Σάββατο 6 Νοεμβρίου 2021

Παρθένος ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις 2022 από την Αλίντα Κανάκη !



Γενικές αστρολογικές προβλέψεις

Για το ζώδιο σας το 2022 θα σημαδευτεί από μια σειρά σημαντικά, ίσως και μοιραία γεγονότα! Θα πρέπει να αποδείξετε τόσο στον εαυτό σας, όσο και στους γύρω σας μέσα στην χρονιά αυτή, ότι αξίζετε να πραγματοποιήσετε τους στόχους σας, γιατί είστε έτοιμοι από κάθε άποψη να αγωνιστείτε για την επίτευξη τους. Και αν η αποφασιστικότητα σας ξεφουσκώσει ξαφνικά, τότε απλά θα πρέπει να περιμένετε την επόμενη ευκαιρία που θα εμφανιστεί στον ορίζοντα. Ο Δίας, ο οποίος είναι αποδυναμωμένος ως προς το ζώδιο σας, θα σας ωθήσει σε αλλαγή προτεραιοτήτων, ενώ η Αφροδίτη, η οποία ευθύνεται σε μεγάλο βαθμό για τα προβλήματα και τις φοβίες του ζωδίου σας, θα διατηρήσει την πίεση της στο ζώδιο σας.

Αυτό σημαίνει ότι οι κύριοι κίνδυνοι για το ζώδιο σας μέσα στο 2022 θα προέρχονται από τον τομέα των σχέσεων. Συνιστάται να είστε όσο το δυνατόν πιο συγκρατημένοι και ήρεμοι, αν και σε κάποιες καταστάσεις δεν πρόκειται να αποδώσει τα αναμενόμενα. Το σημαντικότερο στοιχείο του έτους είναι να βρίσκεστε στην σωστή θέση την κατάλληλη στιγμή. Τα ουράνια σώματα που σας προστατεύουν μέσα στην χρονιά, σας παρέχουν για τον λόγο αυτό ότι σας είναι απαραίτητο: παρατηρητικότητα και πιστούς συμμάχους! Το σημείο αυτό υποδηλώνει άλλο ένα σημαντικό στοιχείο της χρονιάς, που είναι οι συνεργασίες. Μέσα από συνεργασίες ή συνέργειες θα μπορέσετε να επιλύσετε τα προβλήματα εκείνα που βρίσκονται στον δρόμο σας προς την επιτυχία.

Από το ξεκίνημα του 2022 μέχρι και τα μέσα Απριλίου θα είναι μια απρόβλεπτη περίοδος για το ζώδιο σας. Στον τομέα των προσωπικών σχέσεων προσπαθήσετε να διατηρήσετε τον έλεγχο των καταστάσεων με το να προβλέπετε τις δυσκολίες ή τα προβλήματα που έρχονται. Δεν θα μπορέσετε να αποσοβήσετε όλες τις κρίσεις, αλλά τουλάχιστον θα έχετε παλέψει για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Ο Ερμής, ο κυβερνήτης και ενεργοποιητής του ζωδίου σας, αν και δεν θα έχει ιδιαίτερα ισχυρή θέση, θα σας βοηθήσει να αντιμετωπίσετε με επιτυχία προβλήματα, κυρίως οικονομικής φύσης. Ανησυχίες θα έχετε πολλές, αλλά θα τις αντιμετωπίσετε στην πορεία. Στα συναισθηματικά σας, στις αρχές του έτους η ενσυναίσθηση θα είναι ιδιαίτερα αυξημένη και στις στιγμές αυτές προσπαθήσετε να μην καθυστερήσετε την λήψη αποφάσεων. Κάποιες φορές ενδεχομένως να έχετε την αίσθηση ότι οι ενέργειες σας δεν έχουν κανένα αποτέλεσμα, αυτό όμως δεν θα πρέπει να σας ανησυχεί ιδιαίτερα. Κάντε αυτό που νομίζετε σωστό και πρέπον την συγκεκριμένη στιγμή και αργά ή γρήγορα θα έρθει το ανάλογο αποτέλεσμα. Βρείτε στήριγμα και παρηγοριά σε φίλους και αγαπημένα άτομα, αλλά μην αδρανείτε. Η αρχή του έτους είναι μια δυναμική περίοδος για την καριέρα και τις προσωπικές σας σχέσεις!

Από τα μέσα Απριλίου μέχρι και τα μέσα του καλοκαιριού του 2022, τα τέλη δηλαδή του Ιουλίου, θα μπορέσετε να αξιοποιήσετε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο όλες τις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν! Θα ανοίξουν πολλοί δρόμοι μπροστά σας και εσείς θα πρέπει να επιλέξετε αυτόν που ανταποκρίνεται στις επιδιώξεις σας. Σύμβουλοί σας θα είναι τόσο το συναίσθημα, όσο και η λογική! Είναι επίσης μια εξαιρετική περίοδος να απαλλαγείτε από σχέσεις που σας βαραίνουν και να ξεκαθαρίσετε το άμεσο περιβάλλον σας. Οι δεσμευμένοι ή παντρεμένοι εάν θέλουν να πετύχουν κάτι στην σχέση τους ή να της δώσουν μια νέα κατεύθυνση θα πρέπει να καταβάλουν το διάστημα αυτό αρκετά μεγάλη προσπάθεια. Στον τομέα της καριέρας σας συνιστάται να κάνετε προσεκτικά βήματα και να κινείστε ανάλογα με τις περιστάσεις που θα επικρατούν. Σημειώστε μόνο ότι θα χρειαστεί αρκετά περισσότερα από την επαγγελματική σας αφοσίωση για να πετύχετε αυτό που προσδοκάτε. Επαγγελματικά και οικονομικά θα πρέπει μεν να είστε προσεκτικοί, μην υποτιμάτε όμως τον εαυτό σας και τις δυνατότητες σας. Βάλτε τον πήχη των απαιτήσεων και προσδοκιών σας ψηλά και παλέψτε για το όνειρό σας. Διαφορετικά μπορεί να χάσετε κάποιες αξιόλογες ευκαιρίες. Ιδιαίτερα σημαντικά γεγονότα σας περιμένουν μέσα στον Ιούλιο, και θα πρέπει το διάστημα αυτό να είστε ψυχικά και σωματικά σε άριστη κατάσταση!

Από τις αρχές Αυγούστου μέχρι και τα τέλη Οκτωβρίου του 2022 αναμένεται να αλλάξουν πολλά στην ζωή σας, κάτι που θα σας δυσκολέψει να προσαρμοστείτε στις καινούργιες συνθήκες ή τους νέους κανόνες που θα πρέπει να εφαρμόσετε. Θα πρέπει  να φανείτε ευέλικτοι και εφευρετικοί, ενδεχομένως και μυστικοπαθείς, για να μην σας σαμποτάρουν οι γύρω σας, ιδίως στην δουλειά. Εάν έχετε την δική σας επιχείρηση, δεν έχει ουσία να είστε ειλικρινείς με τους γύρω σας, δεν χρειάζεται όμως να φτάσετε στο άλλο άκρο και να τους εξαπατήσετε. Στην συναισθηματική ζωή το διάστημα αυτό αναμένεται να είναι αρκετά φωτεινό, ανάλογο των αρχών του έτους, χωρίς όμως να αποκλείονται κάποιες αντιπαραθέσεις ή συγκρούσεις. Στις στιγμές έντασης θα πρέπει να διεκδικείτε τα συμφέροντα σας και να υποστηρίζετε τις απόψεις σας, χωρίς να φοβάστε τις συνέπειες. Εκφράστε τα συναισθήματα σας χωρίς να λογοκρίνεστε και θα διαπιστώσετε ότι όχι μόνο λειτουργεί λυτρωτικά, αλλά θα συμβάλει αισθητά στην αλλαγή τόνου της σχέσης σας. Μην αφήνετε λοιπόν την ευκαιρία αυτή ανεκμετάλλευτη, εάν δεν είστε ευχαριστημένοι με την κατάσταση της συντροφικής ή συζυγική σας σχέσης.

Το τελευταίο δίμηνο του έτους θα είναι ένα αρκετά ήρεμο διάστημα για το ζώδιο σας, όσο ήρεμο μπορεί να είναι σε μια μεταβατική για την ανθρωπότητα εποχή. Τουλάχιστον όμως θα έχετε χρόνο να σκεφτείτε, πριν να χρειαστεί να δράσετε. Οι αδέσμευτοι εάν επιθυμούν να αλλάξουν την κατάσταση τους με την σύναψη μιας σχέσης, κάτι όμως που δεν έρχεται παρά τις προσπάθειες τους, θα έχουν τώρα την δυνατότητα να σκεφτούν τις κινήσεις αλλά και τις δυνατότητες που έχουν να πετύχουν αυτό που επιθυμούν. Για τους δεσμευμένοι ωστόσο η κατάσταση αναμένεται να είναι αρκετά πιο περίπλοκη το διάστημα αυτό, γιατί θα υπάρχει διάσταση απόψεων με το ταίρι σας και θα πρέπει να αναζητάτε την χρυσή τομή σε κάθε σας βήμα. Στην δουλειά σας, εάν σας δοθεί η ευκαιρία να συνεργαστείτε με κάποιον για να έρθετε πιο κοντά στην εκπλήρωση των στόχων σας, κάντε το βήμα αυτό. Σημαντικό είναι να μην αφήσετε σημαντικές εκκρεμότητες στην εκπνοή του 2022, αλλά και να συνειδητοποιήσετε μέσα από την πορεία σας μέσα στο 2022 τις δυνατότητες σας. Γιατί αυτό θα είναι το πρώτο βήμα που θα πρέπει να κάνετε, ώστε να πετύχετε ακόμη καλύτερα αποτελέσματα στο μέλλον.

 

Παρθένος 2022 – Καριέρα

 

Το 2022 αναμένεται να είναι αρκετά θετικό για την καριέρα σας, καθώς ο Ερμής, ο κυβερνήτης σας, θα λάβει ευνοϊκή θέση σ’ αυτόν τον τομέα της ζωής σας. Θα είναι ένα έτος που θα προσφέρεται για απόκτηση νέων γνώσεων ή δεξιοτήτων μέσα από την ανώτερη εκπαίδευση ή ένα νέο επαγγελματικό προσανατολισμό που θα ακολουθήσετε. Όσοι ονειρεύεστε να ανοίξετε την δική σας επιχείρηση, η χρονιά δεν ευνοεί ούτε τα ανοίγματα, αλλά ούτε και τις επενδύσεις. Η κατάσταση μπορεί να περιπλακεί αρκετές φορές μέσα στην χρονιά, καθώς θα κληθείτε να επιλέξετε ανάμεσα στην δουλειά και την προσωπική σας ζωή. Ότι και να επιλέξετε στις στιγμές αυτές, κάτι θα καλύψετε, κάπου θα εκτεθείτε, μια και δεν μπορείτε να είστε ταυτόχρονα παντού. Συνιστάται όμως να μην αφήσετε να χρονίζουν τα προβλήματα, αλλά να γνωρίζετε ότι και η έξωθεν βοήθεια δεν θα μπορέσει να αποδώσει τα αναμενόμενα. Θα πρέπει να λύσετε μόνοι σας τα προβλήματα και μάλιστα χωρίς να χρονοτριβείτε!

 

Το πρώτο εξάμηνο του 2022 δεν αναμένεται να είναι μια ιδιαίτερα σημαντική περίοδος, γεμάτη από πυκνά γεγονότα. Θα έχετε κάθε φορά τον απαιτούμενο χρόνο στην διάθεση σας να σκεφτείτε και να δρομολογήσετε την καλύτερη τακτική για την επίλυση του προβλήματος που θα αντιμετωπίζετε. Εάν έχετε την δική σας επιχείρηση, συνιστάται να αποφύγετε περιττά έξοδα! Στην αρχή του έτους είναι πολύ σημαντικό να συμπιέσετε το κόστος λειτουργίας και να ρίξετε βαρύτητα στο προσωπικό σας. Προς το καλοκαίρι αναμένεται να γίνουν αρκετά πιεστικά κάποια τεχνικά προβλήματα. Εάν είστε υπάλληλοι σε μια επιχείρηση, δεν θα ήταν άσχημο να προσπαθήσετε να δείτε τα διαμειβόμενα γεγονότα από την πλευρά της εργοδοσίας, ώστε να καταλάβετε πολλές από τις αποφάσεις τους. Εάν σκεφτόσασταν να αλλάξετε εργοδότη, τώρα ίσως να έχει έρθει η κατάλληλη χρονική στιγμή να το πραγματοποιήσετε. Από τις δίκες σας προσπάθειες εξαρτάται αν θα κερδίσετε αυτά που προσδοκάτε.

 

Το δεύτερο εξάμηνο του 2022 θα είναι αρκετά πιο δυναμικό για τα επαγγελματικά σας! Τα γεγονότα θα είναι πολλά περισσότερα μέσα στο δεύτερο μισό του έτους, θα φέρουν όμως και αυξημένο άγχος. Εάν υπάρχουν στην επιχείρηση σας προβλήματα λόγω έλλειψης επενδύσεων, θα πρέπει να προχωρήσετε σε επενδύσεις, αν και με προσεκτικά βήματα και όχι μεγάλου μεγέθους. Το φθινόπωρο θα έχετε εξαιρετικές ευκαιρίες να προσαρμοστείτε στην νέα πραγματικότητα, αποκτώντας ή κατακτώντας μια νέα θέση εργασίας. Το πως ή εάν θα καταφέρετε να φτάσετε στο αποτέλεσμα αυτό, θα εξαρτηθεί αποκλειστικά από τον τρόπο χειρισμού των καταστάσεων. Συνιστάται ωστόσο να μην χάσετε χρόνο και ενέργεια σε φιλονικίες που δεν έχουν ουσία. Η αποφασιστικότητα και ο επαγγελματισμός θα αποτελέσουν το κλειδί της επιτυχίας σας και θα είναι τα στοιχεία εκείνα που θα γυρίσουν τον τροχό της τύχης υπέρ σας.

 

Παρθένος 2022 – Οικονομικά

 

 

Για τα οικονομικά σας το 2022 θα είναι μια αμφίσημη χρονιά, ωστόσο τα αστέρια υπόσχονται κάποια αύξηση των εισοδημάτων σας. Τα εμπόδια που θα κληθείτε να παραμερίσετε για να πετύχετε θετικότερα αποτελέσματα στα οικονομικά σας, θα έχουν όλα σχέση με τις αλλαγές που θα πρέπει να κάνετε στην επαγγελματική σας ζωή, που θα πρέπει να είναι θεμελιώδεις! Οι αλλαγές αυτές μπορεί να αφορούν αλλαγή επιχειρηματική στρατηγικής, ίσως να έχουν σχέση με την εγκατάλειψη ξεπερασμένων αρχών και αντιλήψεων, μπορεί να αφορούν προσωπικά προβλήματα που θα φρενάρουν την επαγγελματική εξέλιξη, καθόλου απίθανο και όλα μαζί. Όσο μεγαλύτερη προσπάθεια όμως καταβάλλετε και όσο πιο επίπονες θα είναι οι αποφάσεις που θα πάρετε, τόσο θετικότερα αποτελέσματα αναμένεται να έχετε στο τέλος της χρονιάς. Το 2022 μπορείτε να αυξήσετε τα εισοδήματα σας και οι πλανήτες συνιστούν να εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν!  

 

Το πρώτο εξάμηνο του 2022 θα παρουσιάσει αυξημένη δυναμική στον οικονομικό τομέα, κάτι που σας διακρίνει από τα περισσότερα ζώδια. Δεν θα υπάρξει ούτε στιγμή για χάσιμο! Εκμεταλλευτείτε κάθε σας ταλέντο, τις γνώσεις, τις εμπειρίες και τις γνωριμίες σας. Τα πάντα μπορούν να συμβάλουν, ώστε να πετύχετε την αύξηση των εισοδημάτων σας. Το μόνο που θα πρέπει να αποφύγετε πάση θυσία είναι οι εξαπατήσεις.  Εάν είστε υπάλληλοι μιας επιχείρησης, μην δίνετε σημασία τι συμβαίνει στους άλλους γύρω σας μέχρι την άνοιξη. Επικεντρώσετε την προσοχή σας στην δουλειά. Από το καλοκαίρι και μετά θα υπάρξουν ευκαιρίες να αυξήσετε τα εισοδήματα σας, αλλά θα χρειαστεί να συνεργαστείτε για να το καταφέρετε. Εάν έχετε την δική σας επιχείρηση θα πρέπει να αφιερώσετε αρκετό από τον χρόνο σας στον προγραμματισμό των δράσεων σας.

 

Το δεύτερο εξάμηνου του 2022 θα είναι αρκετά διαφορετικό από το πρώτο. Όχι μόνο επειδή η δυναμική των γεγονότων θα διαφοροποιηθεί, αλλά και γιατί η ενίσχυση των εισοδημάτων σας θα έχει άμεση σχέση με τις γνωριμίες και τις επαφές σας. Είναι πολύ σημαντικό να καλλιεργήσετε επαφές όσοι έχετε δική σας επιχείρηση, γιατί θα αποτελέσουν το κλειδί της επιτυχίας σας. Θα πρέπει ωστόσο να έχετε και τα μυαλά σας στην θέση τους. Γιατί οι δυνατότητες για την βελτίωση των οικονομικών σας είναι καλές, ωστόσο δεν θα είναι αστείρευτες. Και μέσα στο φθινόπωρο ίσως να υπάρξουν απρόσμενα  γεγονότα που θα σας βγάλουν οικονομικά εκτός πορείας. Προσέξτε τους χειρισμούς σας στην κρίση αυτή του φθινοπώρου, γιατί από μια στραβοτιμονιά μπορούν να γίνουν τα πάντα στάχτη…

 

Παρθένος 2022 – Συναισθηματικά

 

Στα συναισθηματικά σας θα βιώσετε μέσα στο 2022 αρκετές σημαντικές, ίσως και μοιραίες στιγμές. Σε γενικές γραμμές η χρονιά αυτή θα είναι θετική, θα υπάρξουν όμως και οι καταστάσεις εκείνες που θα σας στοιχειώσουν… Η αιτία είναι ότι οι αποφάσεις που πήρατε μέχρι σήμερα, δεν ήταν όλες δίκαιες για το ταίρι σας, και τώρα θα κληθείτε να πληρώσετε το τίμημα των έργων σας. Αυτό δεν σημαίνει ότι θα βιώσετε μεγάλες κρίσεις στην προσωπική σας ζωή, αλλά θα πρέπει να καταβάλετε προσπάθεια για να ξεπληρώσετε το κάρμα σας και να επαναφέρετε τις καταστάσεις σε μια αποδεκτή από το σύμπαν ισορροπία. Πέραν του γεγονότος αυτού, οι πλανητικές διελεύσεις και όψεις του έτους συνιστούν να κοιτάξετε κατάματα το μέλλον σας, καθώς σας περιμένουν  αρκετές φωτεινές και αξέχαστες στιγμές. Μην ελπίζετε όμως να έρθει κάτι από μόνο του. Οι πλανήτες θα σας βοηθήσουν να κατακτήσετε την ευτυχία, την δουλειά όμως θα την κάνετε μόνοι σας. Στην χειρότερη περίπτωση θα έχετε τον φιλικό κύκλο να σας συμπαραστέκετε και να σας καθοδηγεί στα δύσκολα.

 

Το πρώτο εξάμηνο του 2022 θα είναι μια σημαντική περίοδος για τα συναισθηματικά σας, αν και δεν θα το συνειδητοποιήσετε αμέσως. Θα υπάρξουν στην αρχή του έτους κάποιες αμφιλεγόμενες καταστάσεις, από τις οποίες μπορείτε να βγείτε νικητές και με τονισμένη την αυτοπεποίθηση σας. Μην αφήνετε όμως τίποτε στην τύχη και αν έχετε υποψίες για κάτι, συνιστάται να φτάσετε στην πηγή του προβλήματος, ώστε να το κατανοήσετε από κάθε άποψη. Οι ελεύθεροι θα πρέπει να επιλύσετε την άνοιξη και το πρώτο μισό του καλοκαιριού κάποια προσωπικά σας ζητήματα, οπότε η περίοδος δεν προσφέρεται για φλερτ και γνωριμίες. Κλείστε τα ανοιχτά μέτωπα του παρελθόντος, αντλώντας μεν χρήσιμες εμπειρίες και διδάγματα, αλλά μην επιτρέπετε πλέον να επηρεάζουν το παρόν και το μέλλον σας. Και οι δεσμευμένοι θα πρέπει να επιλύσετε τα προβλήματα που σας κατατρώνε, αλλά θα έχετε στο πλευρό σας το ταίρι σας σαν στήριγμα. Και όταν καταφέρετε να ισορροπήσετε και να απαλλαγείτε από τα φαντάσματα του παρελθόντος, η καινούργια σας στάση θα επηρεάσει με τον θετικότερο τρόπο την σχέση σας.

 

Το δεύτερο εξάμηνο του 2022 θα είναι πιο δυναμικό από το πρώτο! Προς τα τέλη του καλοκαιριού και τις αρχές του φθινοπώρου πολλά μπορούν να αλλάξουν στις ζωές των ελεύθερων του ζωδίου σας, εκτός και αν δεν επιθυμείτε να αλλάξετε την προσωπική τους κατάσταση. Ακόμη όμως και στην περίπτωση αυτή θα βιώσετε ασυνήθιστες ή ενδιαφέρουσες καταστάσεις και θα κληθείτε να πάρετε αποφάσεις σε ζητήματα που δεν φανταζόσασταν.

Για τους δεσμευμένους προτείνεται από τις πλανητικές διελεύσεις και όψεις της περιόδου να μην ακολουθείτε παθητικά το ταίρι σας, αλλά να υπερασπίζεστε τα δικαιώματα σας. Να εκφράζετε την άποψη και τα πιστεύω σας, ακόμη και αν είναι λανθασμένες οι θέσεις σας. Θα είναι πολύ καλύτερο να εκφράζεστε και να διεκδικείτε, παρά να δέχεστε παθητικά και αδιαμαρτύρητα ότι έχει την ευχαρίστηση να σας προσφέρει ο σύντροφός σας. Να θυμάστε ότι πολλά θα εξαρτηθούν στην συναισθηματική σας ζωή μέσα στο 2022 από τις ενέργειες σας ή από την απουσία αυτών.

 

Παρθένος 2022 - Υγεία

 

Το 2022 δεν θα είναι η πιο σταθερή και ανέφελη χρονιά για την υγεία σας, αλλά σε γενικές γραμμές δεν αναμένεται να αντιμετωπίσετε μεγάλα προβλήματα. Οι πλανητικές διελεύσεις και όψεις του έτους δεν φέρνουν σημαντικές εξωτερικές απειλές για σας, όπως και για τα περισσότερα ζώδια. Ωστόσο οι κίνδυνοι που θα εκθέσετε εσείς τον εαυτό σας θα είναι υπολογίσιμοι. Καθώς κυριαρχείστε από το συναίσθημα, θα υπάρχει ο κίνδυνος να εξαντλήσετε τον οργανισμό σας από τις συναισθηματικές σας εξάρσεις. Και οι φυσικοί κίνδυνοι όμως δεν θα εκλείψουν και θα πρέπει να αισθάνεστε ασφαλείς, εάν αποφασίσετε να εκθέσετε τον εαυτό σας σε ρίσκα τέτοια, που μπορούν να φέρουν ατυχήματα ή τραυματισμούς. Το 2022 ωστόσο είναι εξαιρετικό για την βελτίωση της φυσικής σας κατάστασης και την επίλυση μακροχρόνιων προβλημάτων υγείας. Το έτος που ξεκινά θα φέρει πραγματικά μοναδικές ευκαιρίες για όσους αντιμετωπίζουν χρόνια προβλήματα υγείας να βελτιώσουν την γενική κατάσταση της υγεία τους ή να θεραπευτούν.

 

Το πρώτο εξάμηνο του 2022 θα είναι σημαντικό για όσους αντιμετωπίζουν χρόνια προβλήματα υγείας, γιατί τώρα μπορούν να κάνουν σημαντικά βήματα για την βελτίωση της κατάστασης τους ή την οριστική απαλλαγή τους. Διαφυλάξτε όσο καλύτερα μπορείτε την υγεία σας, γιατί δεν θα το κάνει κανείς άλλος για σας.  Επιπλέον, οι πράξεις σας μπορούν να εμπνεύσουν και τους άλλους γύρω σας και να αποτελέσετε ένα θετικό πρότυπο. Το καλό είναι ότι έχετε άτομα στο περιβάλλον σας που όχι μόνο σας στηρίζουν, αλλά σκέφτονται και ενεργούν με τον ίδιο τρόπο με σας. Εάν παρόλα αυτά κάτι δεν εξελιχθεί όπως σχεδιάζατε ή περιμένατε, μην αποθαρρύνεστε γιατί θα υπάρξουν στο άμεσο μέλλον οι κατάλληλες ευκαιρίες να βελτιώσετε την κατάσταση της υγείας σας.  

 

Το δεύτερο εξάμηνου του 2022 θα είναι και στον τομέα της υγείας σας πολύ πιο δυναμικό από το πρώτο. Αυτό θα είναι σε γενικές γραμμές καλό, γιατί δεν θα σας μένει χρόνος από τις υποχρεώσεις να κατατρώγεστε με την υγεία σας. Είναι ένα πολύ παραγωγικό και ζωντανό μέρος του χρόνου, χωρίς ιδιαίτερους κινδύνους για σας, το οποίο δεν θα πρέπει να αφήσετε ανεκμετάλλευτο! Το μόνο που θα πρέπει να προσέξετε, είναι τα όνειρα και οι προσδοκίες σας! Αν κάτι δεν εξελιχθεί όπως αναμενόταν, φροντίστε να λύσετε το πρόβλημα άμεσα. Διαφορετικά θα το βρείτε γιγαντωμένο μπροστά σας πριν τα τέλη του χρόνου, θα κουραστείτε χωρίς λόγο και θα στρεσαριστείτε για να το λύσετε και να περισώσετε ότι σώζεται. Σημειώσετε επίσης ότι δεν συνιστάται μέσα στο 2022 η αυτοθεραπεία. Μην παίρνετε δηλαδή φάρμακα χωρίς ιατρική γνωμάτευση και μην αμελείτε τις μικρές ενοχλήσεις για να μην γίνουν μεγάλες.

 

 Παρθένος 2022 – Κύριες όψεις του έτους ανά δεκανό

 

Α΄ Δεκανός (23-31.8)

 

Ο πρώτος δεκανός της Παρθένου συμπεριλαμβάνει όσους έχουν γεννηθεί μεταξύ 23 και 31 Αυγούστου. Κυβερνήτης του ζωδίου σας είναι ο Ερμής, και κυβερνήτης του δεκανού σας είναι επίσης ο Ερμής.

 

Με διπλό Ερμή στο ζώδιο σας, είστε οι καθαρόαιμοι του ζωδίου σας! Είστε άτομα της λογικής και της ανάλυσης, με σωστή κρίση στην αξιολόγηση των δρώμενων γύρω σας. Αγαπάτε την καθαρότητα και την καθαριότητα, ασχολείστε με την λεπτομέρεια, λατρεύετε την τάξη και είστε τελειομανείς. Ευφυείς και πρακτικοί, ανησυχείτε για το παραμικρό και ζείτε μέσα σε ένα διαρκές στρες. Είστε όμως διανοητικά δυνατοί, εύστροφοι, οργανωτικοί και εξαιρετικά παραγωγικοί και μπορείτε να πετύχετε κάθε στόχο που θέτετε στον εαυτό σας. Και ως παιδιά του Ερμή, είστε κοινωνικοί, με έναν εκτεταμένο κύκλο γνωριμιών. Στα αρνητικά σας στοιχεία θα πρέπει να προσθέσει κανείς ότι η αγάπη σας για την τάξη και την καθαριότητα μπορεί να σας κάνει υποχόνδριους, και ως εκ τούτου κουραστικούς. Γίνεστε επίσης πολύ εύκολα επικριτικοί ή απότομοι με τους γύρω σας, στην προσπάθεια σας να τους προσγειώσετε στην πραγματικότητα.

 

Το 2022 αποστολή σας είναι να ανακαλύψετε ποιοι είστε πραγματικά, εξερευνώντας τα βάθη της ψυχής σας. Θα χρειαστεί μεγάλη προσπάθεια, αφοσίωση και προσήλωση για να το καταφέρετε, είναι όμως στοιχεία που διαθέτετε στον χαρακτήρα σας. Παρατίθενται στην συνέχεια οι όψεις που αναμένεται να επηρεάσουν την καθημερινότητα σας:


26 Δεκεμβρίου 2021 με 15 Φεβρουαρίου 2022: Ο Δίας σχηματίζει όψη αντίθεσης με τον δεκανό σας, μια όψη που θα φέρει προκλήσεις στην ζωή σας, εάν θελήσετε να κατακτήσετε περισσότερα από αυτά που έχετε ‘η σας αναλογούν. Το να κατακτήσετε περισσότερα από όσα έχετε ανάγκη, μπορεί να προκαλέσει συγκρούσεις με τους γύρω σας, καθώς η δική σας πλεονεξία επηρεάζει αρνητικά άλλους γύρω σας. Αποφύγετε υπερβολές, σπατάλες, υπερβολική αισιοδοξία και κυρίως πλεονεξία το διάστημα αυτό. Άλλωστε τα σημαντικότερα και πολυτιμότερα στην ζωή, είναι όσα δεν αποτιμώνται σε χρήμα.

 

30 Απριλίου με 25 Οκτωβρίου 2022: Η ηλιακή έκλειψη του Απριλίου 2022 τριγωνίζει τον δεκανός σας. Είναι μια αρμονική και χαλαρωτική όψη, που αναμένεται να φέρει εσωτερική αρμονία και ισορροπία, εξαιρετικά στοιχεία για την βελτίωση των σχέσεων σας. Είναι η κατάλληλη περίοδος να γνωρίσετε νέα άτομα και να ξεκινήσετε καινούργιες σχέσεις και είναι πολύ πιθανό να ελκύσετε τα κατάλληλα άτομα! Κέρδη μπορεί να υπάρξουν και στην επαγγελματική σας ζωή. Η τονισμένη αυτοπεποίθηση σας θα συμβάλει καταλυτικά να δημιουργήσετε θετικές εντυπώσεις στους εργοδότες σας. Σε γενικές γραμμές είναι μια θετική έκλειψη για σας, μια αστρολογική συγκυρία που θα σας επιτρέψει να χαρείτε την ζωή και να ατενίσετε το μέλλον με αισιοδοξία.   

 

10 Μαΐου με 3 Ιουνίου: Ο ανάδρομος Ερμής μπορεί να έχει σαν συνέπεια προβλήματα στις επικοινωνίες σας και βλάβες του τεχνικού ή τεχνολογικού σας εξοπλισμού. Ενδεχομένως να χάσετε αντικείμενα, να έχετε προβλήματα άγχους ή εάν έχετε προγραμματίσει ένα ταξίδι το διάστημα αυτό, να υπάρξουν καθυστερήσεις ή ακυρώσεις. Η πιθανότητα να θυμηθείτε ξανά καταστάσεις του παρελθόντος που θα σας χαλάσουν την διάθεση είναι μεγάλη, όπως και το ενδεχόμενο να συναντήσετε πρόσωπα από το παρελθόν σας. Διατηρήστε την ψυχραιμία σας και μην βιάζεστε να απαντήσετε σε προκλήσεις. Οι τυχόν επιχειρηματικές διαπραγματεύσεις μπορεί να είναι ρευστές, καθώς ίσως σας αποκρύβουν σημαντικές πληροφορίες, ή ενδεχομένως να είναι οι συνομιλητές σας αναξιόπιστοι ή ανέντιμοι. Τα στοιχεία αυτά θα είναι ιδιαίτερα έντονα την περίοδο που θα τετραγωνίζει τον δεκανό σας μεταξύ 10 και 24 Μαΐου.  

 

3 με 11 Αυγούστου: Ο Ερμής φιλοξενείται στον δεκανό σας και φέρνει στο προσκήνιο τον τρόπο σκέψης σας, τις επικοινωνίες αλλά και τα σύντομα ή μεσαίας διάρκεια ταξίδια. Φέρνει πνευματική εγρήγορση, οξύνοια, προσαρμοστικότητα αλλά και μεγάλη δόση περιέργειας. Θα σκέφτεστε και θα επικοινωνείτε με σαφήνεια και θα είστε σε θέση να εκθέστε με ευκολία, καθαρότητα και ευθύτητα τις σκέψεις, τις απόψεις και τις ιδέες σας. Το διάστημα αυτό να περιμένετε αυξημένες επαφές με γείτονες, με τα αδέλφια σας ή με άτομα μέσω διαδικτύου. Είναι μια εξαιρετική περίοδος να μοιραστείτε τις ιδέες σας, να καταστρώσετε πλάνα, να αγοράσετε ή να πουλήσετε, να διαπραγματευτείτε, να υπογράψετε συμβόλαια ή συμβάσεις και να γνωρίσετε καινούργια άτομα.

 

4 με 13 Σεπτεμβρίου: Η Αφροδίτη φιλοξενείται στον δεκανό σας και θα είναι ένα από τα καλύτερα διαστήματα του έτους για την συναισθηματική σας ζωή. Θα είναι πιο εύκολο να δώσε και να εισπράξετε αγάπη, θα είστε πιο γοητευτικοί, ελκυστικοί και πιο δημοφιλείς από ποτέ. Και καθώς θα αισθάνεστε όμορφα, θα προσελκύετε και όμορφους ανθρώπους ή αντικείμενα στην ζωή σας. Είναι ένα εξαιρετικό χρονικό διάστημα για διασκέδαση, χαλάρωση, απόλαυση της ζωής και για την αναζήτηση σεξουαλικής απόλαυσης. Και για τα επαγγελματικά σας θα είναι μια θετική εποχή, καθώς θα είστε πιο δημιουργικοί. Ευνοούνται επίσης η τακτοποίηση των οικονομικών σας και τα ψώνια ή οι αγορές.

 

25 Οκτωβρίου 2022 με 20 Απριλίου 2023: Η ηλιακή έκλειψη του Οκτωβρίου 2022 σχηματίζει εξάγωνο με τον δεκανό σας και σας χαρίζει ενέργεια, διάθεση για ανάληψη πρωτοβουλιών και δημιουργικότητα. Θα είναι μια εξαιρετική περίοδος να πραγματοποιήσετε καινούργια ξεκινήματα. Θα μπορείτε να εκφραστείτε το διάστημα αυτό με μεγαλύτερη άνεση, η αυτοπεποίθηση σας  θα είναι τονισμένη και θα αναλάβετε πρωτοβουλίες που θα σας βοηθήσουν να πετύχετε τους στόχους σας. Το ενδεχόμενο να σχηματίσουν κάποια άτομα σε υψηλά αξιώματα μια θετική εικόνα για σας είναι αυξημένο, κάτι που θα έχει σημαντική επίπτωση στην πορεία της καριέρας σας.  

 

 

Β΄ Δεκανός (1-11.9)

 

Ο δεύτερος δεκανός του ζωδίου σας αφορά όσους έχουν γεννηθεί μεταξύ 1 και 11 Σεπτεμβρίου. Κυβερνήτης του ζωδίου σας είναι ο Ερμής, και κυβερνήτης του δεκανού σας είναι ο Κρόνος.

 

Λόγω της κυριαρχίας του Κρόνου, όσοι είστε γεννημένη στον δεκανό αυτό, χαρακτηρίζεστε για τον υπερβολικό ρεαλισμό σας ως προς την θέση σας στον κόσμο, τις δυνατότητες σας αλλά και τα όνειρά σας. Είστε τελειομανείς, εργατικοί, μεθοδικοί στην δουλειά σας και αφιερώνετε πολύ χρόνο και ενέργεια στην ανάπτυξη της σταδιοδρομία σας. Αντιμετωπίζετε την ζωή πολύ σοβαρά, έχετε αναπτυγμένη την κριτική σκέψη, είστε σταθεροί, είστε όμως και εγωιστές. Το κακό στοιχείο του Κρόνου στον δεκανό σας είναι ότι στερήστε αυτοπεποίθησης. Ο συνδυασμός Ερμή-Κρόνου προδίδουν πνευματική ωριμότητα και σοφία στο άτομο. Με τεράστια αποθέματα αντοχής μπορείτε να φέρετε σε πέρας τον μεγαλύτερο φόρτο εργασίας. Το προσόν σας αυτό, σε συνδυασμό με την ωριμότητα σας, ανοίγουν διάπλατα τους δρόμους της καριέρας σας και μπορείτε να κατακτήσετε θέσεις ευθύνης. Αρνητικά σας στοιχεία, πέρα από την υποβόσκουσα ανασφάλεια σας, είναι ότι γίνεστε κακοί ή ωμοί με τους γύρω σας, γεγονός που θα πρέπει να αποδοθεί στις ανασφάλειες σας.

 

Μέσα στο 2022 θα πρέπει να αφιερώσετε χρόνο στην άσκηση και να βελτιώσετε τις διατροφικές σας συνήθειες προς το υγιεινότερο. Αποφορτιστείτε με την άσκηση από το στρες και απολαύστε την ζωή και τις όμορφες στιγμές. Παρατίθενται στην συνέχεια οι όψεις που αναμένεται να επηρεάσουν την καθημερινότητα σας:

 

Απρίλιος 2021 με Μάιος 2023:  Ο Ουρανός τριγωνίζει τον δεκανό σας και σας επιτρέπει να κάνετε ορισμένες πολύ σημαντικές αλλαγές στην ζωή σας, χωρίς ωστόσο την μεγάλη αναστάτωση που φέρνουν συνήθως οι αλλαγές. Θα υπάρξουν ευκαιρίες να γνωρίσετε καινούρια άτομα με διαφορετικό background, κάτι που θα βοηθήσει να αλλάξετε την οπτική σε ορισμένα ζητήματα. Αυτό θα έχει ευεργετικές συνέπειες στις σχέσεις σας με το ταίρι σας ή στις μακροχρόνιες φιλίες σας.

 

4 Δεκεμβρίου 2021 με 30 Απριλίου 2022: Η ηλιακή έκλειψη του Δεκέμβριου 2021 σχηματίζει τετράγωνο με τον δεκανό σας και θα φέρει προκλήσεις στην πόρτα σας. Ίσως να αμφισβητηθεί η εξουσία σας ή ενδεχομένως να βρεθείτε στην δύσκολη θέση να δικαιολογήσετε τις επιλογές σας ή να υπερασπιστείτε τους στόχους σας. Εάν βρίσκεστε στην σωστή πορεία, θα συνεχίσετε αργά αλλά σταθερά να καταγράφετε πρόοδο, παραμένοντας πιστοί στους στόχους σας. Εάν όμως σας πάρει από κάτω λόγω ηττοπάθειας ή  απαισιοδοξίας, ίσως θα πρέπει να ξανασκεφτείτε τους στόχους σας, γιατί το πιο πιθανό είναι, να μην είναι ρεαλιστικοί.

 

10 Φεβρουαρίου με 28 Μαρτίου 2022: Ο Δίας σχηματίζει όψη αντίθεσης με τον δεκανό σας, μια όψη που θα φέρει προκλήσεις στην ζωή σας, εάν θελήσετε να κατακτήσετε περισσότερα από αυτά που έχετε ή δικαιούστε. Το να κατακτήσετε περισσότερα από όσα έχετε ανάγκη, μπορεί να προκαλέσει συγκρούσεις με τους γύρω σας, καθώς η δική σας πλεονεξία επηρεάζει αρνητικά άλλους γύρω σας. Αποφύγετε πλεονεξία, υπερβολές, σπατάλες και υπερβολική αισιοδοξία του διάστημα αυτό. Άλλωστε τα σημαντικότερα και πολυτιμότερα στην ζωή, είναι όσα δεν αποτιμώνται σε χρήμα.


7 με 27 Φεβρουαρίου: Ο Δίας σχηματίζει εξάγωνο με τον Ουρανό, μια όψη που κορυφώνεται στις 17 Φεβρουαρίου και θα φέρει τύχη, ελευθερία και τις ευκαιρίες να κάνετε την ζωή σας πιο ενδιαφέρουσα. Είναι η ιδανική χρονική στιγμή να καταπιαστείτε με δύσκολα ζητήματα που δημιούργησαν προβλήματα ή περιόρισαν την δράση σας στο παρελθόν. Η δημιουργικότητα και ο πειραματισμός μπορούν να οδηγήσουν σε νέες ιδέες  και η ανυπομονησία σας θα αντικατασταθεί από ενθουσιασμός, προσδοκίες για το μέλλον και απρόσμενες ευκαιρίες!

 

30 Απριλίου με 25 Οκτωβρίου: Η ηλιακή έκλειψη του Απριλίου 2022 τριγωνίζει τον δεκανός σας. Είναι μια αρμονική και χαλαρωτική όψη, που αναμένεται να φέρει εσωτερική αρμονία και ισορροπία, εξαιρετικά στοιχεία για την βελτίωση των σχέσεων σας. Είναι η κατάλληλη περίοδος να γνωρίσετε νέα άτομα και να ξεκινήσετε καινούργιες σχέσεις. Είναι πολύ πιθανό να ελκύσετε τα κατάλληλα άτομα! Κέρδη μπορεί να υπάρξουν και στην επαγγελματική σας ζωή. Η τονισμένη αυτοπεποίθηση σας θα συμβάλει καταλυτικά να δημιουργήσετε θετικές εντυπώσεις στους εργοδότες σας. Σε γενικές γραμμές είναι μια θετική έκλειψη για σας, μια αστρολογική συγκυρία που θα σας επιτρέψει να χαρείτε την ζωή και να ατενίσετε το μέλλον με αισιοδοξία.

 

8 Νοεμβρίου 2022 με 20 Απριλίου 2023: Η σεληνιακή έκλειψη του Νοεμβρίου 2022 τριγωνίζει τον δεκανό σας και σας βοηθάει να αισθανθείτε σίγουροι και ασφαλείς στο πετσί σας, χωρίς να χρειάζεται να υποκρίνεστε. Η εσωτερική ηρεμία και γαλήνη θα έχει άμεσες επιπτώσεις στις σχέσεις σας. Στην εργασία θα έχετε την δυνατότητα να επικεντρώσετε την προσοχή σας στην δουλειά που έχετε αναλάβει, γεμάτοι ενέργεια αλλά και φιλοδοξία. Είναι μια εξαιρετική έκλειψη να προβάλετε τον εαυτό σας και να κυνηγήσετε τους στόχους σας. Τις στιγμές δε της σχόλης, θα μπορείτε να χαλαρώσετε πραγματικά, χωρίς να τρέχει το μυαλό σας σε χιλιάδες ζητήματα ή υποχρεώσεις.  

 

Γ΄ Δεκανός (12-22.9)

 

Ο τρίτος δεκανός του ζωδίου σας αφορά όσους έχουν γεννηθεί μεταξύ 12 και 22 Σεπτεμβρίου. Κυβερνήτης του ζωδίου σας είναι ο Ερμής, ενώ κυβερνήτης του δεκανού σας είναι η Αφροδίτη.

 

Η Αφροδίτη είναι υπεύθυνη για την έντονη συναισθηματική φύση των ατόμων που γεννήθηκαν στον τρίτο δεκανό του ζωδίου σας. Μια συναισθηματική φύση που την κατευθύνετε συνήθως στην υπηρεσία των γύρω σας. Είστε άτομα ζεστά, δοτικά, τρυφερά, ήρεμα, πολλές φορές με καλλιτεχνικές κλίσεις. Χειρίζεστε εξαιρετικά τον λόγο, προφορικό και γραπτό, έχετε καλή αίσθηση του χιούμορ και έχετε ανάγκη την υλική και συναισθηματική ασφάλεια. Ο συνδυασμός Ερμή-Αφροδίτης που επηρεάζει εσάς του τρίτου δεκανού, γεννά άτομα οξυδερκή, εξαιρετικά συναισθηματικά, αρμονικά ή όμορφα στην εμφάνιση. Θα μπορούσατε να χαρακτηριστείτε καλαίσθητα και φινετσάτα, με ένα μυαλό ορθολογικά και ρεαλιστικό. Στον έρωτα δυσκολεύεστε να βρείτε το ταίρι σας, γιατί ψάχνετε για το τέλειο. Βασικό σας μειονέκτημα είναι η σκληρή σας γλώσσα, που μπορεί να καταρρακώσει τους γύρω σας, ένα χαρακτηριστικό που ενεργοποιείται συνήθως όταν πληγώνεται ο εγωισμός σας. Πέραν αυτού, είστε επίσης πεισματάρηδες, κάτι που δεν είναι πάντοτε θετικό.

 

Μέσα στο 2022 θα αφιερώσετε πολύ από τον χρόνο σας, προσφέροντας την βοήθεια σας στους γύρω σας. Η διαδικασία αυτή όμως θα έχει άμεση αντανάκλαση στην δική σας ζωή, καθώς θα συμφιλιωθείτε και θα αποδεχτείτε τις πτυχές εκείνες της ζωής ή της προσωπικότητας σας, που επιλέξατε να αγνοείτε. Πρόκειται για μια εσωτερική πορεία, που θα σας επιτρέψει όμως στο τέλος της διαδρομής να διευρύνετε τα όρια και τους ορίζοντες σας, αλλά και να αφυπνίσει κάποια από τα χαρίσματα ή ταλέντα που δεν καλλιεργήσατε μέχρι σήμερα.   

 

Παρατίθενται στην συνέχεια οι όψεις που αναμένεται να επηρεάσουν την καθημερινότητα σας:

 

2018 με 2024: Ο Πλούτωνας τριγωνίζει τον δεκανό σας και φέρνει πάθος, αντοχή και ένταση. Η όψη τονώνει το «εγώ» σας, καθώς και τη αυτοπεποίθηση σας και δίνει φοβερή προσωπική δύναμη και επιρροή. Οι άνθρωποι έλκονται από την ισχυρή παρουσία και την έντονη προσωπικότητα σας. Η καριέρα και τα οικονομικά σας μπορούν να έχουν θετική πορεία, να καταφέρετε αρκετά πράγματα στην καριέρα σας και να κερδίσετε περισσότερα χρήματα με μικρή προσπάθεια. Όσοι του δεκανού σας γεννήθηκαν μεταξύ 13 και 17 Σεπτεμβρίου, έχουν βιώσει ήδη το αποκορύφωμα της όψης και στο εξής θα είναι μειωμένη η ενέργεια της. Για τους γεννημένους μεταξύ 18 και 21 Σεπτεμβρίου, η κορύφωση της επιρροής του τριγώνου του Πλούτωνα τοποθετείται μέσα στο 2022. Φροντίστε να εκμεταλλευτείτε το παραμικρό! Όσοι γεννήθηκαν στις 22 Σεπτεμβρίου, θα βιώσουν στην πλήρη του ένταση την δυναμική του τριγώνου μέσα στο 2023.

 

2021 με 2025: Ο Ποσειδώνας σε αντίθεση με τον δεκανό σας φωτίζει την πραγματική ταυτότητα. Μπορεί να προβάλετε κάποια ιδανικά ή ιδιότητες σε άτομα που σας περιβάλλουν, αλλά αυτά δεν είναι πάντοτε αληθινά. Η πραγματικότητα αυτή θα είναι δύσκολο να γίνει αποδεκτή από σας, κυρίως λόγω αμφιβολιών, φόβου ή και σύγχυσης. Το να βρεθείτε αντιμέτωποι με κάποιες δυσάρεστες αλήθειες μπορεί να σας προκαλέσει ανασφάλεια, να αισθανθείτε εκτεθειμένοι, αδύναμοι και ηττημένοι. Πρέπει να ξεκαθαρίσετε όμως τις παρανοήσεις στην ζωή σας για να βελτιωθούν τα πράγματα.  Η όψη αυτή έχει ισχυρή επίδραση μέσα στο 2022 για όσους γεννήθηκαν μεταξύ 13 και 17 του μήνα. Οι υπόλοιποι του δεκανού σας θα αισθανθούν την πλήρη δυναμική της όψης τα χρόνια που ακολουθούν.  

 

9 Νοεμβρίου 2021 με 30 Απριλίου 2022: Η σεληνιακή έκλειψη του Νοεμβρίου 2022 τριγωνίζει τον δεκανό σας και σας βοηθάει να αισθανθείτε σίγουροι και ασφαλείς στο πετσί σας, χωρίς να χρειάζεται να υποκρίνεστε. Η εσωτερική ηρεμία και γαλήνη θα έχει άμεσες επιπτώσεις στις σχέσεις σας. Στην εργασία θα έχετε την δυνατότητα να επικεντρώσετε την προσοχή σας στην δουλειά που έχετε αναλάβει, γεμάτοι ενέργεια αλλά και φιλοδοξία. Είναι μια εξαιρετική έκλειψη να προβάλετε τον εαυτό σας και να κυνηγήσετε τους στόχους σας. Τις στιγμές δε της χαλάρωσης, θα μπορείτε να ηρεμήσετε πραγματικά, χωρίς να τρέχει το μυαλό σας σε χιλιάδες ζητήματα ή υποχρεώσεις. 

 

24 Μαρτίου με 13 Μαΐου: Ο Δίας σε αντίθεση με τον δεκανό σας θα φέρει προκλήσεις στην ζωή σας, εάν θελήσετε να κατακτήσετε περισσότερα από αυτά που έχετε ή δικαιούστε. Το να κατακτήσετε περισσότερα από όσα έχετε ανάγκη, μπορεί να προκαλέσει συγκρούσεις με τους γύρω σας, καθώς η δική σας πλεονεξία επηρεάζει αρνητικά άλλους γύρω σας. Αποφύγετε υπερβολές, σπατάλες, υπερβολική αισιοδοξία και κυρίως πλεονεξία το διάστημα αυτό. Άλλωστε τα σημαντικότερα και πολυτιμότερα στην ζωή, είναι όσα δεν αποτιμώνται σε χρήμα. Κάποιοι από εσάς θα βιώσετε την όψη αυτή ξανά μέσα στο έτος, καθώς θα επιστρέψει ανάδρομος ο Δίας στον δεκανό σας.

 

2 με 23 Απριλίου: Η σύνοδος Δία-Ποσειδώνα που κορυφώνεται στις 12 Απριλίου μπορεί να κρύβει ρίσκα, αμηχανία και απογοητεύσεις, εάν είστε εξαιρετικά αισιόδοξοι. Μπορεί να αισθάνεστε γενναιόδωροι και  να εμπιστεύεστε τους γύρω σας, αλλά η όψη κρύβει εξαπατήσεις ή απάτες, που θα θέσουν σε κίνδυνο τα οικονομικά σας. Το διάστημα αυτό υπό την επιρροή της όψης θα πρέπει να αποφύγετε παντελώς τα τυχερά παιχνίδια, τα παραισθησιογόνα, τις επαφές με αμφίβολες λατρείες και περίεργα θρησκευτικά δόγματα, καθώς και τις πρακτικές γρήγορου πλουτισμού. Ίσως να γίνετε λίγο παρανοϊκοί με την ασφάλεια σας, ωστόσο μπορείτε να βασίζεστε στα άτομα που έχετε απόλυτη εμπιστοσύνη, όπως είναι συγγενείς ή στενοί φίλοι.   

 

24 Απριλίου με 13 Μαΐου: Το εξάγωνο Δία-Πλούτωνα που κορυφώνεται στις 3 Μαΐου σας δίνει την δύναμη να πραγματοποιήσετε θετικές αλλαγές στην ζωή σας. Θα έχετε την έντονη παρόρμηση να κάνετε κάποια αλλαγή, θα σας παρέχει όμως και το σύμπαν την δυνατότητα να την πραγματοποιήσετε. Με την όψη αυτή είναι δυνατόν να επιτευχθεί προσωπική, πνευματική και υλική επέκταση και να υπάρξουν ευκαιρίες στον τομέα της καριέρας σας. Είναι μια περίοδος επιτυχιών, από τις οποίες θα αντλήσετε μεγάλη ικανοποίηση!

 

16 Μαΐου με 25 Οκτωβρίου: Η σεληνιακή έκλειψη του Νοεμβρίου 2022 εξαγωνίζει τον δεκανό σας και σας δίνει εσωτερική ισορροπία και ικανοποίηση. Θα σας βοηθήσει να λύσετε προσωπικά προβλήματα ή ζητήματα σχέσεων, εάν καταφέρετε να δείτε και τις δύο πλευρές του νομίσματος, με δίκαιο και ισορροπημένο τρόπο. Οι στενές σας σχέσεις μπορούν να βελτιωθούν μέσα από συναισθηματικό δέσιμο αλλά και αλληλοσεβασμό. Η έκλειψη θα σας δώσει την αυτοπεποίθηση και την αποτελεσματικότητα που χρειάζεστε, ώστε να ξεκινήσετε με θετικούς οιωνούς επιχειρηματικές προσπάθειες, συνεργασίες, συνεταιρισμούς ή συνέργειες.

 

22 Οκτωβρίου με 26 Δεκεμβρίου: Ο Δίας σε αντίθεση με τον δεκανό σας, για δεύτερη φορά μέσα στο έτος, σας ωθεί να συσσωρεύσετε χρήματα, κινητές και ακίνητες αξίες. Η απληστία σας όμως αυτή μπορεί να γεννήσει τον φθόνο των γύρω σας ή να σας οδηγήσει σε οικονομικές απώλειες. Το κλειδί για την επιτυχία των προσπαθειών σας κρύβετε στο μέτρο, καθώς και σε μια πιο φιλοσοφική και πνευματική θεώρηση του κόσμου. Υπάρχουν πολλές πιθανότητες να έχετε τυχερές στιγμές το διάστημα αυτό, αλλά η υπερβολική υπερηφάνεια ή η ανηθικότητα θα ακυρώσουν τις προσπάθειες σας. Αυτό θα είναι ιδιαίτερα έντονο την περίοδο της ανάδρομης επανεισόδου του Δία στο δεκανό σας, μεταξύ 22 Οκτωβρίου και 24 Νοεμβρίου. Η παρούσα όψη αφορά μόνο τους γεννημένους μεταξύ 20 και 22 Σεπτεμβρίου.        

Καλή, ειρηνική και δημιουργική χρονιά!

Αλίντα Κανάκη

Δημήτρης Μήτρας


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.