεί τις σπουδές και τα ταξίδια, που θα μπορούσαν να βελτιώσουν σημαντικά την  δυνατότητα τους να διεκδικήσουν κάτι καλύτερο για το μέλλον τους. Η προσοχή που μπορεί να προσελκύσουν οι εκπρόσωποι του ζωδίου την μέρα αυτή θα έχει θετικό πρόσημο και θα αποδειχτεί εξαιρετικά επωφελής στο μέλλον.

Οι Ταύροι ευνοούνται από την όψη Αφροδίτης-Δία της 3-4 Ιουνίου, καθώς εμπλέκεται ο κυβερνήτης τους. Μπορούν να έχουν μια ευχάριστη συνάντηση, μια γνωριμία ή να πραγματοποιήσουν ένα πετυχημένο ταξίδι. Στον επαγγελματικό τομέα, το εμπόριο ή οι ανταλλαγές προϊόντων ή υπηρεσιών θα αποδειχτούν επωφελείς, ενώ μπορεί να γίνουν αποδέκτες κάποιου δώρου που δεν περιμένουν.

Οι Ζυγοί, με κυβερνήτη τους επίσης την Αφροδίτη, ευνοούνται από το τρίγωνο Αφροδίτης-Δία στην επαγγελματική και την κοινωνική ζωή. Ίσως να πετύχουν τις μέρες αυτές μια σημαντική επιχειρηματική ή εμπορική συμφωνία. Η ουσία είναι ότι το επαγγελματικό τους προφίλ θα είναι τονισμένο με την παρούσα όψη και θα μπορέσουν να δημιουργήσουν χρήσιμες επαφές για το μέλλον. Ένα ρομάντζο με πρόσωπο του επαγγελματικού τους χώρου ή του χώρου των μέσων ενημέρωσης είναι πιθανό.

Οι Λέοντες από την άλλη ευνοούνται από το τρίγωνο Ήλιου-Δία της 23/6. Δεν χρειάζεται να αγωνίζονται για να αποκτήσουν δημοσιότητα ή επιρροή, καθώς θα φροντίσει γι’ αυτό ο κυβερνήτης τους, ο Ήλιος, με την ευγενική συνδρομή του Δία. Τις μέρες αυτές οι Λέοντες φαίνεται να μπορούν να κερδίσουν κύρος σε ένα επιλεγμένο κύκλο, καθώς και επιρροή. Όσοι εκπρόσωποι του ζωδίου αντιμετωπίζουν σημαντικές δυσκολίες την περίοδο αυτή, θα λάβουν βοήθεια και θα ανακουφιστούν.

Δίδυμοι και Παρθένοι

Με κυβερνήτη τους και τα δύο ζώδια τον Ερμή, αναμένεται να ανασάνουν βαθιά στις 23 του μήνα, όταν θα βρεθεί ο Ερμής σε στάση για να επανέλθει σε ορθή φορά. Η τελευταία βδομάδα του μήνα αναμένεται να είναι αρκετά πιο ήρεμη και ανέφελη και για τα δύο ζώδια, με πιθανότητες επιτυχίας σε όλα τα επίπεδα. Άλλωστε κατά την διάρκεια της ανάδρομης πορείας του κυβερνήτη τους, θα έχουν την δυνατότητα να επανεξετάσουν την πορεία τους, να δουν τα λάθη που έχουν κάνει και να κάνουν κάποια καινούργια σχέδια για το μέλλον, τα οποία θα μπορέσουν να θέσουν σε εφαρμογή στα τέλη του μήνα.

Οι Δίδυμοι θα ευνοηθούν στις διαπραγματεύσεις, τις δημόσιες ομιλίες, στις συναλλαγές, στις εξετάσεις και στην συγγραφή κειμένων ή άρθρων. Θα είναι εύγλωττοι, κοινωνικοί, εύστροφοι και πάλι, και όπου χρειαστεί πονηροί.

Οι Παρθένοι θα έχουν επιτυχία σε επαγγελματικά ζητήματα. Την περίοδο της ανάδρομης κίνησης του Ερμή θα έχουν την δυνατότητα να εκπονήσουν το σχέδιο τους για την επόμενη μέρα, και τώρα θα μπορέσουν να το θέσουν σε εφαρμογή. Για τις επόμενες βδομάδες, τίποτε δεν μπορεί να τους σταθεί εμπόδιο, τίποτε να τους σταματήσει.

Αλίντα Κανάκη 

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.