Τρίτη 16 Νοεμβρίου 2021

Ζώδια : Νοέμβριος 2021 Οι δυσάρεστες εκπλήξεις του μήνα ΙΙ από την Αλίντα Κανάκη !



Τον  Νοέμβριο θα είναι ιδιαίτερα έντονη η παρουσία του Ουρανού, με αποτέλεσμα, πέρα από την γενικότερη ένταση, την επαναστατικότητα και τις δύσκολες οικονομικές συνθήκες, να αντιμετωπίσουμε απρόσμενες και ίσως δυσάρεστες αλλαγές στην επαγγελματική ή προσωπική μας ζωή. Αυτοί που θα βρεθούν ωστόσο στην πρώτη γραμμή και θα υποστούν την δύναμη κρούσης του πλανήτη και των δύσκολων όψεων του είναι οι Καρκίνοι, οι Λέοντες, οι Σκορπιοί, οι Αιγόκεροι και οι Ιχθείς, καθώς και όσοι έχουν στον γενέθλιο χάρτη τους σημαντικούς πλανήτες στα ζώδια αυτά! 

Καρκίνος

Όσο διαρκεί η διέλευση του Ουρανού μέσα από τον Ταύρο ενεργοποιεί τον 11ο ηλιακό σας οίκο, τον τομέα της ζωής σας δηλαδή που έχει σχέση με τις φιλικές σας σχέσεις, τις ομάδες και την κοινωνική σας δράση. Οι δύσκολες όψεις του μήνα θα φέρουν δυσάρεστες εκπλήξεις στο κομμάτι αυτό της καθημερινότητα σας. Στις αρχές και τα μέσα του μήνα αναμένονται συγκρούσεις, συναισθηματικές εκρήξεις και χωρισμοί, διακοπή σχέσεων με φιλικά πρόσωπα, ακόμη και προστριβές με φίλους για τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Οι σχέσεις σας με κάποια φιλικά πρόσωπα ενδέχεται να αλλάξουν οριστικά. Προβλήματα ενδεχομένως να υπάρξουν επίσης με τα παιδιά σας και κάποια σχέδια σας να ακυρωθούν την τελευταία στιγμή. Στα μέσα του μήνα θα πρέπει να περιμένετε προστριβές με τους γονείς σας και μια έντονα ηλεκτρισμένη ατμόσφαιρα στο σπίτι. Το δεύτερο μισό του Νοέμβρη τα προβλήματα με κάποια φιλικά σας πρόσωπα μπορεί να επιδεινωθούν, ενώ υπάρχει το ενδεχόμενο να σας αποβάλλουν ξαφνικά από έναν σύλλογο, μια ομάδα ή ένα κλαμπ.

Λέοντες

Ο Ουρανός ενεργοποιεί όσο βρίσκεται στον Ταύρο το Μεσουράνημα του ωροσκοπίου σας, τον 10ο οίκο που αφορά την καριέρα και τον δημόσιο βίο σας. Στις αρχές του μήνα υπάρχει έντονο το ενδεχόμενο να προκύψουν αιφνίδιες και δυσάρεστες αλλαγές στην οικογένεια σας που θα σας αποσυντονίσουν. Οι γονείς σας μπορεί να χωρίσουν και η είδηση να πέσει σαν κεραυνός εν αιθρία, ενώ σε ένα εναλλακτικό σενάριο να κινδυνεύσετε να χάσετε το σπίτι σας εκ αιτίας του συζύγου ή του πατέρα σας. μπορεί να χρειαστεί να θυσιάσετε την οικογενειακή σας ζωή για χάρη της δουλειάς σας ή να χάσετε την δουλειά σας λόγω των προβλημάτων που θα αντιμετωπίσετε στο σπίτι. Στα μέσα του μήνα συγγενείς ή απόγονοι θα αποτελέσουν τροχοπέδη στην επαγγελματική σας σταδιοδρομία. Τα σχέδια σας θα ανατραπούν, ένα επαγγελματικό ταξίδι που οργανώνατε εδώ και καιρό θα ακυρωθεί από τον προϊστάμενο σας, ενώ η προαγωγή που κυνηγούσατε δεν θα έρθει. Στο δεύτερο μισό του μήνα οι σχέσεις σας με τους συγγενείς ή την οικογένεια σας θα συνεχίσουν να επιδεινώνονται, λόγω των περιορισμών που θα θελήσουν να σας επιβάλουν σε κάποιο ζήτημα, αλλά από τις 19.11 και μετά βελτιώνεται τουλάχιστον το κλίμα στη δουλειά σας.

Σκορπιοί

Οι σχέσεις, οι συνεργασίες, οι συνεταιρισμοί και οι γάμοι επηρεάζονται με τον Ουρανό στον Ταύρο και τον 7ο ηλιακό σας οίκο, και οι δύσκολες όψεις του Νοεμβρίου θα εμφανίσουν τριγμούς και προβλήματα στον τομέα αυτό της ζωής σας. Στις αρχές του μήνα θα πρέπει να περιμένετε κάποιες δυσάρεστες αλλαγές στην προσωπική σας ζωή. Η συνεννόηση με το ταίρι σας θα είναι αδύνατη και η ένταση μπορεί πολύ εύκολα να οδηγήσει στον χωρισμό ή στο διαζύγιο. Ακόμη και αν καταφέρετε να ισορροπήσετε με κάποιο τρόπο την κατάσταση και δεν φτάσετε στα άκρα, το δεύτερο μισό του μήνα θα είναι ακόμη πιο δύσκολο να κρατήσετε το ταίρι σας κοντά σας. Προγραμματισμένοι γάμοι μπορεί να ακυρωθούν την τελευταία στιγμή, αλλά ακόμη και αν πραγματοποιηθούν, να αποδειχτεί η γαμήλια δεξίωση μια απόλυτη αποτυχία, φέρνοντας εντάσεις τις πρώτες κιόλα ώρες του έγγαμου βίου. Συνεργάτες σας μπορεί να σας απογοητεύσουν μέσα στον Νοέμβριο ή να χάσετε ξαφνικά γυναίκες από το περιβάλλον σας, μια τάση που θα σας συνοδεύσει μέχρι τα τέλη του μήνα. Θα πρέπει να προσέξετε επίσης να μην πέσετε θύμα κλοπής πολύτιμων έργων τέχνης και κοσμημάτων, ενώ το ενδεχόμενο να χάσετε μοναδικές ευκαιρίες για επικερδή συμβόλαια είναι μεγάλο. Προς τα τέλη του μήνα ωστόσο θα υπάρξει μια ευκαιρία να κλείσετε μια συμφωνία που θα φέρει ανέλπιστα κέρδη.

Αιγόκεροι

Ο Ουρανός από τον Ταύρο και τον 5ο οίκο σας ενεργοποιεί τον τομέα της ζωής σας που έχει σχέση με την δημιουργικότητα σας, το έρωτα και τους απογόνους σας. Αυτό αναμένεται να είναι και το κομμάτι της καθημερινότητας σας που θα δεχτεί τα πλήγματα μέσα στον Νοέμβριο από τις δύσκολες όψεις του Ουρανού. Στις αρχές του μήνα σας περιμένουν απρόσμενα προβλήματα στην ρομαντική σας σχέση ή στην ζωή των παιδιών σας. Οι όψεις προμηνύουν ότι θα σας εγκαταλείψει ξαφνικά το ταίρι σας, μπορεί να χάσετε την επιχείρηση σας ή να χάσετε ένα συλλογικό έργο που ήταν σημαντικό για την δουλειά σας. Λόγω των προσωπικών σας σχέσεων θα δεχτεί σημαντικό πλήγμα η δημόσια εικόνα σας, μπορεί όμως και να οφείλεται αυτό στο πρόβλημα εξάρτησης σας από τον τζόγο. Οι όψεις είναι ιδιαίτερα επικίνδυνες για τους δημόσιους λειτουργούς, καθώς θα εκτεθούν σε ένα ευρύ κοινό και το πλήγμα θα είναι μεγάλο. Προς τα τέλη του μήνα η συναισθηματική σας ζωή βελτιώνεται το ίδιο ξαφνικά, όσο ξαφνικά αποσυντονίστηκε στις αρχές Νοεμβρίου. 

Ιχθείς

Ο 3ος ηλιακός σας οίκος (επικοινωνία, αδέλφια, συγγενείς) είναι ενεργοποιημένος με τον Ουρανό στον Ταύρο και θα σας αποσυντονίσει με δυσάρεστες εκπλήξεις μέσα στον Νοέμβριο. Το πρώτο μισό του μήνα μπορεί να σας περιμένουν δυσάρεστα μηνύματα από το εξωτερικό, τα προγραμματισμένα σας ταξίδια να αποδειχτούν ανεπιτυχή ή ακόμη και να ακυρωθούν την τελευταία στιγμή. Εάν είστε σπουδαστές θα έρθετε αντιμέτωποι με μια απρόσμενη αποτυχία σε εξετάσεις ή εάν περιμένετε μια δικαστική απόφαση, θα εκπλαγείτε δυσάρεστα με την τροπή της υπόθεσης σας. Η κοσμοθεωρία ή οι απόψεις σας θα δοκιμαστούν, μπορεί να μην μπορέσετε να ανταποκριθείτε σε μια παραδοσιακή τελετουργία ή να βρεθείτε στο επίκεντρο ενός κουτσομπολιού. Το δεύτερο μισό του μήνα η κατάσταση παρουσιάζει σαφή βελτίωση, καθώς θα βρεθούν φίλοι στο πλευρό σας που θα σας στηρίξουν. Μπορεί όμως να δείτε κάποιο πράγματα από μια διαφορετική οπτική και να αλλάξετε στάση σε ζητήματα που ήσασταν μέχρι πρότινος κατηγορηματικοί.

Αλίντα Κανάκη

 

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.