Σάββατο 6 Νοεμβρίου 2021

Ζώδια : Νοέμβριος 2021 Ο μήνας του φθόνου και της κακίας


Ο Νοέμβριος δεν θα είναι ένας εύκολος μήνας, όχι μόνο λόγω της παρουσίας πολλών πλανητών στο ζώδιο του Σκορπιού. Πέρα από την σεληνιακή έκλειψη που φιλοξενεί, θα έχουμε πάρα πολλές δύσκολες όψεις μεταξύ πλανητών, που θα επιτρέψουν το μίσος και την κακία να ανθίσουν και να επιχειρήσουν να καταπνίξουν κάθε δημιουργική προσπάθεια. Σημαντικό ρόλο στην δημιουργία των τάσεων αυτών θα διαδραματίσουν οι αρνητικές όψεις του Δία και του Χείρωνα, οι οποίες χρειάζονται ιδιαίτερη προσοχή. Ευτυχώς δεν μας αφορούν όλους, ας δούμε όμως ποιοι από μας θα βρεθούν στο στόχαστρο.

 

Υδροχόοι

Η κακία και η προδοσία μπορεί να σας περιμένει μέσα στον Νοέμβριο σε οτιδήποτε έχει σχέση με την δουλειά σας, την επικοινωνία, τους στενούς συγγενείς ή ακόμη και τους γείτονες σας. Στην δουλειά δεν αποκλείεται να σας έχουν στήσει παγίδες, να κουτσομπολεύουν πίσω από την πλάτη σας ή να προδίδουν την εμπιστοσύνη σας. Πέρα όμως από τα ανθρωπογενή χτυπήματα που μπορεί να δεχτείτε, υπάρχει πολύ έντονη η πιθανότητα να παρουσιάσει βλάβη ο εξοπλισμός σας, να χαθούν σημαντικά έγγραφα ή να δεχτείτε δυσάρεστα μηνύματα. Προσοχή στο αυτοκίνητο σας γιατί μπορεί να κλαπεί ή να πάθει κάτι το κατοικίδιο σας. Ακόμη και η υγεία σας θα είναι ευάλωτη τον μήνα αυτό, με ατυχίες να διαδέχονται η μία την άλλη. Μέσα στα πιθανά σενάρια είναι να κολλήσετε κάποια ίωση, σε συνέπεια να επιβαρυνθεί η υγεία σας σε σημαντικό βαθμό.  Η επαγγελματική αξιοπιστία σας ίσως δεχτεί πλήγματα, να απορριφθεί η αίτηση σας να γίνετε μέλος μιας κοινότητας ή ενός οργανισμού που επιθυμούσατε διακαώς, να υπάρξουν προβλήματα στην εκπαίδευση σας, εάν είστε σπουδαστές ή ακόμη και να σας προδώσει το ταίρι σας.

 

Ιχθείς

Δεν είστε καθόλου τυχεροί με τα χρήματα τον Νοέμβριο! Υπάρχει το ενδεχόμενο να σας εξαπατήσουν, να σας ληστέψουν ή να σας προδώσουν και να χάσετε μικρότερα ή μεγαλύτερα ποσά. Προσοχή στις συνδρομές σας στο διαδίκτυο αλλά και στις διαδικτυακές σας αγορές, γιατί θα σπαταλήσετε τα χρήματα σας σε κάτι ευτελές ή θα εξαπατηθείτε. Κακία και φθόνο μπορεί να αντιμετωπίσετε από δασκάλους, φίλους, τους συγγενείς του συντρόφου σας ή ακόμη και από ξένους. Άτομα μπορεί να προσπαθήσουν να κερδίσουν χρήματα εκμεταλλευόμενα την ευπιστία σας, να πέσετε θύματα ανίκανων γιατρών ή να απογοητευθείτε από την θρησκεία ή την επιστήμη. Ίσως να εξιδανικεύσετε τον σύντροφό σας, που στην πορεία θα σας προδώσει. Ο μήνας μπορεί ακόμη να φέρει προβλήματα στην εκπαίδευση σας, εάν είστε σπουδαστές. Εάν αντιμετωπίζετε προβλήματα υγείας, συνιστάται να αποφύγετε μη πιστοποιημένους θεραπευτές, εάν δεν θέλετε να δημιουργήσετε μεγαλύτερα προβλήματα. Δεν είναι επίσης κατάλληλη η χρονική περίοδος για αεροπορικά ταξίδια…

 

Σκορπιοί

Προβλήματα, ζήλια, φθόνο και κακία θα αντιμετωπίσετε στο επαγγελματικό σας περιβάλλον, και τα προβλήματα που θα δημιουργηθούν θα έχουν άμεσο αντίκτυπο στα οικονομικά σας. Ο μισθός σας μπορεί να μειωθεί ή να αργήσει να καταβληθεί και είναι πολύ πιθανό να χρειαστεί να αναζητήσετε μια εργασία μερικής απασχόλησης ή να αλλάξετε δουλειά. Μην περιμένετε όμως να βρείτε εξαιρετικές και οικονομικά επωφελείς ευκαιρίες στην αγορά εργασίας, τουλάχιστον προς το παρόν. Και λόγω του στρες, ακόμη και οι πιο απλές ημερήσιες ασχολίες μπορεί να σας φαίνονται βουνό. Προσέξτε τον μήνα αυτό τα πολύτιμα σας έγγραφα και ειδικά ότι έχει σχέση με τα οικονομικά σας. Και στο σπίτι όμως ο μήνας δεν αναμένεται να είναι ήρεμος. Τα δύσκολα οικονομικά ίσως να αποτελέσουν πηγή τριβών με το ταίρι σας. Εάν δεν θέλετε να χάσετε χρήματα, αποφύγετε την αγορά αυτοκινήτου, οικιακών συσκευών ή ακόμη και κατοικίδιων. Εάν σκοπεύετε να ανακαινίσετε ένα ακίνητο σας ή να αγοράσετε σπίτι, σκεφτείτε το διπλά. Η πιθανότητα να πέσετε σε απατεώνες και να χάσετε χρήματα είναι εξαιρετικά μεγάλη μέσα στον Νοέμβριο!

 

Ζυγός

Τα οικονομικά σας μέσα στον Νοέμβριο αναμένεται να είναι πολύ δύσκολα, καθώς θα χάσετε χρήματα από επιχειρηματικές συνεργασίες, συγγενείς ή εραστές. Πολλά χρήματα μπορεί να χρειαστεί να δαπανήσετε για να καλύψετε ανάγκες των παιδιών σας ή για επισκευές και βελτιώσεις στο σπίτι, που θα αποδειχτεί εκ των υστέρων ότι ήταν άσκοπες δαπάνες. Τα μέλη της οικογένειας σας ίσως να μην αποδέχονται την επιλογή συντρόφου και να αντιμετωπίσετε ξαφνικά πρόβλημα στέγης. Δεν αποκλείεται η ρήξη και η οριστική διακοπή των σχέσεων σας με ένα αγαπημένο σας πρόσωπο, ενώ και  οι γείτονες σας μπορεί να τα βάλουν μαζί σας. Στην επαγγελματική σφαίρα υπάρχει το ενδεχόμενο να υπάρξει η ξαφνική διακοπή μια συνεργασίας ή να υπογράψετε ένα συμβόλαιο που θα αποδειχτεί ασύμφορο για σας. Μην αναζητάτε νέους συνεργάτες μέσα στον Νοέμβριο και να είστε επιφυλακτικοί με ψυχολόγους αλλά και νομικούς συμβούλους, γιατί δεν θα πασχίζουν για το δικό σας συμφέρον.   

Αλίντα Κανάκη       

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.