Δευτέρα 3 Ιανουαρίου 2022

Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Ιανουαρίου 2022 από την Αλίντα Κανάκη !Κριός

 

Επαγγελματικά – Καριέρα

Το πλανητικό σκηνικό σε συνδυασμό με την Ν. Σελήνη του νέου έτους στις 2/1 σηματοδοτεί την έναρξη μιας νέας και πιο ελπιδοφόρας περιόδου για τον τομέα της καριέρας σας. Σας δίνονται ευκαιρίες να φανούν τα ταλέντα σας και αυτό είναι κάτι που τονώνει την αυτοπεποίθηση σας. Ο δυναμισμός σας, η ευστροφία σας και η ακεραιότητα του χαρακτήρα σας θα λάμψουν και θα αποτελέσουν τα ατού σας για αυτό που πρόκειται να ξεκινήσει πολύ σύντομα. Την περίοδο αυτή ευνοείται η ομαδική δουλειά, μέσα από την οποία θα διαπρέψετε με τις ικανότητες και τα ταλέντα σας. Ο μήνας αυτός δεν είναι κατάλληλος για νέα ξεκινήματα, καινούργιες συνεργασίες ή υπογραφή συμβολαίων και συμφωνιών με τον Ερμή και την Αφροδίτη να κινούνται ανάδρομα.

Αισθηματικά – κοινωνικά

Στον συναισθηματικό τομέα οι παντρεμένοι ή δεσμευμένοι του ζωδίου σας θα αντιμετωπίσετε μια αρκετά ρευστή κατάσταση, με διαπληκτισμούς και μια τεταμένη ατμόσφαιρα που θα διαρκέσει τις πρώτες δύο βδομάδες του μήνα και θα κάνει το κλίμα της σχέσης σας αρκετά βαρύ. Το δεύτερο δεκαπενθήμερο, μέσα από συνεχείς συζητήσεις και διαπραγματεύσεις τα πράγματα φαίνεται να αρχίζουν να ξεκαθαρίζουν και να δίνονται οριστικές λύσεις… Για τους αδέσμευτους του ζωδίου σας ενδιαφέρον παρουσιάζει το δεύτερο δεκαπενθήμερο του μήνα, καθώς σημαδεύεται από έντονη κοινωνική και σεξουαλική ζωή. Υπάρχουν πολλές πιθανότητες να κάνετε το διάστημα αυτό την γνωριμία που θα σας συνεπάρει αν και δεν θα είναι κάτι σταθερό.

Ταύρος

Επαγγελματικά – Καριέρα

Φίλοι μου Ταύροι, Οι υποχρεώσεις σας παραμένουν πολλές και για να μπορέσετε να ανταπεξέλθετε με επιτυχία χωρίς άγχος θα πρέπει να κάνετε σωστό προγραμματισμό των δράσεων σας. Τον μήνα αυτό θα έχετε αρκετή ενέργεια και τονισμένη ζωτικότητα και ευνοούνται οι ομαδικές εργασίες μέσα από τις οποίες θα προβληθούν οι οργανωτικές σας ικανότητες και θα διοχετευτεί η υπερβάλλουσα ενέργεια σας. Είναι ένας μήνας που στο δεύτερο μισό του δεν αποκλείεται να υπάρξει μια ευνοϊκή αλλαγή στην καριέρα σας με μια ανέλπιστη προαγωγή! Στον οικονομικό τομέα προσπαθήσετε να αποφύγετε υπερβολές στις δαπάνες και κερδοσκοπικές κινήσεις με μεγάλα ρίσκα.

Αισθηματικά – κοινωνικά

Με το ξεκίνημα της νέας χρονιάς  το πλανητικό σκηνικό για δεσμευμένους ή μη σηματοδοτεί ένα εξαιρετικά ερωτικό μήνα! Οι αναστολές και οι ντροπές σας φαίνεται να μπαίνουν στην άκρη και διεκδικείται με άμεσο τρόπο τη ερωτική σας ικανοποίηση. Ξεχειλίζετε από συναισθήματα και ερωτισμό και θέλετε οπωσδήποτε να το επικοινωνήσετε. «Θέλω τώρα και θέλω πολύ» είναι το μότο σας τον μήνα αυτό. Για τους δεσμευμένους θα έχει ιδιαίτερα θετικό αντίκτυπο στην σχέση τους, μια και θα ξαναζήσουν στιγμές έρωτα και αισθησιασμού με το ταίρι τους προ πολλού ξεχασμένες. Οι ελεύθεροι θα μεταβληθούν στους κυνηγούς που πάντοτε θα θέλανε να είναι και οι αναστολές τους δεν τους επέτρεπαν να γίνουν.  Μην ξεφεύγετε όμως από το μέτρο, γιατί είναι εύκολο να γίνετε επιθετικοί και πιεστικοί χωρίς να το καταλάβετε, να δημιουργηθούν προβλήματα και να προκύψουν διαπληκτισμοί… με την σύνοδο Άρη –Λίλιθ 9/1

Δίδυμοι

Επαγγελματικά – Καριέρα

Με τον Άρη, να κινείται στον Τοξότη είναι βέβαιο ότι τα επαγγελματικά σας θα βρίσκονται στο προσκήνιο. Ο μήνας αυτός σημαδεύεται από μεγάλη προσπάθεια που πρέπει να καταβάλετε, προκλήσεις που θα πρέπει να αντιμετωπίσετε, αποφάσεις που θα πρέπει να πάρετε και από αποτελεσματικότητα που θα πρέπει να επιδείξετε. Είναι δηλαδή κάθε άλλο από ξεκούραστος. Θα πρέπει να ακολουθήσετε ένα σχεδιασμό στις δράσεις σας, ιεραρχώντας προτεραιότητες, για να μπορέσετε να τα βγάλετε πέρα. Επίσης θα πρέπει να αποφύγετε εντάσεις και διαπληκτισμούς με συναδέλφους ή συνεργάτες, καθώς μπορεί να προκύψουν προβλήματα από παρανοήσεις.

Αισθηματικά – κοινωνικά

Πολλοί πλανήτες επηρεάζουν τον τομέα των αισθηματικών σας τον Ιανουάριο, με συνέπεια να σηματοδοτείται η έναρξη μιας νέας περιόδου στα αισθηματικά σας. Μην ταράζεστε όμως, γιατί ο μήνας αυτός προσφέρει για τους δεσμευμένους του ζωδίου μοναδικές ευκαιρίας επίλυσης θεμάτων και εμβάθυνσης της σχέσης. Είστε πιο θερμοί και επικοινωνιακοί με το ταίρι σας, ανακαλύπτετε νέες πτυχές της προσωπικότητας του που ποτέ δεν προσέξατε ή είχατε προ πολλού λησμονήσει και ειδικά προς το τέλος του μήνα λειώνετε από έρωτα και πάθος γι αυτόν ή γι αυτήν. Ως προς τους ελεύθερους σκοπευτές του ζωδίου σας, με έναν μαγικό και ανεξήγητο τρόπο φαίνεται ότι μιλάτε στην καρδιά κάποιων ατόμων και λόγω του γεγονότος αυτού γίνεστε αποδέκτες πολλών ερωτικών εξομολογήσεων.  Το τελευταίο δεκαήμερο θα βιώσετε νέες ερωτικές εμπειρίες και ίσως βρείτε και  τον έρωτα που αναζητάτε… από το παρελθόν με τον Ερμή και την Αφροδίτη να κινούνται ανάδρομα.

Καρκίνος

Επαγγελματικά – Καριέρα

Το πλανητικό σκηνικό του Ιανουαρίου δημιουργεί τις κατάλληλες προϋποθέσεις, φίλοι μου Καρκίνοι, να διαπρέψετε στον τομέα της καριέρας με την Ν. Σελήνη στον Αιγόκερω στις 2/1. Οπλίζεστε με δύναμη και κουράγιο, παρουσιάζετε ένα δυναμικό πρόσωπο και δεν αφήνετε τίποτε στην τύχη. Είναι η χρονική περίοδος που αισθάνεστε ότι ένας κύκλος τείνει να κλείσει ή θέλετε να βάλετε εσείς ένα τέλος, μια και σας έχει κουράσει αρκετά. Ρίχνεστε στην περιπέτεια με αποφασιστικότητα, μια περιπέτεια όμως που θα σας φέρει πολλά και σημαντικά νέα πράγματα στον επαγγελματικό τομέα.  Έχετε την εύνοια των άστρων ως προς τις διαπραγματεύσεις, την επεξεργασία πληροφοριών, τους υπολογισμούς και την ανάλυση των δεδομένων για να καταλήξετε στις προφάσεις που θα σας οδηγήσουν στην καινούργια μέρα.

Αισθηματικά – κοινωνικά

Ο μήνας αυτός θα χαραχθείς το μυαλό σας σαν ο μήνας – ορόσημο κατά τον οποίο βάλατε στην άκρη τις ρομαντικές σας ιδέες και τους ιδεαλισμούς και είδατε την πραγματικότητα κατάματα. Οι αναστολές σας πηγαίνουν περίπατο και κυνηγάτε το όνειρό σας. Οι ελεύθεροι του ζωδίου σας έχουν εξαιρετικές ευκαιρίες αυτή την περίοδο και καλό θα ήταν να τις εκμεταλλευτούν, μια και τέτοια δώρα σπάνια έρχονται. Όσο για τους δεσμευμένους του ζωδίου σας απογυμνώνετε την σχέση σας από όλη την ρομαντική διάθεση που τη κάλυπτε και βλέπετε πια την καθαρή αλήθεια. Απαλλαγμένοι από το ψυχικό φορτίο και τις αναστολές που κουβαλούσατε, εισέρχεστε σε μια περίοδο δυναμικής δράσης και διεκδίκησης, με την ελπίδα και την προσδοκία να πάτε την σχέση σας ένα βήμα παρακάτω. 

Λέων

Επαγγελματικά – Καριέρα

Κατά τον μήνα αυτό, φίλοι Λέοντες, τα ενδιαφέροντα σας εστιάζονται περισσότερο σε πρακτικά ζητήματα στον τομέα τις καριέρας, αφήνοντας κατά μέρος την ανάγκη σας για προβολή και καταξίωση. Είναι ένας πολύ καλός μήνας για ομαδικές δουλειές, συνεταιρισμούς ή συνεργασίες που θα αποδώσουν τα μέγιστα. Αξιοσημείωτο είναι ότι τον μήνα αυτό θα έχετε την αμέριστη συμπαράσταση και υποστήριξη των συνεργατών ή συναδέλφων σας  για την επιτυχία του έργου σας. η ενέργεια σας θα διοχετευθεί σχεδόν στο σύνολο της σε υλικά πράγματα, κάτι που θα σας αποδώσει όμως τα μέγιστα.

Αισθηματικά – κοινωνικά

Παλιές και φθαρμένες σχέσεις έχουν την μοναδική ευκαιρία αυτό τον μήνα με την ανάδρομη πορεία της Αφροδίτης και κάτω από τις παρούσες πλανητικές συγκυρίες να ανανεωθούν, μια και έχετε μια πιο ήρεμη και παιχνιδιάρικη διάθεση. Ο μαγνητισμός που ασκείτε σας κάνει θελκτικούς, ακόμη και στα μάτια του συζύγου ή συντρόφου σας, θα πρέπει να προσέξετε όμως αρκετά με τους πειρασμούς που θα ρίξει η θεά του έρωτα στον δρόμο σας. Για σας είναι δύσκολο να πείτε όχι σε ένα καλό φλερτ, σκεφτείτε όμως ότι μπορεί να βλάψετε την μόνιμη σχέση σας. Βρείτε μια μέση λύση, ώστε και εσείς να τονωθείτε, και ζημιά να μην κάνετε. Οι ελεύθεροι με τον μαγνητισμό που θα ασκούν στο αντίθετο φύλο θα βιώσουν στιγμές ανεπανάληπτης δόξας τον μήνα αυτό και μέχρι τις αρχές Φεβρουαρίου. Και πολλά φλερτ θα υπάρξουν και πολλές ερωτικές στιγμές θα βιώσετε, θα ανέβει το ηθικό σας στα ουράνια και θα απολαύσετε μοναδικές ερωτικές εμπειρίες.

Παρθένος

Επαγγελματικά – Καριέρα

Ο Ιανουάριος είναι ένας μήνας, φίλοι μου Παρθένοι, που θα σας βοηθήσει να κατακτήσετε θέση ή φήμη με την θέση του Ερμή στον Υδροχόο και την Ν. Σελήνη στον Αιγόκερω 2/1. Μπορείτε να δράσετε με σχετική αυτονομία στον επαγγελματικό σας χώρο και το είδος της δουλειάς που θα σας αναθέσουν θα σας βοηθήσει να δείξετε τα ταλέντα και τις δεξιότητες σας. Η ποιότητα και η ταχύτητα της δουλειάς σας θα σας αναδείξουν και ενδέχεται να κερδίσετε φήμη, εάν το είδος της δουλειάς σας το επιτρέπει, ή την αναγνώριση των προϊσταμένων σας. Ο Ιανουάριος είναι ο ιδανικός μήνας για πνευματικής φύσης επιτεύγματα, ανάληψη πρωτοβουλιών, επιχειρηματολογία, συλλογή και επεξεργασία πληροφοριών ή για επαγγελματικά ταξίδια. Μπορείτε να πείσετε με αρκετή ευκολία τους άλλους για τις θέσεις σας, προσοχή όμως θα πρέπει να επιδείξετε στον τρόπο που θα τις παρουσιάσετε. Εκεί θα πρέπει να επιστρατεύσετε την διπλωματία σας για να κερδίσετε το στοίχημα.  Στον οικονομικό τομέα, αν και κερδίζετε την αναγνώριση ή μια προαγωγή, τα οικονομικά αποτελέσματα δεν θα φανούν άμεσα. Χρειάζεται λίγη ακόμη υπομονή…

Αισθηματικά – κοινωνικά

Στον αισθηματικό τομέα, αντίθετα με τον εργασιακό, τα πράγματα δεν φαίνονται να πηγαίνουν ιδιαίτερα καλά. Η ανασφάλεια που νοιώθετε είναι μεγάλη, ακόμη και αν το κλίμα στην σχέση ή στον γάμο σας είναι επιφανειακά ήρεμο. Εσείς διαισθάνεστε ότι κάτι υπάρχει που δεν γνωρίζετε. Ίσως την περίοδο αυτή βγουν στην επιφάνεια πράγματα που αγνοούσατε και σας κάνουν να δείτε τον άνθρωπο σας με άλλο μάτι…

Οι ελεύθεροι του ζωδίου σας θα έρθουν αντιμέτωποι με τον ίδιο τους τον εαυτό τον μήνα αυτό. Βρίσκεστε σε περίοδο αναζήτησης μιας πιο μόνιμης σχέσης, τίποτε όμως δεν είναι αρκετά καλό για σας. Ο μαγνητισμός σας είναι έντονος και η έλξη που ασκείτε στο αντίθετο φύλλο μεγάλη, αλλά αν δεν αποφασίσετε να κατεβάσετε λίγο τον πήχη των απαιτήσεων σας θα χάσετε πολλές αξιόλογες ευκαιρίες με τον Ερμή και την Αφροδίτη να κινούνται ανάδρομα .

Ζυγός

Επαγγελματικά – Καριέρα

Η επιτυχία θα σας βρει, φίλοι Ζυγοί, τον μήνα αυτό και θα έχει αέρα εξωτερικού! Μπορεί να πρόκειται για μια συνεργασία με το εξωτερικό, μπορεί να αφορά μετανάστευση σε χώρα του εξωτερικού, ίσως να αφορά επαγγελματικά ταξίδια στο εξωτερικό ή ακόμη και σπουδές, ανάλογα με την ηλικία και την επαγγελματική σας ενασχόληση. Το εξωτερικό όμως θα διαδραματίσει έναν καταλυτικό ρόλο για την εξέλιξη της καριέρας σας και την άνοδο των εισοδημάτων σας. Οι προσπάθειες σας όλες είναι επικεντρωμένες στο πώς να βελτιώσετε το βιοτικό σας επίπεδο, κάτι που θα καταφέρετε, άλλοι πιο εύκολα και άλλοι με περισσότερο κόπο, ανάλογα και με το προσωπικό σας Ωροσκόπιο. Οι συνεταιρισμοί και οι συνεργασίες μπορεί να παίξουν επίσης ένα καταλυτικό ρόλο στην μελλοντική σας εξέλιξη.

Αισθηματικά – κοινωνικά

Στον αισθηματικό τομέα ο μήνας αυτός χαρακτηρίζεται γαλήνιος! Δεν σας απασχολούν προς το παρόν ουσιαστικά προβλήματα συνύπαρξης ή συμβίωσης και οι προκλήσεις που θα κλιθείτε να αντιμετωπίσετε δεν ξεφεύγουν από το επίπεδο της συνηθισμένης καθημερινότητας. Ο Ιανουάριος προσφέρεται για ομαδικές δραστηριότητες και κοινωνικές εξόδους που θα σας χαλαρώσουν και θα σας βοηθήσουν να εμβαθύνετε την σχέση σας. Το άξιο λόγου αυτής της περιόδου είναι ότι μπαίνουν οικονομικά θέματα σε πρώτο πλάνο! Μπορεί να αποφασίσετε να κάνετε από κοινού μια επένδυση, μπορεί όμως και ένας από τους δύο να αποκαλύψει στον άλλο το μέγεθος των οικονομικών προβλημάτων που αντιμετωπίζει. Έντονη κοινωνική ζωή θα έχουν και οι ελεύθεροι του ζωδίου με ξέγνοιαστες βραδιές με φιλικές παρέες. Οι πλανήτες Αφροδίτη  και Ερμής να κινούνται ανάδρομα θα φέρουν κάτι  ασυνήθιστο, ίσως και αξιοθαύμαστο στην ζωή σας από το παρελθόν.

Σκορπιός

Επαγγελματικά – Καριέρα

Στον τομέα της καριέρας, φίλοι Σκορπιοί, οι επιρροές του Άρη θα σας οπλίσουν με αποφασιστικότητα να πετύχετε, φιλοδοξίες για ένα καλύτερο μέλλον και θα σας οδηγήσει στο να πάρετε πρωτοβουλίες. Αρωγός στην προσπάθεια σας να πετύχετε τους στόχους σας μπορεί να είναι η προσωπική σας γοητεία αλλά και οι κοινωνικές σας σχέσεις. Άτομα με ισχύ μπορεί να σας παρέχουν προστασία, ώστε να μην κινδυνέψετε από πισώπλατα μαχαιρώματα. Πέρα όμως από το περιβάλλον που μπορεί να αποδειχθεί φιλικό, η επιτυχία θα έρθει μόνο μετά από πολύ, σοβαρή και επίπονη προσπάθεια, και υπό την προϋπόθεση ότι θα φερθείτε έξυπνα και διπλωματικά! Στον οικονομικό τομέα υπάρχουν οι ευκαιρίες για οικονομική ανάσα, μην περιμένετε όμως να σας χαριστεί τίποτε. Θα πάρετε τόσα, για όσα αποτιμηθεί η προσφορά σας, και τίποτε επιπλέον…

Αισθηματικά – κοινωνικά

Το χαρακτηριστικό του μήνα θα είναι οι έντονες συναισθηματικές σας ανάγκες και η παρόρμηση σας να δράσετε ή να αντιδράσετε άμεσα σε οτιδήποτε βρεθεί στο δρόμο σας. Για τους ελεύθερους του ζωδίου σας αυτό μεταφράζεται σε πολλές και σύντομες γνωριμίες, με τον Ερμή και την Αφροδίτη να κινούνται ανάδρομα ίσως και πολύ και ανώνυμο σεξ. Δεν φαίνεται να σας ικανοποιεί τίποτε, κανείς δεν πληροί τα κριτήρια σας για να του χαρίστε την αφοσίωση σας! Οι δεσμευμένοι, κάτω από τις πλανητικές αυτές συγκυρίες δεν μπορούσαν να περιμένουν έναν αρμονικό μήνα. Δεν υπάρχει η υπομονή που είναι απαραίτητη για την διευθέτηση θεμάτων που προκύπτουν, δεν υπάρχει η στρατηγική που θα βοηθούσε στην διατήρηση μιας ήρεμης ατμόσφαιρας και λείπει και η αποφασιστικότητα για να πετύχετε από κοινού... Τον μήνα αυτό καθοριστικό ρόλο στις σχέσεις του ζεύγους διαδραματίζουν τα οικονομικά, είτε αφορούν το κοινό πορτοφόλι της οικογένειας ή μια οικογενειακή επιχείρηση, όπου εμπλέκονται και οι δύο σύζυγοι.

Τοξότης

Επαγγελματικά – Καριέρα

Το πρώτο μισό του μήνα, φίλοι Τοξότες, φαίνεται η παρουσία σας να ακτινοβολεί δύναμη, σιγουριά και αυτοπεποίθηση και να αποτελεί το ισχυρό σας χαρτί για μια καταξίωση στον χώρο της δουλειά σας. Κάνετε πολύ καλή  εντύπωση σαν ένα άτομο με μεγάλη ευφυΐα, σημαντικές οργανωτικές και εκτελεστικές ικανότητες, που του αξίζει μια προαγωγή ή μια προώθηση. Και θα κερδίσετε ένα σημαντικό ζητούμενο στον εργασιακό σας τομέα, είτε πρόκειται για προαγωγή, είτε για μια διάκριση. Το δεύτερο μισό του μήνα ευνοούνται οι σχέσεις σας στον επαγγελματικό χώρο, με πολύ καλή απόδοση σε ομαδική δουλειά ή με την σύναψη νέων συνεργασιών ή συμφωνιών. Τα οικονομικά σας είναι βατά, δίχως να ακολουθούν άμεσα τις θετικές εξελίξεις στον επαγγελματικό σας χώρο με την Αφροδίτη σε ανάδρομη πορεία. Δεν θα αργήσετε όμως να δείτε και εκεί θετικές εξελίξεις.

Αισθηματικά – κοινωνικά

Η σχέση σας φαίνεται να πλέει σε ήρεμα νερά αυτό το μήνα, φίλοι Τοξότες, χωρίς εξάρσεις και απρόβλεπτα. Το πλανητικό σκηνικό σας προσφέρει την ευκαιρία να εξελίξετε και να εμβαθύνετε την σχέση σας ή να εξελιχθείτε σαν άτομο μέσα από αυτή. Μπορείτε να ανοίξετε τους πνευματικούς ή ψυχικούς σας ορίζοντες, να ενδιαφερθείτε ή να εμβαθύνετε σε πνευματικά ή καλλιτεχνικά ενδιαφέροντα. Δεν είναι όμως όλα ρόδινα… Μια σκιά φαίνεται να δημιουργείται στην σεξουαλική επαφή με τον σύντροφό σας, που μπορεί να οφείλεται σε κάτι παροδικό, ίσως μια ασθένεια. Οι ελεύθεροι θα απολαύσουν την προσφορά επίδοξων μνηστήρων στον υπέρτατο βαθμό! Ίσως και να έρθουν σε επαφή με άτομο που ζει στο εξωτερικό και γοητευτούν από την παρουσία του. Εκείνο που θα πρέπει να προσεχτεί τον μήνα αυτό είναι η φυσική σας κατάσταση, μια και το ανοσοποιητικό σας σύστημα θα είναι πεσμένο και είστε επιρρεπείς σε μολύνσεις. Αποφύγετε καταχρήσεις κάθε μορφής που θα μπορούσαν να σας καταβάλλουν ακόμη περισσότερο.

Αιγόκερως

Επαγγελματικά – Καριέρα

Ο Ιανουάριος θα είναι δύσκολος για σας μήνας, φίλοι Αιγόκεροι, μια και το τελευταίο διάστημα έχετε περάσει δια πυρός και σιδήρου! Θα έχετε να αντιμετωπίσετε τις συνηθισμένες πια αναποδιές, καθυστερήσεις ή εμπόδια στον επαγγελματικό σας τομέα, παράλληλα όμως θα πρέπει να κάνετε τον απολογισμό της χρονιάς που έκλεισε  και να εντοπίσετε τα σφάλματα σας. Η θέση της Αφροδίτης και του Ερμή σε ανάδρομη πορεία  είναι υπεύθυνη για την ταλαιπωρία σας στον τομέα της καριέρας, δίνει όμως και ευκαιρίες να επανορθώσουμε. Εντοπίστε τα λάθη σας και καταστρώστε τα μελλοντικά σας σχέδια για να είστε έτοιμοι για δράση! Μπορεί το μάθημα που έπρεπε να πάρετε να αφορούσε την διαχείριση των οικονομικών σας…

Αισθηματικά – κοινωνικά

Η συναισθηματική σας ζωή πέρασε αρκετές θύελλες το τελευταίο διάστημα. Τώρα έφτασε η κατάλληλη χρονική στιγμή να κάνετε τους απολογισμούς της σχέσης σας, να εντοπίσετε τα μελανά της σημεία και να απαλλαγείτε από ότι σας βαραίνει για να καθαρίσει οριστικά η ατμόσφαιρα και απαλλαγμένοι από ψυχικά βάρη να ατενίσετε με ή χωρίς το ταίρι σας ένα πιο αισιόδοξο μέλλον… Οι ελεύθεροι του ζωδίου, αφού περάσουν ένα διάστημα αυτοκριτικής και ενδοσκόπησης, θα συνειδητοποιήσουν τις φοβίες και τα ταμπού που κρύβουν μέσα τους και τα οποία θα πρέπει να αποβάλλουν για να αισθανθούν ελεύθεροι. Δεν είναι όμως ο μήνας γεμάτος μόνο με επώδυνες ενδοσκοπήσεις. Η κάθαρση φέρνει νέα ορμή για ζωή και πρωτόγνωρη ερωτική έξαψη…

Υδροχόος

Επαγγελματικά – Καριέρα

Είναι δυναμικός μήνας ο Ιανουάριος  για σας, φίλοι μου Υδροχόοι, και θα θελήσετε να δείξετε στον επαγγελματικό σας περίγυρο τι είστε ικανοί να πετύχετε. Η τάση αυτή θα σας κάνει να αναζητήσετε την εργασιακή πρόκληση εκείνη που θα αναδείξει όλα σας τα ταλέντα και τις ικανότητες σας για να διαπρέψετε! Επειδή όμως έχετε την τάση να χάνετε το μέτρο, καλό θα ήταν να φερθείτε με προσοχή και αρκετή διπλωματία για μην δυσαρεστήσετε ανωτέρους σας. Οι συνεργασίες σας θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν καλές αυτή την περίοδο και ενδέχεται να δεχτείτε σημαντικές προτάσεις. Στον οικονομικό τομέα δεν αποκλείονται τα επιπλέον έσοδα από πηγές που δεν άπτονται των επαγγελματικών σας. Μεταξύ άλλων μπορεί να αφορούν μια παλιά επένδυση που  ρευστοποιείται ή μπορεί να είναι ένα δάνειο που εγκρίνεται προς στο τέλος του μήνα .

Αισθηματικά – κοινωνικά

Στον ερωτικό τομέα είστε το πιο ευνοημένο ζώδιο του ζωδιακού κύκλο τον μήνα αυτό, με έντονο πάθος σε ερωτισμό! Είναι ένας υπέροχος μήνας να ξεκινήσετε μια νέα σχέση ή να ανανεώσετε μια υπάρχουσα με την Ν. Σελήνη στον Αιγόκερω 2/1. Έντονο συναίσθημα και μια διάχυτη ερωτική ατμόσφαιρα θα οδηγήσουν μια ενδεχομένως φθαρμένη από προβλήματα σχέση σε ένα νέο ξεκίνημα.

Η συναισθηματική ευαισθητοποίηση και ο έντονος ερωτισμός είναι τα στοιχεία που θα οδηγήσουν τους ελεύθερους του ζωδίου σας σε ιδιαίτερες ερωτικές συνευρέσεις τον μήνα Ιανουάριο, ιδίως κατά το δεύτερο μισό! Μπορεί για τυχαία ερωτική επαφή να σας συνδέσει και να σας οδηγήσει σε μακρινές χώρες ή να σας δώσει ερεθίσματα για ένα μακρύ και γόνιμο πνευματικό ταξίδι…

Ιχθείς

Επαγγελματικά – Καριέρα

Τον μήνα αυτό, φίλοι Ιχθείς, ο ρόλος σας στον επαγγελματικό τομέα θα είναι ιδιαίτερα σημαντικός, ιδίως εάν κάνετε ομαδική δουλειά. Θα πρέπει να βρείτε το κίνητρο εκείνο που θα ενεργοποιήσει τους συνεργάτες σας, ώστε να θέσετε σε τροχιά υλοποίησης την δουλειά που σας ανέθεσαν. Μια ευκαιρία συνεργασίας μπορεί να παρουσιαστεί σε κάποιο ταξίδι σας ή μια συνεργασία εξ αποστάσεως από χώρα του εξωτερικού, που θα θέσει τα θεμέλια για μια ιδιαίτερα γόνιμη περίοδο στο άμεσο μέλλον. Εξετάστε προσεκτικά τις ευκαιρίες που θα σας παρουσιαστούν και κινηθείτε ανάλογα. Ίσως τον μήνα αυτό να συνεργαστείτε με τον σύντροφό σας ή να συνάψετε ερωτική σχέση με συνεργάτη σας! Στα οικονομικά σας οι δυσκολίες απομακρύνονται, καθώς είναι ο τελευταίο απαιτητικός μήνας. Προσέξτε μόνο να μην υποπέσετε στα ίδια σφάλματα με το παρελθόν, γιατί δεν θα μπορέσει στο μέλλον να ανασάνετε εύκολα.

Αισθηματικά – κοινωνικά

Τα επαγγελματικά θα είναι ένας τομέας που θα σας φέρει πιο κοντά με τον σύντροφό σας, μια και ίσως να βρεθείτε στον ίδιο επαγγελματικό χώρο ή ίσως να συζητήσετε διεξοδικά με τον σύντροφό σας τις επαγγελματικές ευκαιρίες που παρουσιάζονται σε σας ή σ΄ αυτόν. Θα απολαύσετε την ηρεμία και το πλανητικό σκηνικό και την Ν.Σελήνη από τον  Αιγόκερω να σας ευνοεί θα σας δώσει την ευκαιρία να ενισχύσετε τους δεσμούς σας. Και για τους ελεύθερους του ζωδίου ο επαγγελματικός χώρος διαδραματίζει σημαντικό ρόλο στην συναισθηματική του ζωή, μια και δεν αποκλείεται να προκύψει γνωριμία μέσα από αυτόν που θα εξελιχθεί σε κάτι περισσότερο. Η επικοινωνία, η οποία δεν ευνοείστε αυτό τον μήνα, θα παίξει καταλυτικό ρόλο στην εξέλιξη των πραγμάτων…

Αλίντα Κανάκη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.