Κυριακή 14 Νοεμβρίου 2021

Υδροχόος ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις 2022 από την Αλίντα Κανάκη !


Γενικές αστρολογικές προβλέψεις

 

Το ωροσκόπιο του 2022 για τον Υδροχόο διαφέρει αισθητά από τις προβλέψεις για τα υπόλοιπα ζώδια του ζωδιακού! Με την παρουσία του Κρόνου στο ζώδιο σας, ενός από τους κυρίαρχους πλανήτες αναφορικά με τα τεκταινόμενα των ημερών, θα είναι σαν να μπορείτε να ελέγχετε τον χρόνο. Μόνο που κάτι τέτοιο δεν είναι επί της ουσίας εφικτό, αλλά θα είστε σε θέση να επηρεάσετε σε σημαντικό βαθμό την πορεία των πραγμάτων. Ωστόσο ο Ήλιος, το ουράνιο εκείνο σώμα που αποτελεί συνήθως την πηγή των προβλημάτων του ζωδίου σας, θα είναι εξαιρετικά ενισχυμένος μέσα στην χρονιά, λόγω όψεων και διελεύσεων, με αποτέλεσμα να μην είναι τίποτε τόσο εύκολο όσο φαίνεται αρχικά.

Για τα επαγγελματικά σας θα είναι μια παραγωγική χρονιά, αλλά εάν δεν είστε έτοιμοι να κάνετε τις αλλαγές που πρέπει ή απλά ατονήσετε, δεν θα είστε σε θέση να εκμεταλλευτείτε την δυναμική του έτους. Στον τομέα των σχέσεων σας, προσωπικών ή επαγγελματικών, συνιστάται να ακούτε, να παρατηρείτε και να αναλύετε πολύ περισσότερο, πριν δράσετε. Αυτό θα σας γλυτώσει από πολλές κακοτοπιές.

Από τις αρχές του 2022 μέχρι και τα μέσα Απριλίου θα είναι μια ήρεμη σε γενικές γραμμές εποχή, σε αντίθεση με ότι θα συμβαίνει στην ζωή πολλών άλλων ζωδίων. Επωφεληθείτε από την νηνεμία και ενεργοποιηθείτε στον επαγγελματικό τομέα, ώστε να κατακτήσετε αυτό που θέλετε, καθώς θα είναι τώρα ευκολότερα να πετύχετε τους στόχους σας. Στην συνέχεια μπορείτε να θέσετε τον πήχη ψηλότερα και να κινηθείτε όσο οι συνθήκες σας ευνοούν. Κάποιος από τον στενό επαγγελματικό σας κύκλο ενδεχομένως να προσπαθήσει να σας εξαπατήσει. Μόλις εντοπίσετε ποιος είναι, θα πρέπει να κινηθείτε αστραπιαία και να είστε αυστηροί και απόλυτοι μαζί του, εξαλείφοντας κάθε περιθώριο να επαναληφθεί στο μέλλον κάτι παρόμοιο.  Η συγχώρεση στην συγκεκριμένη περίπτωση θα δείχνει αδυναμία και θα αποτελέσει τεράστιο λάθος από μέρους σας.

Στον τομέα των προσωπικών σας σχέσεων ίσως να υπάρξουν επιπλοκές στην ζωή σας. Συνιστάται να είστε πιο συγκαταβατικοί με τα αγαπημένα σας πρόσωπα, να τους αφιερώνετε χρόνο και να τους δίνετε την προσοχή που τους πρέπει, καθώς θα λαχταρούν για την προσοχή σας. Πάρτε τον χρόνο σας, εάν χρειάζεται να πάρετε σημαντικές αποφάσεις, αλλά αποφύγετε να αναμίξετε τους γύρω σας στην διαδικασία, ζητώντας την άποψη τους, γιατί θα βραχυκυκλώσετε. Μόνοι σας θα πρέπει να σκεφτείτε, να ζυγίσετε προσεκτικά τις καταστάσεις, να αποφασίσετε και να δράσετε. Μπορεί να χρειαστεί να αφιερώσετε αρκετό χρόνο, αλλά το σίγουρο είναι ότι θα αποφύγετε σημαντικά λάθη. Προσπαθήστε να ξεπεράσετε τον εαυτό σας και τα στεγανά που έχετε στο μυαλό σας και θα δείτε τις καταστάσεις μέσα από διαφορετική οπτική. Θα εκπλαγείτε από το πόσο μεγάλη διαφορά μπορείτε να κάνετε στην ζωή σας, εάν αντιμετωπίσετε τα πράγματα λίγο πιο χαλαρά ή αντισυμβατικά.

Από τα μέσα Απριλίου μέχρι τα μέσα Ιουλίου του 2022, θα είναι μια αρκετά δύσκολη περίοδος, καθώς προβλέπεται να υπάρξουν κάποιες απώλειες, με τις οποίες θα πρέπει να συμβιβαστείτε. Μπορεί οι απώλειες αυτές να σας φαίνονται σημαντικές και να μην μπορείτε να σκεφτείτε την επόμενη μέρα, αλλά επί της ουσίας θα πρόκειται για ανθρώπους ή καταστάσεις που έκλεισαν τον κύκλο τους και θα πρέπει να απαλλαγείτε από την παρουσία τους. Αποδεχτείτε απλά το γεγονός και συνεχίστε την πορεία σας. Θα διαπιστώσετε ότι πολλά πράγματα θα εξομαλυνθούν χωρίς την παραμικρή προσπάθεια από πλευράς σας, ενώ θα ανοίξουν καινούργιες πόρτες, μόλις κλείσουν οι παλιές.

Οι ελεύθεροι του ζωδίου σας θα έχουν μερικούς πολύ όμορφους μήνες το διάστημα αυτό, με ευκαιρίες για γνωριμίες και περιστασιακές επαφές ή και για πιο σοβαρές και μόνιμες σχέσεις. Οι δεσμευμένοι θα είναι σε θέση να βιώσουν την ζεστασιά της οικογενειακής τους εστίας και την στήριξη από το ταίρι τους. Στις στιγμές όμως που θα ξεσπούν διαμάχες, δεν θα έχετε την πολυτέλεια να παραμείνετε ουδέτεροι και αμέτοχοι, αλλά να είστε ο ειρηνοποιός που επαναφέρει την τάξη και την ηρεμία. Η ευθύνη είναι μεγάλη και πολλές φορές θα επηρεαστεί μια ολόκληρη αλληλουχία γεγονότων από τις αποφάσεις που θα πάρετε ή τις παρεμβάσεις που θα χρειαστεί να κάνετε. Για να μην κάνετε σημαντικά λάθη, τα οποία θα μπορούσαν να επηρεάσουν με αρνητικό τρόπο το μέλλον σας, τοποθετήστε τον εαυτό σας στην θέση αυτών που θα κρίνετε.

Από τα μέσα Ιουλίου μέχρι τα μέσα Οκτωβρίου αναμένεται να αλλάξουν οι προτεραιότητες σας στην ζωή! Εάν κατά το πρώτο εξάμηνο αφιερώσετε χρόνο στην προσωπικότητα σας και στις σχέσεις σας, τώρα θα πρέπει να στρέψετε την προσοχή σας στην δουλειά σας και τις προοπτικές που υπάρχουν. Εάν είστε αυτοαπασχολούμενοι ή έχετε δική σας επιχείρηση, εστιάστε στα αδύναμα σημεία της παραγωγικής σας διαδικασίας, κάνοντας βελτιώσεις και αναπροσαρμογές. Ως προς το προσωπικό που πιθανών να  απασχολείτε, θα χρειαστεί κάποια ευελιξία και μαλαγανιά για να τους κερδίσετε. Εάν είστε υπάλληλοι σε μια επιχείρηση, καταβάλετε κάθε δυνατή προσπάθεια να αποκτήσετε μια νέα, καλύτερη θέση εργασίας ή να υλοποιήσετε αυτό που σχεδιάζετε εδώ και καιρό στο μυαλό σας. Οι συνθήκες μπορεί να αλλάζουν, αλλά εάν έχετε ένα σταθερό στόχο και ένα φωτεινό σημείο προς το οποίο κινήστε, θα πετύχετε αυτό που θέλετε. Σημαντικός παράγοντας θα είναι ωστόσο να πιστεύετε στον εαυτό σας και τις ικανότητες σας, γιατί σας λείπει η πίστη.

Από τα μέσα Οκτωβρίου μέχρι τα τέλη του 2022 θα είστε σε θέση να γνωρίζετε ακριβώς τι θέλουν όλοι οι υπόλοιποι γύρω σας, αλλά δεν θα έχετε καταφέρει να αποκωδικοποιήσετε τις δικές σας επιθυμίες. Είναι σημαντικό να αποφασίσετε τι θέλετε να πετύχετε στην ζωή σας, ώστε να μπορέσετε να χαρτογραφήσετε την πορεία σας. Και μέχρι να φτάσετε σ’ αυτό το σημείο, δεν υπάρχει περιθώριο ανάπαυλας. Το διάστημα αυτό είναι ιδιαίτερα θετικό για να ανοίξει κανείς την δική του επιχείρηση ή να επεκτείνει μια ήδη υπάρχουσα. Όσο για τις προσωπικές σας σχέσεις, το τέλος του έτους ενδείκνυται να οικοδομήσετε σταθερές και αρμονικές σχέσεις με συγγενικά πρόσωπα και να προγραμματίσετε να περάσετε τις γιορτές μαζί τους. Κάθε απόφαση που μπορεί να λάβετε το διάστημα αυτό, θα μπορούσε να έχει σημαντικές συνέπειες για την συνέχεια της πορείας σας, οπότε θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί. Σε γενικές γραμμές, στο τέλος του ετήσιου κύκλου του 2022, σχεδόν όλοι οι τομείς της ζωής σας φαίνεται να σταθεροποιούνται, καθώς δίνουν καρπούς οι ενέργειες ή οι αποφάσεις που πήρατε το προηγούμενο διάστημα. Επιλέξτε ωστόσο τι είναι σημαντικό για σας να επενδύσετε χρόνο και προσπάθεια και μην αναλώνεστε με μικρότερης σημασίας ή παντελώς ανούσια πράγματα. Να είστε ανοιχτοί στο καινούργιο και πρωτοπόρο και να κατανοείτε και να εκτιμάτε τις προσπάθειες των ανθρώπων γύρω σας. Οι προβλέψεις είναι, ότι εάν κάνετε αυτό που πρέπει κατά την διάρκεια της χρονιάς, θα έχετε εξαιρετικά θετικά αποτελέσματα στο τέλος του έτους.

Υδροχόο 2022 – Καριέρα

 

Αναφορικά με την καριέρα σας, το 2022 θα είναι σε γενικές γραμμές μια χρονιά ηρεμίας, που θα απαιτήσει όμως αριστοτεχνικούς χειρισμούς. Θα είστε σε θέση να επιλύσετε αρκετά από τα πιεστικά προβλήματα που θα προκύψουν αρκετά γρήγορα και χωρίς μεγάλη προσπάθεια. Αλλά εάν θέλετε κάτι περισσότερο από την καριέρα σας, θέλετε να κάνετε νέα βήματα προόδου, θα πρέπει να κινηθείτε μη συμβατικά. Ενώ οι συνθήκες θα είναι σε γενικές γραμμές με το μέρος σας, έχετε υπόψη σας, ότι δεν θα είστε οι μόνοι που αναζητούν τρόπους να αυξήσουν το εισόδημα τους ή να επεκτείνουν τις δραστηριότητες τους. Ετοιμαστείτε να αντιμετωπίσετε σκληρό ανταγωνισμό ακόμη και σε περιοχές που θεωρούσατε ότι έχετε απόλυτη κυριαρχία στην αγορά. Η κατάσταση μπορεί να γίνει λίγο πιο περίπλοκη λόγω έλλειψης εμπιστοσύνης στις δυνατότητες σας, κάτι που θα πρέπει να υπερνικήσετε με κάθε τρόπο. Κανείς δεν μπορεί να σας βοηθήσει να σταθείτε σταθερά στα πόδια σας, παρά μόνο εσείς οι ίδιοι.

Το πρώτο εξάμηνο του 2022 δεν αναμένεται να είναι ιδιαίτερα δυναμικό για την καριέρα σας, οπότε θα είστε σε θέση να αντιμετωπίσετε ότι και να προκύψει. Μην προσπαθείτε να επεκτείνετε τις δραστηριότητες σας, εάν είστε ελεύθεροι επαγγελματίες, τουλάχιστον όχι στην παρούσα χρονική περίοδο. Προέχει να σταθεροποιήσετε την δουλειά σας, εστιάζοντας σε ζητήματα αποδοτικότητας, παρά σε μια πιθανή επέκταση. Εξετάστε το ενδεχόμενο να επεκταθείτε στο άμεσο μέλλον, σε τομείς που δεν έχετε αγγίξει ακόμη, πιθανά και με την βοήθεια ενός συνεταίρου. Θα πρέπει να κάνετε όμως πολύ προσεκτική επιλογή του προσώπου που θα εμπιστευθείτε το μέλλον σας. Εάν είστε υπάλληλοι σε μια επιχείρηση, τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να επιδιώξετε μια προαγωγή. Εάν έχετε επεξεργαστεί ήδη ένα σχέδιο δράσης στο μυαλό σας, τώρα μπορείτε να κινηθείτε. Εάν δεν μπορέσετε να εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που θα υπάρξουν από την αρχή του έτους μέχρι και την άνοιξη, θα είναι δύσκολο να κάνετε βήματα προόδου στους επόμενους μήνες. Οι πλανητικές όψεις και διελεύσεις της περιόδου συνιστούν να επενδύσετε στην αυτοβελτίωση, αποκτώντας νέες γνώσεις και δεξιότητες που θα μπορούσαν να σας βοηθήσουν να ξεχωρίσετε από τους υπόλοιπους διεκδικητές μιας καλύτερης ή ανώτερης θέσης.

Το δεύτερο εξάμηνο του 2022 αλλάζει το σκηνικό δραματικά. Όσοι είστε υπάλληλοι, ίσως να αντιμετωπίσετε εντελώς νέες συνθήκες στην δουλειά, οι οποίες θα διαγράψουν μονομιάς τα όσα έχετε πετύχει τα προηγούμενα χρόνια. Μην απογοητεύεστε ωστόσο και συνεχίστε να εργάζεστε ακούραστα για την  πραγματοποίηση των στόχων και των ονείρων σας. Και κυρίως, μην επιχειρήσετε να πετύχετε πολλούς στόχους ταυτόχρονα, γιατί θα αποτύχετε σε όλους. Εστιάστε σε ότι είναι το πιο σημαντικό για σας και αφού το καταφέρετε, προχωρήστε στο επόμενο. Το φθινόπωρο είναι η ιδανική εποχή να ξεκινήσετε μια δική σας επιχείρηση, αλλά μην το δοκιμάσετε μόνοι σας. Αναζητήσετε έναν αξιόπιστο συνεταίρο, να μοιραστείτε τα βάρη, συνδυάζοντας τις δυνάμεις σας. Εάν έχετε ήδη την δική σας επιχείρηση, αναζητήσετε νέους συμμάχους. Μόνοι σας είστε πιο ευάλωτοι στον σκληρό ανταγωνισμό. Συνιστάται να είστε ασυμβίβαστοι και σκληροί στο παιχνίδι του ανταγωνισμού, αλλά αποφύγετε να κλιμακώσετε συγκρουσιακές καταστάσεις, γιατί να βγείτε χαμένοι. Μέχρι τα τέλη του 2022 αναμένεται να έχει σταθεροποιηθεί η κατάσταση και να γευτείτε τους καρπούς των προσπαθειών σας.  

 

Υδροχόος 2022 – Οικονομικά

 

Στον τομέα των οικονομικών σας, το 2022 θα είναι ένα έτος σταθερότητας, γεμάτο ωστόσο ευκαιρίες για επέκταση. Όπως θα συμβαίνει και με πολλά άλλα ζώδια όμως, δεν θα είστε σε θέση να εκμεταλλευτείτε όλες τις ευκαιρίες που θα βρεθούν στο δρόμο σας. Αρκετές φορές μέσα στον χρόνο δε, θα βρεθείτε μπροστά σε διλήμματα, ως προς ποια πορεία θα ήταν πρόσφορα να ακολουθήσετε. Δεν είναι δυνατόν να φανεί πλανητικά, τι είδους διλήμματα θα κληθείτε να απαντήσετε και πότε, είναι σίγουρο όμως ότι θα καταλάβετε την σπουδαιότητα τους μόλις κάνουν την εμφάνιση τους. Γιατί η πορεία που θα αποφασίσετε να ακολουθήσετε, θα καθορίσει εν πολλοίς την οικονομική σας βιωσιμότητα για τα επόμενα χρόνια. Μην περιμένετε βοήθεια από τον από μηχανής Θεό, ούτε και από τους γύρω σας, αν και πολλοί θα σας συνδράμουν παρά τις αντιρρήσεις σας. Σκεφτείτε προσεκτικά και κάντε σοφές επιλογές. Μπορείτε σε κάθε περίπτωση να αυξήσετε τα εισοδήματα σας, το ζητούμενο είναι κατά πόσο, πόσο γρήγορα και με ποιες μεθόδους.

 

Το πρώτο εξάμηνο του 2022 αναμένεται να είναι καρποφόρο για τα οικονομικά σας. Εάν είστε υπάλληλοι σε μια επιχείρηση, προσπαθήσετε να μετέχετε σε όλες τις δραστηριότητες ή τα έργα. Μπορεί δε να είστε ο εμπνευστής κάποιου ή κάποιων δραστηριοτήτων ή διαδικασιών. Όλη αυτή η εμπλοκή σας στην παραγωγική διαδικασία μπορεί να μην έχει άμεση σχέση με την αύξηση του εισοδήματός σας, η αλληλουχία των γεγονότων όμως θα το φέρει έτσι, ώστε να αμειφθείτε μέσα από την αύξηση των απολαβών σας. Είναι επίσης σημαντικό για σας να έχετε περισσότερο ελεύθερο χρόνο και να αναζητάτε νέες ευκαιρίες, που θα μπορούσαν να σας βοηθήσουν να εξελιχθείτε και να βελτιώσετε το βιοτικό σας επίπεδο.  Εάν είστε ελεύθεροι επαγγελματίες ή επιχειρηματίες, δουλέψτε λίγο περισσότερο το επικοινωνιακό κομμάτι της δουλειάς σας, ώστε να μπορέσετε να επεκτείνετε την πελατειακή σας βάση. Εάν καταφέρετε να βελτιώσετε το κομμάτι αυτό, θα δείτε τα πρώτα απτά αποτελέσματα ήδη από τα τέλη της άνοιξης. Θα χρειαστεί όμως συνεχής και συστηματική προσπάθεια, για να μπορέσετε να έχετε σταθερά ανοδική πορεία στο άμεσο μέλλον.

 

Το δεύτερο εξάμηνο του 2022 αναμένεται να είναι μέτριας δυναμικότητας. Προς τα τέλη του καλοκαιριού, θα έχετε σημαντικές γνωριμίες που θα διαδραματίσουν σημαντικό ρόλο στην οικονομική σας πρόοδο.  Οπότε εάν σας στείλουν από την δουλειά σας σε ένα επαγγελματικό ταξίδι, μην αφήνετε να σας εμποδίσει τίποτε να το πραγματοποιήσετε. Στις αρχές του φθινοπώρου είναι πολύ πιθανό να υπάρξουν κάποιες αλλαγές στον χώρο εργασίας σας, οι οποίες θα εξαρτηθούν απόλυτα από εσάς. Ίσως είναι καιρός να αλλάξετε εργοδότη, μπορεί να έφτασε η ώρα να δοκιμάστε κάτι καινούργιο, που θα σας βοηθήσει να ξεκολλήσετε από το τέλμα και να κάνετε βήματα προόδου στην καριέρα σας. Παράλληλα με τις υπόλοιπες κινήσεις σας, σκεφτείτε τρόπους να βελτιώσετε τα εισοδήματά σας, ενδεχομένως και μέσα από μια δεύτερη απασχόληση. Εάν έχετε δική σας επιχείρηση ή είστε αυτοαπασχολούμενοι, περιορίστε τα περιττά έξοδα και εξορθολογήστε τις δαπάνες σας. Οι αλλαγές που θα πραγματοποιήσετε, όντας είτε αυτοαπασχολούμενοι, είτε υπάλληλοι, θα σας βοηθήσουν να ξεκολλήσετε από την στασιμότητα και θα αρχίσουν να έρχονται χρήματα από νέες πηγές.

 

 

Υδροχόος 2022 – Συναισθηματικά

 

Το 2022 θα είναι ένα ιδιαίτερο έτος για τα συναισθηματικά σας, και αυτό γιατί θα αναπτύξετε την ικανότητα της ενσυναίσθησης με τα άτομα που έχετε ένα ψυχικό δέσιμο. Θα είστε σε θέση δηλαδή να διαισθανθείτε τα συναισθήματα τους ή να προβλέψετε τις αντιδράσεις τους και όλο αυτό θα σας βοηθήσει να διατηρήσετε τις σχέσεις σας σε ένα καλό επίπεδο. Χρειάζεται ωστόσο υπομονή με τα αγαπημένα σας πρόσωπα και να μην πιέζετε καταστάσεις όταν δεν είναι απαραίτητο. Σε γενικές γραμμές πάντως το έτος προβλέπεται να είναι φωτεινό για την συναισθηματική σας ζωή, κυρίως για σας που βρίσκεστε σε μια μόνιμη σχέση. Η κύρια πλανητική συμβουλή του έτους είναι να μην φοβάστε να εκφράσετε τα συναισθήματα σας και να αναλάβετε κάποιες σημαντικές πρωτοβουλίες, εάν και εφόσον είστε σίγουροι γι’ αυτό που θέλετε. Γιατί οι κύριοι εχθροί σας στον δρόμο σας για να πετύχετε αυτό ακριβώς που έχετε ανάγκη στην συναισθηματική σας ζωή είναι η νωθρότητα αλλά και η αναποφασιστικότητα σας. Όσο για τους ελεύθερους του ζωδίου σας, θα έχετε την ευκαιρία μέσα στην χρονιά να αλλάξετε την τρέχουσα κατάσταση σας.  

 

Το πρώτο εξάμηνο του 2022 θα είναι μια ενδιαφέρουσα χρονική περίοδος, γιατί θα έχετε την δυνατότητα να αξιολογήσετε πολλές καταστάσεις από έξω, σαν παρατηρητής. Θα μπορείτε να παρέμβετε ένα το κρίνετε σκόπιμο, δεν θα είναι όμως απαραίτητο στις περισσότερες περιπτώσεις. Από την μια θα απολαμβάνετε την δράση και από την άλλη θα είστε σε θέση να παρακολουθήσετε τους χαρακτήρες να ξεδιπλώνονται μπροστά σας. Οι ελεύθεροι του ζωδίου σας θα βιώσετε παρόμοιες καταστάσεις, ακόμη και να δεν βγαίνετε συνεχώς, καθώς με την σύγχρονη τεχνολογία και τα social media θα φροντίσετε να είστε ενήμεροι για τις κινήσεις των γύρω σας. Δεσμευμένοι ή αδέσμευτοι, οι ίδιες οι διαμορφούμενες συνθήκες θα σας καθοδηγήσουν ως προς το τι να κάνετε, τις στιγμές που θα πρέπει να αναλάβετε δράση. Το εξάμηνο αυτό αναμένεται να είναι λίγο πιο φορτισμένο συναισθηματικά για τους δεσμευμένους, γιατί θα βιώσετε κάποιες συναισθηματικά φορτισμένες στιγμές και θα πρέπει να πάρετε σοβαρές αποφάσεις. Τις στιγμές αυτές, εάν και όταν έρθουν, ακούστε την καρδιά σας και κανέναν άλλον, εάν δεν θέλετε να κάνετε λάθη που θα τα μετανιώσετε στο μέλλον.

 

Το δεύτερο εξάμηνο του 2022 θα είναι ακόμη πιο απρόβλεπτο για την συναισθηματική σας ζωή! Γιατί θα είναι η χρονική περίοδος που θα ευλογηθείτε το χάρισμα της ενσυναίσθησης και θα μπορέσετε να μάθετε πολλά για τους ανθρώπους που βρίσκονται γύρω σας. Θα μπορέσετε να αλλάξετε την προσωπική σας ζωή προς το καλύτερο, γιατί πολλά πράγματα θα σας αποκαλυφθούν, οπότε θα λύσετε πολλά ερωτηματικά και θα μπορέσετε να ξεκαθαρίσετε το περιβάλλον σας από άτομα που δεν άξιζαν τον κόπο να βρίσκονται στο πλευρό σας. Οι μοναχικοί του ζωδίου σας καλό θα είναι να φροντίσετε λίγο περισσότερο την υγεία σας το φθινόπωρο, ώστε να μην παρουσιάσετε προβλήματα που θα σας αποσπάσουν την προσοχή τον χειμώνα, που θα υπάρξουν κάποιες αξιόλογες ευκαιρίες για γνωριμίες και καινούργιες σχέσεις. Οι δεσμευμένοι μπορεί να βιώσετε συγκρούσεις με τον ταίρι σας, ως αποτέλεσμα μιας ποιοτικής αλλαγής που θα θελήσετε να πραγματοποιήσετε στην σχέση ή τον γάμο σας, τις οποίες θα πρέπει να υπομείνετε. Μην φοβάστε να πάρετε αποφάσεις, ειδικά εάν αποσκοπείτε να βελτιώσετε την ζωή σας. Γιατί είναι σημαντικό να είστε ευτυχισμένοι με το ταίρι σας στην κοινή σας πορεία, όποια και αν είναι αυτή. Αφιερώστε χρόνο να αποκρυπτογραφήσετε τα δικά σας συναισθήματα, να κατασταλάξετε ως προς το τι είναι αυτό που θέλετε ή χρειάζεστε στην παρούσα φάση της ζωής σας και αναπροσαρμόστε όλα εκείνα που πρέπει, για να φέρετε την ζωή σας στα μέτρα σας. 

 

 

Υδροχόοι 2022 – Υγεία

 

Για τον τομέα της υγείας σας θα διαδραματίσουν εξαιρετικά σημαντικό ρόλο μέσα στο 2022 οι θέσεις δύο ουράνιων σωμάτων, του Κρόνου που φιλοξενείτε στο ζώδιο σας, και του Ήλιου. Ο Κρόνος είναι εκείνος που σας κρατάει και σας εμποδίζει από παρορμητικές ενέργειες, θα είναι όμως και αυτός που θα σας διαφυλάξει από τυχόν ατυχήματα. Ο Ήλιος από την άλλη είναι υπεύθυνος για τον περιορισμό των δυνατοτήτων του ζωδίου σας και των πολλών προβλημάτων που αντιμετωπίζετε. Μέσα στο 2022 όμως η ενέργεια του αναμένεται να είναι διαφορετική και θα σας χαρίσει αρκετή ενέργεια, ώστε να επιλύσετε οποιοδήποτε πρόβλημα υγείας σας απασχολεί. Χρειάζεται όμως κάποιο μέτρο. Εάν είστε άτομα υπερβολικά δραστήρια και εργάζεστε χωρίς διακοπή, είναι επακόλουθο ότι κανένας πλανήτης δεν μπορεί να εμποδίσει την εξάντληση του οργανισμού ή να αποτρέψει τις αρρώστιες που θα χτυπήσουν ένα εξασθενημένο ανοσοποιητικό. Φροντίστε τον οργανισμό σας, ώστε να διατηρήσετε μια καλή υγεία.

 

Το πρώτο εξάμηνο του 2022 θα είναι ενδιαφέρον για την υγεία σας, καθώς θα είστε σε θέση να αντιμετωπίσετε γρήγορα και αποτελεσματικά οτιδήποτε αρνητικό μπορεί να προκύψει. Εάν εμφανίσετε πυρετούς, βήχα ή καταρροές, σε λίγες μέρες θα είστε και πάλι στο πόδι. Θα είστε από τα λίγα ζώδια που θα έχετε την ευτυχία να έχετε ένα ισχυρότατο ανοσοποιητικό σύστημα το διάστημα αυτό, οπότε θα έχετε ένα συγκριτικό πλεονέκτημα σε σχέση με τους υπόλοιπους στους ανταγωνιστικούς τομείς της ζωής σας. Εάν τίθεται θέμα ανάληψη ενός ρίσκου που να αφορά τον τομέα της υγείας σας, αυτό το εξάμηνο θα είναι ιδανικό. Επιπλέον μπορεί να είναι μια περίοδος χαρμόσυνη για όσους είναι δεσμευμένοι, καθώς θα υπάρξουν πολλές συλλήψεις ή τοκετοί για το ζώδιο σας.

 

Το δεύτερο εξάμηνου του 2022 δεν αναμένεται να είναι τόσο θετικό όσο το πρώτο. Δεν χρειάζεται όμως να ανησυχείτε ιδιαίτερα, γιατί τουλάχιστον από τις εξωτερικές επιδράσεις θα σας διαφυλάττει ο Ήλιος. Να είστε λίγο πιο προσεκτικοί με την υγεία σας και να τηρείτε τους κανόνες υγιεινής, ώστε να αποφύγετε την μόλυνση σας από οτιδήποτε μεταδοτικό.  Εάν δεν αναλάβετε περιττά και παράλογα ρίσκα, δεν αναμένετε να αντιμετωπίσετε ιδιαίτερα προβλήματα με την υγεία και την φυσική σας κατάσταση. Στην περίπτωση που πάτε όμως γυρεύοντας για προβλήματα, τόσο ο Κρόνος όσο και ο Ήλιος θα σας εγκαταλείψουν στην μοίρα σας, αποσύροντας την προστασία τους. Δεν σημαίνει αυτό απαραίτητα ότι θα αντιμετωπίσετε οπωσδήποτε κάποιον κίνδυνο, απλά ότι θα πρέπει να είστε πολύ πιο προσεκτικοί, καθώς θα στερηθείτε τις ασπίδες προστασίας που θα σας περιχέουν σε διαφορετική  περίπτωση οι πλανήτες.

 

 

Υδροχόος 2022 – Κύριες όψεις του έτους ανά δεκανό

 

Α΄ Δεκανός (20-29.1)

 

Ο πρώτος δεκανός του ζωδίου σας αφορά όσους έχουν γεννηθεί μεταξύ 20 και 29 Ιανουαρίου. Κυβερνήτης του ζωδίου είναι ο Ουρανός και κυβερνήτης του δεκανού σας είναι επίσης ο Ουρανός.

 

Με διπλό στοιχείο του Ουρανού στο ζώδιο σας, από ζώδιο και δεκανό, μπορείτε να πείτε με ασφάλεια ότι είστε οι πιο γνήσιοι εκπρόσωποι του ζωδίου σας. Αν και ο Ήλιος βρίσκεται σε αδύναμη θέση στο ζώδιο σας, είστε άτομα έξυπνα και πρωτοπόρα. Ρεαλιστές, αντικομφορμιστές, διορατικοί, με προοδευτικό μυαλό, βοηθάτε τον κόσμο γύρω σας να βελτιώσει την καθημερινότητα του. Είστε επίσης ανεξάρτητοι, φιλελεύθεροι και εκκεντρικοί, οι τρελάρες του ζωδιακού, που δίνετε την αίσθηση στους γύρω σας ότι δεν πατάτε σταθερά στην γη. Στην πραγματικότητα όμως είστε πολύ πιο μπροστά από την εποχή σας. Επιτυχία μπορεί να έχετε στην ενασχόληση σας με τις επιστήμες, με τους υπολογιστές και το διαδίκτυο, τομείς που η διάνοια σας μπορεί να λάμψει. Η φιλία είναι από τους πιο σημαντικούς παράγοντες στην ζωή σας και θέλετε να περιστοιχίζεστε συνεχώς από φίλους ή από θετικά διακείμενο κόσμο. Το μειονέκτημα σας είναι ότι μπορεί να υπερβάλετε κάποιες φορές αναφορικά με την επαναστατικότητα που επιδεικνύετε, γίνεστε ξεροκέφαλοι και η προοδευτική σας φύση μπορεί να σας οδηγήσει στην αναρχία ή την επανάσταση.

 

Μέσα στον  2022 προβλέπεται να υπάρξουν αλλαγές στην ζωή σας, θα υπάρξουν όμως και όνειρα ή επιθυμίες, κάποιες φορές θολά, χωρίς να έχουν πάρει ακόμη συγκεκριμένη μορφή, κάποιες άλλες φορές αποκρυσταλλωμένα. Δεν θα είστε σε θέση να ελέγξετε οτιδήποτε έξω από την προσωπική σας ζωή, αλλά μπορείτε να διατηρήσετε σε αυτή την μεταβατική περίοδο της ζωής σας τις αρχές και την εντιμότητα σας και να δείξετε και στους υπόλοιπους γύρω σας το πνευματικό μονοπάτι που θα πρέπει να ακολουθήσουν.

 

Παρατίθενται στην συνέχεια οι όψεις και οι διελεύσεις που αναμένεται να επηρεάσουν την καθημερινότητα σας:

 

14 Ιανουαρίου με 3 Φεβρουαρίου: Ο ανάδρομος Ερμής φέρνει κινδύνους για βλάβες και προβλήματα στην επικοινωνία και στον τεχνολογικό σας εξοπλισμό, έντονο άγχος, καθυστερήσεις και χαμένα αντικείμενα. Ίσως το διάστημα αυτό να κάνετε ηθελημένα ή ασυναίσθητα μια αναδρομή στο παρελθόν σας ή να επανεμφανιστούν στην ζωή σας άτομα από το παρελθόν. Καλό θα είναι να προσέχετε τα λόγια σας και να διατηρείτε όσο μπορείτε την ψυχραιμία σας για να αποφύγετε φασαρίες και καυγάδες. Εάν βρίσκεστε σε μια περίοδο διαπραγματεύσεων, μπορεί να υπάρξουν καθυστερήσεις, μπορεί όμως και να σας διαφύγουν σημαντικές λεπτομέρειες που θα καθορίσουν εν πολλοίς το μέλλον της συνεργασίας που ετοιμάζετε. Το διάστημα μεταξύ 14 και 26 Ιανουαρίου, που ο ανάδρομος Ερμής θα διέρχεται τον δεκανό σας, χρειάζεται μεγαλύτερη προσοχή!

 

4 με 17 Μαρτίου:  Το διάστημα αυτό θα φιλοξενείτε την Αφροδίτη στον δεκανό σας και θα είναι ένα από τα καλύτερα διαστήματα του έτους για την συναισθηματική σας ζωή. Θα είναι πιο εύκολο να δώσε και να εισπράξετε αγάπη, θα είστε πιο γοητευτικοί, ελκυστικοί και πιο δημοφιλείς από ποτέ. Και καθώς θα αισθάνεστε όμορφα, θα προσελκύετε και όμορφους ανθρώπους ή αντικείμενα στην ζωή σας. Είναι ένα εξαιρετικό χρονικό διάστημα για διασκέδαση, χαλάρωση, απόλαυση της ζωής και για την αναζήτηση σεξουαλικής απόλαυσης. Και για τα επαγγελματικά σας θα είναι μια θετική εποχή, καθώς θα είστε πιο δημιουργικοί. Ευνοούνται επίσης η τακτοποίηση των οικονομικών σας και τα ψώνια ή οι αγορές.

 

30 Απριλίου με 25 Οκτωβρίου: Η έκλειψη Ηλίου του Απριλίου σχηματίζει τετράγωνο με το δεκανό σας και φέρνει προκλήσεις από άτομα που σας περιβάλλουν ή από καταστάσεις που θα δοκιμάσουν την αποφασιστικότητα και τον χαρακτήρα σας. Η εξουσία σας μπορεί να αμφισβητηθεί και να χρειαστεί να δικαιολογήσετε τους στόχους σας. Εάν έχετε κάνει σωστές επιλογές και βρίσκεστε στο σωστό μονοπάτι, θα συνεχίσετε να παρουσιάζετε πρόοδο και να εξελίσσεστε. Εάν όμως συναντάτε συνεχώς εμπόδια στο δρόμο σας, σημαίνει πως το σύμπαν σας δείχνει με τον τρόπο του πως πρέπει να αλλάξετε πορεία.  

 

8 Μαΐου με 3 Νοεμβρίου: Ο Δίας σχηματίζει όψη εξαγώνου και φέρνει χαρά, αισιοδοξία, ευχάριστες ειδήσεις και μια ευκολία να πετύχετε σημαντικά επιτεύγματα. Είναι ένα διάστημα που θα είστε περισσότερο κοινωνικοί και οι πάσης φύσης σχέσεις σας θα βελτιωθούν. Είναι δε πιθανόν να υπάρξει μια διεύρυνση των ενδιαφερόντων και των δράσεων σας και να δείξετε ενδιαφέρον για πρόσθετες σπουδές. Το διάστημα αυτό ευνοεί την βελτίωση της οικονομικής σας επιφάνειας μέσα από επενδύσεις, επικερδείς επιχειρηματικές συμφωνίες ή ακόμη και από καθαρή τύχη. Προσοχή όμως από την υπερβολική σας αυτοπεποίθηση, ιδίως την περίοδο της ανάδρομης πορείας του Δία μεταξύ 29 Ιουλίου και 3 Νοεμβρίου! Η όψη αφορά μόνο όσους γεννήθηκαν μεταξύ 20 και 28 Ιανουαρίου. Θα επαναληφθεί όμως και αργότερα μέσα στην χρονιά, οπότε θα αφορά τους πάντες του δεκανού σας.

 

25 Οκτωβρίου 2022 με 20 Απριλίου 2023: Η ηλιακή έκλειψη του Οκτωβρίου 2022 τετραγωνίζει τον δεκανό σας και υποδηλώνει ότι για την περίοδο που ακολουθεί δεν θα συμβαδίζει πάντοτε το συναίσθημα με την λογική. Μπορεί να βιώσετε κάποιες δύσκολες καταστάσεις, ειδικά με τους ανώτερους σας στην δουλειά. Οι διαδοχικές δε δύσκολες εκλείψεις μπορεί να σας οδηγήσουν να αισθανθείτε ότι δεν έχετε πια τις δυνάμεις να παλέψετε για τίποτε. Μην παίρνετε τα πάντα στα σοβαρά και ταλαιπωρείστε ψυχικά χωρίς λόγο και ουσία. Εκείνο που πρέπει να κάνετε όμως, είναι να προσπαθήστε να συμβιβαστείτε με τις καταστάσεις και να συνεργαστείτε με τους γύρω σας, για να κάνετε την ζωή σας λίγο πιο εύκολη.      

 

 

Β΄ Δεκανός (30.1-8.2)

 

Στον δεύτερο δεκανό του Υδροχόου ανήκουν όσοι έχουν γεννηθεί μεταξύ 30 Ιανουαρίου και 8 Φεβρουαρίου. Κυβερνήτης του ζωδίου σας είναι ο Ουρανός, ενώ κυβερνήτης του δεκανού σας είναι ο Ερμής.

 

Με τον Ερμή κυβερνήτη του δεκανού σας, είστε άτομα πολύ περίεργα, απορροφάτε τις γνώσεις με ευκολία και έχετε την ικανότητα να τις μεταδίδετε στους γύρω σας. Η ανάγκη για επικοινωνία και για επέκταση των γνώσεων σας είναι έμφυτη. Είστε άτομα αντισυμβατικά στον τρόπο έκφρασης, διαθέτετε ένα πρωτοποριακό πνεύμα, κυνηγάτε την αλλαγή στην ζωή σας και αγαπάτε την ελευθερία κινήσεων. Έχετε ένα γόνιμο μυαλό, κάτι που σε περιπτώσεις μπορεί να σας κάνει έναν καλό συγγραφέα. Ο Ερμής όμως σας κάνει να βαριέστε εύκολα, να παρατάτε προσπάθειες στην μέση και να αναζητάτε την επόμενη πρόκληση. Ο συνδυασμός Ουρανού και Ερμή κάνει τα άτομα του δεκανού σας κινητές βιβλιοθήκες, μια και είστε άτομα που δεν θα κουραστούν ποτέ να αναζητούν την γνώση. Η φυσική σας αυτή περιέργεια ωστόσο επεκτείνεται και πέρα του καθαρά γνωστικού πεδίου, μια και είστε αρκετά κουτσομπόληδες κι αρέσκεστε να χώνετε την μύτη σας σε ξένες υποθέσεις. Έχετε τα φόντα να είστε πολύ πετυχημένοι στον τομέα με τον οποίο θα καταπιαστείτε, τα πάντα εξαρτώνται  όμως από το αν θα καταφέρετε να διατηρήσετε ζωντανό το ενδιαφέρον σας για το αντικείμενο σας, ώστε να ολοκληρώσετε την προσπάθεια σας και να της επιτρέψετε να ωριμάσει και να αποδώσει καρπούς.

 

Μέσα στο 2022 σας συμβουλεύουν τα άστρα να μην προσπαθήσετε να πάτε κόντρα στο ρεύμα. Αυτό είναι το σημαντικότερο στοιχείο της χρονιάς. Μην αντισταθείτε στις αλλαγές, μην προσπαθήσετε να ανατρέψετε την πορεία των γεγονότων, και βέβαια ούτε να αναβιώσετε το παρελθόν. Το 2022 μπορούν να συμβούν τα πάντα, και μπορούν να συμβούν ανά πάσα στιγμή! Οι σχέσεις σας και οι δεσμεύσεις που θα αναλάβετε απέναντι στα δικά σας άτομα θα φέρουν στις αρχές του χρόνου σημαντικές αλλαγές στην ζωή σας και η πορεία που θα χαραχθεί θα διαμορφωθεί κυρίως από τον τρόπο που θα αποφασίσετε να ανοιχτείτε στα δικά σας άτομα και να προσφέρετε πρόσβαση στο μυαλό, το κορμί και την ζωή σας.  

 

Παρατίθενται στην συνέχεια οι όψεις και οι διελεύσεις που αναμένεται να επηρεάσουν την καθημερινότητα σας:

 

Απρίλιος 2021 με Μάιος 2023: Ο Ουρανός σχηματίζει τετράγωνο με τον δεκανό σας και φέρνει αναστάτωση και απρόσμενες αλλαγές. Οι αλλαγές ωστόσο μπορεί να υπαγορεύονται από την δική σας εσωτερική ανάγκη, ειδικά εάν δεν καταφέρατε να ζήσετε μέχρι στιγμής όπως επιθυμούσατε. Ίσως στην προσπάθεια σας αυτή να θελήσετε να σπάσετε κάποια δεσμά, γεγονός που θα αναστατώσει κάποιους γύρω σας. Με αφορμή την παρούσα όψη ίσως να δράτε πιο παρορμητικά από άλλες περιόδους, ακατανόητα και περίεργα. Αλλά μέσα από την διαδικασία αυτή θα βρείτε τον εαυτό σας και τον προσωπικό σας τρόπο έκφρασης, που με βάθος χρόνου θα αποδειχτεί εξαιρετικά ευεργετικό για την ζωή σας.

 

7 Δεκεμβρίου 2021 με 16 Μαρτίου 2022: Ο Κρόνος στον δεκανό σας θα φέρει την κορύφωση πολλών προσπαθειών για επίτευξη των στόχων σας. Η σκληρή σας δουλειά που προηγήθηκε θα αποδώσει καρπούς με επιτεύγματα, αναγνώριση και ανταμοιβές. Ωστόσο, η τεμπελιά ή μια ανεύθυνη συμπεριφορά που μπορεί να επιδείξατε τα προηγούμενα χρόνια θα οδηγήσει σε απογοητεύσεις και αποτυχίες. Είναι μια περίοδος δοκιμασιών κατά την οποία θα πρέπει να αποδείξετε ότι αξίζετε την επιβράβευση. Για κάποιους του δεκανού σας η όψη αυτή θα επαναληφθεί και αργότερα μέσα στην χρονιά, λόγω της ανάδρομης πορείας του Κρόνου.

 

4 Δεκεμβρίου 2021 με 30 Απριλίου 2022: Η ηλιακή έκλειψη του Δεκεμβρίου 2021 δίνει στον δεκανό σας ενέργεια, την ανάγκη να αναλάβετε πρωτοβουλίες και να δημιουργήσετε. Η αυξημένη σας προσωπική δύναμη και η επιρροή που ασκείτε στους γύρω σας, βοηθάει να προβληθείτε και να πετύχετε τους στόχους σας. Οποιαδήποτε προβλήματα αντιμετωπίζατε θα πρέπει τώρα να εξαφανιστούν και να ανοίξουν οι δρόμοι για την επίτευξη των στόχων σας. Η αυτοπεποίθηση και ο ενθουσιασμός σας δε, θα δημιουργήσουν θετικές εντυπώσεις στους γύρω σας. Η παρούσα έκλειψη αποτελεί την ιδανική περίοδο να ξεκινήσετε νέες σχέσεις, προσωπικές ή επαγγελματικές, καθώς και να ζητήσετε την στήριξη ατόμων που ξέρετε ότι μπορούν να σας βοηθήσουν.

 

15 με 27 Μαρτίου: Το διάστημα αυτό θα φιλοξενείτε την Αφροδίτη στον δεκανό σας και θα είναι ένα από τα καλύτερα διαστήματα του έτους για την συναισθηματική σας ζωή. Θα είναι πιο εύκολο να δώσε και να εισπράξετε αγάπη, θα είστε πιο γοητευτικοί, ελκυστικοί και πιο δημοφιλείς από ποτέ. Και καθώς θα αισθάνεστε όμορφα, θα προσελκύετε και όμορφους ανθρώπους ή αντικείμενα στην ζωή σας. Είναι ένα εξαιρετικό χρονικό διάστημα για διασκέδαση, χαλάρωση, απόλαυση της ζωής και για την αναζήτηση σεξουαλικής απόλαυσης. Και για τα επαγγελματικά σας θα είναι μια θετική εποχή, καθώς θα είστε πιο δημιουργικοί. Ευνοούνται επίσης η τακτοποίηση των οικονομικών σας και τα ψώνια ή οι αγορές.

 

30 Απριλίου με 25 Οκτωβρίου:  Η έκλειψη Ηλίου του Απριλίου σχηματίζει τετράγωνο με το δεκανό σας και φέρνει προκλήσεις από άτομα που σας περιβάλλουν ή από καταστάσεις που θα δοκιμάσουν την αποφασιστικότητα και τον χαρακτήρα σας. Η εξουσία σας μπορεί να αμφισβητηθεί και να χρειαστεί να δικαιολογήσετε τους στόχους σας. Εάν έχετε κάνει σωστές επιλογές και βρίσκεστε στο σωστό μονοπάτι, θα συνεχίσετε να παρουσιάζετε πρόοδο και να εξελίσσεστε. Εάν όμως συναντάτε συνεχώς εμπόδια στο δρόμο σας, σημαίνει πως το σύμπαν σας δείχνει πως πρέπει να αλλάξετε πορεία.

 

1 Σεπτεμβρίου με 10 Δεκεμβρίου: Ο Κρόνος επιστρέφει στον δεκανό σας και μπορεί να σας φέρει επιτυχίες και αναγνώριση, αλλά και επιπλέον ευθύνες. Χρειάζεται υπομονή, αυτοπειθαρχία και ωριμότητα στην καθημερινότητα σας. Όσο πιο σκληρά εργάζεστε, τόσο πιο ανταποδοτική θα είναι η περίοδος αυτή για σας. Βοήθεια ή καθοδήγηση μπορεί να λάβετε από μια πατρική φιγούρα ή αντίθετα, να γίνετε εσείς μέντορες σε άτομα νεότερης ηλικίας. Η επιστροφή του Κρόνου στον δεκανό σας αφορά  μόνο όσους γεννήθηκαν μεταξύ 6 και 8 Φεβρουαρίου.

 

8 Νοεμβρίου 2022 με 20 Απριλίου 2023: Η σεληνιακή έκλειψη του Νοεμβρίου 2022 σχηματίζει τετράγωνο με τον δεκανό σας και φέρνει στην επιφάνεια αρνητικά συναισθήματα, κακές ή αναχρονιστικές συνήθειες, κλπ. Θα βγάλει επίσης τυχόν υποβόσκουσες εντάσεις στις σχέσεις σας. Θα μπορέσετε να αποφύγετε τα συναισθηματικά δράματα, εάν είστε λίγο πιο συντονισμένοι στις διαθέσεις του συντρόφου σας, των μελών της οικογένειας σας ή των φίλων σας. Αποφύγετε την συναισθηματική εμπλοκή σας στο «δράμα» για να μην γίνουν τα πράγματα χειρότερα.      

 

 

Γ΄ Δεκανός (9-18.2)

 

Ο τρίτος δεκανός του Υδροχόου αφορά όσους έχουν γεννηθεί από τις 9 μέχρι και τις 18 Φεβρουαρίου . Κυβερνήτης του ζωδίου σας είναι ο Ουρανός, ενώ κυβερνήτης του δεκανού σας είναι η Αφροδίτη.

 

Με κυβερνήτη του δεκανού σας την Αφροδίτη είστε άτομα πλούσια σε συναισθήματα και εσωτερικό κόσμο, γλυκύτατα, άτομα που εκφράζονται με ιδιαίτερους τρόπους. Αγαπάτε το όμορφο, το αρμονικό και κατ’ επέκταση τις τέχνες, διαπνέεστε από ανθρωπιστικά ιδεώδη, και έχετε ανάγκη από συντροφικότητα. Είστε όμως παρόλα αυτά πρώτιστα παιδιά του Ουρανού, οπότε έχετε την απόλυτη ανάγκη για συναισθηματική ελευθερία, με σχέσεις που δεν θα σας επιβάλλουν περιορισμούς και κανόνες. Το κακό είναι ότι δεν μπορείτε να μείνετε ούτε στιγμή μόνοι σας, καθώς ολοκληρώνεστε μέσα από το ταίρι σας, το οποίο σας βοηθάει να κατακτήσετε τους στόχους της ζωής σας. Ο συνδυασμός Ουρανού-Αφροδίτης σας χαρίζει πέρα από όλα τα άλλα μια εξαιρετική αίσθηση του χιούμορ και την ανάγκη για κοινωνικοποίηση και συναναστροφές. Είστε οι λιγότερο σχιζοφρενείς του ζωδίου σας και επιλέγετε συχνά να εκφράζετε τον εσωτερικό σας κόσμο μέσα από την τέχνη και την μουσική, αφήνοντας του ήχους, τα χρώματα και τις φόρμες να εκφράσουν αυτό που αισθάνεστε. Εάν μείνετε κάποια στιγμή μόνοι, στερεύει και η δημιουργικότητα σας.

 

Το 2022 μπορεί να υπάρξουν αλλαγές στην μορφή της δουλειάς σας. Η στόχευση δεν αφορά πια τα ποσοτικά χαρακτηριστικά μιας παραγωγικής διαδικασίας, αλλά μετατοπίζετε στο τι μπορείτε να προσφέρετε ή να συνεισφέρετε εσείς, ώστε να υπάρξει μια μεταμόρφωση προς το πιο θετικότερο. Δεν έχει σημασία ποιο είναι το είδος της απασχόλησης σας, εάν είστε αυτοαπασχολούμενοι ή υπάλληλοι, σε κάθε περίπτωση μπορείτε να προσθέσετε το δικό σας λιθαράκι σε μια εξαιρετικά γόνιμη εξελικτική διαδικασία που θα υπάρξει μέσα στην χρονιά.

 

Παρατίθενται στην συνέχεια οι όψεις και οι διελεύσεις που αναμένεται να επηρεάσουν την καθημερινότητα σας:

 

19 Νοεμβρίου 2021 με 30 Απριλίου 2022: Η σεληνιακή έκλειψη του Νοεμβρίου 2021 σχηματίζει τετράγωνο με τον δεκανό σας και φέρνει στην επιφάνεια αρνητικά συναισθήματα, κακές ή αναχρονιστικές συνήθειες, κλπ. Θα βγάλει επίσης τυχόν υποβόσκουσες εντάσεις στις σχέσεις σας. Θα μπορέσετε να αποφύγετε τα συναισθηματικά δράματα, εάν είστε λίγο πιο συντονισμένοι στις διαθέσεις του συντρόφου σας, των μελών της οικογένειας σας ή των φίλων σας. Αποφύγετε την συναισθηματική εμπλοκή σας στο «δράμα» για να μην γίνουν τα πράγματα χειρότερα.

 

7 Μαρτίου με 20 Σεπτεμβρίου: Ο Κρόνος στον δεκανό σας και μπορεί να σας φέρει επιτυχίες και αναγνώριση, αλλά και επιπλέον ευθύνες. Χρειάζεται υπομονή, αυτοπειθαρχία και ωριμότητα στην καθημερινότητα σας. Όσο πιο σκληρά εργάζεστε, τόσο πιο ανταποδοτική θα είναι η περίοδος αυτή για σας. Βοήθεια ή καθοδήγηση μπορεί να λάβετε από μια πατρική φιγούρα ή αντίθετα, να γίνετε εσείς μέντορες σε άτομα νεότερης ηλικίας. Η όψη αφορά  μόνο όσους γεννήθηκαν μεταξύ 9 και 14 Φεβρουαρίου, θα επαναληφθεί όμως και αργότερα μέσα στο έτος, οπότε θα επηρεάσει τους πάντες του δεκανού σας.

 

25 Μαρτίου με 6 Απριλίου: Το διάστημα αυτό θα φιλοξενείτε την Αφροδίτη στον δεκανό σας και θα είναι ένα από τα καλύτερα διαστήματα του έτους για την συναισθηματική σας ζωή. Θα είναι πιο εύκολο να δώσε και να εισπράξετε αγάπη, θα είστε πιο γοητευτικοί, ελκυστικοί και πιο δημοφιλείς από ποτέ. Και καθώς θα αισθάνεστε όμορφα, θα προσελκύετε και όμορφους ανθρώπους ή αντικείμενα στην ζωή σας. Είναι ένα εξαιρετικό χρονικό διάστημα για διασκέδαση, χαλάρωση, απόλαυση της ζωής και για την αναζήτηση σεξουαλικής απόλαυσης. Και για τα επαγγελματικά σας θα είναι μια θετική εποχή, καθώς θα είστε πιο δημιουργικοί. Ευνοούνται επίσης η τακτοποίηση των οικονομικών σας και τα ψώνια ή οι αγορές.

 

10 Μαΐου με 3 Ιουνίου: Ο ανάδρομος Ερμής φέρνει κινδύνους για βλάβες και προβλήματα στην επικοινωνία και στον τεχνολογικό σας εξοπλισμό, έντονο άγχος, καθυστερήσεις και χαμένα αντικείμενα. Ίσως το διάστημα αυτό να κάνετε ηθελημένα ή ασυναίσθητα μια αναδρομή στο παρελθόν σας ή να επανεμφανιστούν στην ζωή σας άτομα από το παρελθόν. Καλό θα είναι να προσέχετε τα λόγια σας και να διατηρείτε όσο μπορείτε την ψυχραιμία σας για να αποφύγετε φασαρίες και καυγάδες. Εάν βρίσκεστε σε μια περίοδο διαπραγματεύσεων, μπορεί να υπάρξουν καθυστερήσεις, μπορεί όμως και να σας διαφύγουν σημαντικές λεπτομέρειες που θα καθορίσουν εν πολλοίς το μέλλον της συνεργασίας που ετοιμάζετε. Το διάστημα μεταξύ 21 Μαΐου και 3 Ιουνίου, που ο ανάδρομος Ερμής θα σχηματίζει τετράγωνο με τον δεκανό σας χρειάζεται μεγαλύτερη προσοχή!

 

16 Μαΐου με 25 Οκτωβρίου: Η σεληνιακή έκλειψη του Μαΐου 2022 σχηματίζει τετράγωνο με τον δεκανό σας και μπορεί να φέρει διαφωνίες με τα αγαπημένα σας πρόσωπα εξ αιτίας της υπερβολικής ευαισθησίας σας. Μια μικρή ενόχληση θα συνεχίσει να σας κατατρώει μέσα σας, μέχρι να αναγκαστείτε να αντιμετωπίσετε αυτό που σας ενοχλεί. Οι επανωτές δύσκολες σεληνιακές εκλείψεις μπορεί να αποδειχτούν για σας εξαντλητικές συναισθηματικά. Προσπαθήσετε να μειώσετε τα επίπεδα του άγχους σας και βελτιώστε τις σχέσεις σας. 

 

25 Νοεμβρίου 2022 με 12 Μαρτίου 2023: Η επιστροφή του Κρόνου στον δεκανό σας αντιπροσωπεύει την κορύφωση των προσπαθειών σας για την επίτευξη των στόχων σας. Η σκληρή δουλειά των προηγούμενων μηνών και ετών θα ανταμειφθεί και θα έρθει αναγνωσιμότητα, ανταμοιβή ή και μια προαγωγή. Το μόνο που θα μπορούσε να σταθεί εμπόδιο στην εξέλιξη σας είναι η δική σας οκνηρία ή η ανεύθυνη συμπεριφορά σας κατά την χρονική περίοδο που προηγήθηκε. Είναι μια περίοδος δοκιμασιών και θα πρέπει να δείξετε τον καλύτερο σας εαυτό.  

Καλή, ειρηνική και δημιουργική χρονιά! 

Αλίντα Κανάκη

Δημήτρης Μήτρας

 

 

 

 

 

 

 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.