Τρίτη 7 Σεπτεμβρίου 2021

Αφροδίτη τον Σεπτέμβριο του 2021 Διελεύσεις και όψεις για συναισθηματικά και οικονομικά


 

Η Αφροδίτη θα βρίσκεται στον Ζυγό στο ξεκίνημα του μήνα του Σεπτεμβρίου για να περάσει στο ζώδιο του Σκορπιού στις 10 Σεπτεμβρίου. Το πέρασμα της από τον Ζυγό συνοδεύεται με μια ελαφρότητα, μια αγάπη για τον κόσμο και τις ομορφιές της ζωής. Είναι μια περίοδος αρμονίας και δημιουργικής έκφρασης. Μας ενδιαφέρουν οι τέχνες αλλά και η μόδα. Το διάστημα παραμονής της Αφροδίτης στον Ζυγό ευνοούνται οι σχέσεις πάσης μορφής και είναι μια εξαιρετική περίοδος να ενισχύσουμε φιλικές μας σχέσεις ή παλιούς δεσμούς. Είναι επίσης ένα ιδανικό διάστημα να ξεκινήσουμε νέες ερωτικές σχέσεις, που αναμένεται να είναι αρμονικές, με αμοιβαία κατανόηση και σεβασμό.

Με το πέρασμα του πλανήτη του έρωτα και των απολαύσεων στον Σκορπιό, ξεκινάει μια περίοδος νευρικότητας και έντασης. Θα είμαστε υπερευαίσθητοι σε κάποια ζητήματα, με αποτέλεσμα να είμαστε έτοιμοι για διαπληκτισμούς. Καλό θα είναι να αποφεύγουμε απρόβλεπτες ή αψυχολόγητες ενέργειες που μπορεί να πυροδοτήσουν το κλίμα των σχέσεων μας. Ωστόσο το πάθος και η ερωτική έλξη προς το αντίθετο φύλο είναι έντονα, αλλά το παράδοξο είναι, ότι δεν συνιστώνται οι σοβαρές σχέσεις ή οι γάμοι, γιατί θα μαστίζονται από αντιπαραθέσεις, διαπληκτισμούς και προβλήματα συνεννόησης.

Στις 5 Σεπτεμβρίου έχουμε την πρώτη όψη της Αφροδίτης, ένα τετράγωνο με τον ανάδρομο Πλούτωνα από Ζυγό και Αιγόκερω αντίστοιχα. Το τετράγωνο μεταξύ των δύο αυτών πλανητών μπορεί να φέρει ένταση και πάθος, αλλά και ξεκαθαρίσματα ή οριστικούς χωρισμούς, την αίσθηση της απώλειας και στενοχώρια. Εάν ξεκινήσει μια νέα σχέση το διάστημα επιρροής της, θα πρόκειται για μοιραίο έρωτα!

Είναι μια φάση γεμάτη συγκρούσεις και ρήξεις. Πιο έντονα αναμένεται να επηρεαστούν οι σχέσεις που λιμνάζουν, παρουσιάζουν δηλαδή προβλήματα ή μια μη εποικοδομητική στασιμότητα. Εκεί θα πρέπει να κάνει κανείς τις επιλογές του. Εάν η σχέση είναι σημαντική, μπορεί κανείς να επιλέξει να της δώσει μια δεύτερη ευκαιρία, ακόμη και μέσα από ένα σύντομο διάλειμμα. Εάν όμως έχει εξαντλήσει την δυναμική της, τότε θα έχει φτάσει η ώρα του χωρισμού.

Όσο αφορά τα οικονομικά μας, το τετράγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα υποδηλώνει ότι η περίοδος είναι ασταθής. Ίσως να εμπλακείτε σε μεγάλης οικονομικής κλίμακας έργα ή να προκύψουν ζητήματα κληρονομιάς, που θα απαιτήσουν πολύ ενέργεια, θα προκαλέσουν αρκετό στρες, αλλά θα έχουν θετικό αποτέλεσμα. Εάν έχετε σκοπό να προβείτε σε μεγάλου ύψους επενδύσεις, θα χρειαστεί εξαιρετική προσοχή! Όσο για την ακίνητη ιδιοκτησία, δεν συνιστάται να κάνετε το διάστημα αυτό μια νέα αγορά. Το τετράγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα αφορά κυρίως Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς και Αιγόκερους του τρίτου δεκαήμερου.   

Στις 6 Σεπτεμβρίου η Αφροδίτη σχηματίζει τρίγωνο με τον Δία από Ζυγό και Υδροχόο αντίστοιχα, με τον Δία σε ανάδρομη πορεία. Είναι μια όψη που συνδέεται με τυχερές γνωριμίες, αισιοδοξία, ενθουσιασμό, διασκέδαση, απολαύσεις και αφθονία και αφορά τα ζώδια του παρορμητικού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς και Αιγόκερους) και του σταθερού σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους) του 3ου δεκαήμερου.

Επιτυχία μπορεί να υπάρξει σε όλους τους τομείς της ζωής μας, ενώ στα επαγγελματικά μας, εύνοια έχουν όσοι ασχολούνται με την επικοινωνία ή όσοι έχουν προγραμματίσει επαφές και διαπραγματεύσεις. Είναι πιθανή η βελτίωση των οικονομικών μας, η οποία θα έρθει μέσα από τις νέες επιχειρηματικές ή επαγγελματικές μας επαφές. Η επικοινωνία θα είναι ομαλή και ήρεμη, κάτι που θα έχει θετικά αποτελέσματα και στην προσωπική μας ζωή. Η όψη προσφέρεται για αποφάσεις που μπορούν να αλλάξουν την πορεία της σχέσης ή του γάμου μας προς το θετικότερο. Είναι δε η ιδανική στιγμή για μια πρόταση γάμου!

Ένα τετράγωνο Αφροδίτης-ανάδρομου Κρόνου έχουμε στις 17 Σεπτεμβρίου, που φέρνει περιορισμούς και ανασφάλεια, αλλά και σχέσεις με διαφορά ηλικίας ή έρωτες με ανταλλάγματα. Είναι μια όψη που σηματοδοτεί μια δύσκολη περίοδο, ακατάλληλη για διευθέτηση καταστάσεων ή έναρξη νέων έργων. Η τεταμένη ατμόσφαιρα που αναμένεται να επικρατεί θα επηρεάσει τόσο τις επαγγελματικές, όσο και τις προσωπικές μας σχέσεις. Αποφύγετε να πάρετε σημαντικές αποφάσεις στην προσωπική σας ζωή εν βρασμώ ψυχής. Το διάστημα απαιτεί συμβιβασμούς και λογική προσέγγιση των προβλημάτων.

Παρά τα πάθη και τις εντάσεις, το διάστημα αυτό ευνοεί τους γάμους! Μόνο που λόγω της εμπλοκής του Κρόνου, αφορά αυτούς τους γάμους που θα υπάρχει μεγάλη διαφορά ηλικίας μεταξύ των συζύγων ή όσους βασίζονται σε κάποια συμφωνία ανταλλαγμάτων. Σε όλες τις υπόλοιπες περιπτώσεις, γάμοι που θα τελεστούν το διάστημα αυτό είναι καταδικασμένοι σε αποτυχία. Η όψη αφορά Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους του 1ου δεκαημέρου.

Στις 23 Σεπτεμβρίου έχουμε μια αντίθεση Αφροδίτης-ανάδρομου Ουρανού από Σκορπιό και Ταύρο αντίστοιχα. Κυριαρχεί το ξαφνικό και το απρόβλεπτο, είτε πρόκειται για γνωριμίες, είτε για χωρισμούς. Η όψη φέρνει επίσης εκκεντρικές ή αντιφατικές συμπεριφορές, ένα ασυμβίβαστο πνεύμα και ερωτικούς πειραματισμούς. Και αυτή η όψη αφορά Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους, αλλά του 2ου δεκαημέρου.

Με την αντίθεση Αφροδίτης-Ουρανού μπορεί να γεννηθεί ένας νέος έρωτας που δεν περιμένατε, πιθανά ως εξέλιξη μιας φιλικής επαφής ή σχέσης. Το διάστημα γύρω από την όψη ενδείκνυται για φλερτ και επικοινωνία. Ακόμη και αν δεν οδηγήσει σε μια νέα σχέση, τουλάχιστον θα περάσετε καλά και θα γεμίσετε με θετικά συναισθήματα. Και σε οικογενειακό επίπεδο, για όσους είναι παντρεμένοι, η ατμόσφαιρα είναι θετική και μπορεί να υπάρξουν αλλαγές που θα βελτιώσουν το κλίμα ή και την σεξουαλική ζωή του ζεύγους. Προσοχή όμως σε ανεπιθύμητες εγκυμοσύνες!

Τέλος, στις 29 Σεπτεμβρίου έχουμε ένα τρίγωνο Αφροδίτης-ανάδρομου Ποσειδώνα από Σκορπιό και Ιχθείς αντίστοιχα, που θα φέρει αισθησιασμό, ρομαντισμό, αλλά και υψηλές προσδοκίες, εξιδανίκευση, φαντασιώσεις και πλατωνικούς έρωτες!

Η μέρα προσφέρεται για επικοινωνία και επαφές με αγαπημένα πρόσωπα ή για συμμετοχή σε εκδηλώσεις πολιτιστικού χαρακτήρα. Μικρές αποδράσεις ή εκδρομές με σκάφη θα σας χαροποιήσουν και θα σας γεμίσουν θετική ενέργεια. Οποιοδήποτε οικογενειακό γεγονός προγραμματίσετε τις μέρες γύρω από την όψη αναμένεται να στεφτεί με επιτυχία. Η μέρα είναι επίσης κατάλληλη για την τέλεση γάμων, αρραβώνων ή για αποφάσεις συμβίωσης με το ταίρι σας. Προσοχή χρειάζεται μόνο στην έκφραση σκέψεων, απόψεων, μελλοντικών σχεδίων και συναισθημάτων σε αγνώστους ή σε άτομα που δεν έχετε απόλυτη εμπιστοσύνη, για να μην πέσετε θύμα υπονόμευσης ή βρεθείτε στο επίκεντρο μιας ίντριγκας. Η όψη αφορά τα ζώδια του σταθερού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους) και μεταβλητού σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες και Ιχθείς) του 2ου δεκαήμερου.

Αλίντα Κανάκη  

 

   

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.