Πέμπτη 2 Σεπτεμβρίου 2021

Οι δύσκολες όψεις του Σεπτεμβρίου 2021


 Ο Σεπτέμβριος είναι, τουλάχιστον πλανητικά, ο πιο ευνοϊκός μέχρις στιγμής μήνας του έτους, με πολλές θετικές όψεις, που θα επιτρέψουν σχεδόν σε όλους μας να πάρουμε με τον ένα ή τον άλλο τρόπο κάποιες ανάσες. Δεν λείπουν ωστόσο και οι δύσκολες όψεις, που θα φέρουν προβλήματα σε αρκετούς ή θα τους φέρουν αντιμέτωπους με την κακία, τον δόλο και το μίσος. Υπεύθυνοι για τις δύσκολες καταστάσεις που θα αντιμετωπίσουμε είναι οι Ποσειδώνας, Χείρωνας και Δίας με τις δυσαρμονικές όψεις που θα σχηματίσουν μέσα στον Σεπτέμβριο.

 

Η αντίθεση Άρη-Ποσειδώνα στις 2 Σεπτεμβρίου αναμένεται να φέρει δόλο, κακία, απάτες και προδοσία. Η αρνητική επιρροή των πλανητών αναμένεται να αποδειχτεί ιδιαίτερα δύσκολη για Υδροχόους και Ιχθείς, ιδίως αυτούς του τρίτου δεκαημέρου του ζωδίου τους.

 

Υδροχόοι

Έντονη είναι η πιθανότητα να εξαπατηθείτε μέσα στο μήνα και να χάσετε χρήματα. Ως εκ τούτου συνιστάται να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί με τις συμβάσεις ή τα συμβόλαια που υπογράφετε, γιατί δεν θα μπορέσετε να ανατρέψετε εύκολα μια δυσμενή κατάσταση. Μέσα στον μήνα μπορεί επίσης να διασταυρωθούν οι δρόμοι σας με κάθε λογής απατεώνες ή να προδοθείτε από ένα συνεταίρο ή συνεργάτη σας.

 

Ιχθείς

Η προδοσία ή η εξαπάτηση θα έρθει για το ζώδιο σας από τα πιο κοντινά και έμπιστα σας πρόσωπα! Θα πρέπει να επιμένετε περίεργες συμπεριφορές από τα άτομα αυτά που κάποια στιγμή θα οδηγήσουν στην προδοσία της εμπιστοσύνης που τους έχετε. Ίσως να προηγηθεί μια σύγκρουση μεταξύ σας, ίσως όμως και να υπάρξει μια σιωπηλή απομάκρυνση. Εάν αφορά τις σχέσεις σας με το ταίρι σας, μπορεί να επιστρέψετε μια μέρα στο σπίτι και να το βρείτε άδειο, με τον σύντροφό σας εξαφανισμένο. Και σε επαγγελματικό όμως επίπεδο, ίσως να εξαφανιστούν ξαφνικά μακροχρόνιοι πελάτες σας, αφήνοντας ανεξόφλητα υπόλοιπα. Ελέγξτε επίσης προσεκτικά και ενισχύστε κλειδαριές και συστήματα ασφαλείας στην επιχείρηση ή το κατάστημα σας, γιατί υπάρχει έντονο το ενδεχόμενο διαρρήξεων και κλοπών.  

 

Στις 8 Σεπτεμβρίου υπάρχει μια αντίθεση Ερμή-Χείρωνα που θα φέρει αντιμέτωπους τους Τοξότες και τους Σκορπιούς με δύσκολες ή δυσάρεστες καταστάσεις, κυρίως όσους είναι γεννημένοι στο μεταίχμιο μεταξύ πρώτου και δεύτερου δεκαήμερου των ζωδίων τους.

 

Τοξότες

Δυσάρεστες ή πραγματικά δύσκολες στιγμές μπορεί να κληθείτε να αντιμετωπίσετε στις σχέσεις σας με φιλικά σας πρόσωπα ή στην συναισθηματική σας ζωή. Μπορεί να έρθετε αντιμέτωποι με υποκρισία, διπροσωπία ή και προδοσία που δεν περιμένατε. Το αγαπημένο σας πρόσωπο μπορεί να σας διαβεβαιώσει για ένα πράγμα και να κάνει ακριβώς το αντίθετο, ενώ ένα φιλικό σας πρόσωπο ενδέχεται να σας μαχαιρώσει πισώπλατα.

 

Σκορπιοί

Με την αντίθεση Ερμή-Χείρωνα ενδέχεται να σας προδώσουν, να σας εξαπατήσουν ή να σας διαβάλουν στην δουλειά. Μπορεί να προσβληθείτε από χονδροειδείς αστεϊσμούς και να μαλώσετε με συναδέλφους, ενώ οι σχέσεις σας με προϊσταμένους ή αφεντικά κρέμονται από ένα σχοινί. Προσοχή επίσης στην υπογραφή συμβολαίων ή συμβάσεων, καθώς και στην φύλαξη πολύτιμων εγγράφων σας.

 

Στις 14 Σεπτεμβρίου έχουμε μια αντίθεση Ήλιου-Ποσειδώνα που αναμένεται να φέρει δύσκολες καταστάσεις σε Λέοντες και Καρκίνους, κυρίως του τρίτου δεκαημέρου.

 

Λέοντες

Με την αντίθεση Ήλιου-Ποσειδώνα θα πρέπει να αποφύγετε πάση θυσία να πάρετε δάνεια, να παίξετε στο χρηματιστήριο ή να συνάψετε ασφαλιστήρια συμβόλαια. Οι επενδύσεις σας σε συνεταιρισμούς ή κοινοπραξίες που θα πραγματοποιηθούν το διάστημα αυτό, το πιο πιθανό είναι να φέρουν ζημίες παρά κέρδη, ενώ οι αγορές που θα πραγματοποιήσετε θα είναι αδικαιολόγητα ακριβές. Συνιστάται να αναβάλετε πλαστικές χειρουργικές, εάν έχετε προγραμματίσει κάτι τέτοιο, γιατί θα έχουν καταστροφικά αποτελέσματα, ενώ οι εσωτερικές σας ανασφάλειες μπορεί να σας φέρουν σε σύγκρουση με τους γύρω σας.

 

Καρκίνοι

Υπό την επιρροή της όψης αυτής να περιμένετε κουτσομπολιά, συκοφαντίες και διαβάλματα. Ενδεχομένως δε να έχετε δυσάρεστα νέα από το εξωτερικό. Ανεπιθύμητες παρεμβάσεις μπορεί να έχετε στην δουλειά σας, εάν είστε εκπαιδευτικοί, ή στις σπουδές σας, εάν είστε φοιτητές. Κακία και προδοσία σας περιμένει από τον στενό σας κύκλο, ίσως από τα αδέλφια σας, ίσως από γείτονες ή φίλους. Χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή και επαγρύπνηση κατά την διάρκεια ταξιδιών για δυσάρεστα ή επικίνδυνα συναπαντήματα…

 

Στις 30 Σεπτεμβρίου έχουμε την τελευταία δύσκολη όψη του μήνα, ένα τετράγωνο Αφροδίτης-Δία, που αναμένεται να φέρει δυσάρεστες καταστάσεις στην ζωή των Κριών και των Αιγόκερων, ιδίως του τρίτου δεκαημέρου.

 

Κριοί

Υπό την επιρροή της όψης αυτής υπάρχει αυξημένη πιθανότητα να εξαπατηθείτε από στενό φίλο ή από επαγγελματικό εταίρο ή συνεργάτη. Είναι επίσης μια απαγορευτική όψη να ξεκινήσετε freelancing, γιατί θα εξαπατηθείτε από τους διαδικτυακούς σας εργοδότες. Το ενδεχόμενο να υπάρξουν κλοπές ή να εξαπατηθείτε από συνεργάτες ή πελάτες στην επιχείρηση σας είναι αυξημένο, ενώ συνιστάται να είστε προσεκτικοί και επιφυλακτικοί σε επαφές με αιρέσεις ή νεωτεριστικά κινήματα. Το περιτύλιγμα θα είναι δελεαστικό, αλλά θα πρόκειται για απατεώνες που θα στοχεύουν την περιουσία και τα χρήματα σας.

 

Αιγόκεροι

Οι φίλοι σας μπορεί να αποδειχτούν η αχίλλειος σας φτέρνα, εξ αιτίας των οποίων υπάρχει το ενδεχόμενο να χάσετε χρήματα ή να αντιμετωπίσετε προβλήματα με την υγεία σας. Μην περιμένετε γενναιοδωρία από κανένα και να είστε επιφυλακτικοί στις δράσεις σας σε εθελοντικές οργανώσεις, για να μην σας εκμεταλλευτούν. Οι προσδοκίες σας για την πορεία των πραγμάτων, επαγγελματικά, οικονομικά ή συναισθηματικά, το πιο πιθανό είναι να διαψευστούν με την όψη αυτή! Γι’ αυτό μην περιμένετε πολλά για να μην απογοητευτείτε.

 

Αλίντα Κανάκη

 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.