Παρασκευή 12 Νοεμβρίου 2021

Ζυγός ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις 2022 από την Αλίντα Κανάκη !


 

Γενικές αστρολογικές προβλέψεις

Το 2022 υπόσχεται πολλά θετικά πράγματα για το ζώδιο σας, θα υπάρξουν όμως και αρκετά αμφιλεγόμενα γεγονότα. Και οι δυσκολίες που αναμένεται να βιώσετε μέσα στο 2022 θα προέρχονται από την δράση του Άρη, η θέση του οποίου θα είναι ενισχυμένη και θα περιορίσει αισθητά τις δυνατότητες και προοπτικές σας. Ενισχυμένος θα είναι ωστόσο και ο Κρόνος, ο οποίος παραδοσιακά σας ευνοεί, καθώς είστε το πιο συνετό από τα παιδιά του. Αυτό θα έχει σαν αποτέλεσμα να υπάρξουν σημαντικές εξελίξεις σε πολλούς τομείς της ζωής σας. Χωρίς να είναι αρνητικός ο ετήσιος αυτός κύκλος για το ζώδιο σας, θα σας είναι ωστόσο σε αρκετές στιγμές δύσκολο να προσαρμοστείτε στα δεδομένα της στιγμής, καθώς δεν θα είναι πολλές φορές ξεκάθαρο το πλαίσιο των γεγονότων.

Στην προσωπική σας ζωή υπάρχει το ενδεχόμενο το άλλο σας μισό να παρουσιάσει πολλές περιόδους με ασταθή συμπεριφορά, και δεν θα είναι πάντοτε εύκολο να κατανοήσετε την αιτία των αιφνίδιων αλλαγών του. Σε μια τέτοια περίπτωση θα χρειαστεί ένας προσεκτικός χειρισμός για να μην κάνετε μεγαλύτερη ζημιά από την απειλούμενη. Στην επαγγελματική σας ζωή αναμένεται το πρόγραμμα σας να είναι τόσο επιβαρυμένο, ακόμη και από κοινωνικές δραστηριότητες που απορρέουν από την δουλειά σας, που θα είναι δύσκολο να ακολουθήσετε σωματικά και ψυχικά τους ρυθμούς. Θα χρειαστεί σωστή ιεράρχηση των προτεραιοτήτων σας, καθώς δεν θα είναι εφικτό να κάνετε τα πάντα και να εκμεταλλευτείτε όλες τις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν. Και αν υπάρξουν στιγμές ηρεμίας γύρω σας, αυτό δεν θα σημαίνει κατ’ ανάγκη ότι λύσατε όλα σας τα προβλήματα. Μπορεί απλά να είναι στιγμές νηνεμία, πριν να ξεσπάσει η θύελλα. 

Η περίοδος από τις αρχές του χρόνου μέχρι και τα τέλη Μαρτίου του 2022 θα σας ευνοήσουν οι πλανήτες να βρίσκεστε στο σωστό μέρος την κατάλληλη χρονική στιγμή. Οι συνθήκες θα σας ωθούν πολλές φορές να βρίσκεστε εκεί που πρέπει, με αποτέλεσμα να υπάρχει μια υποψία συμμετοχής της μοίρας στην διαμόρφωση των συνθηκών και των γεγονότων της περιόδου.  Εάν είστε αυτοαπασχολούμενοι ή έχετε την δική σας επιχείρηση, τώρα είναι η εποχή καταβάλετε κάθε δυνατή προσπάθεια, να μην χάσετε καμία ευκαιρία, για να έχετε πιθανότητες επιτυχίας στο μέλλον. Εάν είστε υπάλληλοι, να είστε προσεκτικοί στις κινήσεις σας, αλλά δεν χρειάζεται να είστε καχύποπτοι. Δεν κινδυνεύετε από τους γύρω σας, αντίθετα μάλιστα, θα υπάρχει ένα καλό συναδελφικό κλίμα. Εάν μπορείτε να βοηθήσετε στην επίλυση εργασιακών προβλημάτων των συναδέλφων σας, κάντε το δίχως δεύτερη σκέψη.  Γιατί μια αυθόρμητη παρέμβαση σας μπορεί να έχει καταλυτικά αποτελέσματα για τους γύρω σας, αποτρέποντας δυσάρεστες εξελίξεις. Να έχετε μόνο κατά νου το διάστημα αυτό, ότι ο Άρης σας αντιμάχεται, και γι’ αυτό απαγορεύονται συγκρούσεις και διαπληκτισμοί σε κάθε τομέα της ζωής σας. Ακόμη και αν υπάρξουν στιγμές έντασης, καλό θα ήταν να υποχωρείτε και να ξεκαθαρίζετε τις καταστάσεις όταν θα έχει επέλθει ηρεμία. 

Μεταξύ Απριλίου και Ιουλίου 2022 θα είναι η πιο ήρεμη περίοδος του έτους για το ζώδιο σας. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι θα επιτρέπεται η χαλάρωση ή η απραξία. Εάν συναντήσετε εμπόδια στην διαδρομή σας που δεν μπορείτε να ξεπεράσετε, απλά προσπεράστε τα και συνεχίστε την πορεία σας. Το αξιοσημείωτο του χρονικού διαστήματος αυτού είναι, ότι δεν θα υπάρξει λανθασμένη επιλογή, όποια διαδρομή και αν επιλέξετε να ακολουθήσετε. Η δύναμη σας έγκειται στην αποφασιστικότητα να συνεχίσετε την πορεία προς τον στόχο σας, χωρίς να πτοηθείτε από τα εμπόδια. Το ερώτημα είναι, εάν θα έχετε αρκετές δυνάμεις να ανταπεξέλθετε σε μια δύσκολη και μακροχρόνια πορεία. Αλλά εκεί θα φανούν οι νικητές! Και στην προσωπική σας ζωή θα αντιμετωπίσετε δυσκολίες και προβλήματα και ο στόχος σας θα πρέπει να είναι, να αντιστρέψετε τις συνθήκες, κάτι που μπορείτε να το καταφέρετε χάρις στα ταλέντα και τις δεξιότητες σας. Η επαγγελματική σας ζωή ωστόσο θα δημιουργεί πολλές φορές προβλήματα στις προσωπικές σας σχέσεις, κάτι που δεν πρέπει να επιτρέψετε να διαιωνίζεται.

Μεταξύ Αυγούστου και Οκτωβρίου 2022  ίσως κληθείτε να αντιμετωπίσετε αδιέξοδα, αλλά αυτό δεν επιτρέπεται να σας σταματήσει. Εάν είστε ελεύθεροι επαγγελματίες, προσπαθήστε να σχηματίσετε μια όσο το δυνατόν σφαιρικότερη άποψη της κατάστασης που θα αντιμετωπίσετε. Η πιο πρόσφορη λύση στο πρόβλημα σας ίσως να είναι η απλούστερη!  Οι υπάλληλοι του ζωδίου σας συνιστάται να γίνετε όσο το δυνατόν πιο δραστήριοι το διάστημα αυτό, ώστε να μπορέσετε να αξιώσετε μια ανώτερη ή καλύτερη θέση εργασίας στο άμεσο μέλλον. Όσο για τις προσωπικές σας σχέσεις, θα υπάρξουν διάφορες επιπλοκές, αλλά εσείς θα μείνετε αμετακίνητοι στις αρχές και τα πιστεύω σας, πιστοί σε αυτό που θέλετε. Προσπαθήσετε να παραμείνετε ακλόνητοι στις απόψεις σας. Την σπουδαιότητα της απόφασης σας αυτής θα την καταλάβετε τους μήνες που ακολουθούν.

Το τελευταίο δίμηνο του έτους θα είναι αρκετά πιο ισορροπημένο και από άποψη έντασης ή πυκνότητας γεγονότων, θα μοιάζει με τους πρώτους μήνες του έτους. Με άλλα λόγια, σας περιμένει για μια φορά ακόμη ένας κυκεώνας γεγονότων, αυτή την φορά όμως θα ξέρετε ποια πορεία να ακολουθήσετε, χωρίς να πελαγοδρομείτε. Το τελευταίο δίμηνο του έτους μπορεί να συμβούν τέτοιας κλίμακας γεγονότα σε παγκόσμιο επίπεδο, ικανά να αλλάξουν την μοίρα του κόσμου μας. Το πως θα τα αντιμετωπίσετε, εξαρτάται απόλυτα από εσάς, αλλά σε κάθε περίπτωση δεν θα έχετε καμία άλλη λύση, από το να προσαρμοστείτε σ΄ αυτά. Και όσο πιο γρήγορα το κάνετε, τόσο το καλύτερο για σας. Στην δουλειά σας προσπαθήσετε να έχετε μια πιο σφαιρική οπτική, για να μπορέστε να ακολουθήσετε την πιο ενδεδειγμένη πορεία. Ισορροπήστε τα οικονομικά σας, αποφεύγοντας τις απερίγραπτες σπατάλες, μην καταφύγετε όμως και σε μια μαρτυρική τσιγκουνιά.


Ζυγός 2022 – Καριέρα

 

Το 2022 δεν θα απολαμβάνετε κάποιου είδους ουράνιας προστασίας, η οποία θα μπορούσε να βγάλει αντί για σας τα κάστανα από την φωτιά. Τα πάντα θα πρέπει να τα καταφέρετε μόνοι σας, κάνοντας χρήση τις γνώσεις, τις δεξιότητες, τις εμπειρίες και τις γνωριμίες σας. Ο Άρης θα βρίσκεται απέναντι σας, καταστέλλοντας κάθε ενέργεια, θετική ή αρνητική, αποδυναμώνοντας το ζώδιο σας. Δεν θα χρειαστείτε όμως βοήθεια από κανέναν για να τα βγάλετε πέρα. Είστε πανάξιοι και μπορείτε να καταφέρετε τα πάντα, αρκεί να το θελήσετε και να παλέψετε γι’ αυτό. Η χρονιά αυτή είναι μοναδική, από την άποψη ότι μπορείτε να πετύχετε αυτό που θέλετε σε οποιονδήποτε τομέα. Θα μπορέσετε να μάθετε σε σύντομο χρονικό διάστημα καινούργια πράγματα, κάτι που θα σας φανεί εξαιρετικά χρήσιμο στο ενδεχόμενο που θα κληθείτε να καλύψετε μια κενή θέση. Σε κάθε περίπτωση, θα έχετε την δυνατότητα να αποκτήσετε νέες γνώσεις και δεξιότητες, ιδιαίτερα χρήσιμες για το μέλλον.

 

Το πρώτο εξάμηνο του 2022 θα συνοδευτεί από αποκαλύψεις στον τομέα της καριέρας σας, που θα σας επιτρέψουν να εξετάσετε από μια διαφορετική οπτική, καταστάσεις που προηγήθηκαν. Εάν είστε επιχειρηματίες ή αυτοαπασχολούμενοι, μην βιαστείτε να βγάλετε συμπεράσματα και να ενεργήσετε εν θερμώ, για να μην κάνετε λανθασμένες κινήσεις. Η περίοδος θα είναι πιεστική, με γρήγορους ρυθμούς και μεγάλες απαιτήσεις, παρόλα αυτά, μην πιέζεστε να δράσετε αυτόματα, υπό συνθήκες στρες ή υπό το κράτος πανικού. Εάν είστε υπάλληλοι, καλό θα ήταν να μην επιτρέπετε σε άλλους να αναμειγνύονται στα της δουλειάς σας. Θα πρέπει να υπερασπιστείτε τον εαυτό σας, όχι μόνο για να διατηρήσετε την θέση σας κάτω από τον ήλιο, αλλά και για να προχωρήσετε στην ζωή. Όσο περισσότερο χρόνο αφιερώσετε στην αυτοβελτίωση σας, τόσο πιο γρήγορα θα έρθουν τα θετικά αποτελέσματα στην επαγγελματική σας ζωή. Το πρώτο εξάμηνο του έτους η προετοιμασία είναι πολύ σημαντικότερη από την δράση, και θα είναι αυτή που θα απαιτήσει το μεγαλύτερο ποσοστό του χρόνου σας.

 

Το δεύτερο εξάμηνο του 2022 οι αλλαγές δεν αναμένεται να είναι μεγάλης κλίμακας στην επαγγελματική σας ζωή, θα είναι όμως πολλές. Καθώς είστε ωστόσο από τα πιο ευπροσάρμοστα ζώδια, το γεγονός αυτό δεν αναμένεται να σας δημιουργήσει ιδιαίτερες δυσκολίες. Είναι σημαντικό όμως να έχετε αποφασίσει την κατεύθυνση που θα θέλατε να ακολουθήσετε και να έχετε θέσει προτεραιότητες. Ίσως θα κληθείτε να αφομοιώσετε ένα μεγάλο όγκο γνώσεων για να ανταποκριθείτε σε κάποια νέα καθήκοντα, αυτό όμως δεν θα πρέπει να σας τρομάζει. Γιατί όσο πιο σκληρά δουλέψετε, τόσο πιο γρήγορα θα πετύχετε αυτό που επιθυμείτε και τόσο καλύτερο θα είναι το αποτέλεσμα που θα πετύχετε. Εάν είστε υπάλληλοι, θέστε νέους στόχους καριέρας και μην επιτρέπετε να σας μειώσει κανείς. Εάν είστε ελεύθεροι επαγγελματίες ή επιχειρηματίες, δοκιμάστε νέες στρατηγικές στην επιχείρηση σας, γιατί οι αλλαγές θα είναι απαραίτητες. Όσο πλησιάζουμε προς τα τέλη του χρόνου, τόσο θα ερχόσαστε πιο κοντά στο ενδεχόμενο θετικών εκπλήξεων, που μπορούν να έχουν άμεση επίπτωση στο εισόδημα σας. Κρατήσετε όμως τα ευχάριστα νέα για τον εαυτό σας, ίσως και για λίγους έμπιστους του στενού σας κύκλου. 

 

Ζυγός 2022 – Οικονομικά

 

Το 2022 θα είναι για τα οικονομικά σας μια ήρεμη και ομαλή χρονιά.  Εκ πρώτης όψεως ένα τέτοιο ενδεχόμενο φαίνεται θετικό, στην ουσία όμως μας προειδοποιούν οι πλανήτες ότι θα υπάρξουν ελάχιστες, αν όχι μετρημένες ευκαιρίες να αυξήσει κανείς μέσα στην χροιά αυτή το εισόδημά του. Και αν επιτρέψει κανείς να τον προσπεράσει μια ευκαιρία, δεν θα υπάρξει άλλη.  Για τον λόγο αυτό εστιάστε στο εδώ και το τώρα, σε ότι μπορεί να σας φέρει άμεσα αυξημένο εισόδημα. Το γεγονός αυτό δεν αποκλείει το ενδεχόμενο να κερδίσετε χρήματα από μια μακροπρόθεσμη επένδυση ή τοποθέτηση, απλά δεν θα πρέπει να είναι η κατεύθυνση που θα πρέπει να σας απορροφήσει μέσα στο 2022! Δώστε προτεραιότητα σε ευκαιρίες που είναι μοναδικές ή δεν υπάρχει πιθανότητα να επαναληφθούν στο άμεσο μέλλον. Κάποια άλλα ζώδια θα έχουν πολλές περισσότερες ευκαιρίες στον οικονομικό τομέα μέσα στην χρονιά, εσείς όμως όχι. Εκμεταλλευτείτε και το παραμικρό.

 

Το πρώτο εξάμηνο του 2022 χαρακτηρίζεται από μια ποικιλομορφία στα οικονομικά σας. Θα πρέπει να αναθεωρήσετε πολλές από τις απόψεις ή τις δράσεις σας μέσα στους πρώτους μήνες του έτους.  Και για σας, όπως και για άλλα ζώδια, η αύξηση του εισοδήματος ή της κερδοφορίας σχετίζεται με την εμφάνιση ευκαιριών, παρά με την βελτίωση των υπαρχουσών συνθηκών. Εάν είστε υπάλληλοι ή εργάζεστε στα πλαίσια μιας ομάδας εργασίας, η θέση και απόδοση σας μπορεί να είναι εξαιρετική, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα συνοδευτεί απαραίτητα από την αύξηση του μισθού σας. Οι ελεύθεροι επαγγελματίες συνιστάται να μην κολλάτε σε ότι δεν είστε σε θέση να κατανοήσετε. Θα αποδειχτεί ότι είναι σπατάλη χρόνου και ενέργειας. Εάν θέλετε να αυξήσετε την κερδοφορία της επιχείρησης σας, εστιάστε σε ότι κατανοείτε, είναι ξεκάθαρο για σας και δεν υπάρχουν γκρίζες ζώνες να δημιουργούν ανησυχίες.

 

Το δεύτερο εξάμηνο του 2022 θα είναι ένα λιγότερο απαιτητικό διάστημα από άποψη γεγονότων, αλλά θα πρέπει να είστε προσεκτικοί στην διαχείριση των οικονομικών σας. Στα τέλη του καλοκαιριού ή στις αρχές του φθινοπώρου σας περιμένουν νέες και σημαντικές γνωριμίες, οι οποίες θα μπορούσαν να διαδραματίσουν θετικό ρόλο στην αύξηση των εισοδημάτων σας. Εάν είστε επιχειρηματίες, μην ανησυχείτε με την αλλαγή στρατηγικής που χρειάστηκε να εφαρμόσετε το προηγούμενο χρονικό διάστημα στην επιχείρηση σας. Σύντομα θα σας δικαιώσουν τα αποτελέσματα και θα αναρωτιέστε γιατί δεν το κάνατε νωρίτερα. Για όσους έχουν μια εξαρτημένη θέση εργασίας είναι μεγάλη η πιθανότητα να αυξήσουν το εισόδημα τους, εάν συνεχίσουν να παρέχουν τις υπηρεσίες τους με αμείωτη διάθεση και ενδιαφέρον, αλλά και ακούγοντας τις υποδείξεις συναδέλφων, που θα τους οδηγήσουν στην σωστή κατεύθυνση.

 

Ζυγός 2022 - Συναισθηματικά

   

Οι Ζυγοί θα μπορέσετε μέσα στο 2022 να επιλύσετε πολύ πιο εύκολα τα προβλήματα συναισθηματικής φύσης που σας ταλαιπωρούν, εάν κάτι τέτοιο σας ενδιαφέρει και θέλετε να ακολουθήσετε αυτή την κατεύθυνση. Προϋποθέτει όμως να παραμείνετε πιστοί στις αρχές και τα πιστεύω σας, άσχετα από τις πιέσεις που θα δεχτείτε.  Δεν θα είναι πολλά τα γεγονότα που θα βιώσετε στα συναισθηματικά σας μέσα στο 2022, ούτε και μοιραία, θα έχουν όμως ένταση συναισθηματική και βάθος! Έχετε την δυνατότητα να βρείτε λύσεις στα πάντα, μην υπερεκτιμάτε παρ’ όλα αυτά τις δυνατότητες σας. Το 2022, παρά τις προκλήσεις που θα φέρει, προσφέρεται σε γενικές γραμμές για την σύσφιξη των σχέσεων σας.

 

Το πρώτο εξάμηνο του 2022 θα αποτελεί συνέχεια του προηγούμενου έτους. Τα περισσότερα προβλήματα που θα αντιμετωπίσετε θα τα μεταφέρετε μαζί σας από το 2021, θα έχετε όμως τώρα την δυνατότητα να τα λύσετε πριν από την έναρξη της άνοιξης. Στις αρχές του καλοκαιριού θα υπάρξουν κάποιες εξελίξεις που θα σας εκπλήξουν και θα σας αποσυντονίσουν. Οι παντρεμένοι θα έρθουν πιθανότατα αντιμέτωποι με μια ξαφνική αλλαγή στην στάση και τις διαθέσεις του συντρόφου τους που θα τους προβληματίσει. Συνιστάται να μην βιαστείτε να κάνετε το παραμικρό. Όσο για τους αδέσμευτους, θα χρειαστεί να αλλάξετε τον τρόπο σκέψης και δράσης, να είστε πιο αποφασιστικοί και διεκδικητικοί, εάν σας ενδιαφέρει κάποιο πρόσωπο. 

 

Το δεύτερο εξάμηνο του 2022 θα είναι μια πολύ πιο ενδιαφέρουσα περίοδος για τα συναισθηματικά σας. Το διάστημα μεταξύ Αυγούστου και Σεπτεμβρίου ίσως να υπάρξει μια γνωριμία στην ζωή των ελεύθερων που θα τους κάνει να σκεφτούν πολλά σε σχέση με την ζωή τους. Το φθινόπωρο υπάρχει το ενδεχόμενο να τελειώσουν αρκετές σχέσεις απροσδόκητα, αλλά θα διαπιστώσετε με την πάροδο του καιρού, ότι το κλείσιμο ενός κύκλου αποτελούσε την φυσική και αναπόφευκτη εξέλιξη της σχέσεις σας. Μην χάνετε χρόνο και ενέργεια με όσους δεν ενδιαφέρονται πραγματικά για σας. Στα τέλη του φθινοπώρου θα πρέπει να παρθεί μια απόφαση από όσους βρίσκονται σε σχέση, την οποία αναβάλουν για καιρό. Δεν υπάρχουν όμως άλλα περιθώρια για χρονοτριβές. Στα τέλη του 2022 θα πρέπει να έχετε αποκαταστήσει τις σχέσεις σας με όσους περάσατε ένα διάστημα εντάσεων και να σας βρει η νέα χρονιά με αισιοδοξία για το μέλλον.

 

Ζυγός 2022 -  Υγεία

 

Ο τομέας της υγείας σας αναμένεται να σας δώσει κάποιες λαχτάρες μέσα στο 2022, όλα όμως θα εξελιχτούν τελικά με θετικό τρόπο. Λόγω της θετικής θέσης του Ήλιου απέναντι στο ζώδιο σας κατά το 2022, πολλές καταστάσεις θα είναι αρκετά πιο ανώδυνες από ότι θα μπορούσαν να είναι. Σε γενικές γραμμές όμως θα είστε αρκετά καλύτερα από πολλούς άλλους γύρω σας, κάτι που θα σας βάλει σε σκέψεις, εάν θα πρέπει και σε ποιο βαθμό να προσφέρετε την βοήθεια σας σ΄αυτούς που έχουν ανάγκη. Και οι στιγμές αυτές θα είναι πολλές μέσα στην χρονιά. Εάν πάρετε την απόφαση να εμπλακείτε και να βοηθήσετε, δεν θα υπάρχει πισωγύρισμα, με αποτέλεσμα να κινδυνεύετε από υπερβολική ψυχολογική φόρτιση. Φροντίστε την υγεία και καλή  φυσική σας κατάσταση, με καλή διατροφή και ξεκούραση.

 

Το πρώτο εξάμηνο του 2022 θα είναι αρκετά πιο ήρεμο για την υγεία σας, παράλληλα θα είναι όμως και ενδεικτικό της εξέλειξης που θα ακολουθήσει. Θα έχετε την δυνατότητα να δείτε καθαρά τις συνέπειες των αποφάσεων σας μέσα από τις ζωές των γύρω σας. Εάν είστε επαγγελματίες αθλητές θα πρέπει μέσα στο διάστημα αυτό να δώσετε μεγαλύτερη βαρύτητα στην προθέρμανση σας, για να αποφύγετε δύσκολους και μακροχρόνιους τραυματισμούς. Εάν θέλετε να εντάξετε την άσκηση στην ρουτίνα σας, τότε η άνοιξη ή οι αρχές του καλοκαιριού θα αποτελούν την ιδανική εποχή να ξεκινήσετε. Θετικό θα είναι, εάν σας παρακινεί κάποιος γνωστός ή φίλος για άθληση από κοινού. Αλλιώς θα χάσετε μια εξαιρετική ευκαιρία λόγω του αναποφάσιστου χαρακτήρα σας να βελτιώσετε την φυσική σας κατάσταση.

 

Το δεύτερο εξάμηνο του 2022 θα είναι από κάθε άποψη πιο δυναμικό, το αυτό δεν θα ισχύει για την υγεία σας. Μέσα στο φθινόπωρο θα έχετε την δυαντότητα να κατανοήσετε πολλά, σχετικά με τις προηγούμενες εμπειρίες σας και θα μπορέσετε να αλλάξετε την ζωή σας, ως εκ τούτου και την υγεία σας, προς το θετικότερο. Τα πάντα εξαρτόνται από τις προσωπικές προτεραιότητες που θα θέσετε στον εαυτό σας και από τις αντικειμενικές ανάγκες για την βελτίωση της υγείας και της φυσικής σας κατάστασης. Η περίοδος ωστόσο δεν αναμένεται να φέρει κινδύνους ή τραυματισμούς, στο βαμό που και σεις θα είστε προσεκτικοί και δεν θα εκτίθεστε σε περριττούς κινδύνους.    

 

Ζυγός 2022 – Κύριες όψεις του έτους ανά δεκανό

 

Α΄ Δεκανός (23.09-02.10)

 

Ο πρώτος δεκανός του ζωδίου σας αφορά όσους έχουν γεννηθεί μεταξύ 23 Σεπτεμβρίου και 2 Οκτωβρίου. Κυβερνήτης του ζωδίου είναι η Αφροδίτη και κυβερνήτης του δεκανού σας είναι επίσης η Αφροδίτη.

 

Με την διπλή επιρροή της Αφροδίτης, από ζώδιο και δεκανό, τα άτομα που ανήκουν στην περίοδο αυτή χαρακτηρίζονται για την χάρη, την φινέτσα και τον ρομαντισμό τους. Είστε άτομα ζεστά και τρυφερά, η επαφή με τους ανθρώπους και η συντροφικότητα είναι προεξάρχουσας σημασίας για σας και στην ζωή σας αποζητάτε την αρμονία και την ομορφιά. Έχετε καλλιτεχνικές ανησυχίες, και να δεν είστε οι ίδιοι καλλιτέχνες ή δημιουργοί, σας έλκουν τα δρώμενα κάθε μορφής τέχνης. Είστε οι γνήσιοι εκπρόσωποι του ζωδίου σας, που αναζητούν τον ρομαντισμό μέσα σε σχέσεις και συνεργασίες και αποφεύγετε με κάθε τρόπο τις εντάσεις και τους διαπληκτισμούς. Είστε διπλωμάτες στις επαφές με τους γύρω σας και το χαρακτηριστικό αυτό σας κάνει αγαπητούς στον περίγυρο σας. το βασικό σας ελάττωμα είναι η αναποφασιστικότητα σας, καθώς και το γεγονός ότι αναζητάτε συνεχώς την επιβεβαίωση μέσα από την αποδοχή σας από το κοινωνικό σύνολο. Η ανασφάλεια σας οδηγεί να έχετε ανάγκη το ενδιαφέρον των γύρω σας στο πρόσωπο σας, που οφείλουν να το δείχνουν με έμπρακτους τρόπους.

 

Το 2022 προβλέπεται να πραγματοποιήσετε αρκετά μικρά ταξίδια ή αποδράσεις, από τα οποία θα αποκομίσετε οικονομικά οφέλη. Οι επαφές σας με κοντινούς φίλους και νέους, σημαντικούς και ισχυρούς συνεργάτες θα είναι πολύ σημαντικές. Θα είστε αποφασισμένοι, ισχυροί και με την πάροδο των μηνών θα χαλυβδώνεται ακόμη περισσότερο η θέληση σας να πετύχετε  την υλοποίηση των ονείρων αλλά και των βραχυπρόθεσμων στόχων σας.   

 

Παρατίθενται στην συνέχεια οι όψεις και οι διελεύσεις που αναμένεται να επηρεάσουν την καθημερινότητα σας:

 

30 Απριλίου με 25 Οκτωβρίου: Η ηλιακή έκλειψη του Απριλίου 2022 σχηματίζει όψη χιαστί με τον δεκανό σας και θα σας κάνει να αισθανθείτε ανασφαλείς, θα είστε αναποφάσιστοι και νευρικοί. Θα σας προτρέψει όμως να υλοποιήσετε ένα μελλοντικό σας στόχο. Το σημαντικό στοιχείο της επιτυχίας σας θα βρίσκεται στο γεγονός, ότι θα πρέπει να επικεντρώσετε τις προσπάθειες σας στην επίτευξη ενός και μόνου στόχου. Θα είναι πολύ πιο εύκολο για σας να πάρετε αποφάσεις και η ανασφάλεια σας θα υπερκεραστεί και θα επέλθει ισορροπία μέσα σας.

 

8 Μαΐου με 3 Νοεμβρίου: Ο Δίας στον δεκανό σας φέρνει ευκαιρίες να αυξήσετε τα εισοδήματά σας και να κατακτήσετε ένα καλύτερο επίπεδο ζωής. Νέες περιπέτειες θα ανοίξουν τους ορίζοντες σας και θα αλλάξει ο τρόπος που αντιλαμβάνεστε τον κόσμο. Είναι μια περίοδος πνευματικής και υλικής ανάπτυξης και επέκτασης. Υπάρχει ο κίνδυνος όμως να γίνετε εγωιστές, φιλάργυροι,  με υπερβολική αυτοπεποίθηση ή να χάσετε το μέτρο, ιδίως κατά την διάρκεια της ανάδρομους πορείας του πλανήτη, μεταξύ 29 Ιουλίου και 3 Νοεμβρίου. Η όψη αυτή αφορά μόνο όσους γεννήθηκαν μέχρι τις 1 Οκτωβρίου. Θα επαναληφθεί όμως μέσα στον Δεκέμβριο, οπότε θα αφορά τους πάντες του δεκανού σας.

 

24 Αυγούστου με 24 Σεπτεμβρίου: Ο Ερμής στον δεκανό σας φέρνει στο προσκήνιο σκέψεις, επικοινωνίες και σύντομα ταξίδια. Θα σας χαρίσει πνευματική διαύγεια, οξύνοια, προσαρμοστικότητα αλλά και περιέργεια.  Θα σκέφτεστε και θα επικοινωνείτε με σαφήνεια και θα είστε σε θέση να εκθέστε με ευκολία, καθαρότητα και ευθύτητα τις σκέψεις, τις απόψεις και τις ιδέες σας. Το διάστημα αυτό να περιμένετε αυξημένες επαφές με γείτονες, με τα αδέλφια σας ή με άτομα μέσω διαδικτύου. Είναι μια εξαιρετική περίοδος να μοιραστείτε τις ιδέες σας, να καταστρώσετε πλάνα, να αγοράσετε ή να πουλήσετε, να διαπραγματευτείτε, να υπογράψετε συμβόλαια ή συμβάσεις και να γνωρίσετε καινούργια άτομα.

 

9 με 24 Σεπτεμβρίου: Ο ανάδρομος Ερμής μπορεί να έχει σαν συνέπεια προβλήματα στις επικοινωνίες σας και βλάβες του τεχνικού ή τεχνολογικού σας εξοπλισμού. Ενδεχομένως να χάσετε αντικείμενα, να έχετε προβλήματα άγχους ή εάν έχετε προγραμματίσει ένα ταξίδι το διάστημα αυτό, να υπάρξουν καθυστερήσεις ή ακυρώσεις. Η πιθανότητα να θυμηθείτε ξανά καταστάσεις του παρελθόντος που θα σας χαλάσουν την διάθεση είναι μεγάλη, όπως και το ενδεχόμενο να συναντήσετε πρόσωπα από το παρελθόν σας. Διατηρήστε την ψυχραιμία σας και μην βιάζεστε να απαντήσετε σε προκλήσεις. Οι τυχόν επιχειρηματικές διαπραγματεύσεις μπορεί να είναι ρευστές, καθώς ίσως σας αποκρύβουν σημαντικές πληροφορίες, ή ενδεχομένως να είναι οι συνομιλητές σας αναξιόπιστοι ή ανέντιμοι.

 

28 Σεπτεμβρίου με 7 Οκτωβρίου: Η Αφροδίτη φιλοξενείται στον δεκανό σας και θα είναι ένα από τα καλύτερα διαστήματα του έτους για την συναισθηματική σας ζωή. Θα είναι πιο εύκολο να δώσε και να εισπράξετε αγάπη, θα είστε πιο γοητευτικοί, ελκυστικοί και πιο δημοφιλείς από ποτέ. Και καθώς θα αισθάνεστε όμορφα, θα προσελκύετε και όμορφους ανθρώπους ή αντικείμενα στην ζωή σας. Είναι ένα εξαιρετικό χρονικό διάστημα για διασκέδαση, χαλάρωση, απόλαυση της ζωής και για την αναζήτηση σεξουαλικής απόλαυσης. Και για τα επαγγελματικά σας θα είναι μια θετική εποχή, καθώς θα είστε πιο δημιουργικοί. Ευνοούνται επίσης η τακτοποίηση των οικονομικών σας και τα ψώνια ή οι αγορές.

 

9 με 18 Οκτωβρίου: Ο Ερμής βρίσκεται και πάλι στον δεκανό σας, φέροντας αρμονία μεταξύ των σκέψεων και των προθέσεων σας να διεξάγετε ήρεμες και κυρίως καρποφόρες συζητήσεις. Είναι μια εξαιρετική περίοδος για σπουδές και εξετάσεις, για ζητήματα γραφειοκρατικά και για να προγραμματίσετε επαγγελματικά ραντεβού. Κάθε ζήτημα που έμεινε εκκρεμές από την περίοδο της ανάδρομης πορείας του πλανήτη, μπορεί τώρα να επιλυθεί ή να οριστικοποιηθεί. Καθώς εκφράζεστε με σαφήνεια αλλά και με ήπιους τόνους, τώρα είναι πρόσφορο το έδαφος να διαπραγματευτείτε την βελτίωση όποιου τομέα της ζωής σας επιθυμείτε. Θα μπορούσατε επίσης να διαδραματίσετε τον ρόλο μεσάζοντα ή μεσολαβητή σε προβλήματα μεταξύ φίλων ή μελών της οικογένειας.   

 

13 Δεκεμβρίου 2022 με 23 Φεβρουαρίου 2023: Ο Δίας σε αντίθεση προς τον δεκανό σας μπορεί να φέρει προκλήσεις, εάν θέλετε περισσότερα από όσα έχετε ή δικαιούστε. Θα υπάρξουν εντάσεις στις σχέσεις σας, εάν απαιτείτε πολλά από τους άλλους, ενώ εσείς δεν δίνετε αντίστοιχα πολλά. Μπορεί να βιώσετε το διάστημα αυτό καλή τύχη και επιτυχία, αλλά θα μείνετε ανικανοποίητοι, εκτός και αν στραφείτε στον πνευματικό σας κόσμο για γείωση.

 

Β΄ Δεκανός (03-12.10)

 

Ο δεύτερος δεκανός του ζωδίου σας αφορά όσους έχουν γεννηθεί μεταξύ 3 και 12 Οκτωβρίου. Κυβερνήτης του ζωδίου είναι η Αφροδίτη και κυβερνήτης του δεκανού σας είναι ο Ουρανός.

 

Με τον Ουρανό στην θέση του κυβερνήτη του δεκανού σας, η αναποφασιστικότητα του ζωδίου σας περιορίζεται αισθητά και κυβερνάστε περισσότερο από την λογική παρά από το συναίσθημα. Είστε άτομα προοδευτικά, με σύγχρονες και νεωτεριστικές απόψεις, φρέσκες ιδέες που ενδιαφέρεστε για την προσωπική και κοινωνική τους εξέλιξη. Η ισορροπία μεταξύ ελευθερίας κινήσεων και κοινωνικότητα, με όλες της τις δεσμεύσεις, είναι σημαντικός παράγοντας στην ζωή σας. Είστε άτομα διαλλακτικά, συμπονετικά, που προτιμούν να επιλύουν τις διαφορές τους μέσα από διάλογο. Ο συνδυασμός Αφροδίτης-Ουρανού δίνει μια μείξη προσωπικότητας ανάλογη του Υδροχόου, άτομα δηλαδή με έμφυτη επαναστατικότητα, με πρωτοπόρο πνεύμα που είναι μπροστά από την εποχή τους, εκκεντρικά μεν αλλά παράλληλα και αλτρουιστικά. Είστε κοινωνικοί και εξαιρετικά δραστήριοι σε συλλόγους ή ομάδες ομοϊδεατών, με τους οποίους μοιράζεστε ιδέες και απόψεις, εμπνέετε και εμπνέεστε. Το κακό είναι ότι πολλές φορές αφήνετε τα όνειρα και τις ιδέες να σας συνεπάρουν σε τέτοιο βαθμό, που είστε εκτός πραγματικότητας.

 

Κατά το ωροσκόπιο του 2022 θα διαδραματίσουν σημαντικό ρόλο στην ζωή σας τα παιδιά, υπό την έννοια ότι μπορεί να αποκτήσετε έναν απόγονο. Ίσως όμως και να πρόκειται για το παιδί που κρύβετε μέσα σας.

 

Παρατίθενται στην συνέχεια οι όψεις και οι διελεύσεις που αναμένεται να επηρεάσουν την καθημερινότητα σας:

 

4 Δεκεμβρίου 2021 με 30 Απριλίου 2022: Η ηλιακή έκλειψη του Δεκεμβρίου 2021 φέρνει στον δεκανό σας μια έκρηξη ενέργειας, υψηλή ζωτικότητα και ενθουσιασμό. Θα είναι μια εξαιρετική χρονική περίοδος για νέα ξεκινήματα. Τους μήνες που ακολουθούν θα είστε σε θέση να εκφραστείτε με μεγαλύτερη άνεση, θα έχετε τονισμένη αυτοπεποίθηση και θα βρίσκεστε σε εσωτερική ισορροπία, γεγονός που θα σας επιτρέψει να εκπληρώσετε τους στόχους σας. Είναι ένα διάστημα που μπορείτε να  εντυπωσιάσετε άτομα με επιρροή και να πραγματοποιήσετε μεγάλα θετικά βήματα στην καριέρα σας.

 

7 Δεκεμβρίου 2021 με 16 Μαρτίου 2022: Ο Κρόνος σχηματίζει όψη τριγώνου με τον δεκανό σας, φέρνοντας σταθερή πρόοδο και μεγάλα επιτεύγματα, κυρίως λόγω της υπομονής, της αποφασιστικότητας και της ισχυρής αίσθησης του καθήκοντος που σας χαρακτηρίζει. Θα είστε ισορροπημένοι και συγκεντρωμένοι στην επίτευξη των στόχων σας, χωρίς να μπορεί κανείς να αποσπάσει την προσοχή σας. Οι δομές που θεμελιώνετε το διάστημα αυτό στην ζωή σας, προσωπικές επαγγελματικές ή οικονομικές θα αποδειχτούν μακροχρόνιες και υγιείς. Κάποιοι που δεκανού σας θα έχετε επανάληψη της όψης αυτής και αργότερα μέσα στην χρονιά, με τον Κρόνο ανάδρομο.

 

5 με 29 Ιανουαρίου: Η ανάδρομη Αφροδίτη τετραγωνίζει τον δεκανό σας και σηματοδοτεί μια περίοδο ενδοσκόπησης και επανεκτίμησης, του πότε ή πως πήρε η ερωτική σας ζωή άσχημη τροπή. Παλιοί φίλοι ή εραστές μπορεί να επανεμφανιστούν στην ζωή σας ή να υπάρξουν γεγονότα που θα σας βοηθήσουν να κλείσουν καρμικοί κύκλοι. Η μοίρα και το πεπρωμένο μπορεί το διάστημα αυτό να σας παίξει παιχνίδια και να γνωρίσετε το άλλο σας μισό. Ωστόσο το διάστημα θα είναι πραγματικά δύσκολο να δώσει κανείς και να λάβει αγάπη. Προσοχή θα χρειαστεί επίσης στις αγορές ειδών πολυτελείας!

 

30 Απριλίου με 25 Οκτωβρίου: Η ηλιακή έκλειψη σχηματίζει όψη χιαστί με τον δεκανό σας και θα είναι η αιτία που θα αισθάνεστε ανασφαλείς, στρεσαρισμένοι και αναποφάσιστοι. Το θετικό της επιρροής της έκλειψης ωστόσο είναι ότι θα σας δώσει μια γενναία ώθηση για την εκπλήρωση των ονείρων και των στόχων σας. Σημαντικό όμως για την επιτυχία σας είναι να θέτετε ένα στόχο την φορά και μόνο με την εκπλήρωση του να προχωράτε στον επόμενο. Με τον τρόπο αυτό θα σας είναι πιο εύκολο να έχετε υπό έλεγχο το άγχος σας και να κατακτήσετε κάποια εσωτερική ισορροπία.

 

1 Σεπτεμβρίου με 10 Οκτωβρίου: Ο Κρόνος τριγωνίζει τον δεκανό σας για μια ακόμη φορά και φέρνει επιτεύγματα και αναγνώριση. Είναι μια εξαιρετική περίοδος για αγοραπωλησίες ακινήτων ή για την ανακαίνιση του σπιτιού σας. Υπάρχει η πιθανότητα να βελτιωθούν οι σχέσεις σας με το ταίρι σας, πλησιάζοντας ο ένας τον άλλον περισσότερο, ενώ εάν είστε ελεύθεροι, ένα ειδύλλιο της εποχής θα είναι με άτομο με διαφορά ηλικίας ή θα επιλύει πρακτικά ζητήματα. Η όψη αφορά μόνο τους γεννημένους μεταξύ 10 και 12 Οκτωβρίου.

 

6 με 15 Οκτωβρίου: Το διάστημα αυτό θα φιλοξενείτε την Αφροδίτη στον δεκανό σας και θα είναι ένα από τα καλύτερα διαστήματα του έτους για την συναισθηματική σας ζωή. Θα είναι πιο εύκολο να δώσε και να εισπράξετε αγάπη, θα είστε πιο γοητευτικοί, ελκυστικοί και πιο δημοφιλείς από ποτέ. Και καθώς θα αισθάνεστε όμορφα, θα προσελκύετε και όμορφους ανθρώπους ή αντικείμενα στην ζωή σας. Είναι ένα εξαιρετικό χρονικό διάστημα για διασκέδαση, χαλάρωση, απόλαυση της ζωής και για την αναζήτηση σεξουαλικής απόλαυσης. Και για τα επαγγελματικά σας θα είναι μια θετική εποχή, καθώς θα είστε πιο δημιουργικοί. Ευνοούνται επίσης η τακτοποίηση των οικονομικών σας και τα ψώνια ή οι αγορές.

 

8 Νοεμβρίου 2022 με 20 Απριλίου 2023: Η σεληνιακή έκλειψη του Νοεμβρίου 2022 σε όψη χιαστί προς τον δεκανό σας μπορεί να προκαλέσει σκαμπανεβάσματα στην διάθεση σας και να μην σας αφήσει να χαλαρώσετε πραγματικά. Το αυξανόμενο άγχος και η ένταση θα σας προκαλέσουν αισθήματα ανησυχίας, ανασφάλειας και αβεβαιότητας. Πρέπει να προσαρμοστείτε και να συμβιβαστείτε με τις καταστάσεις για να αποκαταστήσετε την συναισθηματική σας ισορροπία και να αποφύγετε μεγάλες κρίσεις.

 

Γ΄ Δεκανός (13-22.10)

 

Ο τρίτος δεκανός του ζωδίου σας αφορά όσους έχουν γεννηθεί μεταξύ 13 και 22 Οκτωβρίου. Κυβερνήτης του ζωδίου είναι η Αφροδίτη και κυβερνήτης του δεκανού σας είναι επίσης η Ερμής.

 

Με τον Ερμή να κυβερνά τον δεκανό σας, είστε άτομα επικοινωνιακά, εκφραστικά και περίεργα. Η αρμονία και ισορροπία που έχετε ανάγκη σαν ζώδιο, αφορά κυρίως την προσωπική σας σφαίρα. Ασχολείστε με πολλά πράγματα αλλά χάνετε πολύ εύκολα το ενδιαφέρον σας και αναζητάτε διαρκώς νέα ερεθίσματα. Η λογική κυριαρχεί του συναισθήματος, αγαπάτε τα όμορφα πράγματα και έχετε μια ροπή στην καλλιτεχνία. Το μειονέκτημα σας είναι ότι πιστεύετε ότι είστε παντογνώστες, ειδήμονες επί παντός επιστητού, και πολύ σπάταλοι. Καθώς δέχεστε σημαντικές επιρροές από τον Ερμή, δανείζεστε κάποια στοιχεία από τους Διδύμους, όμως είναι η οξυδέρκεια και η επικοινωνιακή σας δεινότητα. Είστε ευπαρουσίαστοι, κοινωνικοί και διπλωμάτες, κάτι που σας κάνει ιδανικούς υποψήφιους για καριέρα στα μέσα μαζικής ενημέρωσης, όπου θα απολαύσετε υψηλή δημοφιλία. Έχετε μεγάλη περιέργεια αλλά και φιλομάθεια που σας βοηθάει να κατακτήσετε αξιόλογη μόρφωση. Προσέξτε μόνο την μεγαλομανία σας και δαμάστε την μεγάλη ιδέα που έχετε για τον εαυτό σας.

 

Μέσα στο 2022 θα πρέπει να μάθετε να εμπιστεύεστε και αντλείτε δυνάμεις από την εσωτερική δύναμη που έχετε, ώστε να βαδίσετε σταθερά το εξελικτικό σας μονοπάτι. Είναι μια σημαντικότατη οδός που δεν έχετε εξερευνήσει ακόμη επαρκώς και θα πρέπει να μάθετε να την βαδίζετε.

 

Παρατίθενται στην συνέχεια οι όψεις και οι διελεύσεις που αναμένεται να επηρεάσουν την καθημερινότητα σας:

2018 με 2024: Ο Πλούτωνας τετραγωνίζει τον δεκανό σας και δοκιμάζει τις δυνάμεις και τον χαρακτήρα σας, φέρνοντας ακραίες δοκιμασίες με την μορφή ανθρώπων και περιστάσεων στα σκαλιά σας. Πρέπει πραγματικά να γνωρίζετε ποιοι είστε για να είστε σε θέση να ανορθώσετε το ανάστημα σας και να αγωνιστείτε ή να συγκρουστείτε. Μια κρίση ή μια κατάρρευση έχει την δυναμική να σας αλλάξει εντελώς εσωτερικά, το «εγώ» σας, την ταυτότητα σας σαν άτομο, την πορεία της ζωής σας. Σκοπός της όψης είναι να μάθετε να χειρίζεστε και να διαχειρίζεστε την προσωπική, εσωτερική σας δύναμη μέσα από συγκρούσεις με άτομα εξουσίας ή στις προσωπικές σας σχέσεις. Για τους γεννημένους μέχρι τις 17 του μήνα, η δυναμική της όψης φθίνει. Όσοι γεννήθηκαν μεταξύ 18 και 21 Σεπτεμβρίου θα βιώσουν μέσα στο 2022 την πλήρη ισχύ του τετραγώνου του Πλούτωνα, ενώ όσο γεννήθηκαν στις 22 Σεπτεμβρίου θα βιώσουν την εφόρμηση του σκοτεινού πλανήτη μέσα στο 2023.

 

19 Νοεμβρίου 2021 με 30 Απριλίου 2022: Η σεληνιακή έκλειψη του Νοεμβρίου 2021 σχηματίζει όψη χιαστί με τον δεκανό σας και μπορεί να προκαλέσει σκαμπανεβάσματα στην διάθεση σας και να μην σας αφήσει να χαλαρώσετε πραγματικά. Το αυξανόμενο άγχος και η ένταση θα σας προκαλέσουν αισθήματα ανησυχίας, ανασφάλειας και αβεβαιότητας. Πρέπει να προσαρμοστείτε και να συμβιβαστείτε με τις καταστάσεις για να αποκαταστήσετε την συναισθηματική σας ισορροπία και να αποφύγετε μεγάλες κρίσεις.

 

14 Ιανουαρίου με 3 Φεβρουαρίου: Ο ανάδρομος Ερμής μπορεί να έχει σαν συνέπεια προβλήματα στις επικοινωνίες σας και βλάβες του τεχνικού ή τεχνολογικού σας εξοπλισμού. Ενδεχομένως να χάσετε αντικείμενα, να έχετε προβλήματα άγχους ή εάν έχετε προγραμματίσει ένα ταξίδι το διάστημα αυτό, να υπάρξουν καθυστερήσεις ή ακυρώσεις. Η πιθανότητα να θυμηθείτε ξανά καταστάσεις του παρελθόντος που θα σας χαλάσουν την διάθεση είναι μεγάλη, όπως και το ενδεχόμενο να συναντήσετε πρόσωπα από το παρελθόν σας. Διατηρήστε την ψυχραιμία σας και μην βιάζεστε να απαντήσετε σε προκλήσεις. Οι τυχόν επιχειρηματικές διαπραγματεύσεις μπορεί να είναι ρευστές, καθώς ίσως σας αποκρύβουν σημαντικές πληροφορίες, ή ενδεχομένως να είναι οι συνομιλητές σας αναξιόπιστοι ή ανέντιμοι. Η επιρροή του ανάδρομου Ερμή θα είναι ακόμη πιο έντονη όταν θα σχηματίσει τετράγωνο με τον δεκανό σας μεταξύ 25 Ιανουαρίου και 3 Φεβρουαρίου.

 

7 Μαρτίου με 20 Σεπτεμβρίου: Ο Κρόνος σχηματίζει τρίγωνο με τον δεκανό σας και φέρνει πρόοδο και μεγάλες κατακτήσεις εξαιτίας της αποφασιστικότητας σας, της υπομονής αλλά και της ισχυρής αίσθησης του καθήκοντος. Θα είστε ισορροπημένοι και συγκεντρωμένη στην επίτευξη των στόχων σας, χωρίς να μπορεί κανείς να αποσπάσει την προσοχή σας. Οι δομές που θεμελιώνετε το διάστημα αυτό στην ζωή σας, την προσωπική, επαγγελματική ή οικονομική, θα αποδειχτούν μακροχρόνιες και υγιείς. Η παρούσα όψη αφορά μόνο όσους γεννήθηκαν μεταξύ 13 και 18 Οκτωβρίου. Θα επαναληφθεί όμως τον Νοέμβριο και θα αγγίξει το σύνολο των γεννημένων στον τρίτο δεκανό του ζωδίου σας.

 

14 με 23 Οκτωβρίου: Η Αφροδίτη φιλοξενείται στον δεκανό σας και θα είναι ένα από τα καλύτερα διαστήματα του έτους για την συναισθηματική σας ζωή. Θα είναι πιο εύκολο να δώσε και να εισπράξετε αγάπη, θα είστε πιο γοητευτικοί, ελκυστικοί και πιο δημοφιλείς από ποτέ. Και καθώς θα αισθάνεστε όμορφα, θα προσελκύετε και όμορφους ανθρώπους ή αντικείμενα στην ζωή σας. Είναι ένα εξαιρετικό χρονικό διάστημα για διασκέδαση, χαλάρωση, απόλαυση της ζωής και για την αναζήτηση σεξουαλικής απόλαυσης. Και για τα επαγγελματικά σας θα είναι μια θετική εποχή, καθώς θα είστε πιο δημιουργικοί. Ευνοούνται επίσης η τακτοποίηση των οικονομικών σας και τα ψώνια ή οι αγορές.

 

25 Νοεμβρίου 2022 με 12 Μαρτίου 2023: Ο Κρόνος σχηματίζει τρίγωνο με τον δεκανό σας για μια ακόμη φορά και φέρνει επιτεύγματα και αναγνώριση. Είναι μια εξαιρετική περίοδος για αγοραπωλησίες ακινήτων ή για την ανακαίνιση του σπιτιού σας. Υπάρχει η πιθανότητα να βελτιωθούν οι σχέσεις σας με το ταίρι σας, πλησιάζοντας ο ένας τον άλλον περισσότερο, ενώ εάν είστε ελεύθεροι, ένα ειδύλλιο της εποχής θα είναι με άτομο με διαφορά ηλικίας ή θα επιλύει πρακτικά ζητήματα.

 

Καλή, ειρηνική και δημιουργική χρονιά!

 

Αλίντα Κανάκη

Δημήτρης Μήτρας

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.