Τρίτη 16 Νοεμβρίου 2021

Ιχθείς ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις 2022 από την Αλίντα Κανάκη !


 

Γενικές αστρολογικές προβλέψεις


Το ωροσκόπιο για το 2022 προβλέπει μια σειρά από σπουδαία γεγονότα για το ζώδιο σας, καθένα από τα οποία θα μπορούσε να αλλάξει την πορεία της ζωής σας. Με δεδομένο ότι ο Δίας θα κατέχει κυρίαρχη θέση στον ουράνιο θόλο μέσα στην χρονιά, τον οποίο θα φιλοξενείτε το 2022, θα επηρεάσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τα τεκταινόμενα, με αποτέλεσμα να αποκομίζετε τον μέγιστο δυνατό αποτέλεσμα χωρίς ιδιαίτερη μεγάλη προσπάθεια. Η Αφροδίτη, ο ενεργοποιητής του ζωδίου σας, θα διατηρηθεί ισχυρή, αποκλείοντας από την μία τις δυσμενείς εξελίξεις στον τομέα των προσωπικών σας σχέσεων, επιτρέποντας σας δε από την άλλη να εκτιμήσετε με αντικειμενικότητα του τι συμβαίνει στις σχέσεις σας. Ο Ερμής δε που αποτελεί την πηγή των προβλημάτων σας, προειδοποιεί να είστε προσεκτικοί στην διαχείριση των οικονομικών σας.

Οι πλανητικές διελεύσεις και οι όψεις της χρονιάς συνιστούν τους εκπροσώπους του ζωδίου σας να μην εμπιστεύεστε συχνά άλλους ανθρώπους και μόνο εάν πρόκειται για αγαπημένα σας πρόσωπα που τους εμπιστεύεστε απόλυτα. Τα προβλήματα που θα κληθείτε να αντιμετωπίσετε θα είναι από εκείνα που δεν μπορούν να επιλυθούν με χρήματα. Θα πρέπει να βασιστείτε στις προσωπικές σας δεξιότητες, και ιδίως στην ειλικρίνεια σας, εάν θέλετε να πάτε μπροστά. Η διαπραγμάτευση θα πρέπει να είναι πολλές φορές η προτεραιότητα σας και συνιστάται να είστε πιο διεκδικητικοί από ότι συνήθως. Μερικές δε νίκες θα είστε σε θέση να τις κατακτήσετε μέσα στο 2022 μόνο μέσα από μια ανοιχτή αντιπαράθεση.      

Από τον Ιανουάριο μέχρι και τον Μάρτιο του 2022 θα είναι ένα σημαντικό χρονικό διάστημα για την καριέρα των Ιχθύων. Ακόμη και αν δεν έχετε σκεφτεί να πραγματοποιήσετε κάποια αλλαγή, θα υπάρξουν νέες ευκαιρίες που θα ήταν κρίμα να μην τις εκμεταλλευτείτε. Για κάποιος δικούς σας ανθρώπους θα αποτελέσει έκπληξη η ξαφνική ανοδική σας πορεία. Προτείνεται να μην αποκαλύπτετε τα σχέδια σας, ούτε καν σε συμμάχους ή συνεργάτες σας. Με τους αντιπάλους σας να είστε ασυμβίβαστοι και τα μόνο συναισθήματα που θα πρέπει να έχετε γι’ αυτούς είναι ο σεβασμός και η επιθυμία να γίνετε καλύτεροι από αυτούς. Μην παραμελείτε τις ευθύνες σας, γιατί πραγματικά έχετε εξαιρετικές ευκαιρίες και οι δυνατότητες σας στα επαγγελματικά είναι απεριόριστες. Όσο για τις συναισθηματικές σας σχέσεις, απλά να είστε ο εαυτός σας. Κάποια δικά σας άτομα ίσως να χρειαστούν βοήθεια ή στήριξη μέσα στους πρώτους μήνες του έτους. Στην σχέση σας με το ταίρι σας προσπαθήσετε να διατηρήσετε μια ψύχραιμη ματιά και να μην βιαστείτε να βγάλετε εύκολα ή γρήγορα συμπεράσματα, γιατί πολλά πράγματα δεν θα είναι ξεκάθαρα και οι πιθανότητες να οδηγηθείτε σε λανθασμένα συμπεράσματα είναι πολύ μεγάλη.

Μεταξύ Απριλίου και Ιουνίου του 2022 θα είναι ένα χρονικό διάστημα που θα έχετε μεν δίκιο σχεδόν σε όλα, η γνώμη σας ωστόσο θα αγνοείται. Καλό θα ήταν να κάνετε γνωστές τις απόψεις σας με τέτοιο τρόπο, που να μπορείτε να ανατρέξετε στο μέλλον σε αυτές ή οτιδήποτε άλλο σκεφτείτε, ώστε να θυμούνται τις προστάσεις σας στο μέλλον όταν θα αποδειχτείτε σωστοί στις εκτιμήσεις σας Μην επιχειρείτε να παρέμβετε και να αλλάξετε την ροή των γεγονότων, γιατί δεν θα καταφέρετε τίποτε άλλο παρά μόνο να δημιουργήσετε εχθρούς. Στο τέλος θα αναγκαστούν να παραδεχτούν ότι είχατε δίκιο. Η αναμονή για την τελική σας δικαίωση είναι η σωστή τακτική, εάν έχετε βλέψεις για ηγετικές θέσεις στην δουλειά σας, γιατί θα δείτε ξαφνικά και σε ανύποπτο χρόνο να γέρνει η πλάστιγγα προς το μέρος σας. Έχετε δε πάντοτε μια εναλλακτική λύση πρόχειρη, γιατί δεν ξέρετε ποτέ, πότε θα χρειαστεί να δράσετε. Στην προσωπική σας ζωή, οι αδέσμευτοι θα πρέπει να αφιερώσετε λίγο χρόνο και να βάλετε σε τάξη τον εσωτερικό σας κόσμο, πριν επιδοθείτε στην αναζήτηση συντρόφου. Για τους δεσμευμένους το διάστημα αυτό είναι αρκετά πιο βατό, καθώς η προσωπική σας ζωή χαρακτηρίζεται από σταθερότητα.

Από τον Ιούλιο μέχρι και τον Σεπτέμβριο είναι ένα χρονικό διάστημα που χαρακτηρίζεται από ισορροπία σε όλα τα μέτωπα, με ελάχιστε εξαιρέσεις. Μπορεί να κληθείτε κάποια στιγμή να ασκήσετε την δύναμη ή την επιρροή σας για να πετύχετε κάποιο είδους οφέλους. Καλό θα ήταν το διάστημα αυτό, ιδίως στις αρχές του φθινοπώρου, να θέσετε σαν προτεραιότητα τον εαυτό σας, να φροντίσετε την υγεία σας και να ξεκουράζεστε επαρκώς. Γιατί εάν αρρωστήσετε, δεν θα μπορέσετε να προσφέρετε στους γύρω σας όσο έχουν ανάγκη. Ως προς τις προοπτικές σας, το τρίτο τρίμηνο του έτους θα έχετε την δυνατότητα να αλλάξετε οτιδήποτε θέλετε, να αναπροσαρμόσετε οτιδήποτε δεν λειτουργεί στην ζωή σας. Εάν έχετε φιλοδοξίες να πετύχετε κάτι, ότι και να είναι αυτό και σε όποιο τομέα της ζωής σας νομίζετε ότι έχετε ανάγκη, όλες οι πόρτες θα είναι ανοιχτές και η επιτυχία των στόχων σας εγγυημένη. Μην φοβάστε να αλλάξετε ξαφνικά πορεία, ειδικά εάν διαπιστώσετε ότι αυτό που επιθυμούσατε δεν είναι αυτό που τελικά χρειάζεστε. Καλό είναι ωστόσο να έχετε μια ιδέα σχετικά με το που ή τι κάνατε λάθος. Επειδή το διάστημα αυτό η παρουσία του Κρόνου είναι εντονότατη, δεν θα μπορέσετε να κάνετε ούτε βήματα μπροστά, εάν δεν κοιτάξετε πίσω. Γιατί οι προσπάθειες σας είναι αυτές που θα καθορίσουν το μέλλον σας, και όχι η εμπειρία ή το παρελθόν σας. Και ως εκ τούτου θα πρέπει να έχετε σαφή εικόνα των λαθών σας που σας οδήγησαν εδώ που βρίσκεστε σήμερα. 

Το τελευταίο τρίμηνο του 2022 δεν αναμένεται να έρθετε αντιμέτωποι με κάτι ιδιαίτερα, καθώς τα μοιραία γεγονότα ελαχιστοποιούνται. Πολύ συχνά θα πρέπει να ενεργείτε αυτοσχεδιάζοντας, κάτι που δεν το συνηθίζετε, αλλά ίσως τώρα να φανεί απαραίτητο. Επικεντρώστε την προσοχή σας σε ότι συμβαίνει στην παρούσα στιγμή, για να μην κάνετε λανθασμένες κινήσεις ή κακές επιλογές. Για την επαγγελματική σας ζωή η περίοδος αυτή μπορεί να είναι μοναδική, καθώς θα δείτε να αποδίδουν καρπούς οι προσπάθειες σας των προηγούμενων μηνών. Είναι επίσης ένα θετικό χρονικό διάστημα να σχεδιάσετε κάτι μεγάλο και σημαντικό για την ζωή σας, όπως είναι ένας γάμος ή μια δική σας επιχειρηματική προσπάθεια. Σε γενικές γραμμές το κλείσιμο του 2022 θα είναι επιτυχημένο για όλα τα ζώδια του ζωδιακού, αλλά για τους Ιχθείς πολύ περισσότερο, καθώς θα είστε σε θέση να αλλάξετε ριζικά την ζωή σας, εάν το θελήσετε αρκετά και δουλέψετε προς την κατεύθυνση αυτή. Τα αποτελέσματα θα αργήσουν κάπως να φανούν και πολλές φορές δεν θα αισθάνεστε σίγουροι για την πορεία που ακολουθείτε, αλλά το αποτέλεσμα θα σας δικαιώσει. Στις προσωπικές σας σχέσεις συνιστάται να κινηθείτε με μικρά και σταθερά βήματα, καθώς στην πορεία θα κάνουν την εμφάνιση τους παράγοντες που δεν τους είχατε υπολογίσει. Αποφύγετε τα μεγάλα ρίσκα και η τύχη θα είναι με το μέρος σας.

 

Ιχθείς 2022 – Καριέρα

 

Το 2022 θα είναι τόσο θετικό για την καριέρα σας, όσο εσείς θελήσετε να είναι. Οι ουράνιοι προστάτες σας δεν θα παρεμβαίνουν στην επίτευξη των στόχων σας, αλλά η βοήθεια τους θα είναι περισσότερο έμμεση. Αυτό στην ουσία σημαίνει ότι δεν θα έχετε περιορισμούς ως προς το τι θα μπορέσετε να πετύχετε μέσα στην χρονιά. Μπορεί να θέλετε να ανοίξετε μια δική σας επιχείρηση, να αποκτήστε μια νέα θέση εργασίας, να πάρετε μια προαγωγή, να βελτιώσετε το εισόδημα σας, όποιος και αν είναι ο στόχος σας θα έχετε την δυνατότητα να τον πετύχετε. Οι δυσκολίες στον δρόμο σας θα είναι ελάχιστες ή ανύπαρκτες, αλλά θα πρέπει να δουλέψετε σκληρά, ειδικά εάν διαπιστώσετε ότι δεν έχετε τις δεξιότητες ή τις γνώσεις που απαιτούνται για να πετύχετε αυτό που θέλετε. Αυτός είναι και ο λόγος που το πρώτο εξάμηνο του έτους θα είναι λιγότερο δυναμικό από το δεύτερο, για να έχετε περιθώριο να βελτιώσετε τις γνώσεις σας και να καλύψετε πιθανά κενά. Από τα μέσα του καλοκαιριού και μετά όλα αλλάζουν και οι ευκαιρίες διαδέχονται η μία την άλλη.  

 

Κατά το πρώτο εξάμηνο του έτους θα υπάρξουν πολλές νέες προκλήσεις που θα πρέπει να αντιμετωπίσετε. Ευκαιρίες θα υπάρξουν, αλλά προτείνεται να σκεφτείτε προσεκτικά και συνετά, τι είναι αυτό που θέλετε να πετύχετε, ώστε να αξιοποιήσετε αυτό που πρέπει. Είναι εκ των πραγμάτων αδύνατο να κάνετε χρήση όλων των ευκαιριών που θα παρουσιαστούν. Εάν έχετε την δική σας επιχείρηση, μην βιάζεστε να προχωρήστε σε νέες συμμαχίες ή συνεταιρισμούς. Θα χρειαστείτε πρόσθετους πόρους για να προχωρήσετε στην επέκταση των δραστηριοτήτων σας, τους οποίους υπάρχουν πολλοί τρόποι να αποκτήσετε. Εάν είστε υπάλληλοι σε μια επιχείρηση, μην φοβάστε να αντιδράσετε σε φαινόμενα εκφοβισμού, από όπου και αν προέρχονται. Θέστε προτεραιότητες και αντιμετωπίσετε αποτελεσματικά τα τρέχοντα προβλήματα, διεκπεραιώνοντας την εργασία σας το συντομότερο δυνατόν. Θα χρειαστείτε αρκετό χρόνο για να θέσετε σε εφαρμογή καινούργιες ιδέες, πιθανά για μια δική σας δουλειά, και δεν θα πρέπει να βιαστείτε να επενδύσετε προς την κατεύθυνση αυτή. 

 

Τοι δεύτερο εξάμηνο του 2022 θα είναι εντελώς διαφορετικό από το πρώτο. Κατά τους καλοκαιρινούς μήνες θα υπάρξουν μερικές πραγματικά μοναδικές προτάσεις και θα πρέπει να πάρετε σημαντικές αποφάσεις, που θα αλλάξουν την ζωή σας! Εάν έχετε την δική σας επιχείρηση, εστιάστε στις δυνατότητες σας και όχι στις προοπτικές. Κάντε αυτό που πρέπει να γίνει και μην ανησυχείτε για τα υπόλοιπα. Εάν θέλετε να αυξήσετε την κερδοφορία της επιχείρησης σας, μην αφήνετε τα συναισθήματα να παρεμβαίνουν στο έργο σας και να ματαιώνουν τις προσπάθειες σας. Εάν είστε υπάλληλοι, η προτεραιότητα σας θα πρέπει να είναι να βελτιώσετε την επικοινωνία σας και να μην φοβάστε τις αλλαγές.  Εάν βρεθεί μια καλή ευκαιρία στον δρόμο σας, τολμήστε να την αδράξετε. Και δεν είναι απαραίτητο να δραστηριοποιηθείτε μόνοι σας. Αναζητήστε έναν σύμμαχο και συνοδοιπόρο. Αρχικά μπορεί να υπάρξουν αρκετά προβλήματα που θα πρέπει να ξεπεραστούν, στην συνέχεια όμως θα κάνει την εμφάνιση του ένα άτομο που θα σας βοηθήσει αποτελεσματικά να απογειώσετε την καριέρα σας.

 

 

Ιχθείς 2022 – Οικονομικά

 

Για τα οικονομικά σας το 2022 θα είναι μια εξαιρετική χρονιά! Ακόμη και αν δεν κάνετε ουσιαστικές αλλαγές στην επαγγελματική σας ζωή, θα υπάρξουν συνθήκες τέτοιες, που θα αυξηθούν τα εισοδήματα σας. Εάν ωστόσο δεν καταβάλετε καμία προσπάθεια να βελτιώσετε τις συνθήκες τις καριέρας σας, μην περιμένετε να έχετε αξιοσημείωτη βελτίωση των εισοδημάτων σας. Για τον λόγο αυτό συνιστάται να μην χάσετε τις ευκαιρίες καριέρας που θα είναι πολλές μέσα στο 2022. Πολλές αποφάσεις που θα λάβετε μέσα στην χρονιά, ακόμη και αν φαίνονται ασήμαντες, θα αποδειχτεί στην συνέχεια ότι θα έχουν εκτεταμένες συνέπειες στο πορτοφόλι σας. Με αποφασιστικότητα και προσεκτικά βήματα θα ξεπεράσετε τα όποια προβλήματα και εμπόδια και θα πετύχετε τα επιθυμητά αποτελέσματα. Για πολλούς από σας, η αύξηση των εισοδημάτων σας δεν θα συνδέεται κατ’ ανάγκη με την βελτίωση των συνθηκών της καριέρας σας, αλλά με την εξεύρεση μια δεύτερης πηγής εισοδημάτων.

 

Το πρώτο εξάμηνο του 2022 είναι ένα πολύ σημαντικό χρονικό διάστημα για τα οικονομικά σας, επειδή υπάρχει το ενδεχόμενο να κάνετε πολλές περιττές δαπάνες. Να είστε πολύ προσεκτικοί στην διαχείριση των χρημάτων σας και να μην βιάζεστε να προχωρήσετε σε αγορές. Σκεφτείτε πριν ξοδέψετε, εάν η αγορά που έχετε σκοπό να κάνετε θα έχει πρακτική χρήση και εάν η τιμή της είναι συμφέρουσα. Εάν έχετε την δική σας επιχείρηση, θα πρέπει να συνηθίσετε να αντιδράσετε απρόβλεπτα και ει δυνατόν νεωτεριστικά, γιατί τα προβλήματα που θα κληθείτε να αντιμετωπίσετε δεν θα είναι συνηθισμένα, άρα και προβλέψιμα. Οι δυσκολίες θα είναι ωστόσο απόλυτα διαχειρίσημες και δεν θα πρέπει να σας εμποδίσουν να αυξήσετε την κερδοφορία της επιχείρησης σας.

 

Το δεύτερο εξάμηνο του 2022 θα είναι για τα οικονομικά σας πολύ πιο φωτεινό και ενδιαφέρον! Εάν σας προσφέρεται μια περιπέτεια επαγγελματικής φύσης, μην βιαστείτε να την απορρίψετε. Σκεφτείτε την προσεκτικά, γιατί μπορεί να αποτελεί μια πολύ καλή ευκαιρία να κερδίσετε κάποια χρήματα. Μην ξεχνάτε ότι οι πλανήτες είναι στο πλευρό σας και ευνοούν την κερδοφορία σας. Εκείνο που θα πρέπει ωστόσο να αποφύγετε, είναι να ρισκάρετε σε παντελώς άγνωστες καταστάσεις ή αντικείμενα, εκεί που δεν θα μπορείτε δηλαδή να έχετε κανενός είδους έλεγχο. Σε κάθε περίπτωση, τα κέρδη σας θα καθοριστούν από τις προσπάθειες που θα καταβάλετε να βελτιώσετε την καριέρα σας και η τύχη θα προσφέρει το δικό της μπόνους σε όσους πασχίζουν. Όσο περισσότερες ευκαιρίες εκμεταλλευτείτε, τόσο μεγαλύτερο θα είναι το κέρδος σας στο τέλος του χρόνου.

  

 

Ιχθείς 2022 - Συναισθηματικά

 

Στα συναισθηματικά σας το 2022 δεν προβλέπεται να προσφέρει ιδιαίτερες ευκαιρίες. Θα είναι μια αρκετά τυπική χρονιά, αλλά θα χρειαστεί σε στιγμές να ξεπεράσετε τον εαυτό σας και να πάρετε πρωτότυπες για τα δεδομένα σας αποφάσεις. Αυτό θα οφείλεται εν μέρει, γιατί οι προσπάθειες σας θα συνειδητοποιήσετε ότι δεν φέρνουν το επιθυμητό αποτέλεσμα ή επειδή θα έχετε βαρεθεί το τέλμα που βρίσκεστε και θα αναζητήσετε τρόπους εξόδου. Δεν χρειάζεται άγχος και περιττή ανησυχία, παρά να δράτε όταν πρέπει. Το καλό είναι ότι και λανθασμένες επιλογές να κάνετε, θα έχετε την δυνατότητα να κάνετε διορθωτικές κινήσεις. Για όσους αναζητάτε μια καινούργια σχέση και το αντικείμενο του πόθου σας δεν ανταποκρίνεται στο ενδιαφέρον σας, μην σπαταλάτε χρόνο και ενέργεια. Η τύχη σας θα βρίσκεται κάπου αλλού.

 

Το πρώτο εξάμηνο του 2022 θα είναι μια θετική περίοδος για τα συναισθηματικά σας, σε αντίθεση με ότι θα συμβαίνει στα υπόλοιπα ζώδια. Οι ελεύθεροι του ζωδίου σας μπορεί να μην έχετε ιδιαίτερα πολύ ελεύθερο χρόνο για κοινωνικές επαφές και γνωριμίες, ωστόσο μπορεί να γνωρίσετε το άτομο των ονείρων σας στην δουλειά ή στο μάθημα σας, εάν είστε σπουδαστές. Θα βιώσετε ενδιαφέροντα γεγονότα που θα γεννήσουν ασυνήθιστα αισθήματα. Οι δεσμευμένοι μπορεί να αντιμετωπίσετε το διάστημα αυτό προβλήματα συνεννόησης ή έλλειψη κατανόησης από το ταίρι σας ή τους απογόνους σας, αλλά δεν χρειάζεται να πιέσετε. Η κατάσταση τουλάχιστον με τον σύντροφό σας θα σταθεροποιηθεί από μόνη της. Εάν όμως δεν συμβεί κάτι τέτοιο μέχρι τα τέλη της άνοιξης, τότε προσπαθήσετε να δείτε αντικειμενικά τι μπορεί να συμβαίνει. Γιατί κάτι θα συμβαίνει και έχει φτάσει η ώρα να το λύσετε.

 

Το δεύτερο εξάμηνο του 2022 θα είναι αρκετά πιο ήρεμο για την συναισθηματική σας ζωή, θα υπάρξουν ωστόσο και κάποια σημαντικά γεγονότα. Εάν είστε ελεύθεροι, συνιστάται να μην ανατρέχετε στο παρελθόν σας και να μην ανακατεύετε καταστάσεις με πρώην συντρόφους σας. Είναι προτιμότερο να αναλάβετε ρίσκα και να πειραματιστείτε με νέες γνωριμίες, ίσως να είναι χρήσιμο ωστόσο να έχετε κάποια άτομα γύρω σας, στα οποία να μπορείτε να βασιστείτε και να συζητήσετε ανοιχτά. Για τους δεσμευμένους προτείνεται να μην κατατρώγεστε με τα μικρά και ασήμαντα προβλήματα της σχέσης και να εστιάσετε σε ένα σημαντικό στόχο: να είστε οι ίδιοι και το ταίρι σας ευτυχισμένοι! Το πως θα το πετύχετε αυτό είναι δευτερεύουσας σημασίας. Μέχρι τα τέλη της χρονιάς φροντίστε να κλείσετε τα ανοιχτά μέτωπα και τις σκιώδεις πλευρές της σχέσης σας, επιλύοντας άμεσα και δυναμικά τα πάντα. Εάν το καταφέρετε, το τέλος του 2022 μπορεί να σας εκπλήξει ευχάριστα…

 

 

Ιχθείς 2022 – Υγεία

 

Από  άποψη υγείας, το 2022 θα είναι γενναιόδωρο μαζί σας, καθώς δεν φαίνεται να σας αγγίζουν τα εποχιακά προβλήματα υγείας που θα ταλαιπωρήσουν τους περισσότερους. Αυτό δεν σημαίνει όμως ότι μπορείτε να πάτε χειμωνιάτικα για κολύμπι, ενώ δεν είστε χειμερινοί κολυμβητές, και να μην πληρώσετε τις συνέπειες. Τα άστρα θα βρίσκονται στο πλευρό σας, προφυλάσσοντας σας από περιττά προβλήματα, καλό θα είναι όμως να μην προκαλείτε την τύχη σας. Λόγω των πολλών οικογενειακών και κοινωνικών υποχρεώσεων σας και της έντονης επαγγελματικής ζωής φροντίστε την διατροφή σας και μην παραμελείτε την ξεκούραση σας. Κυρίως, αποφύγετε να καταβληθείτε σωματικά από συναισθηματικής φύσης βάρη, κάτι που θα συμβεί σε πολλούς και στα περισσότερα ζώδια μέσα στο 2022. 

 

Το πρώτο εξάμηνο του 2022 θα είναι για την υγεία σας μια πολύ σημαντική περίοδος. Εάν έχετε μακροχρόνια προβλήματα υγείας, θα έχετε την πλανητική εύνοια να τα λύσετε για πάντα ή να βελτιώσετε κατά πολύ τις συνθήκες της υγείας σας. Εάν μια χρόνια ασθένεια σας παρουσιάσει ωστόσο και νέα επιδείνωση, ίσως θα πρέπει να αναζητήσετε απαντήσεις, πέρα από την παραδοσιακή ιατρική, και σε εναλλακτικές θεραπευτικές μεθόδους. Γνωστοί και φίλοι μπορεί προσφέρουν πολύτιμες συμβουλές στην περίπτωση αυτή. Αποφύγετε ωστόσο θα αυτοθεραπευτείτε, λαμβάνοντας φάρμακα χωρίς να συμβουλευτείτε τον θεράποντα γιατρό σας.

 

Το δεύτερο εξάμηνο του 2022 θα είναι λιγότερο έντονο για όσους από εσάς αντιμετωπίζετε χρόνια προβλήματα υγείας. Μέσα στο πρώτο εξάμηνο αναμένεται να επιλύσετε πολλά από τα ζητήματα και το μόνο που θα απομένει, είναι να διατηρήσετε την υγεία σας σε ένα σταθερό επίπεδο. Είναι επίσης ένα χρονικό διάστημα που δεν αναμένεται να αντιμετωπίσετε ιδιαίτερα συναισθηματικά βάρη, που θα μπορούσαν να σας φορτίσουν αρνητικά. Αυτό σας προσφέρει την μοναδικά ευκαιρία να βοηθήσετε άλλους γύρω σας, που αντιμετωπίζουν κάποιας μορφής πρόβλημα. Μην αναλαμβάνετε ωστόσο περισσότερα βάρη και υποχρεώσεις από αυτές που μπορείτε να σηκώσετε. Εάν ασχολείστε με τον αθλητισμό σε ένα επαγγελματικό επίπεδο, υπάρχει αυξημένος κίνδυνος τραυματισμών μέσα στο φθινόπωρο. Μπορείτε να τους αποφύγετε ωστόσο, εάν είστε προσεκτικοί, τηρείτε τους κανόνες ασφαλείας του αθλήματος σας και τις συμβουλές των προπονητών σας. Προς τα τέλη της χρονιάς ίσως να αντιμετωπίσετε ψυχολογική πίεση λόγω εξωγενών παραγόντων και συνιστάται να μην τα παίρνετε τα πάντα κατάκαρδα και ανησυχείτε με το παραμικρό.

 

 

 Ιχθείς 2022 – Κύριες όψεις του έτους ανά δεκανό

 

Α΄ Δεκανός (19-29.2)

 

Ο πρώτος δεκανός του ζωδίου σας αφορά όσους έχουν γεννηθεί μεταξύ 19 και 29 Φεβρουαρίου. Κυβερνήτης του ζωδίου είναι ο Ποσειδώνας και κυβερνήτης του δεκανού σας είναι επίσης ο Ποσειδώνας.

 

Με διπλό το στοιχείο του Ποσειδώνα στον δεκανό σας είστε οι γνήσιοι εκπρόσωποι του ζωδίου σας! Είστε υπερευαίσθητοι, γεμάτοι αγάπη και συμπόνια, με έντονο το στοιχείο της αυτοθυσίας. Η πλειοψηφία των εκπροσώπων του πρώτου δεκανού έχετε έντονη καλλιτεχνική κλίση, ενώ κάποιοι από σας έχετε μια τάση ονειροπόλησης και φαντασίας, που μπορεί να σας κάνει εύκολα θύματα εξαπάτησης. Με την τρομερή σας διαίσθηση και το αποπλανητικό σας βλέμμα διεισδύετε στα μύχια των ψυχών και αποκωδικοποιείτε κάθε κρυμμένη πτυχή. Είστε από τα πιο μεταφυσικά άτομα και συχνά σας ελκύουν οι απόκρυφες τέχνες. Το αδύναμο σας σημείο είναι ότι δυσκολεύεστε να αντιμετωπίσετε πολλές φορές την πραγματικότητα, γιατί σας λείπει ο ρεαλισμός.

 

Το 2022 προβλέπεται ότι θα σας καθοδηγήσει το σύμπαν και τα άστρα να βρείτε τον πραγματικό σας εαυτό και θα μάθετε να αποδέχεστε και να χαίρεστε την κάθε πτυχή της προσωπικότητας σας. Η διαίσθηση και η φαντασία που διαθέτετε σε έντονο βαθμό θα σας βοηθήσουν να πραγματοποιήσετε στόχους και να ολοκληρώσετε projects.

 

Παρατίθενται στην συνέχεια οι όψεις και οι διελεύσεις που αναμένεται να επηρεάσουν την καθημερινότητα σας:

 

26 Δεκεμβρίου 2021 με 15 Φεβρουαρίου 2022: Ο Δίας θα βρίσκεται στον δικό σας δεκανό, φέρνοντας ευκαιρίες να βελτιώσετε τα οικονομικά σας. Νέες περιπέτειες μπορούν να βοηθήσουν να διευρύνετε τους ορίζοντες σας και να δείτε την ζωή μέσα από νέα οπτική. Είναι μια περίοδος ευημερίας αλλά και πνευματικής εγρήγορσης, υπάρχει όμως ο κίνδυνος να γίνετε άπληστοι, εγωιστές, με υπερβολική αυτοπεποίθηση ή εκκεντρικοί.

 

4 με 15 Απριλίου: Η Αφροδίτη βρίσκεται στον δεκανό σας και θα είναι μια από τις καλύτερες στιγμές του έτους για την συναισθηματική και ερωτική σας ζωή. Θα σας είναι ιδιαίτερα εύκολο να εκφράσετε τα συναισθήματα σας, να δώσετε και να πάρετε αγάπη και τρυφερότητα. Είναι το διάστημα που θα είστε ιδιαίτερα ελκυστικοί, γοητευτικοί και δημοφιλείς. Θα αισθάνεστε όμορφα και γι’ αυτό θα προσελκύετε όμορφα αντικείμενα και ανθρώπους στην ζωή σας. Είναι μια εξαιρετική εποχή να ζήσετε ερωτικές απολαύσεις, να διασκεδάσετε, να περάσετε καλά και να χαρείτε ακόμη την συντροφιά παιδιών. Το διάστημα αυτό θα είστε δημιουργικοί, ευνοούνται δε οι αγορές ή τα ψώνια αλλά και οι οικονομικές υποθέσεις σας.

 

13 με 29 Απριλίου: Ο Άρης θα βρίσκεται στον δεκανό σας και γίνεστε απόλυτοι και κατηγορηματικοί, αλλά αναλαμβάνετε πρωτοβουλίες, με αποτέλεσμα το διάστημα αυτό να είναι μια εξαιρετική χρονική στιγμή να ξεκινήσετε καινούργιες δράσεις. Είστε εξαιρετικά παραγωγικοί στην δουλειά σας και αποδοτικοί. Η φυσική δράση ευνοείται, είτε πρόκειται για αθλητικές δραστηριότητες, για χορό ή ακόμη και για το σεξ. Η αυξημένη γοητεία σας δημιουργεί τις κατάλληλες προϋποθέσεις να γνωρίσετε νέα άτομα. Η διέλευση του Άρη από τον δεκανό σας, σας δίνει το κουράγιο και την δύναμη να παλέψετε για τα δικαιώματα σας, αλλά και αυτά των δικών σας ανθρώπων. Μόνο που κινδυνεύετε να γίνετε ιδιαίτερα απόλυτοι στις απόψεις σας, με αποτέλεσμα να έρθετε πιθανά σε σύγκρουση με τους γύρω σας.

 

30 Απριλίου με 25 Οκτωβρίου: Η έκλειψη Ηλίου του Απριλίου 2022 σε όψη εξαγώνου προς τον δεκανό σας, δίνει ενέργεια, δημιουργικότητα και έντονη παρόρμηση για ανάληψη πρωτοβουλιών. Η τονισμένη σας προσωπικότητα και η κατάλληλη αυτοπροβολή θα βοηθήσουν αποτελεσματικά στην επίτευξη των στόχων σας. Προβλήματα που μπορεί να προκύψουν θα επιλυθούν ευκολότερα, καθώς θα εκλείπουν πολλά από τα εμπόδια της προηγουμένης περιόδου. Τόσο η αυτοπεποίθηση όσο και ο ενθουσιασμός σας θα δημιουργήσουν αίσθηση στους γύρω σας και είναι η κατάλληλη εποχή να ξεκινήσετε καινούργιες σχέσεις. 

 

10 Μαΐου με 3 Ιουνίου: Ο ανάδρομος Ερμής μπορεί να είναι υπεύθυνος για προβλήματα στις επικοινωνίες σας και βλάβες σε τεχνικό ή τεχνολογικό εξοπλισμό. Είναι η περίοδος που το άγχος σας αυξάνεται, θα χάσετε αντικείμενα και εάν έχετε προγραμματίσει ταξίδια, θα υπάρξουν καθυστερήσεις ή ακυρώσεις. Το παρελθόν μπορεί να σας στοιχειώσει και ένα πρόσωπο που είχατε να δείτε πολύ καιρό να ξαναεμφανιστεί. Να προσέχετε τα λεγόμενα σας και αποφύγετε να εμπλακείτε σε διαφωνίες. Οι επιχειρηματικές διαπραγματεύσεις θα είναι ριψοκίνδυνες, γιατί μπορεί να μην σας είναι γνωστές κάποιες πολύ βασικές πληροφορίες, που αλλάζουν άρδην τα δεδομένα. Αυτό θα ισχύει ιδιαίτερα όταν ο Ερμής σχηματίσει όψη τετραγώνου με τον δεκανό σας, μεταξύ 10 και 24 Μαΐου.

 

25 Οκτωβρίου 2022 με 20 Απριλίου 2023:  Η ηλιακή έκλειψη του Οκτωβρίου 2022 σχηματίζει τρίγωνο με τον δεκανό σας, μια όψη που θα έχει χαλαρωτική επίδραση επάνω σας. Η εσωτερική ηρεμία και ισορροπία βοηθάει στην βελτίωση των σχέσεων σας, αλλά και στην πραγματοποίηση νέων γνωριμιών. Θετικές εξελίξεις θα υπάρξουν και στην επαγγελματική σας ζωή. Η τονισμένη αυτοπεποίθηση αποτελεί σημαντικό παράγοντα στην δημιουργία θετικής εικόνας σε προϊσταμένους και αφεντικά. Η παρούσα έκλειψη θα φέρει εξαιρετικές ευκαιρίες να πραγματοποιήσετε προσωπικούς και επαγγελματικούς στόχους.

 

 

Β΄ Δεκανός (1-10.03)

 

Στον δεύτερο δεκανό των Ιχθύων ανήκουν όσοι έχουν γεννηθεί μεταξύ 1 αι 10 Μαρτίου. Κυβερνήτης του ζωδίου σας είναι ο Ποσειδώνας, ενώ κυβερνήτης του δεκανού σας είναι η Σελήνη.

 

Με στοιχείο του δεκανού σας την Σελήνη ανάγετε την ονειροπόληση σε ολυμπιακό άθλημα. Είστε υπερβολικά ευαίσθητοι, ιδεαλιστές, στοργικοί, γεμάτοι συμπόνια για τους γύρω σας και το περιβάλλον. Έχετε ισχυρό δέσιμο με τις παραδόσεις και τις οικογενειακές ρίζες, ενώ πολλές φορές δραματοποιείτε τα όνειρα σας. Ο συνδυασμός Ποσειδώνα-Σελήνης σας κάνει ιδιαίτερα ρομαντικούς και ευαίσθητους, ονειροπόλους, συχνά με προφητικά όνειρα. Παραπαίετε πολλές φορές μεταξύ απατηλών καταστάσεων, δημιουργείτε στο μυαλό σας φανταστικές καταστάσεις και παρουσιάζετε εμμονική συμπεριφορά, γιατί φοβάστε να αντιμετωπίσετε την ωμή πραγματικότητα. Δεν αντέχετε την πραγματικότητα και τον πόνο και γ’ αυτό προσκολλάστε σε καταστάσεις και σε άτομα, ιδίως σε άτομα, με τα οποία αναπτύσσετε συναισθηματική εξάρτηση.

 

Ζήστε μέσα στο 2022 τα όνειρά σας χωρίς τον φόβο της απόρριψης, φροντίστε όμως να ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα, ώστε να είναι υλοποιήσιμα και να σας οδηγήσουν στην επιτυχία. Η ώρα της αλλαγής έχει φτάσει, τουλάχιστον για τα συναισθηματικά σας, τα οποία θα σας βοηθήσουν να προσδιορίσετε την θέση σας στην ζωή αλλά και να χαράξετε την πορεία που θα ακολουθήσετε στο άμεσο μέλλον. Να περιμένετε μέσα στο 2022 πολύ ενέργεια, πολλά γεγονότα αλλά και μεγάλη ικανοποίηση να προέρχεται από τον τομέα αυτό της ζωής σας.     

 

Παρατίθενται στην συνέχεια οι όψεις και οι διελεύσεις που αναμένεται να επηρεάσουν την καθημερινότητα σας:

 

Απρίλιος 2021 με Μάιος 2023: Ο Ουρανός θα σχηματίζει εξάγωνο με τον δεκανό σας, μια όψη που θα σας επιτρέψει να εκφραστείτε ελεύθερα, να είστε απλά ο εαυτός σας. Θα είναι μια λυτρωτική περίοδος για σας, με πολλές ευχάριστες εκπλήξεις. Στην δουλειά σας υπάρχει το ενδεχόμενο να σας προσφέρουν μια καινούργια θέση εργασίας, να σας προτείνουν για προαγωγή ή στην χειρότερη των περιπτώσεων, να έχετε μια ευχάριστη αλλαγή. Εάν αναζητάτε μια θέση εργασίας, με το εξάγωνο του Ουρανού θα έχετε ευκαιρίες που δεν τις φανταζόσασταν. Στην προσωπική και κοινωνική σας ζωή θα γνωρίσετε νέους, ίσως εκκεντρικούς αλλά εξαιρετικά ενδιαφέροντες ανθρώπους και θα συσφίξετε τις σχέσεις σας με φίλους ή ομάδες.

 

4 Δεκεμβρίου 2021 με 30 Απριλίου 2022: Η έκλειψη ηλίου του Δεκεμβρίου 2021 τετραγωνίζει τον δεκανό σας και φέρνει στην πόρτα σας προκλήσεις, που δοκιμάζουν τις αντοχές και τον χαρακτήρα σας. Μπορεί να αμφισβητηθεί το διάστημα επιρροής της έκλειψης η εξουσία σας ή να σας ζητηθεί να αιτιολογήσετε τους στόχους σας. Παρόλες τις δυσκολίες που μπορεί να αντιμετωπίσετε, εάν βρίσκεστε στο σωστό μονοπάτι, θα είστε σε θέση να καταγράψετε βήματα προόδου. Εάν όμως έχετε πάρει λανθασμένες αποφάσεις ή μια διαδρομή που δεν ανταποκρίνεται στις ανάγκες σας, θα συναντάτε μπροστά σας τόσο σοβαρά εμπόδια, που δεν θα μπορείτε να κάνετε ούτε βήμα μπροστά. Αυτός θα είναι ο τρόπος που επιλέγει το σύμπαν να σας πει ότι πρέπει να αλλάξετε πορεία πλεύσης.

 

10 Φεβρουαρίου με 28 Μαρτίου: Ο Δίας θα βρίσκεται στον δικό σας δεκανό, φέρνοντας ευκαιρίες να βελτιώσετε τα οικονομικά σας. Νέες περιπέτειες μπορούν να βοηθήσουν να διευρύνετε τους ορίζοντες σας και να δείτε την ζωή μέσα από νέα οπτική. Είναι μια περίοδος ευημερίας αλλά και πνευματικής εγρήγορσης, υπάρχει όμως ο κίνδυνος να γίνετε άπληστοι, εγωιστές, με υπερβολική αυτοπεποίθηση ή εκκεντρικοί.

 

10 με 27 Φεβρουαρίου: Το εξάγωνο Δία-Ουρανού που έχει αποκορύφωνα την 17.02, φέρνει καλή τύχη, ελευθερία και ευκαιρίες να κάνετε θετικές και ενδιαφέρουσες αλλαγές στην ζωή σας. Είναι η ιδανική περίοδος να καταπιαστείτε με δύσκολες καταστάσεις ή προβλήματα που σας επιβαρύνουν εδώ και καιρό και να τα ξεπεράσετε. Θα είστε δημιουργικοί και ο πειραματισμός μπορεί το διάστημα αυτό να φέρει νέες ιδέες, που θα σας ωθήσουν επαγγελματικά. Η περίοδος είναι γεμάτη ενθουσιασμό και ευκαιρίες! 

 

30 Απριλίου με 25Οκτωβρίου: Η ηλιακή έκλειψη του Απριλίου 2022 σε εξάγωνο με τον δεκανό σας, φέρνει μια έκρηξη ενέργειας, υψηλή ζωτικότητα και ενθουσιασμό. Θα είναι μια εξαιρετική χρονική περίοδος για νέα ξεκινήματα. Τους μήνες που ακολουθούν θα είστε σε θέση να εκφραστείτε με μεγαλύτερη άνεση, θα έχετε τονισμένη αυτοπεποίθηση και θα βρίσκεστε σε εσωτερική ισορροπία, γεγονός που θα σας επιτρέψει να εκπληρώσετε τους στόχους σας. Είναι ένα διάστημα που μπορείτε να  εντυπωσιάσετε άτομα με επιρροή και να πραγματοποιήσετε μεγάλα θετικά βήματα στην καριέρα σας.

 

8 Νοεμβρίου 2022 με 20 Απριλίου 2023: Η σεληνιακή έκλειψη του Νοεμβρίου 2022 σχηματίζει εξάγωνο με τον δεκανό σας, χαρίζοντας σας εσωτερική ισορροπία και ικανοποίηση. Λαμβάνοντας αποστάσεις από προβλήματα και εξετάζοντας τα με αντικειμενικότητα θα είστε σε θέση να επιλύσετε προβλήματα σχέσεων, φιλικών ή αισθηματικών. Η συναισθηματική σας σχέση μπορεί να βελτιωθεί μέσα από τον αμοιβαίο σεβασμό και το συναισθηματικό σας δέσιμο. Είναι μια περίοδος, κατά την οποία η αυτοπεποίθηση σας θα σας βοηθήσει να κάνετε τα πρώτα βήματα σε μια συνεταιριστική σχέση ή να μετέχετε σε μια ομαδική επαγγελματική δραστηριότητα. 

 

 

Γ΄ Δεκανός (11–20.03)

 

Ο τρίτος δεκανός των Ιχθύων αφορά όσους έχουν γεννηθεί από τις 11 μέχρι και τις 20 Μαρτίου. Κυβερνήτης του ζωδίου σας είναι ο Ποσειδώνας, ενώ κυβερνήτης του δεκανού σας είναι ο Πλούτωνας.

 

Με τον Πλούτωνα να κυβερνά τον δεκανό σας, είστε άτομα που ο συναισθηματικός και ο ψυχικός σας κόσμος ρέπει στην μεταφυσική και την έρευνα. Είστε πολλές φορές άτομα διαισθητικά και ανήκετε στους ελάχιστους εκείνους που μπορούν να φτάσουν σε ανώτερα επίπεδα ενσυναίσθησης και φώτισης, εάν αποφασίσετε να ζήσετε ενσυνείδητα. Διαθέτετε έντονο μαγνητισμό και σε συνδυασμό με τις καλλιτεχνικές σας δεξιότητες και ταλέντα, γίνεστε εύκολα το επίκεντρο του ενδιαφέροντος, μαγνητίζοντας τα πλήθη. Ο συνδυασμός Ποσειδώνα-Πλούτωνα σας προσδίδει ανθεκτικότητα και αστείρευτα αποθέματα αντοχής. Η θέληση σας είναι ατσάλινη, έχετε πλούσιο συναισθηματικό κόσμο και ζείτε πάθη και έρωτες στα άκρα. Κάποιοι δε από σας έχουν ευλογηθεί με ισχυρά μεταφυσικά χαρίσματα, ενώ πολλοί θα ενδιαφερθούν για τον αποκρυφισμό. Το μειονέκτημα του δεκανού σας είναι ότι αποτελείτε πολύ συχνά μυστήριο για τους γύρω σας, με αποτέλεσμα να κινήστε στα όρια του κόσμου τους, ποτέ μέρος του σύμπαντος τους, εγκλωβισμένοι σε μια απέραντη μοναξιά.

 

Τους πρώτους μήνες του 2022 πιθανών να υπάρξει μια αναστάτωση στο εργασιακό σας χώρο, με νέες επιρροές και μια νέα ισορροπία δυνάμεων, που μπορεί να έχει επίπτωση στην καθημερινότητα σας. Αποδεχτείτε την ανάγκη των αλλαγών και αγκαλιάστε τες, για να μπορέσετε να πάτε μπροστά. Τους υπόλοιπους μήνες του χρόνου θα βιώσετε σημαντικές αλλαγές στον συναισθηματικό τομέα, με έρωτες, ρομάντζα, έντονα συναισθήματα και ίσως νέους απογόνους. Νέοι άνθρωποι μπαίνουν στην ζωή σας, νέα όνειρα γεννιούνται και νέες δημιουργικές προσπάθειες παίρνουν σάρκα και οστά.

 

Παρατίθενται στην συνέχεια οι όψεις και οι διελεύσεις που αναμένεται να επηρεάσουν την καθημερινότητα σας:

 

2018 με 2024: Ο Πλούτωνας εξαγωνίζει τον δεκανό σας και φέρνει αυτοπεποίθηση, δυναμισμό και δύναμη επιρροής! Θα σας έχετε περισσότερη ορμή να πετύχετε τους στόχους σας. Οι σχέσεις σας θα είναι ποιο έντονες, αλλά με την θετική έννοια της λέξης. Κρυφά ταλέντα και ικανότητες θα σας βοηθήσουν στην προσωπική και επαγγελματική ζωή! Για όσους γεννήθηκαν μεταξύ 12 και 15 Μαρτίου, η επιρροή του Πλούτωνα εξασθενεί πλέον. Μέσα στο 2022 θα βιώσουν την επιρροή της όσοι γεννήθηκαν από τις 16 μέχρι τις 19 του μήνα, ενώ οι υπόλοιποι θα βιώσουν την πλήρη ισχύ της όψης μέσα στο 2023!

 

2021 με 2025: Ο Ποσειδώνας στον δεκανό σας, δίνει μια πιο πνευματική διάστασης την ζωή σας. Είναι μια περίοδος που μπορεί να ευλογηθείτε με πνευματική φώτιση, θα αισθάνεστε όμως πιο ευάλωτοι κοινωνικά. Η εικόνα που πλάσατε για τον εαυτό σας και την ζωή σας τα προηγούμενα χρόνια μπορεί με την διέλευση αυτή να διαλυθεί, κάτι που θα είναι μια οδυνηρή και ψυχοφθόρα διαδικασία. Η αυτοπεποίθηση σας θα δεχτεί μεγάλο πλήγμα, θα επικρατεί στο μυαλό σας σύγχυση και οι αμφιβολίες θα σας οδηγήσουν σε ανασφάλεια και εριστικότητα. Εμπιστευθείτε τους πνευματικούς σας καθοδηγητές, που μπορούν να σας οδηγήσουν να βρείτε ηρεμία πνεύματος και γαλήνη ψυχής. Η διέλευση αυτή αφορά για το 2022 μόνο έχουν γεννηθεί μεταξύ 11 και 15 Μαρτίου. Οι υπόλοιποι του δεκανού σας θα αισθανθούν την ενέργεια της διέλευσης τα επόμενα χρόνια.

 

19 Νοεμβρίου 2021 με 30 Απριλίου 2022: Η σεληνιακή έκλειψη του Νοεμβρίου 2021 σε εξάγωνο με τον δεκανό σας, φέρνει μια αίσθηση ασφάλειας και αυξημένη αυτοπεποίθηση. Η εσωτερική σας ισορροπία και ηρεμία θα αποδειχτεί ευεργετική για τις σχέσεις σας, ενώ στην δουλειά σας θα είστε σε θέση να εστιάσετε με μεγαλύτερη ευκολία. Θα είστε περισσότερο φιλόδοξοι και θα καταφέρετε αρκετά πράγματα στην καριέρα σας.

 

24 Μαρτίου με 13 Μαΐου: Ο Δίας θα βρίσκεται στον δικό σας δεκανό, φέρνοντας ευκαιρίες να βελτιώσετε τα οικονομικά σας. Νέες περιπέτειες μπορούν να βοηθήσουν να διευρύνετε τους ορίζοντες σας και να δείτε την ζωή μέσα από νέα οπτική. Είναι μια περίοδος ευημερίας αλλά και πνευματικής εγρήγορσης, ιδανική για ένα νέο κύκλο σπουδών, ένα μακρινό ταξίδι, μια νέα σχέση ή μια καινούργια επιχειρηματική προσπάθεια. Μερικοί του δεκανού σας θα έχετε την επανάληψη της όψης και αργότερα μέσα στην χρονιά, λόγω της ανάδρομης κίνησης του Δία.

 

2 με 23 Απριλίου: Η σύνοδος Δία-Ποσειδώνα που κορυφώνεται στις 12 Απριλίου είναι μια ιδανική χρονική στιγμή για πνευματική ανάπτυξη! Ακούστε τη διαίσθηση σας και ακολουθήστε τα όνειρα σας που έχουν σχέση με την ρομαντική σας ζωή, τα ταξίδια, την περιπέτεια αλλά και τα υλικά σας αποκτήματα.  Θα υπάρξουν τώρα πολλές δυνατότητες και ευκαιρίες για ανάπτυξη, επιτυχία αλλά και ευτυχία. Προσοχή ωστόσο στους κινδύνους εξαπάτησης ή απογοητεύσεων, εάν έχετε μεγάλες προσδοκίες.

 

24 Απριλίου με 13 Μαΐου: Το εξάγωνο Δία-Πλούτωνα που κορυφώνεται στις 3 Μαΐου δημιουργεί μια ευνοϊκή δυναμική για θετικές αλλαγές στην ζωή σας. Η έντονη επιθυμία σας να αλλάξετε κάτι θα συμπέσει με την κατάλληλη ευκαιρία να την πραγματοποιήσετε. Με την όψη αυτή μπορείτε να πετύχετε προσωπική, υλική και πνευματική ανάπτυξη, να αυξήσετε τα υλικά σας αποκτήματα ή να βελτιώσετε την καριέρα σας. Είναι μια περίοδος ευτυχίας, μεγάλων επιτευγμάτων και ικανοποίησης.

 

16 Μαΐου με 25 Οκτωβρίου:  Η σεληνιακή έκλειψη του Μαΐου σε τρίγωνο με τον δεκανό σας φέρνει μια αίσθηση ασφάλειας και αυξημένη αυτοπεποίθηση. Η εσωτερική σας ισορροπία και ηρεμία θα αποδειχτεί ευεργετική για τις σχέσεις σας, ενώ στην δουλειά σας θα είστε σε θέση να εστιάσετε με μεγαλύτερη ευκολία. Θα είστε περισσότερο φιλόδοξοι και θα καταφέρετε αρκετά πράγματα στην καριέρα σας.

 

22 Οκτωβρίου με 26 Δεκεμβρίου: Ο Δίας φιλοξενείται και πάλι στον δεκανό σας, μόνο που αυτή τη φορά αφορά τους γεννημένους μεταξύ 18 και 20 Μαρτίου! Είναι μια όψη που αναμένεται να φέρει αισιοδοξία, τύχη και συμπαντική γενναιοδωρία. Είναι η ιδανική στιγμή να ξεκινήσετε σπουδές, να πραγματοποιήσετε ένα μακρινό ταξίδι ή να ξεκινήσετε μια νέα προσωπική ή επαγγελματική σχέση. Είναι μια εποχή υλικής και πνευματικής ανάπτυξης, που όμως δεν θα πρέπει να συνοδεύεται από υπερβολές και μεγαλομανίες, ιδίως την περίοδο από 22 Οκτωβρίου έως τις 24 Νοεμβρίου με τον Δία ανάδρομο.

 

Καλή, ειρηνική και δημιουργική χρονιά!

 

Αλίντα Κανάκη

Δημήτρης Μήτρας

 

 

 

 

 

 

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.