Παρασκευή 12 Νοεμβρίου 2021

Σκορπιός ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις 2022 από την Αλίντα Κανάκη !


Γενικές αστρολογικές προβλέψεις

 

Το ωροσκόπιο του 2022 προβλέπει για το ζώδιο σας μια καλή χρονιά με σειρά από ευχάριστα γεγονότα, αλλά και κάποιες ανησυχίες και προβλήματα, που δεν θα μπορούσαν να λείπουν. Ο Κρόνος και ο Δίας, οι δύο βασικοί πλανήτες που δίνουν τον τόνο των γεγονότων της χρονιάς, δεν αναμένεται να επηρεάσουν το ζώδιο σας, δεν θα σας στηρίξουν όμως κιόλας. Αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να παλέψετε μόνοι σας, βασιζόμενοι στις δικές σας δυνάμεις. Στην ουσία όμως το γεγονός αυτό σας δίνει μεγαλύτερη ευχέρεια κινήσεων, περισσότερες επιλογές και μεγαλύτερες ελευθερίες δράσης.

Ο Άρης από την άλλη δεν αναμένεται να είναι στα φόρτε του μέσα στο 2022, που στην δική σας περίπτωση σημαίνει λιγότερες συγκρουσιακές καταστάσεις. Θα έχετε την αίσθηση του δικαίου, θα καταλαβαίνετε ποιος έχει το δίκιο με το μέρος του, το πως θα μεταφραστεί αυτό όμως στην καθημερινότητα σας εξαρτάται αποκλειστικά από εσάς. Λόγω της επιρροής της Σελήνης, η οποία είναι υπεύθυνη για τις φοβίες και τα προβλήματα στο ζώδιο σας, τα συναισθηματικά σας ξεσπάσματα κατά την διάρκεια της χρονιάς μπορεί να αποδειχτούν σε περιπτώσεις καταστροφικά. Επομένως θα πρέπει να έχετε ανά πάσα στιγμή υπό έλεγχο τα συναισθήματα σας για να μην κάνετε ανεπανόρθωτες ζημιές. Μέσα στο 2022 έχετε την δυνατότητα ωστόσο να πετύχετε όλους σας τους στόχους!

Από την αρχή του χρόνου μέχρι και τα τέλη Απριλίου 2022 είναι ένα χρονικό διάστημα που θα σας επιτρέψει να κατανοήσετε επί της ουσίας και σε βάθος τον κόσμο που σας περιβάλλει. Θα υπάρξει πλειάδα γεγονότων το διάστημα αυτό, για σας όμως θα είναι κυρίως μια περίοδος στοχασμού, σκέψης και ανασυγκρότησης. Εάν αισθανθείτε ότι χρειάζεστε ένα διάστημα απομόνωσης για να σκεφτείτε ή να ισορροπήσετε, μην αντιστέκεστε στην παρόρμηση σας αυτή. Η αναζήτηση, έστω και εσωτερική, θα προσφέρει νέες εναλλακτικές λύσεις σε υφιστάμενα προβλήματα που δεν είχατε φανταστεί ή σκεφτεί. Στις προσωπικές σας σχέσεις συνιστάται να ενεργείτε ανάλογα με τις περιστάσεις που θα αντιμετωπίζετε. Θα χρειαστεί όμως να είστε αρκετά ευπροσάρμοστοι. Στα επαγγελματικά σας δοκιμάστε κάτι καινούργιο και απομακρυνθείτε σταδιακά από παλιά μοτίβα ή ξεπερασμένες πρακτικές, για να μπορέσετε να συμβαδίσετε με την εποχή μας που εξελίσσεται αστραπιαία. Αποφύγετε συγκρούσεις και προσπαθήστε να επιλύσετε τις διαφορές σας με διάλογο και εναλλακτικές προτάσεις.

Από τον Μάιο μέχρι και τον Ιούλιο του 2022 θα είναι ένα ιδιαίτερα φωτεινό χρονικό διάστημα για τα συναισθηματικά σας. Θα είστε εκθαμβωτικοί, θα έχετε αποθέματα ενέργειας και συνιστάται στους ελεύθερους του ζωδίου σας να εκμεταλλευτούν το χρονικό αυτό διάστημα, να κοινωνικοποιηθούν και να γνωρίσουν κόσμο. Όλο και κάποια γνωριμία θα σας εντυπωσιάσει και θα ξυπνήσει τις αισθήσεις σας. Αρκεί βέβαια να ξέρετε τι ακριβώς έχετε ανάγκη την συγκεκριμένη χρονική στιγμή, για να κάνετε σωστές επιλογές συντρόφου. Στα επαγγελματικά σας θα είναι λίγο περίεργα τα πράγματα, καθώς πολλοί γύρω σας θα καταγράφουν επιτυχίες μεγαλύτερες από τις δικές σας, και θα πρέπει να ελέγχετε τα συναισθήματα σας. Εάν είστε υπάλληλοι, μην αφήνετε δουλειές στην μέση, ακόμη και αν συνειδητοποιήσετε ότι έχετε κάνει λάθος. Θα βρείτε τρόπους στην πορεία να διορθώσετε τα λάθη σας. Εάν έχετε την δική σας επιχείρηση, συνιστάται να πραγματοποιήσετε αλλαγές στην σύνθεση του προσωπικού που απασχολείτε, καθώς και στον εξοπλισμό σας, εκσυγχρονίζοντας τον. Από αυτές τις αλλαγές θα εξαρτηθεί σε μεγάλο βαθμό το ποσοστό της επιτυχίας σας μέσα στην χρονιά.

Το διάστημα από τον Αύγουστο μέχρι και τον Οκτώβριο του 2022 δεν αναμένεται να αλλάξουν πολλά στις συνθήκες που θα αντιμετωπίσετε, σε σχέση με το αμέσως προηγούμενο χρονικό διάστημα, παρόλα αυτά όμως θα υπάρξουν κάποιες διαφοροποιήσεις. Τους μήνες αυτούς θα πρέπει να συγκρατείτε τον εαυτό σας και τα συναισθηματικά σας ξεσπάσματα πιο συχνά, καθώς θα υπάρξουν πολλά γεγονότα που θα σας φέρουν στα όρια σας. Οι ελεύθεροι επαγγελματίες συνιστάται να τηρήσετε την ίδια πορεία που χαράξατε το προηγούμενο χρονικό διάστημα, θα ήταν ωφέλιμο όμως να προσπαθήσετε να έχετε μια πιο σφαιρική αντίληψη των όσων αφορούν το επάγγελμα σας, τις τάσεις, την αγορά, κλπ., ώστε να χαράξετε την πορεία σας, προβλέποντας γεγονότα ή εξελίξεις. Ευκαιρίες να προχωρήσετε επαγγελματικά θα υπάρξουν πολλές, εσείς όμως θα πρέπει να αποφασίσετε ποιες θα εκμεταλλευτείτε, ανάλογα με την πορεία που χαράξατε και τις δικές σας επιθυμίες και στόχους. Άλλωστε δεν θα έχετε την δυνατότητα ούτε και τον χρόνο να επωφεληθείτε από όλες τις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν το διάστημα αυτό. Αποφύγετε συγκρουσιακές καταστάσεις, γιατί δεν είναι σίγουρο ότι θα σας οδηγήσουν παρά μόνο εξαιρετικές περιπτώσεις στο επιθυμητό αποτέλεσμα. Με τις εμπειρίες που έχετε κατακτήσει θα μπορέσετε να χειριστείτε ακόμη και τις πιο δύσκολες καταστάσεις με τέτοιο τρόπο, που να μην επιβραδύνουν την εξελικτική σας πορεία, ούτε και να σας βλάψουν.

Το τελευταίο δίμηνο του έτους είναι ένα απόλυτα απρόβλεπτο χρονικό διάστημα για το ζώδιο σας. Τα πάντα θα εξαρτηθούν τώρα από τις αποφάσεις που πήρατε κατά την διάρκεια της χρονιάς και την πορεία που ακολουθήσατε. Εάν συνεχίζετε να είστε αδέσμευτοι μέχρι το χρονικό αυτό στάδιο, δύσκολα θα καταφέρετε στα τέλη της χρονιάς να συνάψετε μια καινούργια σχέση, γιατί οι συνθήκες είναι δεν είναι ευνοϊκές. Παρόλα αυτά, για κάποιους από σας η παραμονή της Πρωτοχρονιάς μπορεί να επιφυλάσσει εκπλήξεις!  Οι δεσμευμένοι δεν αναμένεται να αντιμετωπίσετε περισσότερες δυσκολίες από άλλες χρονικές περιόδους, αλλά έχετε εμπειρίες, διαθέτετε και τα εργαλεία να διαχειριστείτε τα προβλήματα. Ως προς την καριέρα σας, το τέλος της χρονιάς μπορεί να σας επιφυλάσσει κάποιες θετικές εκπλήξεις, σαν είδος επιβράβευσης όμως, εάν έχετε κάνει σωστούς χειρισμούς στα επαγγελματικά σας. Το ποσοστό της επιτυχίας στα επαγγελματικά σας ωστόσο εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από την κατάλληλη κατανομή των οικονομικών σας, φροντίζοντας να υπάρχει μια ομαλή ροή ρευστού στην επιχείρηση σας. Αυτό θα πρέπει να είναι το κυρίαρχο μέλημα σας μέσα στο 2022, εάν είστε ελεύθεροι επαγγελματίες ή επιχειρηματίες.

 

Σκορπιός 2022 – Καριέρα

 

Στα επαγγελματικά θα έχετε πολλές ευκαιρίες μέσα στο 2022! Ο Άρης, ο κυβερνήτης του τομέα αυτού της ζωής σας, δεν θα έχει την καλύτερη δυνατή θέση μέσα στο 2022, αλλά η ενέργεια του θα είναι αρκετά ισχυρή ώστε να σας ωθήσει στην σωστή κατεύθυνση, όταν δεν ξέρετε ποια πορεία να ακολουθήσετε. Στις στιγμές αυτές απλά ακούστε την διαίσθηση σας. Μέσα στην χρονιά θα έχετε ευκαιρίες τέτοιες, που θα μπορούσαν να αλλάξουν ριζικά την πορεία της επαγγελματικής ζωής σας! Είναι μια χρονιά που θα σας βοηθήσει να αυξήσετε το εισόδημά σας, αλλά για να το πετύχετε, θα πρέπει να εργαστείτε σκληρά και να προσπαθήσετε πραγματικά πολύ. Οι πρωτότυπες λύσεις σε προβλήματα που θα εμφανιστούν θα μπορούσαν να προσφέρουν μια επαγγελματική σταθερότητα, όχι όμως και την πρόοδο ή την ανάπτυξη που θα περιμένατε. Ούτε και ο επαγγελματισμός ή η επιμονή σας θα είναι τώρα πιά αρκετά για να σας στέψουν νικητές της περιόδου. Χρειάζονται πολλά περισσότερα. Και κυρίως, να καθορίσετε τις προτεραιότητες σας το συντομότερο δυνατό και να μην διστάσετε ούτε στιγμή να αναλάβετε τις ευθύνες σας.

Το πρώτο εξάμηνο του 2022 θα είναι μια μέτρια περίοδος για τα επαγγελματικά σας. Πλανητικά συνιστάται να είστε όσο πιο ενεργοί μπορείτε μέσα στον χειμώνα και την άνοιξη, να λύσετε όσα περισσότερα προβλήματα είναι δυνατόν, για να μπορέσουν να ανοίξουν νέοι δρόμοι στην συνέχεια. Εάν δεν απαλλαγείτε από χρόνια προβλήματα, το πιο πιθανό είναι να χάσετε το τρένο της ανάπτυξης και της προόδου. Εάν είστε ελεύθεροι επαγγελματίες ή επιχειρηματίες, δοκιμάστε κάτι καινούργιο. Μην φοβάστε να αναλάβετε ρίσκα, ακόμη και να αλλάξετε επαγγελματική κατεύθυνση. Όσο μεγαλύτερες είναι οι αλλαγές που θα κάνετε, τόσο το καλύτερο για το μέλλον σας. Οι συμμαχίες ή συνέργειες θα διαδραματίσουν επίσης σημαντικό ρόλο, καθώς θα μπορέσετε μέσα από αυτές να πετύχετε πολύ καλύτερα αποτελέσματα, από ότι εάν παλεύατε μόνοι σας. Αποφύγετε ωστόσο τον δανεισμό κεφαλαίων, γιατί κάτι τέτοιο θα επιβαρύνει το επαγγελματικό σας μέλλον. Άλλωστε, χρειάζεστε πολύ λιγότερα κεφάλαια από όσα φαντάζεστε για να καταφέρετε αυτό που θέλετε. 

Το δεύτερο εξάμηνο του 2022 θα είναι πολύ πιο δημιουργικό για το ζώδιο σας και θα σας επιτρέψει να δράσετε με μεγαλύτερη ελευθερία. Από τα μέσα ήδη του καλοκαιριού θα διαπιστώσετε ότι θα υπάρξουν πολύ λιγότεροι περιορισμοί, κάτι που θα σας ελευθερώσει και θα δώσει την δημιουργική ώθηση που χρειάζεστε. Το παρελθόν δεν θα σας βαραίνει πλέον, δεν θα φρενάρει τις προσπάθειες σας και μπορείτε να πετύχετε πραγματικά πολλά και σημαντικά πράγματα στην καριέρα σας. Εάν λάβατε σωστές αποφάσεις κατά το πρώτο εξάμηνο του έτους, θα ανταμειφθείτε οικονομικά κατά το δεύτερο μισό του καλοκαιριού. Εάν έχετε την δική σας επιχείρηση, συνιστάται να δώσετε τώρα μεγαλύτερη προσοχή στην τεχνική πλευρά της δουλειάς σας. Εξετάστε το ενδεχόμενο να επενδύσετε στον τεχνικό σας εξοπλισμό, ώστε να βελτιώσετε την ποιότητα της δουλειάς σας, αυξάνοντας ενδεχομένως και την αποδοτικότητα σας. Εάν είστε υπάλληλοι, θα πρέπει να είστε ευπροσάρμοστοι μέσα στην χρονιά και να χρησιμοποιείτε κάθε δυνατή ευκαιρία για να βελτιώσετε την θέση σας στην επιχείρηση. Ακόμη και η παραμικρή προσπάθεια θα στεφτεί από θετικά αποτελέσματα.  

 

Σκορπιός 2022 – Οικονομικά

 

Από άποψη οικονομικών αποτελεσμάτων, το 2022 αναμένεται να είναι ένα έτος με μέτρια δράση και ευκαιρίες, που δεν αναμένεται να εκτοξεύσει τα κέρδη ή τα εισοδήματα σας στα ουράνια. Οι ουράνιοι προστάτες σας θα είναι μεν στο πλευρό σας, παρέχοντας ευκαιρίες, αλλά στην τελική αποτίμηση του έτους θα αποδειχτεί ότι το αποτέλεσμα θα είναι ίσως κατά τι κατώτερο της προηγούμενης χρονιάς. Ένας σημαντικός παράγοντας που θα συμβάλει στην σχετική δυστοκία της χρονιάς είναι ότι όλοι λίγο πολύ γύρω σας θα είναι τόσο απασχολημένοι και απορροφημένοι από τα δικά τους προβλήματα, που στην περίπτωση που θα χρειαστείτε την συνδρομή ή την στήριξη τους, θα τους είναι δύσκολο, αν όχι αδύνατο να ανταποκριθούν.

 

Και η ανάγκη θα προκύψει, καθώς πολλές από τις καλές ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν για την αύξηση του εισοδήματός σας, δεν θα είναι διαχειρήσιμες από ένα άτομο. Θα χρειαστείτε συνεργασίες, συνεταιρισμούς ή έστω χαλαρές συνέργειες για να μπορέσετε να τα βγάλετε πέρα. Σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο θα πρέπει να κάνετε την δύσκολη επιλογή, να επενδύσετε όλες σας τις δυνάμεις και να προσπαθήσετε μόνοι σας ή να αλλάξετε πορεία πλεύσης, αναζητώντας μια εναλλακτική πηγή εισοδήματος. Η επιλογή είναι δική σας. Ας σημειωθεί ότι λανθασμένη επιλογή δεν υπάρχει, απλά η κάθε μία θα φέρει διαφορετικά αποτελέσματα.  

 

Το πρώτο εξάμηνο του 2022 θα φέρει ευκαιρίες κερδών για το ζώδιο σας! Εάν επιθυμούσατε ή σχεδιάζατε να αλλάξετε θέση εργασίας ή να ανοίξετε την δική σας δουλειά, τώρα είναι η κατάλληλη χρονική περίοδος να δραστηριοποιηθείτε. Μια σημαντική ευκαιρία να αυξήσετε τα εισοδήματά σας θα εμφανιστεί στις αρχές του έτους, και μια ακόμη σημαντική θα παρουσιαστεί την άνοιξη. Εάν έχετε την δική σας επιχείρηση, δοκιμάστε να αναπροσαρμόσετε την στρατηγική σας και ενσωματώσετε νέα επιστημονικά δεδομένα στην παραγωγική διαδικασία. Εάν είστε υπάλληλοι, μην φοβάστε να επενδύσετε σε κάτι καινούργιο. Στην χειρότερη περίπτωση θα έχετε δημιουργήσει μια πρόσθετη και σταθερή πηγή εισοδήματος. Προσέξτε όμως να μην αναλαμβάνετε υπέρμετρα ρίσκα. Και αν θέλετε να αλλάξετε ριζικά καριέρα, τολμήστε το τώρα!

 

Το δεύτερο εξάμηνο του 2022 δεν αναμένεται να είναι ιδιαίτερα επικίνδυνο ή περιπετειώδες. Προς το τέλος του καλοκαιριού θα υπάρξουν κάποιες ευκαιρίες που υπόσχονται αύξηση εισοδημάτων, δεν θα μπορείτε να τις εκμεταλλευτείτε όμως όλες. Αποφασίστε τι είναι πιο σημαντικό για σας, επιλέξτε μερικές κύριες κατευθύνσεις και προχωρήστε. Θα είστε από τα λίγα ζώδια που θα έχετε την δυνατότητα να διατηρήσετε ή ακόμη και να αυξήσετε κάπως την κερδοφορία σας, επιλύοντας παράλληλα χρόνια προβλήματα. Αυτό θα αποτελεί το συγκριτικό σας πλεονέκτημα, εάν είστε ελεύθεροι επαγγελματίες.  Εάν είστε υπάλληλοι, προσπαθήστε να είστε πιο δραστήριοι και θα υπάρχουν κάποιες ευκαιρίες να αυξήσετε και σεις το εισόδημα σας.

 

 

Σκορπιός 2022 – Συναισθηματικά

 

Το 2022 δεν θα είναι σίγουρα μια τυπική χρονιά για τα συναισθηματικά σας! Θα υπάρξουν μοιραίες συναντήσεις, θα υπάρξουν καινούργιες ευκαιρίες για τους αδέσμευτους, και σας περιμένουν πολλά και συναρπαστικά. Οι συνθήκες που θα διαμορφωθούν κατά την διάρκεια της χρονιάς θα σας ωθήσουν να αποκαταστήσετε παλιούς δεσμούς και μέσα από την διαδικασία αυτή θα αποκτήσετε σημαντικές εμπειρίες, που θα κάνουν την διαφορά στην ζωή σας. Πάρτε αποφάσεις κατά περίπτωση, αλλά δεν υπάρχουν σωστές ή λανθασμένες επιλογές. Επιπλέον, πολλές από τις καταστάσεις που θα αντιμετωπίσετε μπορεί να σας αφήσουν άναυδους, κάτι που δεν σας συμβαίνει συχνά. Κάντε αυτό που πιστεύετε ότι είναι το σωστό κατά περίπτωση, μην σκέφτεστε όμως μόνο τα δικά σας συναισθήματα, αλλά και το άτομο που έχετε απέναντι σας. Αποφύγετε να αναμείξετε τρίτα πρόσωπα στις συναισθηματικές σας υποθέσεις, γιατί παρά τις καλές τους προθέσεις, θα σας βραχυκυκλώσουν, με αποτέλεσμα να χάσετε σημαντικές ευκαιρίες. Εάν δράσετε γρήγορα, ίσως να έχετε εσείς οι ελεύθεροι την τύχη να δείτε τις επιθυμίες σας να εκπληρώνονται.

 

Το πρώτο εξάμηνο του 2022 θα μπορούσε να χαρακτηριστεί καλό για το ζώδιο σας αναφορικά με τα συναισθηματικά σας. Υπάρχει ωστόσο μια πολύ σημαντική παράμετρος που θα διαδραματίσει εξέχοντα ρόλο. Η παρούσα σχέση σας μπορεί να αποτελέσει εμπόδιο στην επανασύνδεση σας με μια προηγούμενη ή στην ανακάλυψη ενός ιδανικότερου για σας συντρόφου. Η επιλογή θα είναι δύσκολη, θα κρύβει πολλούς κινδύνους, αλλά τις τελικές αποφάσεις θα πρέπει να τις πάρετε μόνοι σας, ανεπηρέαστοι από φίλους, γνωστούς ή συγγενείς. Ούτε και τα άστρα θα είναι τώρα σε θέση να σας δώσουν την σωστή κατεύθυνση. Εμπιστευθείτε κυρίως την διαίσθηση σας, για να κάνετε την σωστή για σας επιλογή. Εάν βάλετε λογικές παραμέτρους στην μίξη, θα βραχυκυκλώσετε περισσότερο. Η περίοδος θα είναι αρκετά πιο βατή για όσους έχετε μακροχρόνιους δεσμούς, καθώς οι παράμετροι είναι ήδη γνωστοί. Δεν θα υπάρχει μυστήριο ή ασάφεια, που θα μπορούσε να σας οδηγήσει σε λανθασμένα συμπεράσματα. Οι πειρασμοί θα υπάρξουν, εσείς όμως θα πρέπει να ζυγίσετε προσεκτικά τις καταστάσεις, να αποφασίσετε και στο τέλος να υποστείτε τις συνέπειες των πεπραγμένων σας ή να επιβραβευτείτε από το σύμπαν.

 

Το δεύτερο εξάμηνο του 2022 θα παρουσιάσει αυξημένη κινητικότητα στα συναισθηματικά σας. Θα υπάρξουν πολλά περισσότερα γεγονότα από αυτά του πρώτου εξαμήνου, ωστόσο σε μικρότερη κλίμακα. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι δεν πρέπει να κατατρώγεστε με περιττά προβλήματα. Εάν κάτι σας φανεί ασήμαντο, μην ασχολείστε καθόλου. Με τον τρόπο αυτό θα επικεντρωθείτε στα πραγματικά σημαντικά για την σχέση σας, την οποία θα καταφέρετε να προστατεύσετε στο παρόν και το μέλλον. Και αυτό θα το πετύχετε μόνο με υπομονή και επιμονή! Ωστόσο, εάν λοξοδρομήσετε, μπορεί να βιώσετε μια αξέχαστη ερωτική περιπέτεια. Ίσως όμως να κληθείτε να πληρώσετε αργότερα το τίμημα. Οι ελεύθεροι του ζωδίου σας συνιστάται να περνάτε όσο περισσότερο χρόνο μπορείτε εκτός σπιτιού, για να αυξήσετε τις πιθανότητες να συναντήσετε το σωστό άτομο.  Κάποιες στιγμές ίσως να προτιμάτε να μείνετε σπίτι, τις στιγμές αυτές όμως είναι πολύ σημαντικό να κοινωνικοποιηθείτε και να βγείτε από την μιζέρια σας. Το κλείσιμο του έτους μπορεί να επιφυλάσσει εκπλήξεις για σας…

 

Σκορπιός 2022 – Υγεία

 

Μέσα στο 2022 θα υπάρξουν μοναδικές ευκαιρίες για το ζώδιο σας, που κάποιες από αυτές θα αφορούν τον τομέα της υγείας σας. Θα πρέπει να επικεντρώσετε την προσοχή σας σε ένα πρόβλημα που προέκυψε εδώ και πολύ καιρό, αλλά δεν καταφέρατε να το λύσετε με κανέναν μέχρι στιγμής τρόπο. Μέσα στην χρονιά αυτή θα υπάρξει η φωτεινή εκείνη στιγμή που θα φέρει την πολυπόθητη λύση, μόνο που δεν μπορεί να καθοριστεί το πότε θα συμβεί αυτό. Το 2022 είναι ιδανικό για να βελτιώσετε την υγεία και την φυσική σας κατάσταση, αποφεύγοντας ωστόσο τα πειράματα αυτοθεραπείας, λαμβάνοντας σκευάσματα που ακούσατε ότι θα σας κάνουν καλό ή τα σύστησαν φίλοι σας. Οι καλές προθέσεις ενός φιλικού προσώπου μπορεί να έχουν δυσάρεστες συνέπειες στην υγεία σας. Εάν αντιμετωπίζετε πρόβλημα, επικοινωνήστε με τον γιατρό σας, χωρίς δεύτερη σκέψη. Ένα ακόμη σημείο που θα πρέπει να προσέξετε, είναι να θέσετε σε κίνδυνο την υγεία και την σωματική σας ακεραιότητα, προκειμένου να πετύχετε κάτι σημαντικό σε κάποιο άλλο τομέα της ζωής σας. Τίποτε δεν μπορεί να έχει μεγαλύτερη αξία από την ζωή, την αρτιμέλεια και την υγεία σας, και οι κίνδυνοι είναι υπαρκτοί και μάλιστα μεγάλοι μέσα στο 2022!

 

Το πρώτο εξάμηνο του 2022 συνιστάται να λειτουργείτε με τις ίδιες συνθήκες που συνηθίσατε μέχρι τώρα. Οι συνθήκες που επικρατούν γύρω σας θα αλλάζουν γοργά, αλλά εσείς δεν είστε υποχρεωμένοι να προσαρμοστείτε στα πάντα στην στιγμή. Στην αρχή του πρώτου εξαμήνου θα υπάρξει μεγάλη πίεση και στρες και γι’ αυτό θα πρέπει να δώσετε μεγαλύτερη βαρύτητα στην ψυχική σας υγεία. Ήδη είμαστε όλοι εξαιρετικά επιβαρυμένοι ψυχικά από τις τρέχουσες εξελίξεις και οι καινούργιες αλλαγές μπορούν να μας φτάσουν στα όρια μας. Προσοχή στα συναισθηματικά σας ξεσπάσματα! Όσο πλησιάζουμε προς το καλοκαίρι θα αρχίσουν να εμφανίζονται οι νέες ευκαιρίες στην ζωή σας, που θα αποσπάσουν την προσοχή σας από τα προβλήματα και θα σας βοηθήσουν να ανεβείτε ψυχολογικά. Εάν αντιμετωπίζετε προβλήματα υγείας, μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα για την κατάσταση σας, που μόνο να σας αγχώσουν μπορούν και να επιδεινώσουν την κατάστασης. Στα μέσα του έτους κάποια τυχαία γεγονότα μπορούν να έχουν σημαντική επίπτωση στην υγεία σας.

 

Το δεύτερο εξάμηνο του 2022 δεν θα διαφέρει ουσιαστικά από το πρώτο. Οι κύριοι κίνδυνοι που θα αντιμετωπίσετε και τώρα θα προέρχονται από την απροσεξία σας, την παρορμητικότητα και την υπερκόπωση σας. Το φθινόπωρο συνιστάται να ξεκουράζεστε περισσότερο και εάν υπάρχει η δυνατότητα, προγραμματίστε κάποιες διακοπές. Όσο πλησιάζουμε προς τον χειμώνα θα αρχίσουν να κάνουν την εμφάνιση τους τα τυπικά προβλήματα υγείας της περιόδου, τα οποία όμως πιθανά να είναι καλύτερα να αντιμετωπίσετε με εναλλακτικούς τρόπους, γιατί αυτές οι μέθοδοι θα αποδειχτούν πιο αποτελεσματικές. Οι κίνδυνοι που μπορεί να αντιμετωπίσετε  αυτό το χρονικό διάστημα θα συνδέονται με πιθανές απώλειες ή καινούργιες ευκαιρίες. Βγείτε στην φύση, αλλά με μέτρο, αποφεύγοντας τις κακές καιρικές συνθήκες στο ύπαιθρο. Προς τα τέλη του χρόνου φαίνεται να καταφέρνετε την πολυπόθητη ισορροπία μεταξύ περιόδων έντονης δράσεις και στιγμών ανάπαυλας, κάτι που θα σας βοηθήσει σε μεγάλο βαθμό στο μέλλον, ιδίως σε δύσκολες και αγχωτικές στιγμές.

 

Σκορπιός 2022 – Κύριες όψεις του έτους ανά δεκανό

 

Α΄ Δεκανός (23 Οκτωβρίου-1 Νοεμβρίου)

 

Ο πρώτος δεκανός του ζωδίου σας αφορά όσους έχουν γεννηθεί μεταξύ 23 Οκτωβρίου και 1 Νοεμβρίου. Κυβερνήτης του ζωδίου είναι ο Πλούτωνας και κυβερνήτης του δεκανού σας είναι επίσης ο Πλούτωνας.

 

Με έντονο το στοιχείο του Πλούτωνα, με επιρροές από ζώδιο και δεκανό, είστε οι πιο γνήσιοι Σκορπιοί, άτομα που μαγνητίζουν, αποπλανούν αλλά και παραπλανούν! Σας διακρίνει το πείσμα και η επιμονή να καταφέρετε αυτό που επιθυμείτε, και είστε ικανοί για τα απάντα, προκειμένου να πετύχετε τον στόχο σας. Είστε άτομα γενναία, μαχητικά, ίσως αφοπλιστικά ειλικρινή, δεν ξεχνάτε ποτέ, καλό ή κακό, με δυνατό ένστικτο και συναισθηματικό βάθος, πιστά, με έντονο πάθος, αλλά και κτητικά και ζηλιάρικα. Έχετε επιχειρηματικό ένστικτο και έχετε την ικανότητα να φτάνετε στην πηγή κάθε προβλήματος, να κατανοείτε και την παραμικρή λεπτομέρεια, ώστε να λύσετε το πρόβλημα σας μια για πάντα. Είστε σεξουαλικά υπερδραστήριοι και ίσως να κατέχετε τον τίτλο του πιο ευφάνταστου εραστή ανάμεσα στα δώδεκα ζώδια. Το μειονέκτημα σας είναι ότι άγεστε και φέρεστε από τα πάθη και τα συναισθήματα σας. Μεταξύ άλλων από την εκδικητική σας μανία…

 

Στο ξεκίνημα του 2022 τις ισχυρότερες προκλήσεις θα τις συναντήσετε στον τομέα της καριέρας σας, και θα προέρχονται από εξωτερικούς παράγοντες. Θα πρέπει να περιμένετε κάποιες ξαφνικές ευκαιρίες ή δυνατότητες να εμφανίζονται στην ζωή σας, που θα απαιτήσουν άμεση δράση. Αρκεί να μείνετε πιστοί στην διαδρομή που έχετε χαράξει και που θα σας οδηγήσει στο ποθούμενο.  

 

Παρατίθενται στην συνέχεια οι όψεις και οι διελεύσεις που αναμένεται να επηρεάσουν την καθημερινότητα σας:

 

26 Δεκεμβρίου 2021 με 15 Φεβρουαρίου 2022: Ο Δίας σχηματίζει όψη τριγώνου προς τον δεκανό σας και φέρνει αυτοπεποίθηση, ευκαιρίες ανάπτυξης και επέκτασης και καλή τύχη. Είναι ένα διάστημα που θα αισθάνεστε ευτυχισμένοι και αισιόδοξοι για την ζωή. Αν και θα θέλετε να χαλαρώσετε και να απολαύσετε όσα έχετε, είναι μια περίοδος που θα πρέπει να ενεργοποιηθείτε, εάν θέλετε να είστε στην πρώτη γραμμή των εξελίξεων. Μην αφήσετε τις ευκαιρίες ανεκμετάλλευτες, γιατί η περίοδος αυτή μπορεί να σας προσφέρει οικονομική άνοδο εάν κάνετε την δική σας δουλειά, πραγματοποιήσετε επενδύσεις ή κλείσετε καινούργιες επιχειρηματικές συμφωνίες. Αποτελεί επίσης την ιδανική εποχή να διευρύνετε τους ορίζοντες σας μέσα από μελέτη, σπουδές ή μακρινά ταξίδια.

 

14 Ιανουαρίου με 3 Φεβρουαρίου: Ο ανάδρομος Ερμής μπορεί να έχει σαν συνέπεια προβλήματα στις επικοινωνίες σας και βλάβες του τεχνικού ή τεχνολογικού σας εξοπλισμού. Ενδεχομένως να χάσετε αντικείμενα, να έχετε προβλήματα άγχους ή εάν έχετε προγραμματίσει ένα ταξίδι το διάστημα αυτό, να υπάρξουν καθυστερήσεις ή ακυρώσεις. Η πιθανότητα να θυμηθείτε ξανά καταστάσεις του παρελθόντος που θα σας χαλάσουν την διάθεση είναι μεγάλη, όπως και το ενδεχόμενο να συναντήσετε πρόσωπα από το παρελθόν σας. Διατηρήστε την ψυχραιμία σας και μην βιάζεστε να απαντήσετε σε προκλήσεις. Οι τυχόν επιχειρηματικές διαπραγματεύσεις μπορεί να είναι ρευστές, καθώς ίσως σας αποκρύβουν σημαντικές πληροφορίες, ή ενδεχομένως να είναι οι συνομιλητές σας αναξιόπιστοι ή ανέντιμοι. Ο ανάδρομος Ερμής θα έχει ιδιαίτερη ένταση για σας μεταξύ 14 και 26 Ιανουαρίου, όταν θα σχηματίσει όψη τετραγώνου προς το δεκανό σας.

 

30 Απριλίου με 25 Οκτωβρίου: Η ηλιακή έκλειψη του Απριλίου 2022 σε αντίθεση με τον δεκανό σας  τονώνει την αποφασιστικότητα σας να διαγωνιστείτε και να νικήσετε. Από το υπερτονισμένο σας «εγώ» θα μπορούσε να σας δημιουργήσει προβλήματα στην πορεία. Οι άνθρωποι γύρω σας μπορεί να σαμποτάρουν την προσπάθεια σας, εάν είστε πολύ απαιτητικοί ή κατηγορηματικοί. Ίσως να αισθάνονται ότι απειλούνται από εσάς και να κάνουν τα πάντα για να σας εμποδίσουν. Με συμβιβασμούς και διπλωματία θα καταφέρετε πολύ καλύτερα αποτελέσματα  και η ζωή σας θα είναι πολύ πιο ήρεμη. 

 

22 με 31 Οκτωβρίου: Το διάστημα αυτό θα φιλοξενείτε την Αφροδίτη στον δεκανό σας και θα είναι ένα από τα καλύτερα διαστήματα του έτους για την συναισθηματική σας ζωή. Θα είναι πιο εύκολο να δώσε και να εισπράξετε αγάπη, θα είστε πιο γοητευτικοί, ελκυστικοί και πιο δημοφιλείς από ποτέ. Και καθώς θα αισθάνεστε όμορφα, θα προσελκύετε και όμορφους ανθρώπους ή αντικείμενα στην ζωή σας. Είναι ένα εξαιρετικό χρονικό διάστημα για διασκέδαση, χαλάρωση, απόλαυση της ζωής και για την αναζήτηση σεξουαλικής απόλαυσης. Και για τα επαγγελματικά σας θα είναι μια θετική εποχή, καθώς θα είστε πιο δημιουργικοί. Ευνοούνται επίσης η τακτοποίηση των οικονομικών σας και τα ψώνια ή οι αγορές.

 

25 Οκτωβρίου 2022 με 20 Απριλίου 2023: Η ηλιακή έκλειψη του Οκτωβρίου 2022 στον δεκανό σας φέρνει έκρηξη ενέργειας, ζωτικότητα και ενθουσιασμό. Θα είναι μια εξαιρετική περίοδος να πραγματοποιήσετε καινούργια ξεκινήματα. Θα μπορείτε να εκφραστείτε το διάστημα αυτό με μεγαλύτερη άνεση, η αυτοπεποίθηση σας  θα είναι τονισμένη και θα αναλάβετε πρωτοβουλίες που θα σας βοηθήσουν να πετύχετε τους στόχους σας. Το ενδεχόμενο να σχηματίσουν κάποια άτομα σε υψηλά αξιώματα μια θετική εικόνα για σας είναι αυξημένο, κάτι που θα έχει σημαντική επίπτωση στην πορεία της καριέρας σας. 

 

29 Οκτωβρίου με 5 Νοεμβρίου: Ο Ερμής στον δεκανό σας φέρνει στο προσκήνιο σκέψεις, επικοινωνίες και σύντομα ταξίδια. Θα σας χαρίσει πνευματική διαύγεια, οξύνοια, προσαρμοστικότητα αλλά και περιέργεια.  Θα σκέφτεστε και θα επικοινωνείτε με σαφήνεια και θα είστε σε θέση να εκθέστε με ευκολία, καθαρότητα και ευθύτητα τις σκέψεις, τις απόψεις και τις ιδέες σας. Το διάστημα αυτό να περιμένετε αυξημένες επαφές με γείτονες, με τα αδέλφια σας ή με άτομα μέσω διαδικτύου. Είναι μια εξαιρετική περίοδος να μοιραστείτε τις ιδέες σας, να καταστρώσετε πλάνα, να αγοράσετε ή να πουλήσετε, να διαπραγματευτείτε, να υπογράψετε συμβόλαια ή συμβάσεις και να γνωρίσετε καινούργια άτομα.

 

 

Β΄ Δεκανός (2-11 Νοεμβρίου)

 

Στον δεύτερο δεκανό του Σκορπιού ανήκουν όσοι έχουν γεννηθεί μεταξύ  2 και 11 Νοεμβρίου. Κυβερνήτης του ζωδίου σας είναι ο Πλούτωνας, ενώ κυβερνήτης του δεκανού σας είναι ο Ποσειδώνας.

 

Ο Ποσειδώνας μετουσιώνει το έντονο πάθος και την σεξουαλικότητα του Σκορπιού σε ρομαντισμό και φαντασία. Είστε άτομα με έντονη δημιουργικότητα και καλλιτεχνικές ευαισθησίες, έχετε όμως και πολύ ισχυρό το μεταφυσικό στοιχείο, είτε διαθέτοντας διόραση ή κάποιο άλλη ψυχικό-μεταφυσικό χάρισμα. Και εάν δεν διαθέτετε κάτι τέτοιο, τότε θα σας έλκει η μεταφυσική, ο πνευματισμός, κλπ. Το επικίνδυνο με τα δικά σας ψυχικά χαρίσματα και τις ευαισθησίες είναι, να μην καταλήξετε αλκοολικοί, ναρκομανείς ή στην καλύτερη περίπτωση καταθλιπτικοί. Ως εκπρόσωποι του δεύτερου δεκανού έχετε έντονες ομοιότητες με τους Ιχθείς. Είστε οραματιστές, με υψηλά ιδανικά που μπορεί να έχουν απήχηση στους γύρω σας. Καταφέρνετε να συνδυάσετε το πάθος και την ορμητικότητα του Σκορπιού με την ευαισθησία και την καλοσύνη των Ψαριών. Λόγων του μεταφυσικού χαρακτήρα σας, είστε πιο ευέλικτοι και λιγότερο εκδικητικοί.

 

Το 2022 θα γνωρίσετε μια νέα πνευματικότητα, μπορεί να συνεχίσετε την εκπαίδευση σας ή να βιώσετε εμπειρίες που θα αλλάξουν την ζωή σας. Μέσα από την πνευματική σας μετεξέλιξη θα δημιουργηθείτε το σταθερό υπόβαθρο, επάνω στο οποίο θα χτίσετε ένα σταθερό μέλλον. Ενδεχομένως να προγραμματίσετε ένα μεγάλης διάρκειας μακρινό ταξίδι, που θα σας ανοίξει τις πόρτες για πνευματική ανάπτυξη, καθώς θα σας φέρει σε επαφή με νέες ιδέες και ιδεώδη.  

 

Παρατίθενται στην συνέχεια οι όψεις και οι διελεύσεις που αναμένεται να επηρεάσουν την καθημερινότητα σας:

 

Απρίλιος 2021 με Μάιος 2023: Ο Ουρανός σε αντίθεση με τον δεκανό σας θα φέρει ξαφνικές και απρόσμενες αλλαγές στην ζωή σας, που θα σας στρεσάρουν. Η σταθερότητα και η ασφάλεια ίσως να μην είναι τα κυρίαρχα χαρακτηριστικά της περιόδου. Ίσως να υπάρχει ένταση λόγω απρόβλεπτων καταστάσεων ή από το γεγονός ότι οι άνθρωποι γύρω σας θα αλλάξουν συμπεριφορά απέναντι σας. Το κλειδί που θα εξασφαλίσει την ηρεμία σας είναι να αποδεχτείτε με ανοιχτό μυαλό και καρδιά τις συνθήκες που αλλάζουν.

 

7 Δεκεμβρίου 2021 με 16 Μαρτίου 2022: Ο Κρόνος σχηματίζει τετράγωνο με το δεκανό σας, μια όψη που θα δοκιμάσει τον χαρακτήρα και τις αντοχές σας, καθώς το διάστημα αυτό θα είναι αρκετά πιο δύσκολο να καταφέρετε αυτό που επιθυμείτε. Θα υπάρξουν περιορισμοί και εμπόδια που θα σας στρεσάρουν, θα σας εκνευρίσουν και πιθανά να σας απογοητεύσουν. Είναι ένα διάστημα που θα απομονωθείτε και θα έχετε συχνά κατάθλιψη. Μπορείτε όμως με την δύναμη της θέλησης να αγνοήσετε τις μαύρες σκέψεις και την κακή ψυχολογία και να δείτε με αισιοδοξία μπροστά. Παρόλα αυτά, εάν δείτε ότι ούτε με την υπομονή, ούτε με την επιμονή έχετε το αποτέλεσμα που θέλετε, αυτό θα αποτελεί ένα σίγουρο σημάδι από το σύμπαν, να εγκαταλείψετε την προσπάθεια, τουλάχιστον προς το παρόν. Κάποιοι από εσάς θα έχετε επιρροές της διέλευσης αυτής και κατά την επανάληψη της αργότερα μέσα στην χρονιά, με τον Κρόνο σε ανάδρομη κίνηση την φορά αυτή.

 

10 Φεβρουαρίου με 28 Μαρτίου: Ο Δίας σχηματίζει όψη τριγώνου προς τον δεκανό σας και φέρνει αυτοπεποίθηση, ευκαιρίες ανάπτυξης και επέκτασης και καλή τύχη. Είναι ένα διάστημα που θα αισθάνεστε ευτυχισμένοι και αισιόδοξοι για την ζωή. Αν και θα θέλετε να χαλαρώσετε και να απολαύσετε όσα έχετε, είναι μια περίοδος που θα πρέπει να ενεργοποιηθείτε, εάν θέλετε να είστε στην πρώτη γραμμή των εξελίξεων. Μην αφήσετε τις ευκαιρίες ανεκμετάλλευτες, γιατί η περίοδος αυτή μπορεί να σας προσφέρει οικονομική άνοδο εάν κάνετε την δική σας δουλειά, πραγματοποιήσετε επενδύσεις ή κλείσετε καινούργιες επιχειρηματικές συμφωνίες. Αποτελεί επίσης την ιδανική εποχή να διευρύνετε τους ορίζοντες σας μέσα από μελέτη, σπουδές ή μακρινά ταξίδια.

 

10 με 27 Φεβρουαρίου: Το εξάγωνο Δία-Ουρανού που έχει αποκορύφωνα την 17.02, φέρνει καλή τύχη, ελευθερία και ευκαιρίες να κάνετε θετικές και ενδιαφέρουσες αλλαγές στην ζωή σας. Είναι η ιδανική περίοδος να καταπιαστείτε με δύσκολες καταστάσεις ή προβλήματα που σας επιβαρύνουν εδώ και καιρό και να τα ξεπεράσετε. Θα είστε δημιουργικοί και ο πειραματισμός μπορεί το διάστημα αυτό να φέρει νέες ιδέες, που θα σας ωθήσουν επαγγελματικά. Η περίοδος είναι γεμάτη ενθουσιασμό και ευκαιρίες!

 

30 Απριλίου με 25 Οκτωβρίου: Η ηλιακή έκλειψη του Απριλίου 2022 σε αντίθεση με τον δεκανό σας  τονώνει την αποφασιστικότητα σας να διαγωνιστείτε και να νικήσετε. Από το υπερτονισμένο σας «εγώ» θα μπορούσε να σας δημιουργήσει προβλήματα στην πορεία. Οι άνθρωποι γύρω σας μπορεί να σαμποτάρουν την προσπάθεια σας, εάν είστε πολύ απαιτητικοί ή κατηγορηματικοί. Ίσως να αισθάνονται ότι απειλούνται από εσάς και να κάνουν τα πάντα για να σας εμποδίσουν. Με συμβιβασμούς και διπλωματία θα καταφέρετε πολύ καλύτερα αποτελέσματα  και η ζωή σας θα είναι πολύ πιο ήρεμη. 

 

1 Σεπτεμβρίου με 10 Δεκεμβρίου: Ο Κρόνος τετραγωνίζει και πάλι τον δεκανό σας και σηματοδοτεί μια δύσκολη περίοδο για αρκετούς από σας. Το διάστημα αυτό ίσως να χρειαστεί να επανεξετάσετε τους στόχους σας και ίσως να προγραμματίσετε μια ανάπαυλα από την έντονη δράση, αντί να αισθανθείτε και πάλι ηττημένοι λόγω της αποτυχίας των σχεδίων σας. Μόλις περάσει αυτή η δύσκολη περίοδος, θα επανέλθει η αυτοπεποίθηση σας, καθώς και ο ενθουσιασμός σας. Η επιστροφή του τετραγώνου του Κρόνου αφορά μόνο όσους είναι γεννημένοι μεταξύ 9 και 11 Νοεμβρίου.

 

8 Νοεμβρίου 2022 με 20 Απριλίου 2023: Η σεληνιακή έκλειψη του Νοεμβρίου 2022 σε αντίθεση με τον δεκανό σας αυξάνει την επιθυμία ή την ανάγκη να πετύχετε μεγάλα και σπουδαία κατορθώματα. Αλλά ο κάθε διαφορετικός τομέας της ζωής σας μπορεί να μην είναι γόνιμος για κάτι τέτοιο. Τα κέφια σας επηρεάζονται αλλά και επηρεάζουν τους γύρω σας σε μεγάλο βαθμό. Το κλειδί της επιτυχίας κρύβεται στους συμβιβασμούς και τις συνεργασίες.   

 

 

Γ΄ Δεκανός (12-21 Νοεμβρίου)

 

Ο τρίτος δεκανός του Σκορπιού αφορά όσους έχουν γεννηθεί από τις 12  μέχρι και τις 22 Νοεμβρίου. Κυβερνήτης του ζωδίου σας είναι ο Πλούτωνας, ενώ κυβερνήτης του δεκανού σας είναι η Σελήνη.

 

Με έντονη της επιρροή της Σελήνης, εσείς του τρίτου δεκανού θέτετε την οικογενειακή σας ζωή σε πρώτη προτεραιότητα. Για να είστε σε θέση να δημιουργήσετε και να εξελιχθείτε στην ζωή, πρέπει να έχετε στήριγμα το ταίρι σας. Βασικό αίτημα στην ζωή σας είναι η απόκτηση οικογένειας, και από τις στιγμές της οικογενειακή γαλήνης και της σπιτικής θαλπωρής αντλείτε καθημερινά τη δύναμη σας. Αναζητάτε πάντοτε την υλική ασφάλεια μέσα στα υλικά αγαθά, με τα οποία δένεστε σχεδόν συναισθηματικά. Από τους Σκορπιούς είστε οι πιο ευαίσθητοι, αυτοί που συνδυάζουν την φαντασία και το πάθος με το συναίσθημα και την τρυφερότητα. Το μειονέκτημα σας είναι ότι είστε αρκετά καχύποπτοι, ζηλιάρηδες, κτητικοί με τον σύντροφό σας, με τάσεις κυριαρχίας, με άλλα λόγια συναισθηματικά ανασφαλείς.  

 

Μέσα στο 2022 θα πρέπει να ασχοληθείτε με όλες τις σχέσεις σας, κοινωνικές, επαγγελματικές φιλικές και ερωτικές και να αποκαταστήσετε την σταθερότητα, αφού λύσετε τα προβλήματα που τις μαστίζουν. Απαιτεί μεγάλη εσωτερική δύναμη και κίνητρα για να τα καταφέρετε, αλλά το αποτέλεσμα θα σας ανταμείψει πλουσιοπάροχα.

 

Παρατίθενται στην συνέχεια οι όψεις και οι διελεύσεις που αναμένεται να επηρεάσουν την καθημερινότητα σας:

 

2018 με 2024: Ο Πλούτωνας εξαγωνίζει τον δεκανό σας και φέρνει αυτοπεποίθηση, δυναμισμό και δύναμη επιρροής! Θα σας έχετε περισσότερη ορμή να πετύχετε τους στόχους σας. Οι σχέσεις σας θα είναι ποιο έντονες, αλλά με την θετική έννοια της λέξης. Κρυφά ταλέντα και ικανότητες θα σας βοηθήσουν στην προσωπική και επαγγελματική ζωή! Για όσους γεννήθηκαν μεταξύ 12 και 16 Νοεμβρίου, η επιρροή του Πλούτωνα εξασθενεί πλέον. Μέσα στο 2022 θα βιώσουν την επιρροή της όσοι γεννήθηκαν από τις 17 μέχρι τις 20 του μήνα, ενώ οι υπόλοιποι θα βιώσουν την πλήρη ισχύ της όψης μέσα στο 2023! 

 

2021 με 2025: Ο Ποσειδώνας σε τρίγωνο με τον δεκανό σας επιτείνει την ανάγκη σας για πνευματικότητα και σας κάνει πιο συμπονετικούς με τους γύρω σας, ευφάνταστους αλλά και ιδεαλιστές. Το διάστημα αυτό ακολουθείτε ένα πιο πνευματικό μονοπάτι, χωρίς όμως να χρειαστεί να απαρνηθείτε τα υλικά αγαθά και την ασφάλεια που σας προσφέρουν. Θα έχετε την δυνατότητα να συνδεθείτε σε ένα πολύ βαθύτερο επίπεδο με το ταίρι σας ή να γνωρίσετε τον ιδανικό σας σύντροφο, όσοι είστε ελεύθεροι. Οι γεννημένοι μεταξύ 12 και 16 Νοεμβρίου θα βιώσουν την κορύφωση της όψης μέσα στο 2022. Οι υπόλοιποι του δεκανού σας θα πρέπει να περιμένουν από το 2023 και μετά. 

 

19 Νοεμβρίου 2021 με 30 Απριλίου 2022: Η σεληνιακή έκλειψη του Νοεμβρίου 2021 σε αντίθεση με τον δεκανό σας αυξάνει την επιθυμία ή την ανάγκη να πετύχετε μεγάλα και σπουδαία κατορθώματα. Αλλά ο κάθε διαφορετικός τομέας της ζωής σας μπορεί να μην είναι γόνιμος για κάτι τέτοιο. Τα κέφια σας επηρεάζονται αλλά και επηρεάζουν τους γύρω σας σε μεγάλο βαθμό. Το κλειδί της επιτυχίας κρύβεται στους συμβιβασμούς και τις συνεργασίες.  

 

7 Μαρτίου με 20 Σεπτεμβρίου:  Ο Κρόνος σχηματίζει τετράγωνο με το δεκανό σας, μια όψη που θα δοκιμάσει τον χαρακτήρα και τις αντοχές σας, καθώς το διάστημα αυτό θα είναι αρκετά πιο δύσκολο να καταφέρετε αυτό που επιθυμείτε. Θα υπάρξουν περιορισμοί και εμπόδια που θα σας στρεσάρουν, θα σας εκνευρίσουν και πιθανά να σας απογοητεύσουν. Είναι ένα διάστημα που θα απομονωθείτε και θα έχετε συχνά κατάθλιψη. Μπορείτε όμως με την δύναμη της θέλησης να αγνοήσετε τις μαύρες σκέψεις και την κακή ψυχολογία και να δείτε με αισιοδοξία μπροστά. Παρόλα αυτά, εάν δείτε ότι ούτε με την υπομονή, ούτε με την επιμονή έχετε το αποτέλεσμα που θέλετε, αυτό θα αποτελεί ένα σίγουρο σημάδι από το σύμπαν, να εγκαταλείψετε την προσπάθεια, τουλάχιστον προς το παρόν. Η όψη αυτή αφορά όσους γεννήθηκαν μεταξύ 12 και 17 Νοεμβρίου. Στην επανάληψη της αργότερα μέσα στην χρονιά θα αφορά τους πάντες του τρίτου δεκανού.

 

24 Μαρτίου με 13 Μαΐου: Ο Δίας σχηματίζει όψη τριγώνου προς τον δεκανό σας και φέρνει αυτοπεποίθηση, ευκαιρίες ανάπτυξης και επέκτασης και καλή τύχη. Είναι ένα διάστημα που θα αισθάνεστε ευτυχισμένοι και αισιόδοξοι για την ζωή. Αν και θα θέλετε να χαλαρώσετε και να απολαύσετε όσα έχετε, είναι μια περίοδος που θα πρέπει να ενεργοποιηθείτε, εάν θέλετε να είστε στην πρώτη γραμμή των εξελίξεων. Μην αφήσετε τις ευκαιρίες ανεκμετάλλευτες, γιατί η περίοδος αυτή μπορεί να σας προσφέρει οικονομική άνοδο εάν κάνετε την δική σας δουλειά, πραγματοποιήσετε επενδύσεις ή κλείσετε καινούργιες επιχειρηματικές συμφωνίες. Αποτελεί επίσης την ιδανική εποχή να διευρύνετε τους ορίζοντες σας μέσα από μελέτη, σπουδές ή μακρινά ταξίδια. Κάποιοι από εσάς θα έχετε τη επανάληψη της όψης αργότερα μέσα στην χρονιά, αυτή την φορά με τον Δία ανάδρομο.

 

2 με 23 Απριλίου: Η σύνοδος Δία-Ποσειδώνα που θα έχει κορύφωση στις 12 Απριλίου φέρνει αρμονία, ηρεμία, καλή τύχη και ανάπτυξη. Είναι όμως και μια όψη που συνδέεται με πνευματική φώτιση και αφύπνιση, που θα σας επιτρέψει να δείτε πιο καθαρά ποιοι είστε και ποια είναι η θέση και ο ρόλος σας στην ζωή. Η ανάπτυξη και η καλή τύχη μπορεί να συνδέονται με την εκπαίδευση, τις ομαδικές δραστηριότητες ή την φιλανθρωπία. Μπορείτε να κάνετε τώρα βήματα πνευματικής αφύπνισης και προόδου, χωρίς ωστόσο να χρειαστεί να απαρνηθείτε τα υλικά αγαθά.

 

24 Απριλίου με 13 Μαΐου: Το εξάγωνο Δία-Πλούτωνα που έχει κορύφωση στις 3 Μαΐου σας χαρίζει την δύναμη και την ώθηση που χρειάζεστε για να πραγματοποιήσετε θετικές αλλαγές στην ζωή σας. Η ισχυρή ανάγκη σας να αλλάξετε κάποια πράγματα στην ζωή σας θα συνυπάρξει αυτή την φορά με την ευκαιρία να το πράξετε. Το διάστημα επιρροής της όψης είναι πολύ πιθανό να μπορέσετε να πετύχετε πνευματική, προσωπική και υλική πρόοδο, αύξηση των εισοδημάτων ή της περιουσίας σας και σημαντική πρόοδο στην καριέρα σας. Είναι ένα διάστημα επιτυχιών και σπουδαίων επιτευγμάτων, που θα φέρουν βαθιά ικανοποίηση.

 

16 Μαΐου με 25 Οκτωβρίου: Η σεληνιακή έκλειψη του Μαΐου 2022 στον δεκανό σας φέρνει τις σχέσεις σας στην πρώτη γραμμή. Μπορείτε να επωφεληθείτε από την ενέργεια της έκλειψης, να επανεκκινήσετε τις σχέσεις σας και να θέσετε νέους στόχους. Είναι η ιδανική χρονική στιγμή να ξεκινήσετε καινούριες σχέσεις ή να δώσετε νέα πνοή σε παλιές. Η ικανότητα και η δυνατότητα σας να λύσετε τα χρόνια προβλήματα κάνει την χρονική αυτή περίοδο μοναδική.

 

22 Οκτωβρίου με 26 Δεκεμβρίου: Το τρίγωνο του Δία προς τον δεκανό σας επαναλαμβάνεται, μόνο που αυτή τη φορά αφορά τους γεννημένους μεταξύ 19 και 21 Νοεμβρίου! Είναι μια όψη που αναμένεται να φέρει αισιοδοξία, τύχη και συμπαντική γενναιοδωρία. Είναι η ιδανική στιγμή να ξεκινήσετε σπουδές, να πραγματοποιήσετε ένα μακρινό ταξίδι ή να ξεκινήσετε μια νέα προσωπική ή επαγγελματική σχέση. Είναι μια εποχή υλικής και πνευματικής ανάπτυξης, που όμως δεν θα πρέπει να συνοδεύεται από υπερβολές και μεγαλομανίες, ιδίως την περίοδο από 22 Οκτωβρίου έως τις 24 Νοεμβρίου με τον Δία ανάδρομο.

 

25 Νοεμβρίου 2022 με 12 Μαρτίου 2023: Ο Κρόνος τετραγωνίζει και πάλι τον δεκανό σας και σηματοδοτεί μια περίοδο σημαντικών αλλαγών και αναπροσαρμογών. Ίσως να χρειαστεί να μετριάσετε τις φιλοδοξίες σας ή ακόμη και να αναπροσαρμόσετε τα σχέδια σας. Πιθανά ένας συμβιβασμός να αποτελεί την καλύτερη λύση για την περίοδο αυτή. Και μόλις περάσει η δύσκολη περίοδος, θα επανέλθει η αισιοδοξία, η αυτοπεποίθηση και ο ενθουσιασμός σας και θα μπορέσετε να οικοδομήσετε το μέλλον σας σε πιο σταθερές και βιώσιμες βάσεις.

Καλή, ειρηνική και δημιουργική χρονιά!

Αλίντα Κανάκη

Δημήτρης Μήτρας

 

 

 

 

 

 

 

 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.