Σάββατο 25 Δεκεμβρίου 2021

Γουρούνι 2022 ΙΙ Ετήσιες προβλέψεις κινέζικου ωροσκοπίου


Στο κινέζικο ζώδιο του Γουρουνιού ανήκουν όσοι έχουν γεννηθεί τις χρονιές που παρατίθενται ακολούθως, στις οποίες αναγράφεται το στοιχείο που κυριάρχησε το έτος της γέννησης σας.

 

Έτος                           διάστημα                                 στοιχείο

 

2019               05.02.2019 – 24.01.2020                γη

2007               18.02.2007 – 06.02.2008                φωτιά

1995               31.01.1995 – 18.02.1996                ξύλο

1983               13.02.1983 – 01.02.1984                νερό

1971               27.01.1971 – 14.02.1972                μέταλλο

1959               08.02.1959 – 27.01.1960                γη

1947               22.01.1947 – 09.02.1948                φωτιά

1935               04.02.1935 – 23.01.1936                ξύλο               

 

Γουρούνι 2022 – Συναισθηματικά

 

Το κινέζικο έτος του υδάτινου Τίγρη προαναγγέλλει πολλά υποσχόμενες γνωριμίες με εκπροσώπους του αντίθετου φύλου για του ελεύθερους του ζωδίου σας. Είστε ωστόσο ένα ζώδιο αρκετά ιδιότροπο, που δεν εμπιστεύεται συνήθως την διαίσθηση του. Μέσα στο σεληνιακό όμως 2022 θα πρέπει αφήσετε τις αμφιβολίες και τις ανασφάλειες σας κατά μέρος και να εμπιστευτείτε λίγο περισσότερο την τύχη σας. Εάν το καταφέρετε αυτό, τότε σίγουρα θα εμφανιστεί το άλλο σας μισό και θα σας διεκδικήσει ή θα το διεκδικήσετε. Την άνοιξη συνιστάται να ξεφύγετε λίγο από τα γνωστά και τετριμμένα και να ανοίξετε τους ορίζοντες σας. Κάποιοι από σας θα συναντήσουν την μοίρα τους στο πρόσωπο ενός ατόμου κατά την διάρκεια ενός ταξιδιού. Άλλοι θα έχουν αυτή τη ευτυχία, ακόμη και κατά την διάρκεια μια βόλτας στην γειτονιά τους. Αφήστε λοιπόν το σπίτι σας και κυκλοφορήστε, αφήνοντας περιθώρια στην τύχη σας να κάνει την δουλειά της. Όσο για τους δεσμευμένους δύσκολα ζητήματα που αποτελούν σημείο τριβής στην σχέση σας μπορούν την χρονιά αυτή να βρουν εύκολα λύσεις. Η χρονιά του Τίγρη ευνοεί την επίλυση διαφορών με συντρόφους ή συγγενείς και θα πρέπει να εκμεταλλευτείτε την ευκαιρία. Οι σχέσεις σας μπορούν να γίνουν αρμονικές και να απολαύσετε την οικογενειακή ζωή με ηρεμία.   

 

Γουρούνι 2022 – Επαγγελματικά

 

Και στον επαγγελματικό τομέα υπάρχουν σημαντικές ενδείξεις, ότι την χρονιά αυτή θα έχετε ευνοϊκές αλλαγές στην καριέρα σας. Κάποιο εκπρόσωποι του ζωδίου σας ενδεχομένως να καταλάβουν μια καινούργια, ανώτερη θέση. Άλλοι ίσως να δεχτούν μια πρόταση για αλλαγή επαγγελματικού προσανατολισμού, κυρίως προς τις αρχές καλοκαιριού. Η πρόταση θα είναι πολλά υποσχόμενη, καλή θα ήταν όμως να εξετάσετε με προσοχή όλε στις παραμέτρους και να μην βιαστείτε να πάρετε αποφάσεις, γιατί θα βρεθούν στην ζυγαριά από την μια οι απολαβές, που θα είναι αισθητά αυξημένες, από την άλλη όμως οι αλλαγές που θα απαιτηθούν, οι οποίες θα έχουν επίπτωση στον τρόπο ζωής ή στους καθημερινούς σας ρυθμούς. Εάν θέσετε σαν προτεραιότητα σας την βελτίωση των οικονομικών σας, τότε η απάντηση είναι προφανής. Εάν είναι σημαντικότερη όμως η ψυχική σας ηρεμία, σκεφτείτε το διπλά πριν κάνετε το μεγάλο βήμα. Όσοι είστε ελεύθεροι επαγγελματίες ή επιχειρηματίες, θα έχετε την εύνοια να υλοποιήσετε τα σχέδια σας μέχρι τα μέσα του φθινόπωρου. Ο ανταγωνισμός θα είναι έντονος, η συσσωρευμένη σας όμως εμπειρία και η βοήθεια των συνεργατών σας θα σας βοηθήσουν να κερδίσετε την μάχη. Οικονομικά δεν υπάρχει κανένας λόγος ανησυχίας μέσα στην χρονιά, καθώς υπό την εύνοια του Τίγρη θα είναι σταθερά τα εισοδήματα σας.  Το δεύτερο εξάμηνο του έτους πολλοί από σας θα έχετε μια ενδιαφέρουσα επαγγελματική προσφορά που μπορεί να σας φέρει αυξημένη κερδοφορία ή επιπλέον εισοδήματα. Φροντίστε να μελετήσετε προσεκτικά όλους τους όρους της συμφωνίας και να έχετε κατά νου ότι θα χρειαστεί χρόνος για να σας αποφέρει σταθερά αυξημένα εισοδήματα.    

 

Γουρούνι 2022 – Υγεία και ευεξία

 

Η χρονιά του υδάτινου Τίγρη θα χρειαστεί προσοχή στον τομέα της υγείας σας και συνιστάται να αποφύγετε περιττά ρίσκα ή πειραματισμούς. Είναι πολύ καλύτερα να προβλέπετε, πάρα να θεραπεύετε. Γι’ αυτό μην αμελείτε τις προληπτικές ιατρικές σας εξετάσεις. Όσοι αντιμετωπίζετε ήδη χρόνια προβλήματα υγείας, συνιστάται την άνοιξη να ξεκινήσετε κούρα. Βάλλονται μέσα στην χρονιά αυτή το μυοσκελετικό και το νευρικό σας σύστημα. Διακοπές στην θάλασσα θα σας βοηθούσαν κατά τους καλοκαιρινούς μήνες να αναζωογονηθείτε.      

 

Γουρούνι 2022 – Τσάκρα

 

Το τσάκρα που θα χρειαστεί περισσότερη ενίσχυση και προστασία από ανεπιθύμητες ενέργειες μέσα στην χρονιά του Τίγρη είναι αυτό της κορυφής ή Sahasrara, που συνδέεται με την αρμονία, τον έλεγχο και εσωτερική μας δύναμη και την αυτοπεποίθηση μας. Όταν το ενεργειακό μας αυτό κέντρο λειτουργεί αρμονικά και απρόσκοπτα, είμαστε ελκυστικοί, έχουμε αυτοπεποίθηση να κυνηγήσουμε τα όνειρά μας και αισθανόμαστε ικανοποίηση και πληρότητα. Αντίθετα, στις φάσεις που το τσάκρα μας βάλλεται ή είναι μπλοκαρισμένο υπάρχει αδυναμία, σύγχυση, απογοήτευση, ατονία, εξάντληση και πολύ συχνά καταλήγουμε να έχουμε εμμονές. Επειδή το ενεργειακό αυτό κέντρο συνδέεται με υπερβατικές ενέργειες, συνιστάται να μην φορτώνουμε το σώμα μας με φαγητό, να νηστεύουμε τακτικά και να αφιερώσουμε χρόνο στον διαλογισμό και την γιόγκα, που θα μπορούσαν να μας βοηθήσουν να το ενισχύσουμε.     

 

Γουρούνι 2022 – Τυχερά χρώματα και τυχεροί μήνες

 

Τα τυχερά χρώματα που συστήνει το φένγκ σούι για το ζώδιο σας κατά την διάρκεια του έτους του υδάτινου Τίγρη είναι το ανοιχτό πράσινο, το μωβ, το ροζ και το γκρι-μπλε. Όσο για τους ευνοϊκούς μήνες, είναι ο Φεβρουάριος, ο μήνας του Τίγρη, ο Μάρτιος, ο μήνας του Λαγού, ο Ιούλιος, ο μήνας του Προβάτου και ο Νοέμβριος, ο δικός σας μήνας. Ο πιο δύσκολος, ανατρεπτικός και άγονος μήνας για το ζώδιο σας αναμένεται να είναι κατά το κινέζικο ωροσκόπιο ο μήνας του Φιδιού, ο Μάιος.

 

 

Γουρούνι 2022 – Προστατευτικά πετρώματα

 

Σύμφωνα με το φένγκ σούι, οι τυχερές πέτρες για το ζώδιο σας μέσα στο 2022, το έτος του Τίγρη είναι η αβεντουρίνη και το ροζ τοπάζι. Η αβεντουρίνη είναι ένα ημιπολύτιμος λίθος ευημερίας, ένας ισχυρός ενεργειακός φράκτης κατά των ενεργειακών βαμπίρ, ένα πέτρωμα που απορροφά το ηλεκτρομαγνητικό νέφος και μας προστατεύει από την περιβαλλοντική μόλυνση. Σε ψυχολογικό επίπεδο ενδυναμώνει τις ηγετικές μας ικανότητες και την αποφασιστικότητα. Μας βοηθάει να «ταξιδέψουμε» στο παρελθόν, ώστε να εντοπίσουμε τις ρίζες της ασθένειας μας, και μας ανακουφίζει από σοβαρές νευρώσεις. Σταθεροποιεί την διανοητική μας κατάσταση. Ενεργοποιεί την αντίληψη και τονώνει τη δημιουργικότητα. Φέρνει σε ισορροπία το νοητικό και το συναισθηματικό μας σώμα και προάγει το αίσθημα της ευεξίας.

 

Το τοπάζι από την άλλη είναι ένα πέτρωμα που καθοδηγεί την ενέργεια εκεί που χρειάζεται. Κατευνάζει, θεραπεύει, τονώνει, φορτίζει, δίνει κίνητρα για δράση και ευθυγραμμίζει τους μεσημβρινούς του σώματος. Διαπερνά την αμφιβολία και την αβεβαιότητα και βοηθάει να έχουμε εμπιστοσύνη στο σύμπαν, και ως τούτου μας επιτρέπει να «είμαστε» αντί να «κάνουμε» . Το ροζ τοπάζι δε είναι το πέτρωμα της ελπίδας ! Με ήπιο τρόπο «απορρυθμίζει» παλιές ασθένειες και ανοίγει τον δρόμο προς την ίαση, την κατάκτηση μιας απαστράπτουσας υγείας. Η πέτρα αυτή θεωρείται μεταφυσικά ότι μας δείχνει το πρόσωπο του Θεού.

 

Τυχεροί αριθμοί: 2, 5, 8

Τυχερά λουλούδια: ορτανσίες και μαργαρίτες

Τυχερές κατευθύνσεις: ανατολικά και νοτιοδυτικά

Άτυχοι αριθμοί: 1, 7 και 8

Άτυχη κατεύθυνση: νοτιοανατολικά

 

Γουρούνι 2022 – Συμβουλή έτους

 

Γουρούνι με στοιχείο το ξύλο: Μη αρνείστε την βοήθεια φίλων!
Γουρούνι με στοιχείο τη φωτιά: Από τα ταξίδια θα έρθει η επιτυχία.

Γουρούνι με στοιχείο τη γη: Η επιτυχία φέρνει χρήμα αλλά και νέα αγάπη!

Γουρούνι με στοιχείο το μέταλλο: Να είστε σε εγρήγορση, έτοιμοι να αφομοιώσετε νέες γνώσεις.

Γουρούνι με στοιχείο το νερό: Διευρύνετε τον κοινωνικό και φιλικό σας κύκλο.

 

Καλή κινέζικη χρονιά του Τίγρη!

 

Αλίντα Κανάκη

Δημήτρης Μήτρας

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.