Σάββατο 14 Αυγούστου 2021

Η Αφροδίτη τον Αύγουστο Από την Παρθένο στον Ζυγό


Η Αφροδίτη περνάει από την καθωσπρέπει και γκρινιάρα Παρθένο στον Ζυγό στις 16 Αυγούστου και με την διέλευση της αυτή ξεκινάει μια περίοδος χαλαρή, ευχάριστη, γεμάτη αγάπη για τον κόσμο, επιθυμία να απολαύσει κανείς την ζωή και να έρθει σε ισορροπία με τον εαυτό του και τους γύρω του. Θα αποτελεί μια εξαιρετική περίοδο για απελευθέρωση την δημιουργικών ταλέντων του καθένα και την δημιουργία μοναδικών έργων.

Η τέχνη και η μόδα θα βρίσκονται στο επίκεντρο των ενδιαφερόντων μας, με επισκέψεις σε εκθέσεις ζωγραφικής και γλυπτικής ή αντίστοιχες σε σαλόνια μόδας για την ενημέρωση πάνω στις επιταγές της μόδας που αφορούν στην επερχόμενη σεζόν. Με την διέλευση της Αφροδίτης από το ζώδιο του Ζυγού, ένα ζώδιο που κυβερνά, παράλληλα με τον Ταύρο, είναι μια εξαιρετική εποχή να δημιουργήσει κανείς νέες φιλικές επαφές, να διευρύνει τον φιλικό και κοινωνικό του κύκλο και να ενδυναμώσει τις παλιές του φιλικές επαφές.

Αλλά και σε συναισθηματικό επίπεδο η περίοδος αυτή είναι πολύ καλή, με τις ερωτικές και συζυγικές μας σχέσεις να παρουσιάζουν βελτίωση και εμβάθυνση. Είναι η εποχή που θα πρέπει να κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε, για να βελτιώσουμε τις σχέσεις μας με το ταίρι μας και να επαναφέρουμε τις ισορροπίες στην σχέση. Και για να το πετύχουμε αυτό, δεν χρειάζεται τίποτε περισσότερο από το να δώσουμε προσοχή στις ανάγκες του συντρόφου μας, να τον φροντίσουμε όσο καλύτερα μπορούμε, να το κατανοήσουμε και να τον σεβαστούμε.

Όσο για την Αφροδίτη του πρώτου μισού του μήνα, είναι προσανατολισμένη σε πρακτικά ζητήματα, στην επίτευξη των στόχων της με κάθε μέσο, κάνοντας χρήση ακόμη και της γοητείας της. Η Αφροδίτη στην Παρθένο είναι υπολογίστρια, είναι απαιτητική, είναι λεπτολόγος, είναι επικριτική και γκρινιάρα.

Ας δούμε όμως τις όψεις που σχηματίζει ο πλανήτης του έρωτα και της αποπλάνησης μέσα στον Αύγουστο και τις επιπτώσεις θα έχουν στην συναισθηματική μας ζωή αλλά και στα χρήματα μας.

Στις 3 Αυγούστου έχουμε ένα όμορφο τρίγωνο Αφροδίτης-Ουρανού από Παρθένο και Ταύρο αντίστοιχα. Πρόκειται για μια όψη που προμηνύει για ενδιαφέρουσες επαφές ή γνωριμίες με νέα άτομα. Με μια τέτοια όψη ένας φιλικός δεσμός μπορεί να εξελιχθεί ξαφνικά σε μια ερωτική σχέση. Η επιθυμία για φλερτ θα είναι μεγάλη, καθώς το σεξουαλικό πάθος αυξάνεται, όπως και η ανάγκη μας για νέες περιπέτειες. Φιλικές συγκεντρώσεις, όμορφες συναντήσεις και καλοκαιρινές εξορμήσεις είναι πολύ πιθανές. Αναφορικά δε με την οικογενειακή μας ζωή, ίσως να προκύψουν γεγονότα που θα φέρουν θετικά συναισθήματα, θα υπάρξουν όμως και αλλαγές που θα μας προβληματίσουν. Με την όψη αυτή μπορεί να υπάρξουν απροσδόκητα δώρα του σύμπαντος, όπως είναι μια απρογραμμάτιστη εγκυμοσύνη... 

Η Αφροδίτη βρίσκεται σε αντίθεση με τον ανάδρομο Ποσειδώνα στις 9 Αυγούστου, με την μεν Αφροδίτη από την Παρθένο, τον δε Ποσειδώνα από τους Ιχθείς. Είναι μια όψη-πρόκληση για γάμους και συναισθηματικές σχέσεις, με προβλήματα να αναφύονται και να φέρνουν πονοκεφάλους και απογοητεύσεις. Μπορεί να υπάρξουν καταστάσεις σύγκρουσης σε σχέσεις λόγω της διαφοράς επιθυμιών ή οραμάτων των συζύγων ή συντρόφων, που αρκετές φορές θα αφορά την σεξουαλική ζωή του ζεύγους.

Κάποιοι ενδεχομένως να θελήσουν να μετακομίσουν και να εγκατασταθούν σε μια νέα τοποθεσία και για τον λόγο αυτό να έρθουν σε σύγκρουση με το ταίρι τους. Κάποιο άλλοι θα καταφύγουν τις μέρες γύρω από την όψη στα τυχερά παιχνίδια, στο αλκοόλ και τα ναρκωτικά ή σε εφήμερες ερωτικές περιπέτειες για να ξεχαστούν από την καθημερινότητα και τα προβλήματα τους, μόνο που με τις ενέργειες τους το μόνο που θα καταφέρουν είναι τα δημιουργήσουν νέα προβλήματα. Προσοχή να μην εμπλακείτε σε ίντριγκες, εξαπατήσεις και κουτσομπολιά, που το διάστημα αυτό θα βρίσκονται στο φόρτε τους.

Στις 11 Αυγούστου, όσο θα βρίσκεται ακόμη η Αφροδίτη στην Παρθένο, θα σχηματίσει τρίγωνο με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω. Είναι μια όψη που ευνοεί τον ρομαντισμό και προσφέρει ευκαιρίες να εξομαλυνθούν οι διαταραγμένες συζυγικές σχέσεις. Ομολογήστε την αγάπη και την αφοσίωση σας στο ταίρι σας, εξισορροπήστε την σχέση σας και πάρτε από κοινού σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον. Η αυξημένη σεξουαλική σας ορμή θα βοηθήσει αρκετά προς την κατεύθυνση αυτή. Η όψη είναι από την άλλη  επίσης ευνοϊκή για ψώνια, διασκέδαση και αναψυχή. Τυχόν προβλήματα με κληρονομικά ή γενικά περιουσιακές εκκρεμότητες ή με την καταβολή διατροφής σε πρώην σύζυγο μπορούν τώρα να επανέλθουν στο προσκήνιο και να επιλυθούν ομαλά.

Τέλος, στις 23 Αυγούστου, με την Αφροδίτη από τον Ζυγό και τον Κρόνο ανάδρομο από τον Υδροχόο έχουμε ακόμη ένα τρίγωνο, που αναμένεται να φέρει την ηρεμία και το μέτρο στις σχέσεις. Τις μέρες γύρω από την όψη Αφροδίτης-Κρόνου ευνοούνται οι καινούργιες σχέσεις με συντρόφους μεγαλύτερης ηλικίας, οι σύναψη αρραβώνων ή γάμων αλλά και η εξομολόγηση των συναισθημάτων μας. Τυχόν οικογενειακές διακοπές αναμένεται να είναι ομαλές και χαρούμενες, ενώ οι μέρες προσφέρονται να επίλυση ζητημάτων που έχουν σχέση με συναλλαγές ακινήτων.

Αλίντα Κανάκη

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.