Τετάρτη 22 Δεκεμβρίου 2021

Λαγός 2022 II Ετήσιες προβλέψεις κινέζικου ωροσκοπίου


Στο κινέζικο ζώδιο του Λαγού ανήκουν όσοι έχουν γεννηθεί τις χρονιές που παρατίθενται ακολούθως, στις οποίες αναγράφεται το στοιχείο που κυριάρχησε το έτος της γέννησης σας.

 

Έτος                           διάστημα                                 στοιχείο

 

2011               03.02.2011 – 22.01.2012                μέταλλο

1999               16.02.1999 – 04.02.2000                γη

1987               29.01.1987 – 16.02.1988                φωτιά

1975               11.02.1975 – 30.01.1976                ξύλο

1963               25.01.1963 – 12.02.1964                νερό

1951               06.02.1951 – 26.01.1957                μέταλλο

1939               19.02.1939 – 07.02.1940                γη

1927               02.02.1927 – 22.01.1928                φωτιά

 

 

Λαγός 2022 – Συναισθηματικά

 

Η χρονιά αυτή θα μπορούσε να χαρακτηριστεί δυναμική και πολύχρωμα για τα συναισθηματικά του ζωδίου σας, ωστόσο οι ευκαιρίες να δημιουργήσει κανείς μια νέα σχέση με προοπτικές θα είναι περιορισμένες. Οι ελεύθεροι του ζωδίου σας μπορεί να περάσουν κάποιες περιπέτειες στην αναζήτηση του τέλειου συντρόφου μέσα στο 2022, ίσως να εκτεθούν και σε κάποιους κινδύνους χωρίς να το υποψιάζονται, παρόλα αυτά η τύχη δεν θα είναι με το μέρος σας. Μην απογοητεύεστε όμως, γιατί ακολουθεί η δική σας χρονιά το 2023, κατά την οποία θα βρεθείτε στο επίκεντρο των εξελίξεων και δεν θα σας λείψουν οι ευκαιρίες για πολλές και αξιόλογες γνωριμίες, που θα μπορούσαν να καταλήξουν σε μια σχέση με διάρκεια. Το 2022 προσφέρεται ωστόσο να επιλύσει κανείς υπαρξιακής φύσης ζητήματα, ώστε σε αρμονία με τον εαυτό σας να είμαστε πλέον έτοιμοι να δημιουργήσουμε σταθερές και αξιόπιστες σχέσεις. Οι δεσμευμένοι που αντιμετωπίζουν προβλήματα στις σχέσεις τους, υπάρχει έντονο το ενδεχόμενο να μην καταφέρουν τελικά να την σώσουν. Στην περίπτωση αυτή δε, η συναισθηματική απογοήτευση και η ανασφάλεια που θα αισθάνονται, θα αποτελέσει το σημαντικότερο εμπόδιο στην προσπάθεια τους να ξεκινήσουν κάτι καινούργιο στην ζωή τους.  Μέσα στην χρονιά που ακολουθεί συνιστάται να επικεντρώσετε την προσοχή σας στα πράγματα που έχετε εσείς ανάγκη σε μια σχέση και να τα επικοινωνήσετε με ειλικρίνεια με το υφιστάμενο ή εν δυνάμει ταίρι σας. Σταματήστε να συμφωνείτε για να αποφύγετε τα προβλήματα, γιατί αργά ή γρήγορα θα φτάσετε σε μεγάλα αδιέξοδα. Όσοι από σας βρίσκονται σε αρμονικές σχέσεις και επιθυμούν να περάσουν στο επόμενο λογικό εξελικτικό βήμα της σχέσης, η άνοιξη του 2022 προσφέρεται για δεσμεύσεις (προτάσεις γάμου, τέλεση γάμων, κλπ), καθώς είναι μια ευνοϊκή εποχή για την επιτυχία των επιθυμιών σας.         

 

 

Λαγός 2022 – Επαγγελματικά

 

Η χρονιά του υδάτινου Τίγρη είναι ένα έτος επαγγελματικών ευκαιριών για το ζώδιο σας, μια χρονιά κατά την οποία με την δύναμη και την αντοχή σας μπορείτε να πετύχετε πολλά θετικά αποτελέσματα, παρά τα προβλήματα που θα αντιμετωπίσετε. Η σύνεση ωστόσο και η οξυδέρκεια σας θα σας βοηθήσουν να ξεπεράσετε αλώβητοι τα όποια προβλήματα βρεθούν στον δρόμο σας. Τα ταλέντα σας θα λάμψουν φέτος και θα είναι αυτά που μπορεί να σας εξασφαλίσουν την επαγγελματική άνοδο ή μια προαγωγή, ανάλογα με το είδος της απασχόλησης σας. Προσέξτε όμως, γιατί το έτος του Τίγρη είναι κατά την κινεζική παράδοση ένα έτος αιματηρών πολέμων και συγκρούσεων. Μην μπαίνετε στην μάχη, εάν δεν είστε απόλυτα βέβαιοι ότι θα κερδίσετε τον πόλεμο. Θα ήταν πολύ πιο αποδοτικό και ωφέλιμο για την καριέρα σας, να αφήσετε τους υπόλοιπους να μάχονται και σεις να κάνετε αποστασιοποιημένοι την δουλειά σας όσο καλύτερα μπορείτε. Η ψυχραιμία θα αποτελεί το κλειδί της επιβίωσης και της επιτυχίας σας τις στιγμές της έντασης. Όσο για τα οικονομικά σας, το στοιχείο του έτους, το νερό,  θα είναι ευεργετικό για τις δουλειές και την κερδοφορία σας. Θα πρέπει όμως να περιορίσετε τις δαπάνες σας, εάν δεν θέλετε να αντιμετωπίσετε απρόσμενα προβλήματα τις περιόδους του έτους που θα αυξηθούν οι έκτακτες δαπάνες.      

 

 

Λαγός 2022 – Υγεία και ευεξία

 

Κατά την διάρκεια της χρονιάς του υδάτινου Τίγρη δεν αποκλείεται να υποφέρετε από ημικρανίες. Στην περίπτωση αυτή μην παραμελείτε να επισκεφτείτε έναν οφθαλμίατρο ή έναν ΟΡΛ, για να εξακριβώσετε την αιτία του προβλήματός σας. Και για να μην προκαλέσετε την τύχη σας, περιορίστε όσο είναι καιρός τον ημερήσιο χρόνο έκθεσης σας στις ακτινοβολίες της οθόνης του υπολογιστή σας. 

 

Λαγός 2022 – Τσάκρα

 

Ο στόχος του ζωδίου σας μέσα στο 2022 είναι να βελτιώσετε τις επικοινωνιακές σας δεξιότητες και να τελειοποιήσετε τις μαθησιακές σας ικανότητες. Αυτό μπορεί να επιτευχθεί με την εύρυθμη λειτουργία του έκτου από τα επτά τσάκρα, του τρίτου ματιού. Το άνοιγμα του τρίτου ματιού συνδέεται κατά τις παραδόσεις της ανατολής με την ανάπτυξη της διαίσθησης και άλλων, ανώτερων πνευματικών και μεταφυσικών δεξιοτήτων ή χαρισμάτων. Η διαίσθηση θα είναι αυτή που θα σας βοηθήσει να αποφύγετε δύσκολες ή επικίνδυνες καταστάσεις ή ανθρώπους και θα αποτελέσει το ιδιαίτερο εκείνο εργαλείο σας για να λύσετε με επιτυχία περίπλοκα προβλήματα της καθημερινότητας σας. Οι τροφές που θα μπορούσαν να βοηθήσουν στην εύρυθμη λειτουργία του τσάκρα του τρίτου ματιού είναι τα γογγύλια, τα καρότα, τα αχλάδια, ο αστεροειδής γλυκάνισος και το δενδρολίβανο.  

 

 

Λαγός 2022 – Τυχερά χρώματα και τυχεροί μήνες

 

Τα τυχερά χρώματα για το ζώδιο του Λαγού είναι σύμφωνα με το φένγκ σούι μέσα στο 2022 το τουρκουάζ, το γαλάζιο και το πορτοκαλοκόκκινο. Όσο για τους τυχερούς σας μήνες του σεληνιακού έτους του Τίγρη, αυτοί είναι ο Μάρτιος, ο μήνας σας, ο Ιούλιος, ο μήνας του Προβάτου, ο Οκτώβριος, ο μήνας του Σκύλου και ο Νοέμβριος, ο μήνας του Γουρουνιού. Προσοχή από κακοτοπιές κατά τον Σεπτέμβριο, τον μήνα του Κόκορα, που θα είναι ο πιο άγονος και επικίνδυνος για σας.

 

Λαγός 2022 – Προστατευτικά πετρώματα

 

Τα πετρώματα που συνιστώνται από το φένγκ σούι την χρονιά του υδάτινου Τίγρη για να σας προστατεύσουν και να ενισχύσουν τις προσπάθειες σας είναι το λάπις λάζουλι και το αυτοκρατορικό τοπάζι. Το λαπις λάζουλι θεωρείται ότι διαθέτει θεραπευτικές και αναζωογονητικές ιδιότητες και θα είναι ένα από τα σημαντικότερα όπλα σας την χρονιά αυτή, γιατί θα σας βοηθήσει να διακρίνετε το σημαντικό από το ασήμαντο, το χρήσιμο από το περιττό. Σε συναισθηματικό επίπεδο η παρουσία της πέτρας αποτρέπει τις κρίσεις άγχους χάρι στις καταπραϋντικές της ιδιότητες. Ως μεγάλος σταθεροποιητής των συναισθημάτων, θα σας βοηθήσει να βελτιώσετε τις επικοινωνιακές σας επιδόσεις και θα σας χαρίσει στιγμές ευτυχίας και χαλάρωσης.

 

Όσο για το αυτοκρατορικό τοπάζι, ο ημιπολύτιμος αυτός λίθος βοηθάει στην μνήμη και ενεργοποιεί την δημιουργική φαντασία, η οποία θα σας βοηθήσει να οικοδομήσετε νέα έργα. Φορεμένο στον λαιμό ή στον καρπό αποτελεί το τέλειο αφροδισιακό και διαδραματίζει τον ρόλο του συναισθηματικού-σεξουαλικού μαγνήτη για τα άτομα γύρω σας. Είναι το ιδανικό πέτρωμα για τους μοναχικούς Λαγούς, καθώς θα τους βοηθήσει να βρουν την αγάπη που οραματίζονται. 

 

Τυχεροί αριθμοί: 3, 4, 6

Τυχερά λουλούδια: Πλατάνια («κρίνος Αυγούστου») και γιασεμί

Άτυχα χρώματα: Σκούρο καφέ, σκούρο κίτρινο, λευκό

Άτυχοι αριθμοί: 1, 7 και 8

Άτυχη κατεύθυνση: βόρεια, δυτικά και νοτιοδυτικά

 

Λαγός 2022 – Συμβουλή έτους

 

Λαγός με στοιχείο το ξύλο: Η πρόοδος θα έρθει μέσα από την δομή

Λαγός με στοιχείο τη φωτιά: Προέχει η διαύγεια πνεύματος και η ιεράρχηση των στόχων.

Λαγός με στοιχείο τη γη: Εντοπίστε κρυφές ευκαιρίες!

Λαγός με στοιχείο το μέταλλο: Η ώρα της μεταμόρφωσης!

Λαγός με στοιχείο το νερό: Βελτιώστε την επικοινωνία σας για θετικότερα αποτελέσματα.

 

 

Καλή κινέζικη χρονιά του Τίγρη!

 

Αλίντα Κανάκη

Δημήτρης Μήτρας

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.